עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה לעשות מוד עם היציאת COM של המחשב שלי הרעיון הכללי הוא לזהות אם זוג מסויים של רגליים מקוצר ביציאת COM לפי מה שאני יודע ליציאה יש אופציה ל 4 "כפתורים" איך אני מחבר את הכפתורים ליציאה? איך אפשר לעשות בדיקה אם הכפתור לחוץ או לא לחוץ? איך אפשר לעשות שהמחשב יקצר לבד כפתור כזה? (בלי לחיצה פיזיתת..) תודה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eegg,

יש לי מאוור עם חיבור 3 פין יש דרך לחבר אותו לא דרך הלוח אם כאליו ישר 12 ולט?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by fuck off,

אני מעוניין לררכוש מסך גראפי עם בקר KS0107, עכשיו אין לי מושג איך לחבר אותו לפרללי כי לפי המדריך באתר זה לא מתאים כי כתוב שם שמפין 18 עד 25 לחבר ל0. אבל פה קכות שזה צריך להיות התאורה: אם יש למישהו שירטוט אני אשמח מאוד. נ.ב. שווה לקנות מסך כזה ברזולוציה 128X64 ב25$?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by aviran_n,

יש אחד באתר של אריהב.. התקשתי כדי להזמין ואמרו שאין אותו ולא יהיה... איפה אוכל למצוא סכמה + רשימת רכיבים של המגבר הזה / אחד דומה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by boludo,

שלום לכולם כיצד מחשבים ספק כח רצוי למחשב לדוגמא XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb המלצות לספק תתקבלנה בשמחה, חשוב שיהיה יכולת לסדר את הכבלים של הספק לזרימת אויר במארז (ארוכים ומלופפים) תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.techpowerup.com/gallery/90

7. Started by Guarding angel,

http://www.techpowerup.com/gallery/152

8. Started by Aviko,

הכל התחיל שהחלטתי למדמד את המארז שלי, ואז גם חברי הטוב יוליאן רצה, אמרתי למה לא, חשבנו כשבועיים על נושא מעניין והתחלנו לעבוד. בפרויקט אנו מתכוונים לחתוך חלון בצורת כדור אש, ולשים לידו 2 מאוררים עם גרילים בצורת כדור אש. כנראה שנעה גם גג למעלה, תאורת לדים כמובן, פאנבס כנראה ועוד הרבה דברים שיציוצו בהמשך... אז ככה: שירטוט הכדור אש על ידי ידיו הנאמנות של יולי. לאחר מכן צילמנו את יונתן שבא לנו לעזור לנו קצת, מתפאר בכדור האש האימתני שיולי צייר שם. ואז אני ויולי הצגנו את עצמנו, כמובן אני ה"גדולצ'יק" בחולצה הלבנה ויוליאן לידי. בהתחלה זה היה סיוט, ניסינו לקדוח את העיגול של הצורה עם מקדח מתכת, אך ללא הצלחה, אך סבא שלי נתן עצה נכבדת שאמר לנו שהמקדח אינו מושחז ושכדאי לנו…

• 101 תגובות
    • 13.8k צפיות
  9. Started by Gonk,

ערכתי ביקור קצר ב bit-tech לראות מה חדש באיזור המודינג שלהם: Temple of Nod http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/18/Temple_of_Nod/1.html KNS-01 http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/25/Project_Logs_update_5/4.html BOSS: FX-57 http://www.bit-tech.net/modding/2006/08/14/boss_fx57_techdaddy/1.html

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Reze,

http://rapidshare.de/files/34376660/gezerman-mod.skp זה עיצוב שעשיתי ב sketchup בבקשה תגידי לי אם יש משהו לשפר כי זה המוד הראשון שאני הולך לעשות {מקדימה יש חלון בדלת ולמעלה ומה שיש שם במקום של cd אני הולך לעשות שם כמו תריס שיורד מלמעלה עם מנוע שאני יוצא מcd מקולקל}

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אנשים מעוניינים לפתוח? משהו רשמי לא סתם הנפצה. עדכון. בשעה טובה הערוץ נפתח #hwzone.co.il ברשת irc.quakenet.org כרגע עדיין לא רשמי אבל כל מי שרוצה מוזמן להיכנס

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by compman112,

יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. ניסיתי את המרדיך שבאתר אבל לא הצליח. http://img146.imageshack.us/img146/2008/1il9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4427/2kb4.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bad boy,

אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. אני רוצה לחבר מאוורר מארז ליציאת כח MOLEX מהספק . ליציאה זו יש 4 פינים. לאיזה יציאות אני מחבר את המאוורר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mazoneli,

לפני כמה ימים רציתי לרכוש מאוורר של AC אבל גיליתי שכולם מגיעים עם חיבור כמו בכותרת ובלוח שלי יש אופצייה רק לשתי חיבורים כאלו שכבר תפוסים. נדרשים פתרונות יצירתים בבקשה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. יש לי IPOD והייתי מעוניין לעשות את זה איתו. חיפשתי איזה שעה ולא מצאתי כלום, זה אפשרי לפי ההיגיון?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eegg,

היה לי רעיון להשתמש במתכת שחתכתי את מגן של המאוור שחתכתי מהמארז והחלפתי בגריל. אז שמתי אותו על ה ציף ואז חתכתי אותו שיתאם מסביב לכל הקבלים וכו וחיברתי אותו עם ברגי קפיצים וזה משמש כהיטסינק פשוט וגם אפשר לחבר מאוור עם דבק חם וזה די עוזר.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by fungid,

שלום לכולם אחרי בניית IR receiver ניסתי לבנות את ה Lirc Simple IR Transmitter לימדתי את ה Winlirc את השלט של HOT אך כשאני מנסה לשדר אין שום תגובה מצד הממיר. האם למישהו יש ניסיון בבניית המעגל Simple transmitter תודה וחג שמח [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Gizon,

שלום, ניסיתי השבוע לבנות מנורה פשוטה (הנורה היא של 24V * 40W עם בית נורה סטנדרטי) על ידי חיבור 2 סוללות של 12v. הסוללות הם של מכשיר קשר צבאי. העניין הוא כזה, חיברתי את הסוללה הראשונה והנורה נדלקה כצפוי אבל בעוצמה חלשה (12V). כשניסיתי להוסיף עוד סוללה העוצמה לא השתנתה בכלל. ניסיתי גם לחבר שתי פלוסים ביחד ושתי מינוסים ביחד, ניסיתי פלוס למינוס ולפלוס למינוס (בין הסוללות כמובן). בשום מקרה העוצמה לא גברה ולבסוף וויתרתי והשארתי את זה עם סוללה אחת. השאלה השניה היא שלי היא לגבי הנורה. הנורה הזאת מיועדת לזרם חליפין, כלומר מחובר לקיר. איך זה שהיא פועלת על זרם ישיר 12V ? איך זה שהיא פועלת על זרם חליפין 220V ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Chura,

היום באתי בבוקר, וגיליתי ש2 הקטודות שלי לא עובדות... איך אני יכול לדעת אם הם שרופות ? האם זה ייתכן בגלל ששמתי עליהם אזיקון אחד באמצע, לא לוחץ מידי כמובן.... ?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by אמיר ט,

קניתי מסך LCD מאריהב (4X20) הלחמתי חיברתי הכל נראה תקין, חיברתי אותו למחשב והוא הראה שני פסים שחורים (שזה אמור להיות תקין לפי המדריך) כשאני מפעיל נגיד lcd smartie הוא עובד בערך. עכשיו מה זה בערך, מצד אחד כשאני מסתכל על המסך אני רואה את כל האותיות שחורות (כל הפיקסלים בכל האותיות כביכול דלוקים) אבל אם אני מסתכל מזוית אחרת (נגיד ב30 מעלות לLCD) אני רואה את כל הכיתוב שאני אמור לראות אחד אחד. מישהו נתקל פעם בתופעה כזאת ? רעיונות איך לפתור את זה ? בדקתי את החיבורים לא מצאתי קצרים או טעויות בחיבור.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by JSK,

שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by assafz,

אז ככה: אחרי כמעט חצי שנה של שוטטות בפורום מודינג ואלקטרוניקה, החלטתי שלמדתי מספיק ואני יודע מה אני רוצה לעשות, אז התחלתי לבנות. התחלתי מהמדריך של השלט למחשב. ההלחמות לקחו הרבה יותר זמן ממה שאמור לקחת והעבודה לא יצאה הכי אסתטית, אבל בשביל הלחמה ראשונה אני מרוצה ומקווה שעד הפרויקט הבא יהיה יותר טוב. לממשק של השלט השתמשתי בתוכנה uICE והיא ממש נוחה לשימוש. הסברים לתמונות: 1. בדיקה שהרכיבים תקינים והמעגל עובד. לא הייתי בטוח לגבי המייצב מתח ולכן הייתי צריך לבדוק איך מחברים אותו 2. הרכיב הגמור. 3. עוד זווית לרכיב הגמור. 4. תמונה של ההלחמות. תוכניות להמשך - פאן באס ושלוחה לאוזניות, מיקרופון ורמקולים (+ בניית בית בשביל המקלט שלא יהיה לו קר בלילה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.