עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם לחבר שלי יש מסך LCD 40X4 ואין לו שירטוטים ? יש למישהו מוסג שירטוט משהו אני והוא רק יודעים שזה דרך ב COM1 ולא דרך LPT

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CyberBot,

התחדשתי בספק CROSAIR vx550w וכרטיס מסך HD5770 עכשיו ראיתי שלספק יש מאוורר 120 שחור מה שאני רוצה לעשות להחליף את המאוורר הזה לאחד עם לדים אדומים(120ממ) למישהו יש מושג את המאוורר מתחבר לספק בהלחמה או במחבר 2 פין קטן? ואם זה יהיה בכלל אפשרי להחליף הכוונה הספק לא ימות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Moty_p,

מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ראיתי באינטרנט כמה פרוייקטים שמבוססים על חיישני AVAGO מעכברים, למרות שבינתיים לא מצאתי חיישן מהחברה הזו אלא של MCS, אני מניח שפחות או יותר היכולות דומות. ראיתי פרוייקט של סורק נייד, מד מרחק, ומד מהירות רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בחיישן מהסוג הזה כמזהה משטח? נגיד שאני רוצה לבנות מכונית שתנוע רק על רצפה, ותזהה כשהיא יורדת ממנה, או יותר פשוט, תזוז רק על נייר שעל שולחן, וכשהיא תגלוש לשולחן היא תזהה זאת, האם זה החיישן המתאים לעניין? אם לא, מה יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני מחפש מפתח חשמלי, ז"א מפתח שסוגר מעגל הבנתי שבשדרות הר אבן בת"א מוכרים כאלה אבל אין לי איך להגיע לשם. רציתי לדעת האם ישנם מקומות אחרים שמוכרים את זה או מקום שמאפשר הזמנה דרך האינטרנט, התקשרתי לאריהב והם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר, התקשרתי לאחר מכן והם לא ענו, שלחתי אימייל... אותו הדבר מאיפה אפשר להשיג את זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ycltdycltd,

ראיתי משהו שנקרא freaduino uno מה ההבדל בינו לבין ארדואינו uno רגיל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by white_c,

אני צריך עצה לקניית דרמל... בגלל שמחירי הדרמל בארץ די גבוהים החלטתי לקנות את זה בחו"ל... ובשיטוטיי באתרי המכירות נתקלתי במוצר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006JSPB/ref=pd_luc_mri/102-5322817-9670510?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance מה אתם אומרים...? מציאה...? אני יודע שאני לא זקוק לכל הערכה אבל כל הערכה ביחד (כולל את המאריך הגמיש) עולה 75$ (340 ש"ח בערך)...! אגב זה יבוא מותאם לארה"ב ואני אצטרך לקנות מתאם מתח כדי שיתאים לישראל - זה יפגע בביצועים...? ובכן, מה אתם אומרים? לקנות או לא לקנות...?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nirock,

אני מנסה לבצע את החיבור הזה. אבל ברגע שאני מחבר את הכבל האדום של ה Vin, פתאום יש לי קצר. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by et_gershon,

מישהו יכול להגיד לי מה המחיר בערך של דרמל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spide220,

מישהו יכול להביא לי מקומות שמוכרים בהן מסכי LCD??(אתרים) תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yonib5,

חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by VBMaster,

פשוט לקחת אלומיניום ולשייף אותו עם נייר גס מאוד? או שיש דרכים יותר טובות? או משהו אחר...? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אממ יש לי שניי מאווריים ישנים של סוקט 478 פלוס שניי הגופי קירור שלהם הגדולים האלה... אני מחפש דרך לנצל אותם... מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני יכול לעשות איתם?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by psychuil,

תיארתי לעצמי שתאהבו את זה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1221027

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. מישהו ביקש את עזרתי, ואני מעביר את השאלה שלו אליכם: "אני צריך במסגרת איזה פרוייקט לבנות מעגל אלקטרוני פשוט יחסיתהמעגל מורכב ממקור מתח /סוללה של 9 וולט ולחצן ,בכל לחיצה על הלחצן צריך להזרים לצרכן (מעין גוף חימום )5 וולט למשך 60שניות ולאחר מכן כיבוי מוחלט של המתח לצרכן אני אשמח אם תוכל לעזור לי עם שרטוט ושמות הרכיבים שאצטרך להרכיב בשלב ראשון על מטריצה"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Matanki,

היי חברים ברשותי טלוויזיה של 55 אינץ' של חברת מולר (לא באחריות) לאחרונה במהלך צפייה בטלוויזה, פתאום הטלוויזיה מתחילה להפעיל צבעים ירוק אדום לבן וכחול. אחד אחרי השני. לאחר ניתוק מהחשמל למספר רב של דקות. הכל מסתדר בהדלקה ולאחר מכן זה יכול להופיע שוב.. שמתי לב שברגע שנוגעים בפאנל למטה איפה שיש את הכפתורים של ההדלקה וכו' הטלוויזיה נכנסת למצב הזה. גם נגיעה בכבל מתח מכניס אותה למצב הזה. כנראה שיש בעיה עם הפאנל או עם הכבל הזה? אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מאוורר שכתוב עליו 13V האם אני יכול לחבר אותו למחשב למרות שהוא עובד על 12V ?! מישהו אמר לי שכן והוא יעבוד יותר חלש אבל פעם ניסיתי לחבר את אותו אחד או אחד אחר למחשב של חבר והיה קצר...אם אני זוכר נכון הוא נדלק רק אחרי שניתקתי את המאוורר... תודה לעוזרים ! חשוב מאוד, החום הזה הורג את המחשב שלי ואיפה אני יכול לקנות מאווררים טובים בזול ?! באיזור המרכז...שוב תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

שלום 1.שקניתי את המחשב שלי בחרתי במאוורר יותר גדול וחזק למעבד ולכן קיבלתי עם כל המחשב והקופסאות גם את המאוורר למעבד המקורי של אינטל שבא עם פנטיום 4 חוץ מהמאוורר שבחרתי שהורכב כבר. עכשיו אני מעוניין ליצור תועלת במאוורר הזה אז הייתי רוצה לקבל ממכם רעיונות מה אני יכול לעשות איתו כדי לקרר את המארז 2.התחלתי היום לכין כבל IDE מעוגל,הייתי מעוניין לדעת איזה גודל של צינורית אני צריך כדי שכל הגידים שהפרדתי יכנסו יפה ומסודר בתוכו 3.המארז שלי בה בצידו עם חור למאוורר 80 מ"מ אך הוא בה עם מן תעלה שמובילה למאוורר של המעבד ומוציא את האוויר החם החוצה,רציתי לדעת האם עדיף לי להשאיר שם את התעלה או להוסיף מאוורר במקום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אנשים,מצ'עמם בחופש אז ככה,יש לי שלט ישן של פלסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב,אני לא רוצה לקנות מתאם ואין לי בעיה לחתוך את הכבל אם צריך איך אפשר לחבר אותו למחשב?ומאיפה אפשר להוריד תוכנה בשביל להשתמש בו? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Bar1234,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין קטודה רגילה ?? לבין קטודה UV ?? אני מודה מאוד לכולם....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מישהו אולי יודע כיצד אפשר ליצור מתח של 12V עם 5 עד 15 אמפר ? ממתח של 220V. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omers28,

a

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים