אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אם תגידו לי למחוק אני ימחוק אוקי... אז רציתי להציע לעשות כזה דבר תחרות של מי שעושה את החריטה על הפרספקט הכי יפה . אתם מביאים ציור וכל אחד ממשתתפי התחרות צריך לחרוט את הציור בדרך הכי יפה (ולשלב את זה במארז וכל מיני דברים) ואז משתמשי הפורום יצביעו למי שעשה את העבודה הכי יפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מסך LCD 40X4 ואין לו שירטוטים ? יש למישהו מוסג שירטוט משהו אני והוא רק יודעים שזה דרך ב COM1 ולא דרך LPT
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קודם אני ארצה לציין שלמדתי היטב את אופן חיבור הלדים וקראתי היטב את כל המדריכים שצריך לקרוא... אני מתכנן אלמנט תאורה קטן עכשיו יש לי שאלה- כל המדריכים שנתקלתי באתר מתוכננים לעבוד ב לדים עם אותם מתחים וזרמים(תקנו אותי אם אני טועה) בניתי לי מעגל קטן: http://img271.imageshack.us/my.php?image=circuit9ne.jpg הנתונים ללדים לפי האתר - ls diodes , איך אני מחשב את ההתנגדות של הנגדים ללדים השונים? אם אפשר הסבר על הדרך... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לד רגיל ונורמלי אני רוצה לחבר את הלד לחיבור שיוצא מהספק(הכבל כוח הזה, זה שלבן והוא נכנס לכל הכוננים: דיסקטים וכל אלה, אלה שמביא להם מתח) עכשיו איזה נגד אני צריך בשביל לד כי ניסיתי בלי נגד והוא נשרף תוך שניה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור סימולציה למעגל מסוים ומופיעה לי הודעת שגיאה : error(orcommn-2302) cannot initialize profile המחשב רץ על Windows 10. אשמח בבקשההה לצדיק מסדום שיוכל לעזור לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך אפשר לעשות שכונן 3.5" יפעל רק מהחיבור USB ללא הספק החיצוני זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליבנות מד תמפרטורה דיגיטלי יש למישהו הסבר שירטוט מדריך לא מסובך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צילמתי מדריך כיצד לעשות חלום בארדיסק אב איפה אני יכול לאכסן את התמונות ואיך אני מצרף תמונות שיפועיו בהודעה לא רק קישורים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר 4 לדים בטור למולקס (12V). הבנתי שהזרם אמור להיות 0.02 אמפר (ללד UB) וכל לד דורש 3V, אז איזה נגד אני צריך לקנות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעסק הרבה עם גאדג'טים ותכנות (מתכנת ברמה בינונית בשביל הכיף), רק היום נחשפתי לארדואינו וזה ממש הלהיב אותי והייתי רוצה לנסות לעשות כמה דברים אשמח לדעת מה אני צריך בשביל התחלה, חוץ מהרכיב עצמו, כמובן. אשמח לפירוט או להפנייה, מה דרוש שיהיה לי על המחשב ואיזה רכיב הכי שימושי (ראיתי שיש מלא סוגים). תודה, והמשך יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מאז שהתחלתי פה אני עוד זוכר את הפעם הראשונה ששאלתי מה אפשר לעשות עם המאזר שלי וישר אמרו לי "המארז צועק לצבע!!!" וכמובן שצבעתי אך לא הייתי מרוצה כי זה לא היה עם חריטות ועיניינים (למרות שגם עכשיו אין חריטות)! טוב בלי הרבה דיבורים קבלוווווו את המארז שלי: מצטער על איכות התמונות פשוט המצלמה שלי הלכה לטייל בסין עם דוד שלי,(משווק דברים לארץ).. בקרוב יבוא פאן באס ותאורה... תודה רבה ל...: אני חייב תודה ענקית ל-super guhan שהייה סובלני אלי מאוד בבנית המפסקי on off K למאוררים!!! סוף שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם קראו את המדריך באתר על מקלט IR (אינפרא-אדום)...השאלה שלי היא כזאת...האם אני יכול לקחת במקום הרכיב של המאינפרא עצמו, מקלט (רק הרכיב..) של RF (גלי רדיו), הוא יעבוד כמו האינפרא...? עם אותם רכיבים (נגד 4.7KOH, קבל 4.7mf ומייצב מתח LM7805...) אם זה כן יעבוד... האם אני אוכל גם להשתמש בכל שלט כדי לשלוט עליו? ועם איזה תוכנה? תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1.שקניתי את המחשב שלי בחרתי במאוורר יותר גדול וחזק למעבד ולכן קיבלתי עם כל המחשב והקופסאות גם את המאוורר למעבד המקורי של אינטל שבא עם פנטיום 4 חוץ מהמאוורר שבחרתי שהורכב כבר. עכשיו אני מעוניין ליצור תועלת במאוורר הזה אז הייתי רוצה לקבל ממכם רעיונות מה אני יכול לעשות איתו כדי לקרר את המארז 2.התחלתי היום לכין כבל IDE מעוגל,הייתי מעוניין לדעת איזה גודל של צינורית אני צריך כדי שכל הגידים שהפרדתי יכנסו יפה ומסודר בתוכו 3.המארז שלי בה בצידו עם חור למאוורר 80 מ"מ אך הוא בה עם מן תעלה שמובילה למאוורר של המעבד ומוציא את האוויר החם החוצה,רציתי לדעת האם עדיף לי להשאיר שם את התעלה או להוסיף מאוורר במקום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי משהו שנקרא freaduino uno מה ההבדל בינו לבין ארדואינו uno רגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. גם אני נסחפתי לשגעון ה mini ובא לי לבנות מחשבון מאפס. אחרי שיטוטים ארוכים באינטרנט הגעתי למסכנה שכדאי ללכת על בורדים של via מכיוון שיש להם היצע הכי גדול ונסיון גדול בתחום. (http://www.mini-box.com/s.nl/c.ACCT127230/sc.8/category.15/.f) כנראה שיש אותם ב plonter. בנוגע ל cdrom ו hard disk, חשבתי להשיג כאלו של laptop בגלל הגודל וצריכת החשמל הנמוכה ובגלל שיש לי כבר ספק ממוזער. האם הם עובדים בסדר, האם יש משהו שאני צריך להזהר ממנו (התחממות, בלאי גבוה...)? תודה רבה מראש. אצרף תמונות כשיהיה מה לצלם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי תאורה למארז שלי בעזרת לדים ונגים מתאימים, השתמשתי בנגד 470ohm 1/4W 5%, חיברתי למולקס ליציאה של ה12v, והנגדים מתחממים. כמובן שניתקתי את זה מיד כדי לא לגרום נזק ועכשיו אני שואל: מה עשיתי לא נכון? אגב חיברתי שם 4 לדים במקביל (זתומרת 4 נגדים) וכולם מתחממים... זה יכול להיות קשור לעובי החוט גם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מישהו ביקש את עזרתי, ואני מעביר את השאלה שלו אליכם: "אני צריך במסגרת איזה פרוייקט לבנות מעגל אלקטרוני פשוט יחסיתהמעגל מורכב ממקור מתח /סוללה של 9 וולט ולחצן ,בכל לחיצה על הלחצן צריך להזרים לצרכן (מעין גוף חימום )5 וולט למשך 60שניות ולאחר מכן כיבוי מוחלט של המתח לצרכן אני אשמח אם תוכל לעזור לי עם שרטוט ושמות הרכיבים שאצטרך להרכיב בשלב ראשון על מטריצה"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כיצד אפשר ליצור מתח של 12V עם 5 עד 15 אמפר ? ממתח של 220V. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין אחד כזה: איפה אני יכול למצוא פאנל סולארי מתאים? [עדיף בארץ] אם לא אפשר קישור לאיביי? הוא אומר שם שזה לא עולה הרבה[3$]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה וולט יש בשקע טלפון? זה DC/AC? ועל איזה פינים במתאם ADSL יש את המתח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-