אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רוצה לעשות תאורה , ע"י לדים , לחדר שלי. יש לי ספק ישן שמספק כ250 וואט (אני לא בטוח אולי זה 350 , אבל נניח שזה 250) אני רוצה לעשות 5 יח' פוטנציומטרים , בכל יחידה כזו יש 4 לדים. זאת אומרת שכל פוטנציומטר מחליט את חוזק התאורה של 4 לדים. סה"כ 20 לדים , מסוג UB כחולים , אין לי מושג כמה הם לוקחים. איך כדאי לחבר את הלדים? תוכלו להביא לי שירטוט כי אני לא מבין מזה מקביל וזה בטור חח... האם יש משהו שאני יכול לבנות מפרספקס שיהיה כזה כמו מעמדים לנורות שאני יוכל לכוון אותם ע"פ רצוני כמו ספוטים כאלה? אפשר מעגל לזה שהלדים מאירים לפי קצב המוזיקה? האם מישהו בנה פרויקט כזה ע"י לדים ויש תמונות? (קישור בבקשה ) אוי ברחו לי השאלות שחכתי את כל מה שהיה לי אחר כך אני יו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
מחר מביא את החלקים הבאים 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 היא טובה גם לכרטיס מסך 6800 ?? ואני עושה הזמנה מחר גם ל: Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 איך זה בשביל התחלה למודינג פנימי לSHARK כסוף שלTT ??? השלב הבא חלון שקוף ניתן להשיג פרספקט בכל זגגיה או זה משהו מיוחד ????? וואי אני מת להשיג מצלמה ולצלם :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר Palm V ישן ורציתי לדעת האם אפשר להפוך אותו באמצעות פתרון חומרה או תוכנה, למשדר/קולט איפרא אדום למחשב? תודה, ברק
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין לבנות מארז מעץ מה החסרונות? איזה עץ עדיף? איזה עובי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול עשות שהפעלת המחשב תפעיל את 2 הספקים בו זמנית השאלה היא האם ניתן לחבר בחלוקה כזאת אחד הספקים יספק ל לכרטיס מסך PCI-E + ל4PIN שליד השקע של ה24 פין ולשני 4PIN ואולי לעוד איזה CD הספק השני יספק לכל המאוורירים ל3 קשחים ול20 פין הראשי? האם אין סכנה של סינכרון למרות שהם נותנים זרם ישר?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש בידי את המחשב הנייד הנ"ל, הוא כבר כחצי שנה שוכב ולא בשימוש אז החלטתי לנסות ולתקן את המסך. הבעיה היא כזאת: המסך מראה תמונה, אך מאוד חשוכה, אם מתאמצים אפשר לקלוט שאכן מופיעים במסך חלונות לבנים או תמונה כלשהיא בד"כ כשהיא בהירה...אבל זה ממש מוכהה ובקושי רואים, ולא זה לא שהברייגט על נמוך.. עכשיו השאלה שלי מה לדעתכם החלק הפגום האינוורטור? (לפי מה שהבנתי זה הרכיב שמספק חשמל לפלורוסנט) או הפלורוסנט עצמו? איזה מהם להחליף? ומאיפה ניתן להשיג את החלקים הללו? אשמח אם למישהו יש מידע לגבי החלפת החלקים האלו. מצאתי את האתר הזה... http://www.fonerbooks.com שדי הכניס אותי בערך לתמונה, אבל עדיין אין לי מספיק ידע בשביל זה אז אשמח אם מישהו יזרוק לי ככה עוד יזה אתר שימושי.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר קצת בקשר לסליבינג: 1. סליב עובד כמו היט-שרינק? ז"א מתכווץ? 2. חייבים להסיר את הראש של החוט אם הפתח של הסליב לא מספיק גדול בשביל לעבור דרכו? אפשר לגזור ולהדק? מישהו ניסה? 3. מאיפה הזמנתם את שלכם? כמה עלה? חייב לברר אחת ולתמיד... :s05:
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, הכנתי לעצמי כזה משהו פשוט ON/OFF לשני מאווררים אחד בדלת ואחד בגג המארז.. יצא נחמד והכל אבל יש לי דלת כאזת בפרונט המארז ועכשיו היא לא נסגרת בגלל המפסקים... תמונות: למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות עם זה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כל הזמן ולא מצליח לי כלום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת את הספק הכוח שלי כי לפי EVEREST יש לי קצת חוסר בחשמל ??? יש לי ספק כוח גנרי בסיסי ביותר של 400
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות פאן-באס, מישהו מוכן להסביר לי כיצד אני מחשב נגדים למאווררים שלי בשביל להגיע ל-7V. הנה המאווררים: 0.14A 0.12A 0.70A
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
ראיתי באריהב אל המסך Display TFT Module (176*220) מישהו יכול להזביר איך זה בא זה מוכן לחיבור אז שצריך להלחים ולתכנת
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האם האוורור הבא (תמונה) הכי טוב שאפשר להפיק מ6 מאווררים? נ.ב. א. בציור יש 5 מאווררים אבל יש לי 6 ב. אל תתיחסו לקו שבתחתית תתחשבו כאילו הוא לא קיים... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=YHHD4900 אפילו שזה לא של וולף או דרמל עצמה??? ובנענע יש אותון אחד באותו מחיר ואני יכול להוסיף עוד 79 שקל וזה בא עם 40 חלקים...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובבקשה אל תפנו אותי ל D כי חיפשתי ואל תכתבו צריך להיות ב X Y Z רק מי שיודע בטוח שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי שעון כזה http://img182.imageshack.us/img182/6808/dsc00391fc3.jpg עכשיו השאלה שלי האם אני יכול באיזשהוא דרך לגרום לו להציג נתונים של המחשב (כאילו טמפ סלד וכו) מבחינת לשים אותו בתוך המחשב אני יכול בדקתי מימדים אבל מבחינה מעשית מה שאמרתי אפשרית? אם כן תסבירו לי איך תודה הנה עוד תמונה של כל האחורה אם יעזור.. http://img182.imageshack.us/img182/7728/dsc00393fg2.jpg
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום היום אני מתכוון להפוך את השלט פלייסטישן לגיים פד למחשב (לפי המדריך שבנעוץ) אז אני רוצה להפעיל גם את הרטט שיש בשלט והבנתי שבשביל זה אני צריך לקנות מייצב מתח מ12 ל9 וולט (אני יחבר אותו למולקס) אז מה זה בדיוק המייצב מתח הזה? כאילו מה הדגם ואיך הוא נראה ? אם תוכלו להגיב עד היום בצהריים זה ממש יעזור לי פשוט אני הולך לקנות את הדיודות אז שאני יוכל לקנות גם את המייצב הזה כי אני כבר לא יכול לחכות ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך כמה תמונות אחדות לא יותר,הסיבה שאולי אני יעשה אחד גם.(יש לי כמות לא קטנה של פרספקס ציבעוני בבית,בחלקים לא הכי גדולים אבל נסתדר) אגב איך כותבים פרספקס באנגלית ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבלוק הימני. אני שוקל לקנות את הבלוק הנ"ל מחנות קטנה בגרמניה. הבנאדם נשמע נחמד והוא טוען שהבלוק הזה שווה ערך בביצועיו לSwiftech MCW60. מה דעתכם? עריכה: טעות בניווט! [P:] אפשר להעביר ל"אוברקלוקינג וקירור".
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר חיפוש מתיש לא מצאתי את הרשימה שפורסמה בעבר עם כל האתרים שניתן להזמין דרכם ציוד מחו"ל אשמח אם מישהו יפרסם אותה\יעלה כמה אתרים (חוץ מפרוזן או וויאג'יר מודס)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצית לדעת אם מישהו מכיר איזשהו רכי אלקטרוני שמשמש בעצם כמו מפסק ברגע שאני נותן לו 5 וולט הוא מחבר לי (מקצר) בין שתיי רגלים וברגע שאני מנתק ממנו את המתח(5 וולט) הוא מנתק לי את החיבור ..
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-