עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by adam levy,

איפה קונים ומה המחיר הכי זול?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. Started by CyberBot,

par 38 cfl 6500k לא מצאתי ב ACE מקומות נוספים שאולי אני אמצא? זה המנורות ששמים בדוקרנים בגינה

3. שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני לא יודע אם קיים כזה רכיב... אבל ננסה בכל זאת אני מחפש רכיב שהוא כמו טרנזיסטור רגיל אבל שאופן הפעולה שלו הפוך... זתומרת שכשעובר זרם בשער אז זה מנתק את המעגל במקום לסגור אותו. ואם קיים כזה רכיב האם יש רכיב שמשלב את הרכיב הזה וטרנזיסטור רגיל? ככה שכשלא עובר זרם צד אחד פתוח ואחד סגור וכשעובר זרם מה שהיה סגור נפתח והפתוח נסגר? אם אין כזה רכיב אז איך אני יכול לבנות מעגל שיתן תוצאה דומה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. שלום. אני מחפש סכימה עם שמות של הנגדים שאני אגיד לדוד שלי שיביא לי. אני רוצה 3-4 נגדים חזקים שיתחברו למולקס.ויאירו בחוזקה חתיכת פרספקט של 15*2.5 ס"מ זה יספיק אתם חושבים? בנוסף,אם אני אהפוך את הכיוון של המאורר של הספק,כלומר שהוא יכניס אוויר,אבל מהצד יש חורי איוור,זה יזיק? או שאפשר? פשוט אני שם את הספק בתקרה ויותר קל שהוא יהיה בצורה שיכניס אוויר. איך זה? (הירוק זה האור) תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי החלטתי לבנות מיקסר כזה פשוט איזה 5-4 ערוצי קוול הלי יותר מיידי שטויות,ON/OFF לכל ערוץ ואוליי ווליום וזהו ! תעזרו לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by manbot,

לא מצאתי את המתאם אז אני רוצה לעשות אחד. אבל לא מצאתי סכמה כדי לעבוד איתה. אם מישהו יכול לעזור לי למצוא (חיפשתי בגוגל, גוגל תמונות ובעוד כמה אתרים) כי אני אבוד

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by D.M.XXX,

אני צריך לבנות מעגל שקולט אור במשך 10-20 שניות ושידליק לד בסיום . תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני מחפש משהו איכותי, עם כהמ שיותר אפשרויות מתח. שאפשר לחבר לו טיפים שונים כמובן. לא אכפת לי שיהיה מeBay. עד 300 ש"ח. על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש ספק כוח של מחשב אבל כזה שמתחבר לרכב ללא חשש שאם אני יחבר את הספק כוח לרכב שנותן 12V או 24V יספק למחשב שלי חשמל יציב וחזק מאיפה אני קונה אחד כזה וכמה הוא עולה?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש ספק קטן (מינימום גודל), שאליו אני יוכל לחבר פלטייר חזק יחסית + מאוורר שיקרר את הצד החם של הפלטייר. היות ולא מדובר על מחשב, גודלו של ספק מחשב לא מתאים. יש המלצות למשהו שקל לחבר אליו פלטייר + מאוורר (מינימום "התעסקות" היות ואני לא מבין כזה גדול באלקטרוניקה. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. ושיהיה בו חומר : דיודות , טרנסיסטורים , מגברי הפרש , מגברי שרת , הגברת אודיו תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש סרט שמדגים את הלדים רצים לפי הווינאמפ-עם סאונד.. בתודה מראש איתן

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שברגע שהטמפרטורה תגיע לגובהה מסויים , הריליי יפעייל את הזרימה (המחשב) הטמפרטורה תימדד ע"י טרמוסטט אלקטרוני מחפש מדריך לבניה , סרטוט או כל דבר שתמצאו

• 22 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. כבר לפני המון המון זמן אני רציתי לבנות מקרן אייפון פשוט. את הרעיון אתם יכולים לראות כאן- http://www.tuaw.com/2008/03/01/diy-ipod-video-projector/. הרעיון מאחורי המקרן הזה מאוד פשוט מבחינת האופטיקה שעומדת מאחורה- האייפון מקרין על בהירות גבוה, המראה מקבלת את התמונה ב-45 מעלות ושוברת את התמונה לעדשה מגדילה שנמצאת בקצה של קופסה. רעיון פשוט, קל ומעשי. ניגשתי לרעיון לפני כמה חודשים וגיליתי שהכל טוב ויפה, רק בעיה אחת- עדשות! ניסיתי כמה עדשות שהיו לי מסוג של טלסקופ ושל דבר שכזה שהיה אמור להגדיל את את המסך לגיים-בוי (ממש ממש ישן.. ;D) וסה"כ הקונספט עבד, רק שהעדשות לא היו לגמרי טובות ולא הייתה הגדלה ופוקוס טוב. בנקודה זו הנחתי את הפרויקט בצד. כל התמונה הישתנתה אתמול, ברגע שמצאתי את…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Peri228,

אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. חבר'ה, המחשב הגיע, הכל טוב ויפה חוץ מהכלב שלי שעושה בעיות ! התחיל הקיץ ואיתו גם הנשירה שלו.... לפני שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות סבב מאווררים ולהוציא שיער.... ולכן, אשמח לכל רעיון שיש למישהו פה לגבי מוד כלשהו שאפשר להרכיב/להתקין על המארז (דלת צד, מאווררים תחתונים [ספק + מאוורר] ומאוורר להארד דיסק) יש לי גישה לפילטרים של מזגנים שאני יכול לחתוך, לגזור, לעצב איך שנוח, אבל מה שחשוב לי זה לעשות את זה קצת מושקע (אפילו שיעלה לי כמה עשרות שקלים ויקח איזה שבוע) אבל שהפילטרים יהיו נשלפים לניקוי נוח יותר. בתודה מראש, שי ביטון.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  20. היי פה. אני צריך איזה מומחה שיעזור לי (או יעשה את הפרוייקט עבורי) בחיתוך דלת של מארז קוסמוס 2. יש כל מיני גרסאות של חיתוך ברשת, אני בחרתי דווקא בהכי קלה (ופרקטית) להכנה מהם, איפה שצריך לחתוך רק שכבה אחת. כמובן שאני מוכן לשלם בהתאם על הטרחה + כלים בשביל העבודה הזו. להלן העבודה שהייתי רוצה לעשות - תמונה מצורפת.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. Started by amadey,

הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. (אולי זה מתאים יותר לפורום מודינג, אבל עקב חוסר פעילותו אני מעריך שיש כאן יותר אנשים שיוכלו לעזור) תראו איך הם עטפו את הכבלים בתוך צינורות מפלסטיק שחור: צינורות בכל מיני גדלים שונים מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה, או אולי איזה פתרונות אלטרנטיביים לניהול כבלים של ספקי כח לא מודולריים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nir_,

http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-932/haf-932-i-o-panel/ יש מוכר אחד באיביי אבל העלות היא 200 שקל, אשמח לעזרתכם ולמי שמבין איפה אפשר למצוא את החלק ב10-20 דולר מקסימום (משלוחים בתוך ארה"ב מתקבלים בברכה)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by PuMbA,

תודה לעוזרים אני מחפש פאנל 5.25 שיכנס מקדימה של המארז מתחת לכונן סי די רום וישלוט על התאורה במחשב אם אני חושב נון אז גם אם אני קונה פאנל בקרת שליטה של מאווררים ומחבר אותו לקתודות וללדים במארז זה ישפיע אבל בדרך כלל לפאנל שליטה על מאווררים יש רק שלוש מצבים כבוי 7V או 12V אז זה לא עוזר לי אני רוצה לשלוט בתאורה על העוצמה כמו שיש בבתים מפסק של אור באיזה חדר שמסובבים והאור מתחזק ומתחלש כזה פאנל אני רוצה למחשב אם מישהו יודע ומכיר שיגיד תודה אחים שלי ..

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים