עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. תודההה!! :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roeiw,

בכל התוכנות ניתור שיש בדקתי על המחשב שלי והן כותבות שהמתח 5 וולט הוא יושב על 3.3 ועם רב מודד בדקתי וזה על 5 כמו שצריך מה הסיבה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  4. שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rotem_o,

שלום לכולם, רציתי לחבר מספר מאווררי מחשב לשקע חשמל בייתי, השתמשתי בשנאי (מכווןו על 12V) ואליו חיברתי שני מאווררים כאשר הם מחוברים אחד לשני העסק עבד יפה תקופה אבל הבעייה שעם חיבור מאוורר נוסף מהירות המאווררים יורדת לכן חשבתי לחבר כעת את שלושתם ישירות כל אחד לשנאי, שוב העסק עבד אבל לאחר יום השנאי מת. מדוע ולמה? והאם שנאי חדש AC to DC 12V 1A Power Adaptor יצליח בעבודה?

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מארז ג'נרי וכפי שאתם בטח מתארים לעצמכם, דלת המארז לא בדיוק עשויה מחומרים שמתאימים לוויברציה של מאוורר ולכן אמנם המארז שקט להפליא יחסית לעובדה שהוא ג'נרי ולחומרים מהם הוא עשוי, ברצוני להשקיט אותו עוד יותר ובעיקר את הזמזום ממאוורר הדלת הצדדית שניתן לשמוע אם מתרכזים ;D. מה החומר המומלץ שאוכל לשים בין דלת המאוורר למאוורר/ברגים? איזה סוג של ספוג? איך אתם מציעים לחבר/לחתוך את כל העסק בצורה אופטימלית? תודה רבה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום יש לי ספק כוח שנותן 12V לרמקולים קטנים של מחשב, הרמקולים עובדים מצוין אבל ברגע שאני מחבר לאותו מקור חשמל לאותו הספק כוח גם מאוורר של מחשב אני שומע ברמקולים את הרעש של המאוורר איך אפשר להתגבר על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין בפיתוח פרוייקט קטן לתחום האיירסופט בארץ (הסבר קצר על הספורט) אשר יתן שליטה למדריך לכבות את כלל הכלים(רובים) בשטח בעזרת לחיצת כפתור וכמובן גם להדליק אותם. כיוון שהכלים הם חשמליים אין שום בעיה להכניס את הקונספט הזה לשימוש, הבעיה שנוצרת היא טווח, הרכיב היחידי שמצאתי שנותן טווח ואופציה לכבות כל כלי בנפרד (אופציה שאולי הייתי רוצה להכניס בהמשך) לא ממש מגיע עם מידע איך לתפעל אותו וכמו כן לא מצאתי יותר מדיי מידע עליו. במידה ויש מתנדבים אשר מוכנים לעזור עם פרוייקט שכזה (חינם או תמורת סכום כלשהו) אני ממש ישמח. או לסירוגין האם יש מישהו שמכיר רכיבים שיכולים לתת שליטה אלחוטית (או 1 או 0 לוגי בסך הכול) לטווח של 100 מטר לפחות והם קטנים מספיק אני ממש יוד…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. בניתי מתנד שמפיק גל ריבועי במוצאו! המתנד לא פעל ולא הוציא גל ריבועי אך כאשר נגעתי באחד הנגדים הוא התחיל להוציא גל ריבועי וכאשר לא נגעתי הוא הפסיק! חשוב לומר שאין כול חשש למגעים רופפים בדקתי שכל המגעים מחוברים היטב. מישהו יודע מהי תופעה זו וממה היא נגרמת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 111111,

לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

מאיפה אפשר להזמין דרך האינטרנט או לקנות לדים אוטרה בריט חוץ מאריהב? יש להם רק 5 סוגי צבעים שונים של לדים ואני מעוניין בהרבה יותר מרק 5 סוגים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by OFIRZ,

אוקיי אני ראיתי פה מדריך לא מזמן לצביעת המארז אבל אני קודם רוצה להתחיל במקלדת פשוטה עכשיו יש לי כמה שאלות אליכם: 1. איך נקרא הצבע-ספריי שצובעים איתו וכמה הוא עולה? 2. כמה שכבות צבע צריך לעשות וכמה זמן לחכות לצביעה נוספת - שהצבע יהיה אחיד וישאר על המקלדת 3. מה צריך לעשות אחרי שצובעים? - ללטש - משהו? 4. האם לא מרגישים את הצבע אחרי זה ביד שמשתמשים במקלדת יענו האם שצובעים זה משנה רק את הצבע או שיהיה הרגשה שונה על הפלסטיק אחרי שצובעים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מארז MIDI ואחרי שמישהו ראה את המחשב שלי אמר לי שאני חייב להחליף מהר את המארז אחרת הוא פשוט יעלה באש. בתוך המארז יש מעבד AMD 2000 וספק שלא יושב מעליו אלא בצד בצמוד למעבד עצמו ואין מאוורר בקופסא אז האם אני יכול (במקום לקנות קופסא חדשה) לעשות חור במארז ולחבר את הספק בלמעלה (כלומר מעל הקופסא) ולהוסיף מאוורר שיכניס אוויר לתוך הקופסא ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by OmEr.il,

שלום רציתי לדעת אם אפשר באמצעות מערך של כמה קבלים וסליל לשנות מתח מ9V DC לכמה שיותר..המגבלה היא מקום (שלו יעלה על לוח כזה שמלחימים עליו מה שרוצים..בערך 15X15). נ.ב:זה בשביל מצת לSPADE GUN אגב איזה פורום שולטD: אני אוהב אלקטרוניה ובשבילי זה גן עדן ממש . (טוב בעצם גן עדן בשבילי זה האחוזה של יו הפנר,אבל מתקרב ) תודה רבה חברים

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  15. אני מדבר על הנייר השחור הזה שמעליו שמים דף ומתחתיו שמים דף ואז כשרושמים על הדף העליון הוא עובר לדף התחתון פעם היו משתמשים בזה לכתיבת חשבוניות בעסקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, סוף סוף (!) אני הצלחתי לגייס כסף מספיק להתחלת הפרויקט (החלומי) שלי. אבל מכיוון שאין לי נסיון רב במודינג אני פונה אליכם: המודרים המקצועיים לקבלת עזרה . דבר ראשון: אני רוצה להסליב ספק כוח, HX1050 מבלי לפתוח אותו, התכנית: את הכבלים הלא מודולריים להסליב רחוק ככל שאוכל ולעטוף הכל בשרינק גדול (MDPC-X ג'מבו יספיק?) הבעיה: אין לי מושג כמה סליב להזמין (MDPC) וגם אני לא בטוח לגבי קונפיגורציית הצבעים והסדר ("ערכת הנושא של הבנייה תהיה כחול ו-UV) כמובן שאני לא מתכוון להסליב את כל הספק אלא רק את הכבלים ה-לא מודולריים (24 פין, 8 פין וזוג PCI-E 6 פלוס 2) ועוד ארבעה PCI-E (שני ראשים על הספק) וזהו (אין לי כוח להסליב את ה-SATA, זה נראה מתיש. גם ככה קורסאיר עושים עבודה מעולה עם הכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gabza,

שלום חברה, אני מעוניין לקנות מקדח 120 מ"מ בשביל לקדוח חור למאורר, איפה אפשר להשיג מקדחים בגודל כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by genia,

/

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by sollito,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רשת כזאת? או משהו בסגנון עדיפות לאיזור ירושלים

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by Niv golan,

שלום אני מחפש חנות שאפשר לקנות בה פלסטיק פרספקט באזור המרכז או ראשון ..... אני כל הזמן מחפש ולא מוצא חנות לקנות בה ...... (אני מתכנן לעשות פרויקט) מי שיודע איפה אוכל להשיג פלסטיק פרספקט באזור ראשון או המרכז שיכתוב לי ..... תודה ביי...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by stingeR-,

אוקיי , עשיתי היום את המוד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747 שזה : חיבור מאוורר לכרטיס המסך בעזרת תושבת ה PCI ועשיתי את זה לשני המחשבים שלי... אין לי מושג איך ולמה , אבל לא רק שזה נתן אצלי שיפור של 10MHZ בליבה , אלא גם הוריד את הטמפרטורה של הצ'יפסט ב10מעלות(!!) , מ46 ל36 , ואצל אח שלי זה נתן שיפור לליבה של הכרטיס ב20-30MHZ , והוריד 10מעלות מהצ'יפסט ו5 מהמעבד(!!!) , אין לי מושג איך ולמה... ושני המאוררים ששמתי הם יחסית רגילים(אמורים להיות ג'נריים , למרות שהם דוחפים לא מעט אוויר , משהו כמו 60-80CFM)

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by urinka,

הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by ירוןzzz,

עזרה יש לי מכשיר שיש בו לד אחד מהבהב שניזון ממתח של סוללה של שעון 1.5 וולט אני רוצה לחבר במקום הלד המהבהב סרט לד באורך מטר וחצי שיש בו 22 לדים שהוא יהבהב כמו הלד תודה ירון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roncohe4,

היי יש לי את המטען הנייד הבא: http://www.ebay.com/itm/141111998424?var=440206247179&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 בנפח של 50,000mAh. יש לי מחשב נייד אולטרה בוק של אסוס. אני רוצה להשתמש במטען הנייד בשביל המחשב הנייד. אני מודע לזה שאצטרך להשיג מתאם מתאים מהמטען הנייד למחשב הנייד, השאלה אם טכנית זה בכלל אפשרי? אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו נזקים למחשב, במידה ואעשה את זה. תודה מראש!

25. Started by jeyjey,

עם איזה כלי עושים את זה? כמה זה עולה ואיפה קונים? זה קשה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.