עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MasterDK,

אני מחפש אתרים / מדריכים על אלקטרוניקה (כמו שיש אתשרים על מודינג אם פול מדריכים בתוכם) עדיף ומומלץ שהמדריך יהיה בעיברית. אני רוצה מדריך מקיף שיהיה בו גם הקדמה לאלקטרוניקה שמהאתר / מדריך אני לא רק אדע להרכיב סופר משו אלה אני גם אבין מאיפה מגיעים המספרים של הנגדים ועוד כל מיני דברים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. כמו רבים פה בפורום, גם אני ניסיתי לבנות את המעגל של הלדים לפי מוזיקה עם טרנזיסטור TIP31 וחיברתי אותו למקור מתח יציב (יחסית) של 12V ולאיפוד מאז אוזנייה שמאל חלשה באופן משמעותי ואזנייה ימין נותנת רעשים נוראים עכשיו, אני בטוח שאף אחד לא טיפש מספיק בשביל לחבר את זה ישר למכשירים יקרים-אבל בכל מקרה, שקלו פגיעה למכשיר שזה יחובר אליו, שתכלס זה אשמתכם כי זה מעגל שלכם שאתם בניתם. וחבל על כל מכשיר שנדפק בעקבות זה. אני לא אומר שתפסיקו לעשות דברים מגניבים, אני כן אומר שתבדקו אותם עם מכשירים שאתם בטוחים שיש להם הגנה ושגם אם אין, זה לא נורא אם הם יפסיקו להתקיים. בהצלחה=]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by harry,

שלום יש מלא לדים בבית ורציתי לשאול כמה לדים אפשר ל"להעמיס" על חיבור מולטקס אחד, שכל אחד פועל בזרם של 4v??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tamos,

אני רוצה לשים מאוורר בתקרה של המארז, עכשיו מה השיטה הממולצת ביותר לחתיכה? עם מקדח כוס?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נניח ואני רוצה לקחת מלבן פרספקס , ורוצה להאיר אותו כך שהוא יעשה אור חזק. אבל במצב מכובה הוא יהיה שקוף. אני לא רוצה שהוא יסנוור אלא נאמר ואני מחבר לדים אדומים אז כשהם דולקים, כל השטח של המלבן יפיק אור אדום. אני מצטער על השאלה החובבנית, אבל עד כמה ניתן להאיר את הפרספקס בדרך זו ? שאלות עוקבות בהמשך בהתחשב בתשובות g0vner_t.s.y

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רציתי לדעת איך אני צריך לשמור את העכבר מתי שהוא פתוח (אם יכנס אבק או אנא ערף זה הורס לא?) כדי שלא יהרס\יתחרבש\יתפקשש. ואיך אני יוכל במשך 5 ימים להיות בלי עכבר??? סתם אני יביא עכבר חלופי הבנתי את "אופן ההכנה". פשוט אני פוחד על העכבר אז רציתי לדעת איך לשמר אותו בינתיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עלה במוחי רעיון נחמד, השאלה היא האם אפשר לממש אותו. כדי לא להעמיס על ספק הכוח הראשי עם כל מיני מאווררים ותוספות מהצד, אני מעוניין לקנות ספק כוח נוסף (משהו זוך, אפילו ג'נרי) ולחבר אותו למחשב כדי שיעבוד במקביל עם המחשב, כלומר יפעל כאשר אני מפעיל את המחשב. לספק הכוח הנוסף אני אחבר הרבה מאווררים ופאנל לשליטה עליהם. האם זה אפשרי? 1. לחבר ספק כוח נוסף שיעבוד במקביל עם מחשב. 2. לחבר אליו הרבה מאווררים. במידה ואי אפשר שיעבוד במקביל עם המחשב, האם יש דרך כלשהי שפשוט אחבר אותו לחשמל ובעזרת כפתור כלשהו אפעיל אותו? תודה מראש, מיכאל!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal2229,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 שבוע הבא אני מזמין... איך הוא?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה הוא האורך המקסימלי למאריך ליו אס בי? אני רוצה לעשות חוט מאריך למצלמת האינטרנט שלי. אבל אני לא יודע מה האורך המקסימלי לחוט מאריך ליו אס בי, אם יש כזה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by foxil,

קניתי מחשב חדש וגם קניתי את מסך דק. שמעתי הרבה שבכל פעם שיש טכנולוגיה מתקדמת, שיש להם יתרון צריכות חשמל נמוכה מטכנולוגיה הקודמת. רציתי לשאול כמו חסכה חשמל באחוזים במחשב חדש מול המחשב ישן? המחשב חדש שלי הוא E6300, 1GB, GEFORCE 7600GS 256MB עם מסך LG LG L194WT. מול המחשב ישן פנטיום 3 733 עם מסך שטוח MAG. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by amir_xxx,

אני רוצה בבקשה חנות או להזמין דרך האינטרנט עט Uv הנה קישור שמרא את העט והעבודה איתו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/uv_drawing/index_eng

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Anonymics,

שלום לכולם שוב.. היום הגיע המערכת RF מאי ביי ואני לא רוצה לעשות טעויות אז תעזרו לי להתאים למערכת שנאי בבקשה http://www.ebay.com/itm/12V-8-Channel-Way-Relay-Output-RF-Remote-Control-Switch-/130545242235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e651a507b זו המערכת באי בי וזה המפרט: Receiver: 1.Channel: 8 CH Control 2.Working voltage:12V 3.Working current:≤10mA 4.Working frequency: 315MHz / 433MHz ( optional) 5.Working temperature: -20â ~ 70 â 6.Alarm volume:105dbm 7.Panel chipset:PICI6F630 8.Types: Toggle, Momentary, Latched, Toggle+ Momentary 9.Decode: Learning code 10.Output current: ≤10A 11.Color:White 12.Dimension: 2.83” x 1.18” x 3.77”(L*W*H) אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני מתכנן לבנות HTPC קט לסלון שלי חשבתי לבנות אותו מעץ עם קצת פח ואלומניום במקום לדבר תראו תתמונה עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את העץ כמה בערך יעלה לי העץ? (אני רוצה עץ מלא וטוב) וביכלל אם יש עצות טיפים טריקים למי שיש ניסיון עם זה דרך אגב אני מתכנן לעבוד עם עץ שחור (או שאני ימצא עץ שכבר קהה או שאני ירסס על עץ קיים בספרי אבל השחור זה הקטע העיקרי פה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Anonymics,

שלום..רציתי לדעת עם אתם מכירם מקום שאני יכול לקנות בו פלסטיק שקוף לפי המידות שליי..ועם כן מה המחירים של זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by what the fuck,

אני לא בטוח שככה קוראים לזה, הכוונה ל AC. אז נכון ב AC הזרם בעצם משתנה 50 פעמים בשנייה ואז מתחיל מחזור חדש ? (כי בארץ זה על 50hz) אז בשקע בבית שלי ראיתי שרשום 10\16A אז זה אומר הזרום משתנה מ 10 עד ל 16 כל שנייה ? יעני הזרום עולה ב 0.12 50 פעמים בשנייה ? ועוד משהו ההתנגדות גם עולה ויורדת או שגם הזרם עולה ויורד ביחד עם הזרם ? (כי לפי חוק אוהם אני חושב שאי אפשר שרק משהו אחד ישתנה בלי שאחד מהדברים האחרים ישתנה..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kkffiirr,

הגיע לידי ספק כוח של HIPRO שהיה תקין עד שחבר שלי החליט לאלתר ולהבריג אותו תוך שימוש בחורי האיוורור, אחרי זה הספק הפסיק לעבוד בדיקה גילתה שהבורג השתפשף בPCB וגרם לנתק במסילות המוליכים (אם אני זוכר נכון ניתקו שם בערך 3 מוליכים). האם יש דרך פשוטה לתיקון הדבר? האם כדאי להשקיע? (הספק הגיע עם מחשב מותג עסקי של IBM, אז נראה שהוא אמור להיות איכותי) או לשלוח אותו לסל החלפים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראשית כל, ניסיתי להשתמש בתוכנה הזאת כמה פעמים ואני פשוט לא מצליח לעשות את מה שאני צריך. מה אני צריך? לשרטט את החדר שלי והתכולה שלה: מיטה, חלונות. ו...אני רוצה לעשות הזמנה אצל נגר ארון, שידה, ושולחן מחשב (צריך להיות קומפלט) יש לי את השרטוט של זה על דף ואני רוצה לראות איך זה יופיע בשרטוט בתוכנה. אני אשמח אם יש משהו שיוכל לשרטט לי. או לכוון אותי למדריך (ספציפי) שמדריך איך לעשות את מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא יודע אם הייתי צריך לשייך את זה לפורום כללי אבל בכל זאת.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מניח שזה קשור לאלקטרוניקה כי זה קרה גם במחשב הקודם. יש למחשב נטייה להתעורר לבד מHIBERNATE אם משאירים בלילה את החשמל שלו מחובר (בדרך כלל אני מנתק אותו מהחשמל) במהלך היום לא שמתי לב שזה קרה. המחשב מחובר ל"רב-שקע" שמחובר למגן ברקים, אבל זה קרה גם לפני המגן

23. Started by yilya,

פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ראיתי באינטרנט כמה פרוייקטים שמבוססים על חיישני AVAGO מעכברים, למרות שבינתיים לא מצאתי חיישן מהחברה הזו אלא של MCS, אני מניח שפחות או יותר היכולות דומות. ראיתי פרוייקט של סורק נייד, מד מרחק, ומד מהירות רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בחיישן מהסוג הזה כמזהה משטח? נגיד שאני רוצה לבנות מכונית שתנוע רק על רצפה, ותזהה כשהיא יורדת ממנה, או יותר פשוט, תזוז רק על נייר שעל שולחן, וכשהיא תגלוש לשולחן היא תזהה זאת, האם זה החיישן המתאים לעניין? אם לא, מה יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים