עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב, התחלתי לעשות מודינג למחשב שלי.. 8) המפרט שלי הוא: amd 2400+ Athlon GigaByte-7N400V PRO Asus Geforce Ti 4200 128mb 512mb DDR 333Mhz WD 40GB (2mb cache) WD 40GB (8mb cache) אוקיי, בהתחלה סידרתי את הקבלים של הספק כוח.. אבל זה לא יצא כל כך יפה, אחת מהסיבות היא בגלל שלא מצאתי חומרים טובים.. ראיתי מאמר נורא מעניין בו הסבירו על סידור כבלי ספק הכוח, והמליצו להשתמש בכבל שזור ולתוכו להכניס את החוטים, נראה ממש יפה.. הבעיה היא איפה אני יכול למצוא כבל שזור ריק(לא ACE ולא Home Center)? ומאיפה אני יכול לקנות (חנות פיזית, לא באינטרנט) כבל IDE מעוגל? כי עיגלתי בעצמי, וראיתי איך נראה קנוי, ואין מה להשוות, בלתי אפשרי כמעט להגיע לתוצעות כאלו בלי לפרק את הכבל(ולחבר..חחח) עכשיו, התחל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מישהו שמבין באלקטרוניקה וידע לחבר מסך LCD של 24 אותיות על 8 שורות למחשב. יש לי שניים כאלו ואני מוכן לתת מסך אחד כזה מתנה למי שיצליח לחבר אותו למחשב. יש במסך שלושה בקרים של מיצובישי ואם אני לא טועה 10 כפתורים. מי שמעוניין שישאיר פה הודעה ואני אשלח לו במייל את התמונה של המסך ואת כל הלינקים שיש לי לגביו תודה. הנה ה Datasheet שלו כאן מידע לגבי אופן החיבור (אני מקווה שהוא נכון, ויכול לעזור במשהו) כאן הנה עוד משהו רק הפעם באנגלית כאן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SendaRider,

אוקיי אני צריך לדים ירוקים למחשב... יש לי 3 מאווררים כחולים ואני רוצה לד ירוק =] תמליצו לי מה טוב וזול ! ועל תשאלו על תקציב !!!!! שלא יהיה מוגזם... ראיתי בנעה מחשבים יש משהו לייזר אני יודע.. : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6201

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wiz,

שלום לכם. אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג. בקרוב אני קונה מחשב חדש, האחים שלי יקבלו את הנוכחי שלי ואני יקבל את הישן שלהם. לכן יש לי מארז לשחק איתו ) אשמח ללינקים לטוטריאלים לחתיכת חלונות וכאלה.. ורשימת כלים שצריכים. אם יש כבר באתר דביק או משהו לא מצאתי אז אני מתנצל מראש. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אפשר לקנות כזות מצית כולל החלק הפנימי http://www.ecar.co.il/index.php?item_r=24102 רק איך אני מחבר את זה לתוך המחשב עים מישהו יודע בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אנשים קיבלתי שוק ביקשתי מחנות פרספקט בשביל לבנות לי את המארז עם הקרור גז הכול שקוף עם אורות וכו כוו והבן אדם רצה 500 שקל :kopfpatsch: מה זה כזה יקר??? ועם לא כמה אמור לעלות מטר מרובע של פרספקט או איך שזה לא הולך?... תודה..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SkyroX,

לא מזמן קניתי מחשב חדש משהו פגז, אבל נורא התאכזבתי מהמארז עצמו אז חשבתי לעצמי אולי אני יעשה לו כמה שינויים שיראה פצצה.. בכל מקרה זה המארז עכשיו כל הקטע של הפרפר הזה בצד ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יוכל לקנות משהו שיחליף את הפרפר המסכן הזה ואם כן אז מאיפה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מציע תמורה כספית למי שיכול לעזור לי בבניית G-CODE..לסרטוט המצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חברה למישהו יש מדריך לבניית מכשיר אשר מגביר קול שהוא קולט מרחוק? ומאפשר לשמוע בצורה טובה יותר וברורה ממרחק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by card,

שלום נתון המצב הבא: 1) לוח ארדואינו כלשהו, למשל Arduino Nano 2) מחשב Android כלשהו שכולל כניסת USB, למשל Tablet, או Android Stick(שיש לו יציאת HDMI לטלויזיה, וכניסת USB) ומה שאני רוצה זה כזה דבר: לחבר את ה-Arduino Nano עם כבל USB אל המחשב Android, ואז שהמחשב אנדרואיד הנ"ל יתקשר עם ה-Arduino בעזרת תקשורת Serial פשוטה. בשביל זה, אני צריך שה-FTDI Chip שיש על ה-Arduino Nano יוכר ע"י מערכת ההפעלה. האם יש Driver עבור ה-FTDI Chip למערכת ההפעלה Android? או אם לא, מישהו ניסה פעם לחבר, ולראות אם בכל זאת אפשר לתקשר סריאלית בין ה-Android ובין ה-Arduino? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, קיבלתי זוג רמקולים ישנים של aiwa (אלה מהמערכות הישנות שלהם ) והצבתי אחד מהם ממש ליד המחשב (מרווח של 20 ס"מ) האם זה בסדר? הרמקולים לא יכולים להזיק למחשב? אני לא מבין גדול ברמקולים אבל הבנתי שיש מין מגנט בתוך הרמקול-הוא יכול להזיק למחשב? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רציתי לדעת האם תיאורטית ומעשית קיימת אפשרות לחבר את הפקס לחיבור 3.5MM סטנדרטי ישירות לפלאפון כך שאחרי החיוג (שיבוצע בפלאפון) הפקס יפקסס? באמצעות בקר אני מניח שזה אפשרי לבנות ממשק שידמה, השאלה אם שימוש בחיווט רגיל, ללא בקר, יספיק לפחות על מנת לשלוח פקסים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עם איזה נייר שיוף ניתן לשייף דלת של מארז,אחרי כמה חיתוכים טיפה לא מוצלחים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Men7a,

בוקר טוב, אני וחבר כרגע עובדים על מוצר מסויים יחד. לאחר שנסיים אחנו רוצים לרשום אותו מוצר ולנסות למכור אותו. השאלה שלי היא: האם אני יכול לפות לעורך דין ולרשום את זה כמוצר כדי למכור את המוצר. כל התיכנות נרשם על ידינו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני מניח שזה קשור לאלקטרוניקה כי זה קרה גם במחשב הקודם. יש למחשב נטייה להתעורר לבד מHIBERNATE אם משאירים בלילה את החשמל שלו מחובר (בדרך כלל אני מנתק אותו מהחשמל) במהלך היום לא שמתי לב שזה קרה. המחשב מחובר ל"רב-שקע" שמחובר למגן ברקים, אבל זה קרה גם לפני המגן

18. Started by yilya,

פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by what the fuck,

אני לא בטוח שככה קוראים לזה, הכוונה ל AC. אז נכון ב AC הזרם בעצם משתנה 50 פעמים בשנייה ואז מתחיל מחזור חדש ? (כי בארץ זה על 50hz) אז בשקע בבית שלי ראיתי שרשום 10\16A אז זה אומר הזרום משתנה מ 10 עד ל 16 כל שנייה ? יעני הזרום עולה ב 0.12 50 פעמים בשנייה ? ועוד משהו ההתנגדות גם עולה ויורדת או שגם הזרם עולה ויורד ביחד עם הזרם ? (כי לפי חוק אוהם אני חושב שאי אפשר שרק משהו אחד ישתנה בלי שאחד מהדברים האחרים ישתנה..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ראשית כל, ניסיתי להשתמש בתוכנה הזאת כמה פעמים ואני פשוט לא מצליח לעשות את מה שאני צריך. מה אני צריך? לשרטט את החדר שלי והתכולה שלה: מיטה, חלונות. ו...אני רוצה לעשות הזמנה אצל נגר ארון, שידה, ושולחן מחשב (צריך להיות קומפלט) יש לי את השרטוט של זה על דף ואני רוצה לראות איך זה יופיע בשרטוט בתוכנה. אני אשמח אם יש משהו שיוכל לשרטט לי. או לכוון אותי למדריך (ספציפי) שמדריך איך לעשות את מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Anonymics,

שלום לכולם שוב.. היום הגיע המערכת RF מאי ביי ואני לא רוצה לעשות טעויות אז תעזרו לי להתאים למערכת שנאי בבקשה http://www.ebay.com/itm/12V-8-Channel-Way-Relay-Output-RF-Remote-Control-Switch-/130545242235?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e651a507b זו המערכת באי בי וזה המפרט: Receiver: 1.Channel: 8 CH Control 2.Working voltage:12V 3.Working current:≤10mA 4.Working frequency: 315MHz / 433MHz ( optional) 5.Working temperature: -20â ~ 70 â 6.Alarm volume:105dbm 7.Panel chipset:PICI6F630 8.Types: Toggle, Momentary, Latched, Toggle+ Momentary 9.Decode: Learning code 10.Output current: ≤10A 11.Color:White 12.Dimension: 2.83” x 1.18” x 3.77”(L*W*H) אני יכול ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by naba,

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך מספר קבלים ובנוסף גם מוספט מספר 40T03GP זה של מסך LCD יש קיטים כאלו לתיקון המסך באיביי, אבל אני קצר בזמן מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הרכיב? אפילו מפירוק, אם יש פה למישהו ויכול לשלוח לי בדואר גוביינא... אני אשמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roi286,

חברים יקרים, ערב טוב! יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ? מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ? המון תודה. רועי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zxor,

אהלן, בניתי תאורה למארז שלי בעזרת לדים ונגים מתאימים, השתמשתי בנגד 470ohm 1/4W 5%, חיברתי למולקס ליציאה של ה12v, והנגדים מתחממים. כמובן שניתקתי את זה מיד כדי לא לגרום נזק ועכשיו אני שואל: מה עשיתי לא נכון? אגב חיברתי שם 4 לדים במקביל (זתומרת 4 נגדים) וכולם מתחממים... זה יכול להיות קשור לעובי החוט גם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים