אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש את הספק כוח המפלצתי והיפה של Tt אבל בזיג זאג אין אותו במלאי ואמרו שרק עוד חודש הוא יחזור למלאי. מישבו יודע היכן יש אותו במלאי ?! מי יחכה חודש לספק כוח?!?!?!!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לבצע הזמנה דרך אריהב למספר רכיבי אלקטרוניקה פשוטים. קודם כל, מישהו יודע אם הם מוכרים נגדים של 150ohm ? כי לא ראיתי באתר שלהם. דבר שני - מה המתח של לד רגיל ? אם אני לא טועה זה 2v , אני רק צריך שתאשרו. ועוד משהו אחרון - כמה לדים (ultra bright) יספיקו להאיר חריטה על חלון בגודל 30X40 ס"מ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר את החדר שלי שיפוץ קטן ובדיוק נכנס לי איזה רעיון לראש... חשבתי על משהו בסגנון של הרובוטים האלה שמצלמים אותך בכניסה לCITY 17 ב-HL2 ;D יש לי פליקר שאין לי ממש שימוש בו, אז חשבתי לקחת אותו ולחבר אותו לאיזה מעגל ככה שכשאני פותח את הדלת הוא יהבהב פעם - פעמיים (מלווה בצליל צילום מHL2 צריך עוד לחשוב איך לגרום גם לצליל להשמע באותו הזמן...) מה דעתכם על הרעיון? יש דרך לעשות את זה? אשמח להצעות / הערות עריכה.. הוספתי תמונה שכולם יבינו למה אני מתכוון... *יש מצב אני יוסיף לו גם מצלמת אבטחה שתוסיף ריאליזם [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנון זה מסך תצוגה צבעוני בפנאל למעלה של Corsair 800D מה אני צריך? איך לחבר ללוח ? מדריכים? ראיתי את זה : http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_70_293&products_id=22039 עכשיו השאלה אם אפשר לבנות משהוא לבד נגיד לקחת gps ישן ולחבר לו RCA לכרטיס מסך? או שזה הסתבכות עם כבלים וחיבורים ועדיף לקנות אחד מוכן? תודה לעוזרים ראיתי גם את אלה : http://www.ebay.com/itm/7inch-4-wire-tft-lcd-touch-panel-screen-with-USB-port-touch-panel-driver-/180833562988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1a85316c http://stores.ebay.com/chinatobby/_i.html?_fsub=485979119 מישהוא יכול להסביר לי את ההבדלים ואיזה נהם אני צריך ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר בתקרה של המארז, עכשיו מה השיטה הממולצת ביותר לחתיכה? עם מקדח כוס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני אתמול צבעתי את הדלת של המארז שלי בשחור לפני זה היא הייתה משוייפת לגמרי ראו את הפח. צבעתי פרימרי ואז שחור מט, ואז התחרטתי |: אני קצת בעיתי בהחלטות והשאלה שלי זה אם אני חייב לשייף שוב עד שיראו את הפח או שאני יכול לצבוע על השחור מט אדום מט...?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LCD, שהוא משמש בעיקרון למכוניות לחיבור (בדר"כ) למכשירי DVD במכוניות, ע"מ לצפות בסרטים. למסך יש אפשרות, כמו כן, לכניסת AV וכמו כן ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות הTV-OUT בכרטיס מסך. ברשותי כרטיס מסך של xfx geforce 6600GT, יש לו יציאת טלויזיה מוזרה אך מקבלים כבל שממיר את היציאה הזאתי ל S-VIDEO וע"י ממיר מs-video לF-RCA הצלחתי לחבר את המסך לTV-OUT ואכן הוא פועל. עכשיו לשאלות - קודם כל מה אתם הייתם מציעים לעשות עם החלק החביב הזה ומה אתם הייתם עושים? (שמח לשמוע הצעות) חשבתי לבנות מחשב זול ופשוט (שבעיקרון אפילו יש לי כבר את רוב החלקים לבניה כזו) ולהתקין אותו באוטו. בצעתי חיפוש, כי זכרתי שהיה על זה לפחות דיון אחד. ראיתי שממיר מתח מ12V של האוטו ל220V ע"מ לחב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GTX 970 - הוא ממש ארוך ולא נכנס למארז שלי (אנטק קולר מסטר) כי יש שם מין פאנל פנימי. אני מניח שהפאנל עשוי מאלומיניום אבל לא בטוח. כל מה שצריך לעשות זה לחתוך קטע של 2-3 סנטימטרים אורך על 1 ס"מ עומק מהפאנל, והכרטיס יכנס. איזה כלי אני צריך (מישהו אמר לי "דרמל" - זה מכשיר שעולה מאות שקלים...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום! יש לי מחשב נייד שרואים במסך אבל זה נורא דהוי קיצר לעניין לפני שאני מזמין מנורת פלורסנט אני רוצה לדעת עם יש לכם רעיון איך אפשר לדעת מה תקול האינוורטור או המנורה. זה אפשרי לבדוק את האינוורטור עם רב מודד?, ואם כן כמה וולט זה צריך להוציא במתח חלופי? או שאפשר לבדוק בדרך אחרת שלחבר את האינוורטור למנורה של מסך אחר וככה לדעת? תודה רבה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים, ערב טוב! יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ? מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ? המון תודה. רועי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הייתם ממליצים לי לחתוך את המארז? לחתוך את כל המארז ...??? או לחתוך הכל חוץ מה"ידית" הזאתי שיש במארז.... אני מתכוון לשקע שהוא נראה כמו חצי עיגול כזה.... איך הייתם ממליצים....?? ואם איזה כלים הכי כדאי לי לעבוד...??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות את הפרוייקט ואני לא מוצא את המסך מגע 256X256 כמו בתמונה וגם את הבקר 87C51 ??? לא יודע איפה אפשר לקנות אותם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שאני מחבר עליו את הכל, זיכרונות מעבד כרטיס מסך והארד דיסק.. אבל ברגע שאני מחבר את הספק ומנסה להדליק את המחשב אז המחשב לא נידלק אבל אם אני מקצר את החוט הירוק שבספק אם המינוס אז פתאום המחשב נידלק ניראה שהכל בסדר אבל המחשב לא עולה מה יכולה ליהיות הבעיה ?? אממ.. אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ספציפית אני חדש אז אם יוכלו להעביר את זה אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! ראיתי בהרבה מקומות שלש כזה על מתכות שונות כאילו שיופים בעיגולים... איך אני עושה את זה עם הדרמל שלי? אם מישהו לא הבין כל כך למה התכוונתי אני ינסה להסביר אחר כך... זה נראה כאלי לקחו נייר זכוכית לדוגמא ושייפו את המתכת בעיגולים או בכל צורה שרצו. אז מי שעשה את זה ויודע על מה אני מדבר שיגיד לי איך לעשות את זה נורמאלי...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... קניתי סמרט פאן 2 של טרמלטייק ויש בוא אפשרות של עבודה לפי פוטנציומטר או לפי חיישן טמפרטורה ואני משתמש בפוטנציומור. אני רוצה לחבר את החיישן כדי לראות את הטמפרטורה על המחשב. איך אני עושה את זה ? זה חיבור 2 פינים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני קורא פה על אנשים עם 6 מאווררים 8 מאווררים לאן לעזאזל הם מחברים אותם? אני חייב לדעת אולי אני אחבר גם איזה 8 מאווררים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפרויקט שאני עושה, רובוט עוקב קו עם חיישני IR רציתי לעשות עם שני גלגלים עצמאיים אבל אני רציתי לעשות את כל הפרויקט במחיר זול מאוד. אז בשביל הסרוואים לקחתי שני סרוואים סינים פשוטים של 9G , ניתקתי את הפוטורסיסטור והורדתי את החסימה בגלגל שיניים הבעיה היא שאני יכול לשלוט רק על כיוון, אני לא מצליח לגרום לו לעצור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש במודול ממסרים, שעובד בלוגיקה שלילית, ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני מעדיף מודול ממסרים שעובד בלוגיקה חיובית, ועושה את העבודה.. לכן, עשיתי חיפוש בכמה אתרים, ולפני שאני אקנה אני רוצה לשאול כמה דברים.. הדבר הראשון: יש מודולים של ממסרים שכוללים OptoIsolator פר כל ממסר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Hot-New-4-Channel-Relay-Module-5V-For-DSP-AVR-PIC-ARM-Max-Output-250A-10A-/181106803932 ויש מודולים שלא כוללים Optoisolator, אלא טרנזיסטור. לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/5V-Four-4-Channel-Relay-Module-For-PIC-AVR-DSP-ARM-MSP430-Arduino-/400395655873 השאלה: האם צריך להעדיף מודול עם Optoisolator על פני טרנזיסטור?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי את המוצר הבא באיבי: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/271233592662?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item3f26c82d56 רציתי לשאול אני רוצה לחבר לזה מנורה להדליק ולכבות אותה עם השלט האם זה מתאים לחשמל בארץ? מה ההבדל בין זה למוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/220V-240V-3-Channels-Digital-Wireless-Wall-Switch-Splitter-Box-Remote-Control-/221248817323?pt=UK_DIY_Materials_Plumbing_MJ&hash=item33837508ab ומה כדי להזמין תודה לכל העונים מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי לאחרונה, ממיר 220V שמתחבר לרכב, וגם רמקול מוגבר פנימית של 80W (סה"כ הספק במתח 220V). חשבתי לחבר למצבר חיבור מתח כמו של רכב, להמיר אותו ל220V (עם הממיר) ומשם לחבר את הרמקול. השאלה כמה זמן בערך, אתם מעריכים שהמצבר יוכל להחזיק (צאו מהנחה שהמצבר טעון לגמרי וחדש).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי איפה שהוא מוד לשלט PS2 , כך שיהיה ניתן לחבר אותו למחשב.. יש למישהו אולי מדריך או לינק? מישהו ניסה את זה? זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-