אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מודינג וראיתי את שאר המדינגים המופיעים באתר, וראיתי את המדבקות היפות שהם יצרו והדביקו. אכשיו רציתי לדעת איך אני מכין את המדבקות האלה ואיך אפשר להדביק אותם על המארז שלי.?? - :repuke:תודה-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,בגלל שלא מופיע בסטיקי רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה בנהריה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים, ערב טוב! יש לי שאלה : במכונת התספורת שלי יש סוללת ניקל קדמיום שכנראה סיימה את חייה, ( לא מצליחה להיטען כלל) , יש לי העדפה אישית למכונה ובגלל זה אני לא מתעד להיפטר ממנה. לעצם שאלתי לא מצאתי אחד לאחד את אותה סוללה ( המכונה כבר לא צעירה ) מה שכן מצאתי זה את אותה סוללה ( מתח , הספק ) בניקל מטאל, אפשרי להחליף ? מכרים טכנאי טוב באזור חיפה ? המון תודה. רועי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שזה קשור לאלקטרוניקה כי זה קרה גם במחשב הקודם. יש למחשב נטייה להתעורר לבד מHIBERNATE אם משאירים בלילה את החשמל שלו מחובר (בדרך כלל אני מנתק אותו מהחשמל) במהלך היום לא שמתי לב שזה קרה. המחשב מחובר ל"רב-שקע" שמחובר למגן ברקים, אבל זה קרה גם לפני המגן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. יש לי בלוח כמה קבלים לא טובים שלפי מה שקראתי יכולים לגרום לבעיה שיש לי עכשיו (VCORE לא יציב) חיפשתי קצת בגוגל על זה מצאתי אתר דיי טוב. אני ידע להחליף קבל אבל ראיתי שכתוב שצריך לחבר איזה חתיכת מתכת ללוח. זה נראה לי כדי לפרוק את הלוח אבל איך אני עושה את זה. לא הבנתי כל כך ממה שכתוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חשבתי לקנות קטודה נחמדה, יש משהו שצריך לשים לב אליו שקונים קטודה? הבנתי שחייבים מתאם כדי שהוא יעבוד? אגב לאן הקטודה מתחברת? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcode=96 או אם יש לך המלצות אחרות, בגבול ה80 שקל. תודה, אור. יש לי מארז אקספיידר כסוף אם זה משנה - הקטודה צריכה להיות כחולה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.אז ככה אני צריך לחבר ריליי לארדואינו-כדי להפעיל את הריליי אני חייב לתת לו 3.5 וולט ... הבעיה עכשיו היא,כשאני מחבר אותו דרך הארדואינו(דרך 5 וולט-מה שהבקר נותן) (ללא טרנזיזטורים ודברים אחרים) המתח שהוא מקבל הוא פחות מ 3.5 וולט... יש למישהו פתרון לבעיה שלי -איך אני מעלה המתח לריליי בכדי שיעבוד? 2.שאלה נוספת-אם אני מחבר 6 וולט ,0.5 אמפר לבקר ארדואינו-הוא יעבוד לי?או שהבקר שלי יישרף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור סימולציה למעגל מסוים ומופיעה לי הודעת שגיאה : error(orcommn-2302) cannot initialize profile המחשב רץ על Windows 10. אשמח בבקשההה לצדיק מסדום שיוכל לעזור לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לציין שאף פעם לא התעסקתי באלקטרוניקה או במודינג. אוקיי אז תקשיבו.. אני אוהב לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים, אבל כאשר אני רוצה להפסיק, להעביר לסרט הבא ב Playlist להעביר אחורה/קדימה וכו' זה מעצבן לקום מהספה למחשב, תמיד נכנסים לחדר שלי בחופשיות ומפריעים לי (זה מה שקורה שאין לך בחדר מנעול...) אז השאלה שלי האם יש מדריך, או כבר שלט שקיים שיאפשר לי לשלוט על ה Media Player (אני מניח שאם קיים שלט כזה הוא יעבוד רק על התוכנה הזאת...) ? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא טוב כמה זה קשור לפורום אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לפחות להעביר את הנושא לפורום הנכון במידה ואני לא במקום הנכון אוקי אז הבעיה היא כזו לפני חודשיים קניתי מ-KSP מארז antec 1200 הוא מצויין חוץ מהקטע שהוא צובר אבק בטירוף מפה לשם לפני כמה לילות שמתי לב שהוא ממש מרעיש אחרי שניקיתי אותו וסידרתי את הכבלים במארז גיליתי שהרעש בא מהמאוורר העליון הקדמי כשאני מסובב את החוגה ששולטת במהירות של המאוורר אני מקבל זיופים עצבניים במהירות הפוטנציומטר שם כנראה דפוק והם אומרים שלא מתקנים מאווררים באחריות מישהו מכיר את התקלה? יודע מה ערך הנגד שם שאפשר להחליף אם הוא באמת נשרף ואשם? או שזה סיפור מסובך יותר ונדפקתי עם הדבר הזה עכשיו =\ תודה רבה עידו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לשליטה על מנוע צעדים (step motor), החיבור מהמחשב הוא פרללי והוא הופך לקונקטור של 10 פינים שנכנס בלוח הבקרה של המנוע צעדים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מאוורר שמכניס אוויר לבין מאוורר שמוציא אוויר? זה קשור בכיוון של המאוורר זווית וצדדים...? וכמה עולה כזה שמכניס וכמה עולה כזה שמוציא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה למישהו יש מדריך לבניית מכשיר אשר מגביר קול שהוא קולט מרחוק? ומאפשר לשמוע בצורה טובה יותר וברורה ממרחק
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תיאורטית ומעשית קיימת אפשרות לחבר את הפקס לחיבור 3.5MM סטנדרטי ישירות לפלאפון כך שאחרי החיוג (שיבוצע בפלאפון) הפקס יפקסס? באמצעות בקר אני מניח שזה אפשרי לבנות ממשק שידמה, השאלה אם שימוש בחיווט רגיל, ללא בקר, יספיק לפחות על מנת לשלוח פקסים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך לקחת מהמחסן מקרר ישן בערך בגודל full tower. ואתה כל המחשב אני אשים בתוכו, אני אוציא את המאוורים ואכוון את המקרר לאיזזה 10 מעלות. כי אני רוצה שקט וגם יהיה נחמד להתלהב עם זה חחח וגישה נוחה כי פשוט פותחים דלת.. נראה לי אחלה רעיון מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שככה קוראים לזה, הכוונה ל AC. אז נכון ב AC הזרם בעצם משתנה 50 פעמים בשנייה ואז מתחיל מחזור חדש ? (כי בארץ זה על 50hz) אז בשקע בבית שלי ראיתי שרשום 10\16A אז זה אומר הזרום משתנה מ 10 עד ל 16 כל שנייה ? יעני הזרום עולה ב 0.12 50 פעמים בשנייה ? ועוד משהו ההתנגדות גם עולה ויורדת או שגם הזרם עולה ויורד ביחד עם הזרם ? (כי לפי חוק אוהם אני חושב שאי אפשר שרק משהו אחד ישתנה בלי שאחד מהדברים האחרים ישתנה..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וגם קניתי את מסך דק. שמעתי הרבה שבכל פעם שיש טכנולוגיה מתקדמת, שיש להם יתרון צריכות חשמל נמוכה מטכנולוגיה הקודמת. רציתי לשאול כמו חסכה חשמל באחוזים במחשב חדש מול המחשב ישן? המחשב חדש שלי הוא E6300, 1GB, GEFORCE 7600GS 256MB עם מסך LG LG L194WT. מול המחשב ישן פנטיום 3 733 עם מסך שטוח MAG. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לצערי אין לי כרגע כרטיס אשראי בנלאומי ואני מחפש חנות אינטרנטית ישראלית שמוכרת OPAMP עשיתי חיפוש ולא מצאתי , מצאתי אחת שמוכרת LM358 אבל הוא די גרוע למטרה של קדם מגבר סטיראו . זה לא קדם לפטיפון או למיקרופון , פשוט הגברה של LINE LEVEL לפני מעגלי ההגברה . ההגברה תיהיה פי 5 .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מספר קבלים ובנוסף גם מוספט מספר 40T03GP זה של מסך LCD יש קיטים כאלו לתיקון המסך באיביי, אבל אני קצר בזמן מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הרכיב? אפילו מפירוק, אם יש פה למישהו ויכול לשלוח לי בדואר גוביינא... אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GECUBE HD2900PRO 512BIT ואני רוצה לעשות צריבת ביוס ל2900XT אני רוצה לדעת מה הסיכויים שהכרטיס יהרס או יישרף או יינזק בכל צורה שהיא ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-