עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by igor5,

אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

העסק עצמו לא מסובך , אבל יש איזהשהיא תוכנה שאפשר באמצעותה להפעיל\לכבות או לשנות זרם נגיד בלד ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eegg,

בניתי תאורה חיצונית מעל המסך כל שיש מסביבו אור כחול סגול איך? לקחתי מנורה (וממיר מתח) של סורק ועטפתי אותו בצלופן כחול חיברתי לספק חיצוני והנה מה דעתכם? תמונה א: כל המערכת תמונה ב: המסך עם האור תמונה ג: ליד הטרנספרמר תמונה ד: מסך בלי האור [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by zaq1,

מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Dalmedigos,

לקחתי את הרעיון ממישהו כאן... ותודה לו.. אז ככה פתחתי את הדיסק הדעתי למצב שנשאר לי המנוע והדיסקים... (שאולי יוחלפו בכנפיים או שאני אעקם אותם בהתאם) השאלה שלי היא מישהו יודע איזה מתח וזרם המנוע צריך? ואם אפשר הסבר על MOLEX (מה כל כבל מעביר) תודה

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by SpidiMan,

ברשותי מארז עם האוורור הבא: 2 מאווררים מקדימה - מכניסים אוויר 2 מאווררים מאחורה - מוציאים אויר מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר. מאוורר של הספק כוח (ליברי 500). האם הסידור שלי טוב ? צריך לשנות משהו ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. אני צריך לבנות מעגל שיוכל לסנן את החלק השלילי של האות כמו בתמונה למטה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. הזמנתי מהאתר הנ"ל מערכת קירור מים וכמה מוצרי מודינג בכ-300$. הם שלחו לי מייל ורשמו "It shipped the 26th of October" עשיתי משלוח דרך USPS INT :Global priority mail. כמה זמן משלוח כזה לוקח בד"כ ? זה נראה לי הרבה מאוד זמן לא ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by B0o!,

אני רוצה לחתוך דלת בצורת לב, עכשיו אני רוצה לדעת איזה ראשים יעזרו לי בחתיכה, כמה מכל אחד אני צריך... 2. פרספקס... כמו מ"מ לקנות?... אם יש סוגים o0 [אז את הטוב ביותר P: ] וכמה בערך זה עולה! תודה מראש D:

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by TheReaper,

בEVEREST כתוב לי את הוולטים שמחשב שלי משתמש בהם )+X וולט) האם הספק אמור לתת את כמות המתח X? אם לא מה ההבדל בוולט אחד נמוך יותר?האם צריך להחליף לספק לא ג'נרי?המלצות?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by aviv512,

שלום! המאוורר ספק שלי מרעיש, פתחתי תספק ניקתי כל קמצוץ של אבק, בדקתי גם שהמאוורר לא מתחכך - לא עוזר, חשבתי לנסות את המוד של ה5 וולט עם חיבור מולקס, ולפני שאני מנסה רציתי לשאול - במקרה של תקלה כלשהי יכול להגרם נזק לספק כתוצאה מאי קירור ? הספק של OCZ, המאוורר 120 מ"מ עם 3 חיבורים, למי שיש רעיון אחר אני אשמח לשמוע ובקשר לחיבורים הבנתי שיש פלוס,מינוס ומה שנשאר כנראה קשור לסל"ד או אולי לטמפ', חשבתי אולי אפשר לנתק את החוט השלישי ולהשאיר רק את הפלוס והמינוס, יעזור במשהו?

• 14 תגובות
    • 9.8k צפיות
  13. ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Blinker,

חשבתי איך לגרום להארדיסק ישן ולא נחוץ לשמש למשאת אויר עוצמתי ועלה במוחי רעיון ... אם לקחת הארדיסק ובקדימה שלו לקדוח שני חורים כמצויור בציור לחבר אליו צנרת עד כמה אתם חושבים שזה יעבוד האם זה יהיה אפקטיבי ומה לדעתכם תהיה רמת הרעש של הדבר הזה ? מצתער על הרעיונות המפגרים שלי [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by eegg,

יש לי טרנספורמר ורציתי לדעת אם ה זלמן ZM-MFC1 מתאים למארז ובמיוחד לדלת ולמחברים הtool less

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by montigo,

שלום לכולם. היום אני שואל שאלה על מודינג מכיוון שונה וביזארי: לא מחשבים, אלא רכב. יש לי מחוגים לבנים בלוח השעונים, שאינם שקופים. אני מעוניין לצבוע את המחוגים בלוח השעונים שלי בצבע זרחני (אדום או כחול), כך שאוכל להאיר עליהם בתאורת UV בלתי נראית, והם יזהרו באדום או כחול בוהק. איזה מין תצורה כדאי לי לבצע שם? (פלואורסנט\לדים\נורות\צבע זרחני\טוש וכו') - הן מבחינה בריאותית, והן מבחינת עוצמת התאורה. אני לא מעוניין שתהיה תאורה כללית על לוח השעונים (גם מסנוור וגם לא יפה), אלא שה-UV יהיה בתדרים בלתי נראים לעין, ויראו רק את המחוג זוהר.

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  18. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by KKK,

שלום שאלתי בפורום כללי ולא עונים לי..אני צריך עזרה בתרגיל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216701.0 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by samigol,

שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Blinker,

אז ככה גדול שחור וכסוף (מתקלף) על גלגלים בלי דלתות צד ועם פאנל קדמי מעפן והכי חשוב עצות לגבי מכסה עליון פעם הוצע ל SSR לעשות חלק עליון כזה : נורא אהבתי את העיצוב אבל יש לי בעיה מתחת למכסה יש עוד מתכת כזה (תמונות מצורפות) כך שאני לא אוכל להכניס לשם את המאורר וכבר יש לי חריצים למאוורר (אגב האם זה בסדר אם אממש את העיצוב ? ) דבר ראשון כל המכסה ישתייף יהיה נקי מכל מזיק מחפש להוריד את שאר הצבע מהמארז .. פתרון נחמד יהיה לזרוק את כולו למיכל טרמפנטין (בעיה שאין לי כזה) כנראה שאצתרך לפרק את כולו ולשייף את הכל הרבה פריימר וצבע וגם לקה אם צריך תודה לכל המייעצים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. שלום, ראיתי מספר תרשימים שמראים שאפשר לחבר כפתורים לLPT שעליו מחובר המסך ובעזרת תוכנה מתאימה להשתמש בהם, כגון התרשים הזה: , השאלה שלי האם ניתן להוסיף עוד כפתורים לפינים הנוספים שפנויים? אצלי פנויים הפינים 10-13 15 ו17. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eegg,

אני רוצה לקנות קטודה איזה חברה יותר טובה בקטודות? vastech או sunbeam ועוד שאלה על קטודות אפשר לשים אותם על 5v במקום 12v כדי שיהיו יותר חלשים?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by אלעד6,

http://www.exclaim.de/gallery/1254/mein-1-eingebau.html ואני חשבתי שאצלי יש אור=] חחחחח

• 5 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.