אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות באיביי לוחצי חשמל כמו בתמונה אבל אני לא יודע מה השם המקצועי של המוצר הזה או שם באנגלית ולכן אני לא מוצא אשמח אם תגידו לי מה השם של זה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי רעיון לפרויקט נחמד אני מחפש מסך LCD קטן משהו כמו 1-2 אינץ לא צריך רזולוציה מהממת אבל צבעוני חובה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד מוכן לקנות לא בארץ
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מפסק שברגע שלוחצים עליו הוא לא מעביר זרם ומתח וברגע שעוזבים אותו אז הפוך אשמח לשם של מפסק כזה או קישור תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש לקנות פאנל שליטה... אני מקווה שזה הפורום נכון הוא צריך להיות מסוגל להחזיק את המאווררים שיש לHAF 932 וגם SFLEX 1900 אני צריך עם לפחות 5 יציאות... אפשר להמליץ על אחד מארה"ב (כל עוד הוא יגיע תוך שבוע וחצי ככה לכתובת שאני יתן בארה"ב והוא אמין כי לא תיהיה לי אחריות בארץ) חשבתי על הNZXT SENTRY 2 אבל מקצת גוגלינג ראיתי שלמרות מה שכתוב עליו הוא לא כ"כ מחזיק את המאווררים של הHAF במהירות מלאה... אני צריך משהו שיוכל להוציא את כל המיץ מהמאווררים שלי... מסך מגע? נחמד, לא חובה בכלל.. חיישני חום? זה כבר יותר מגניב, אבל גם לא חובה, אבל זה בהחלט אקסטרה מחיר? אנלא יודע... צריך משהו איכותי אבל לא יקר מידי, אני פשוט לא מכיר את המחירים ברכיבים האלה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה שמעתי שיש אפשרות לקנות קופסא עם כל החלקים לבניתת מכשיר CNC איפה אפשר להשיג דבר כזה וכמה עולה?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות קתודה לבנה איפה ניתן לקנות? המארז לבן ולכן אני מחפש קתודה לבנה אלה אם יש הצעות טובות אחרות ואיפה ניתן לקנות פה בישראל ולהזמין? או שרק מאתרים בחו"ל ניתן לקנות? אם ניתן לקבל הצעות, אתרים שמוכרים תודה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, נראה לי שזה המקום הנכון לשאלה שלי. אני מחפש לרכוש רב מודד. הזול בינתיים יצא יקר, בשנתיים האחרונות נדפקו לי 3 מולטימטרים והנזק מסתכם ב-180 שקל בינתיים. ראיתי את ה-FLIKE בפעולה והזה הכיוון שלי, תקציב עד 150$ וארכוש בחול. אני קצת הולך לאיבוד בין הדגמים, יש את ה117 ו-115 שמאוד פופולארים ב-AMAZON אבל בפועל אני לא יודע מה ההבדל בינהם ובאופן כללי אשמח לשמוע דעות.
-
- 49 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
קודם כל מדובר בכרטיס PCI שישמש לבניית מקלט GPS במסגרת פרויקט Open Source GPS (השימוש לצרכים אקדמיים- פרויקט בטכניו. כאן יש מידע על הפרויקטן http://sidt.gpsworld.com/gpssidt/article/articleDetail.jsp?id=308273&sk=&date=&pageID=2 למי שמענין אותו). מה שאני מחפש זה כרטיס PCI שמכיל על גביו שתי רכיבים של Zarlink : GP2015 &GP2020 (אפשרי גם GP2010 במקום GP2015). בינתיים אין לי מושג איפה לחפש , מקווה שמישהו כאן יוכל לכוון אותי קצת. עדיף כמובן מקום בארץ אבל גם משהו בחו"ל יתאים.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן GSKILL
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש (בלי ספק), שיהיה בסיס טוב למודינג, חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 איך הוא? מה שאני מחפש במארז - שיהיה יפה, גם בלי מודינג, שיהיה קר יחסית, ושלא יהיה FULL-TOWER! אני צריך גם - פאנל שליטה במאווררים+מאווררים צג LCD שמראה טמפרטורות וכו'... ומדריך לאיך להרכיב אותו
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנותך מאריכים ל צמת ה 12V של הספק וצמת ה 24 פין?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
משהו כזה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן מדריך או מעגל לבניית מערכת ראו-באס שעובדת על פוטנציומטר. בניתי כבר את המערכת הבאה: http://www.pc-spot.co.il/guides/reobusguide1.php אך יש בא מספר בעיות ונתקלתי בלא מעט קשיים. תודה מראש ניר
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מדריך איך לעשות פאנל עם כפתורים, שמתחבר לחיבור הסיריאלי, ושולט על נגיד וינאמפ! יש לציין שבעבר ראיתי מדריך מסוג זה! תודה מראש!! *עריכה: יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת מצאתי את זה: http://www.coolaler.com/forum/showthread.php?t=123334 אבל זה בשפה זרה,וראיתי שם שלא סתם חיברו את החוט הצהוב ממקום למקום אלא לעוד מכשיר, הייתי שמח לדעת מה זה. תודה רבה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות נגמרת לי ההתחייבות לסלקום וזו אחלה הזדמנות להתעלל במכשיר. חיפשתי מדריכים בגוגל ובhttp://mobile.box.sk ולא מצאתי. אני רוצה להחליף את הLEDים בכחולים. אם למישהו יש מדריך זה יעזור לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לעשות אורות במקדלת (ולא עליה) אני מעדיף אבל אין לי בעיה באנגלית האם תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין מנורת USB שנראית ככה רק עם לד כחול: מחפש הוראות בקצרה של מה לעשות, אני בטוח שזה רק עסק של נגד ולד, אבל מכיוון שאין לי בדיוק חשיבה מופשטת בחשמל, אני צריך רשימת מצרכים מדוייקת, סוג לד וסוג נגד, ואיפה לקנות את הציפוי נחש הגמיש הזה כדי לעטוף את הכבל המוגמר.? איך זה נקרא ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם... חיפשתי ברשת המון זמן מדריך לבניית שלט אלחוטי לWINAMP ולשווא ... פחות מחפש את הבנייה עצמה של העין - כי יש לי חיבור IR על הבורד... אשמח לעזרה אלדר.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-