אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז hec 69u6 ולוח אם של gigabyte k8n-sli אין לי מושג איזה מאווררים יש לי - אבל שני ה - 12 ס"מ (קדמי ואחורי) מרעישים לי יותר מדי... אפילו ניתן לשמוע אותם מחוץ לחדר מה ניתן לעשות? דיברתי עם התמיכה בחנות שבה קניתי (קיי אס פי) והם אמרו שאין לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים... הם המליצו לי לנתק מאוורר אחד כי יש לי מעבד 3200 64 ביט וגם ככה הטמפ' נמוכה (פחות מ-30 מעלות) כדאי לנתק? יש אפשרות אולי בכל זאת לשלוט במהירות המאווררים? הבנתי שיש אפשרות לשנות את המתח למאווררים ואז הם יהיו יותר איטיים (הבחור בחנות אמר שדרוש לי מתאם כלשהו) האם זה כדאי? אולי כדאי לקנות מאווררים שקטים יותר? איפה אפשר לקנות - בקי אס פי הוא אמר לי שאין להם... כמה הם יעלו? עריכה:: מה לגבי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את המקלט על מטריצה ורק שאני מחבר אותו למחשב הRAW CODES מראה לי כזה Pulse 00000 Space 0000 אבל כשאני לוחץ על כפתורים הוא לא עושה לי את זה... ניסיתי בכמה שלטים רק כשאני מחבר למחשב הוא מראה לי וזהו. עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20X4 1) יש מצב להחליף את התאורה הירוקה במסך שלי לכחול 2) אך אני עושה שעון גדול על כל המסך
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות צג LCD 4*20 לא נכנס בתקציב ובמחיר של 20*2 אני יכול לקנות 2 צגי 2*16 לכן אני מעדיף 2* 2*16 האם אני יוכל לחבר שני צגים ביחד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון פלאש בנפח של 64 מגה. עכשיו חשבתי אין לי פלאפון/מצלמה/נגן מוזיקה שהיה יכול לנצל את הזיכרון הזה. אז חשבתי לעצמי האם אפשר לבנות כבל שיוכל לחבר את הזיכרון למחשב ואני אוכל לקרוא ולכתוב עליו? אם כן יש למישהוא משוג איך מכינים כזה או שלמישהוא יש מעגל מוכן כבר? תודה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,בגלל שלא מופיע בסטיקי רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה בנהריה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב??? כי הוא לא מסתובב מהר דגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm אבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי מקלדת ממש איכותית (leopold FC750R) , שנשפך עליה משקה וחלק מהמקשים לא עובדים. פתחתי, וראיתי שיש מספר דיודות שההדקים שלהם נראים כאילו יש עליהם קורוזיה. אחרי בדיקה במולטימטר - הדיודות מנותקות. איך אפשר לדעת מה הערך שלהם ? נ.ב: אני מניח שזה דיודות, כן ? כי לא נראה לי משהו אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר PS1 למסך מחשב או שצריך לעשות איזה מוד קטן...? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לדעת עם מישהו יכול לעזור לי לבנות מתקן תאורה למחשב. ואל תראו לי ת'מדריך שבאתר כי לא רואים ת'תמונותאז תעזרו לי בבקשההה :s05: אני מאוד יודע עם מישהו יעזור לי....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי החליט לעשות פרוייקט ובנה מכונת CNC והוא אמר שאני יכול להשתמש בה. עכשיו הידע שלי באלקטרוניקה בסיסי אני לא יודע עכשיו ממש לייצר מעגל כאילו להמציא מהראש.. אבל בא לי לחרוט כמה דברים יש אולי איזה אתר שאני יכול לקחת תוכנית נגיד של שלט של מכונית, מחשבון ופשוט לחרוט אותם או שלא קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קתודות של UV עדיף לקנות מבין השניים הבאים: - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1094 שזה 2 קתודות. או - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1644 - שזה קתודה אחת. בתגובה שלכם אל תתיחסו למחיר ( נועה זה בלי משלוח ), והסיבה שאני מתלבט בין 2 לאחד היא בגלל שהקתודות של SUNBEAM ( ו-SUNBEAM עצמה ) נחשבות לאכותיות מאוד, ולפי מה שנאמר לי גם מאריכות חיים, אולם הקתודות של VASTECH שנמכרות בנועה... טוב למען האמת אני לא יודע עליהם כלום, לכן אני פותח את הת'רד הזה, מה אתם אומרים על VASTECH? הקתודות שלה איכותיות? ושווה לקנות 2 כאלה ולא אחד של SUNBEAM??? ובבקשה אל תזרקו ישר VASTECH בגלל שזה 2
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר "מסך" לדים 10X10 איך אני צריך לחבר אותו בלי לצרוך 100 פינים מהבקר / shift register
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Hey , I Got Myself a nice LCD screen 2x20, yet it has 20 pin connector :s05: and not a 16 as was described in the DIY section here. it processor # is 5p00a085-05 made by "FUTABA corp" i'v added some Pics of it's model and overall look - if my little screen is familiar to someone help PLZ ;D [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו בנתי אחת לכחתי מיכל של מנורת לבה אמיתית שפכתי משמה את השמן ושמתי שמן חדש בבקבוק וודקה. השמן דרך אגב הוא שמן קנולה... אחרי זה המסתי את השעווה בכלי אחר על ידי כך ששברתי את המיכל לקחתי את השעווה שמתי בתוך קופסה כזו מברזל פשוט( קופסה של מקס ברנר מי שמכיר...) המסתי אותה כך שיש לי כמו מנורה על עף כזה משהוא פשוטף שמתי בול עץ ליד כזה(כמו ששמים בדקים או בפרגולות) כדי שהייה קונטרה לקופסה ואז כל הקופסה הייתה פשוט על המנורה והיא עמדה בעזרת הבול עץ. המסתי את הסליל ולקחתי אותו ושמתי בבקבוק וודקה... אחרי שהכל נמס שפכתי את השעווה לבקבוק וודקה ושמתי את הבקבוק כמו שהייה מונחת הקופסה עם השעווה... עכשיו כל השעווה נמסה בבקבוק הכל טוב ויפה אבל פעםםם בה יוצאת בועה קטנטנה ועולה ואז נישארת ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של פנטיום 4 480w ויש לו יציאה עם שני חוטים צהובים ושנים שחורים כמו כאן בתמונה: ורציתי לדעת כמה וולט זה כדי שאני יוכל לחבר לשם מאווררים או משהו ושזה לא יתבזבז לחינם.. אז אם מישהו יודע כמה וולט זה ויש לו כזאת יציאה אז בבקה תגידו לי. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור סימולציה למעגל מסוים ומופיעה לי הודעת שגיאה : error(orcommn-2302) cannot initialize profile המחשב רץ על Windows 10. אשמח בבקשההה לצדיק מסדום שיוכל לעזור לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לכל מי שנכנס להציץ חח לעניינינו, יש לי מאוורר סטוק 120 mm נשרף לו בכרטיס איזה רכיב עם 4 רגליים, כתוב עליו 277 משו, הלחמתי רכיב כזה ממאוורר אחר בגודל 80 mm, והמאוורר עובד אבל באופן קבוע שורף לי דיודה בבקר מאווררים אחרי כמה זמן של שימוש, פתחתי את המאוורר שוב, ראיתי שיש סיב חשוף קטן שנוגע/לא נוגע בין החוטים של הפלוס והמינוס, תיקנתי את הנושא חיברתי שוב לבקר והמאוורר עובד אבל הלד של הבקר מהבהב קלות (בערוץ של מאוורר אחר הלד לא מהבהב), נגעתי במרכז של המאוורר והוא חם בצורה מטורפת... אני מפחד שהתקלה לא נפתרה והוא שוב ישרוף לי דיודה שורה תחתונה, מאוורר שמתחמם בצורה חריגה, על איזה תקלה זה מעיד אם בכלל? אולי הרכיב מהמאוורר של ה80mm לא מתאים למאוורר של 120mm? אולי פשוט…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אפשר לחבר את הקטודות לסוללות? אני רוצה להשים אותם במקום מסויים בחדר שדיי רחוק מהמחשב.. וכפי שידוע הכבל מולקס לא ממש ארוך הייתי רצה לדעת מה כל צבע במולקס אומר ואם יש אפשרות איכשהו להאריך אותו או לחבר את הקטודות לסוללות תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שיש לי שני מחשבים בחדר אחד הטמפרטורה בחדר מאוד גבוהה בשעות היום ואני לא יכול להשאיר את המזגן דולק כל היום ( אני כן עושה את זה ) אז הנה מודינג חביב שעשיתי למארז שלי http://img507.imageshack.us/my.php?image=picture160ye7.jpg http://aycu27.webshots.com/image/22546/2000945926671325650_fs.jpg http://aycu22.webshots.com/image/24421/2000938371795776445_fs.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי מספר שאלות אם הניסוח שלי לא מובן תגידו אני ישנה: 1. יש לי לוחות מודפסות. מעגלים רגילים כל מיני. כמו בכל מעגל יש שפ אחלה רכיבים כגון נגד טרנזיסטור וכו' וכו'. עכשיו לפרק נגד זה לא בעיה יש לו שתי רגליים אבל רכיבים כגון מיקרובקרים או ג'וקים זה 8 רגלים בכל צד כלומר 16 סך הכל. איך ניתן לפרק כאלה? כי ברגע שאני נודע בבדיל אם המלחם והא מתחמם ועד שאני מחמם את ההלחמה השנייה הראשונה כבר מתקררת. האם יש דרך לפרק רכיבים כאלה? או שזה אפילו לא שווה ניסיון? 2. האם לדבר הבא יש קשר לשאלה 1 או לא אז תגידו לי מה זה בבקשה "סרט שואב בדיל" אם זה קשור ל1 אז תסבירו לי איך אם לא אז מה זה? 3. לדברים שיוצאים מהספק של המחשב קוראים מולקסים הם יחסית גדולים בעלי 4 חורים. יש גם דקים כאלה ממש כגון…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-