עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ati radeon,

שלום!,אני רוצה לקנות לדים 2 UV ו-12 לדים חזקים במיוחד כולל נגדים,איפה בראשון יש חנויות אלקטרוניקה עם מחירים זולים? ???

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקט פשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אפא אפשר לקנות בארץ או אפילו בחו"ל חומר מבודד רעש למארז במחיר הגיוני? אני מתכוון לספוג המיוחד הזה שמדביקים לדפנות המארז שמבודד סאונד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. או בשמם המוכר יותר PCB(מודפסים לפי הזמנה\שירטוט אישי). אני מודע לזה שבבודדים זה עולה הון (יחסית),בכל מקרה מדובר במערכת רצינית מאוד שאני עומל עליה הרבה... מישהו מכיר אולי ???? ודרך אגב,לא יודע אם זה המקום,אבל למישהו יצא אולי לעבוד עם הציפ הזה xtensa 32bit של Altera ,או שמכיר אותו טוב??? (אני כותב עליו Embedded ב C++)

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. בס"ד מה המצב? משהו יודע אולי על חנות זולה בירשולים שמוכרת את הדברים הבאים חוטי חשמל דקים בדילים חיבור מולקס ומתגים. ואם יש שם לדיים זה גם טוב. אבל בכללי כל השאר ממש חשוב לי חוץ מהלדים שזה פחות תטדה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by Bashash,

אני רוצה לקנות אלקטרודות כחולות למחשב... מאיפה ניתן לקנות כאלו? (מחנות טובה...)

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. אני בונה לבד את הכבלים שאני צריך , אך אני לא מצליח לשים יד על קונקטורי TRRS (שהוא למעשה חיבור PL 3.5 אך עם 4 מגעים , או 3 טבעות .. איך שתרצו לקרוא לזה), ניסיתי את מזלי בניוטריק - אך לא מצאתי מענה הולם. אשמח לקבל המלצות נוספות. העניין הוא שאני צריך כבל 3RCA לPL הזה, אך הכבל שמוכרים היום, שנפוץ עם מצלמות וידיאו ונגנים למיניהם - לא מתאים, הסכמה שלי שונה, וגם מדובר בכבלים לא באיכות הגבוהה ביותר. רוב תודות

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shoonra,

המבחר בזאפ עלוב, גם המבחר באיביי דיי עלוב, ולגרילים שכן שווים יש דמי משלוח הזויים ממש... מישהו מכיר חנות עם מבחר יפה?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by GetRich,

התעניינתי ב-HAKKO PRESTO 981, איפה ניתן לקנות אותו חוץ מבהר ציון בתל אביב? אני מחפש באזור הצפון. תודה.

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. אז כמו שהבנתם- אני מחפש פרספקס בעובי של 4 סנטימטר בערך בשביל גוף לגיטרה קאסטום שאני עוזר לחבר לבנות. המידות שאני זקוק להם- 40*60 ועובי של 4 ס"מ המשטח. עכשיו בגלל בעיות הגודל והעובי אני הייתי שמח לעזרה מאנשים שיש להם ידע עם כמות כבדה של פרספקס לצורך פרויקט שכזה ומאיפה אני משיג כזה גודל וכמה זה יעלה בערך? בפרויקט הזה אני קצת בבעיה כי את הגוף אני חותך מהפרספקס ולא יודע בדיוק איך- הצעתי עם מסור סרט אבל זה יגרום להפיכת החלק החיצוני של הפרספקס לחלבי ואז הפרספקס לא יהיה יותר שקוף וזו בעיה. בשביל שתקבלו ראש אני אביא לכם סרטון של בחור שעשה את הפרויקט הזה עם מכונת CNC וזה יצא מאוד מדהים! (לא נדבר על האספקט המוזיקלי שאני הערתי לחבר שלי עליו, אבל הוא חי בחולומו..) הסרטון- א…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by arkadur,

אז ככה לבעלי הניסיון, אם יש לכם טיפים שמקצרים את זמן המריחה של החומר טיפים לשיוף מהיר וחלק וכו' אשמח לשמוע..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by noambaum,

שלום לכולם! התחדשתי במארז שקוף של AERO COOL ויש לי שם 4 מאוורררים שלכולם יציאת 3 פינים. לי על הלוח אם יש חיבור רק לאחד. שמעתי שיש מתאם של זלמן - מצד אחד מולקס 4 פינים שממנו יוצאים 4 חיבורי מולקס 3 פינים - כזה אני מחפש! אנא תעזרו לי מהר כי המחשב שלי עובד כרגע עם דלת פתוחה ומאוורר אחד! אשמח לקבל לינק . בתודה נועם

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני עכשיו בונה פרויקט על גבי לוח Wire warp למי שמכיר, עכשיו אני רוצה לחבר בין 40 פינים שהכנתי על הלוח לבין 40 פינים של מסך גרפי שיש לי בהתחלה חשבתי על כבל IDE היה נראה אופטימלי בשבילי אבל אז גיליתי שרגל 32 שלא לא מחוברת בכלל ועכשיו אני בחיפושים אחרי כבל אחר שיעזור לי לגשר בינהם יש המלצות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם איפה אני יכול לחפש כבל של ATA100 (IDE) שהוא היה ארוך משהוא כמו מטר או חצי מטר

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  17. שלום בשביל מוד שאני עובד עליו אני צריך כבל IDE ארוך מאד {2 מטר לפחות}. מחיפושים שעשיתי לא מצאתי כזה כבל ארוך , למישהו יש ידע או רעיון כיצד להכין כזה כבל? האם ניתן לקנות את החוט ממנו עשויים כבלי IDE לפי מטר ולהכין לבד?

18. Started by noambaum,

אני מחפש כבל IDE ATA133 שאין לו 2 יציאות IDE אלא אחת (כמו שיש כבל מעוגל ל-FLOPPY) יש כאלו בארץ?

• 14 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by ModChiP,

קניתי מלחם 220V אני מרוצה ממנו מאוד, הבעיה שהכבל שלו הוא לא גמיש בכלל, וקשה לעבוד איתו כי הוא לא גמיש. כמו להשוות פרובים של פלוק לפרובים של מכשיר זול כלשהו. מחפש בערך מטר של כבל גמיש, הספק המלחם הוא 100W. איפה ניתן להשיג כבלים כאלו, אני צריך רק פאזה ואפס, בלי אדמה. עדיף באינטרנט, איביי וחבריהם, תודה!

20. הי, קיבלתי טלפון אלחוטי אבל יש לו 2 בסיסי טעינה (ל-2 handsets) ולאחד מהם אין כבל. הקטע הוא שהם מגיעים עם כבלים שונים. אני יודע את זה כי כבל שמתחבר לאחד לא מתחבר לשני. אז יוצא שיש לי 2 בסיסים והכבל היחיד שיש לי מתחבר רק לאחד מהם. כל זה טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר את השני ואני לא יודע איזה כבל מתאים לו. צילמתי את השקע ואת הבסיס ואני מקווה שתוכלו לתת לי את שם הכבל שאני צריך. הערה: אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי מתאים ממנו. תודה מראש.

• 48 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. Started by דורפל,

אני מחפש כבלים מאריכים 4 ו- 20 פינים של ספק כוח ללוח האם. מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי היה שרוף שנה וחצי עד שהחלטתי לטפל בו, ותיקנתי אותו בכוחות עצמי. אבל בגלל שמשהו היה חייב להידפק - נדבק לי כבל שמעביר את נתונים של של מנורות החיווי והטאצ'פאד (העכבר). ככה נראה הקצה של הכבל: אפשר למצוא כאלה דברים בחנויות אלקטרוניקה? או שחייב לפנות לחברה של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  23. היי, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 2 כבלים שכל אחד מהם יהיה pcie 8+6 pin, אני מעדיף צבעים לבן + אדום, אבל אפשר גם שחור ואדום אם אין ברירה. (האדום זה בגלל 2 כרטיסי מסך MSI). מצאתי את זה: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי חדש!!! - מודינג: 199 ₪ - * חדש * - Cable Kit - White-Red מחיר סופי: 199 ₪ למזומן 202 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים אבל אין לי צורך בשני הכבלים הנוספים שמגיעים עם זה (כפול 2 יוצא 4 כבלים מיותרים!), בזבוז כסף כנ"ל לגבי הזמנה מותאמת מכאן (יוצא 230 ש"ח כולל משלוח): https://cablemod.com/products/?filter_models=rmi-rmx&filter_color=blac…

24. תמצאו לי בבקשה כבל ATA מעוגל באורך 18 ס'מ וכבל לכונן 1.44 באורך 24 ס'מ

• 4 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים