עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

שיחתי קצת עם אור uv גדול ושמתי לב שהטוש דגש הוא זוהר עם האור והוא עובד כמעט טוב כמו טוש גל uv אני אוסיף תמונה אחרכך

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מצרף תמונה של הפינאווט של הספק כח שלי (asus thor 1200w) אני מדבר ספציפית על החלק של הGPU/PCIE עם 8 פינים (פינה שמאלית למטה) בצד של הספק יש 5 גראונד (שתופסים 4 פינים - יש חוט אחד כפול) + 4 של 12וולט בצד של הGPU יש 5 גראונד (שתופסים 5 פינים) + 3 של 12וולט (ללא חוטים כפולים) לאן בGPU אמור ללכת החוט הנוסף של ה12וולט שיוצא מהצד של הספק? אני מפספס פה משהו? יש פה טעות? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למטרת פרוייקט שלי אני מנסה להשיג מאוורר 60x60x10 או 70x70x10 ושיהיה כמה שיותר שקט... ממש בסביבות ה 21-23 db הבעיה עם המאווררים האלה שחברות רציניות לא כל כך מיצרות אותם ואז מה שנישאר זה ג'נריים שאם כבר מוצאים מאוור כמו שאני צריך אז הוא מאד רועש... אני לא צריך אחד חזק במיוחד... העיקר שיהיה שקט... וכדי לא לפתוח אשכול חדש אז עוד שאלה לא קשורה פה... לקחתי שני מאווררי 40MM וחיברתי אותם לחיבור אחד... אם אני רוצה לחבר להם פוטנציומטר... איך אני מבצע לגביהם את החישוב? שניהם 0.8W...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Blackend,

אני מעוניין לרכוש את הספק כוח המפלצתי והיפה של Tt אבל בזיג זאג אין אותו במלאי ואמרו שרק עוד חודש הוא יחזור למלאי. מישבו יודע היכן יש אותו במלאי ?! מי יחכה חודש לספק כוח?!?!?!!?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by GOVNER_T.S.Y,

פעם SSR עשה איזה מוד גדול ובמהלכו הוא החליט לעשות מוד לעכבר logitech מסדר mx אני לא זוכר איזה דגם בדיוק זה היה. ככל הנראה אחד מהבאים 500,510,518 זה היה מוד בקטנה הוא שם קצת פייברגלאס. ואני לא מדבר על המוד של העכבר שהוא עשה בנפרד. אז עשו טובה על תזכירו אותו.. השתמשתי בחיפוש של הפורום ולא הצלחתי למצוא את זה g0vner_t.s.y

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש איזה מעגל קיים ששמור בפורמט של התוכנה הזו שאני רוצה לשנות, הבעיה שהתוכנה הזו עובדת לי נורמלי רק בלינוקס השאלה אם ניתן להמיר פרוייקט כזה לתוכנה אחרת (diptrace,orcad וכו') שיעבדו לי נורמלי על WINDOWS?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מבקש מראש רק מי שמבין בעיניין ומעוניין לתת תשובה מדוייקת, תודה! אני מרכיב בקרוב סוג של סטודיו, וקטע שמאוד מאוד מעצבן אותי זה הקטע של הכבלים נמאס לי מהחוצפה של חנויות לקחת 50 שקל על כבל, 100 שקל על כבל, מחירים בשמיים!!! כל ראש כבל שאתה צריך אתה צריך להתחיל לקנות כבלים מיוחדים, מתאמים, מאריכים, לא מתאים לי :'( חשבתי לקנות איזה 50 מטר כבל, עוד מבחר ראשים שאצטרך, RCA, PL וכיוצא באלה, ולמשוך כבלים באורכים מדוייקים ובהרכבה עצמית. מאחר ואני לא חדש בעולם האלקטרוניקה, אני יודע שהמחירים של החנויות באמת לא מוצדקים. שאלתי היא האם ארגיש הבדל (ואם לא ארגיש האם יהיה הבדל)? אני יודע לעבוד עם ציוד אלקטרוניקה, כך שאני מאמין שבלאי לא יהווה בעיה. לגבי המחירים, אני מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nehmia,

אם המתח והזרם תלויים בהתנגדות אז : המתח זה הזרם במוליך אידיאלי(שאין בו התנגדות) והזרם זה בעצם המצוי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by thedag,

מאיפה אני יכול להשיג כמה יחידות של ראשי שיוף לדרמל? לפי מה שהבנתי בחנויות כמו הום סנטר יש רק חבילות שלמים של ראשים שעולים 100+ אני צריך כמה יחידות רק של ראשי שיוף... ד"א אני מראשון לציון תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Nils_ Holgerson,

אהלן חבר'ה. יש לי מארז ללא יציאות USB קדמיות, ואפשר לומר שלא הייתי מתנגד לכמה יש למישהו רעיון איך אפשר ליצור כאלו? חשבתי על לקנות מפצל USB פשוט, למקם אותו יפה באחד הפאנלים הקידמיים ואיכשהוא גם לחבר אותו שיפעל. (אין לי מושג איך, חוץ מכמובן לחבר אותו לאחת יציאות הUSB האחרויות ) למישהו יש רעיון? תודה ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bubbles,

היי, אני מחפש מגבר מסדרת GALI הידועה (SMT) העונה לדרישות הבאות: טווח תדרים לא משנה לי, העיקר שיכיל את הטווח 900-960 מגה הרץ הגבר: בין 20 ל 30 DB ספרת רחש: לא קריטי, רצוי נמוכה כמובן IP3: רצוי כמה שיותר גבוה והנתון הכי חשוב - 1DBCP: שיהיה לפחות 27-30 DB אני לא מצליח למצוא אתר בו אוכל להשוות בין המגברים לכן אשמח אפילו אם תוכלו להפנות אליי לאתר המרכז את מגברי GALI. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by oren13,

למי שלא יודע זה עטים שזוהרים כשיש עליהם אור uv מסמנים אותם על מעגלים חשמליים וכמה הם עולים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by monya2007,

אני רוצה לעשות פרויקט של הרבה (100+/-) לדים שיהבהבו לפי סאונד ראיתי שאנשים עושים וזה לא יוצא להם ממש חזק וכל זה איך אני יכול לעשות משהוא בקנה מידה כזה? (זה לא למחשב זה בכללי שיקלוט סאונד בחדר תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by pc student,

חברים אול בקרוב יהיה לי מסך של פאלפון סאסונג אולי תעזרו לי ותגידו לי איך אני יכול לעשות מודיג עם המסך הזה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by aladin_7,

אני מעוניין לבנות רכיב אלקטרוני. הרכיב מקבל 12V, מחובר אליו מתג קפיצי, ומתג רגיל (ON/OFF) ויוצא ממנו 12V כאשר המתג הקפיצי משוחרר הרכיב מעביר זרם לזמן של 30 שניות ומפסיק (ללא קשר אם המתג לחוץ או לא) כאשר המתג הרגיל מופעל זורם זרם וכאשר המתג מכובה לא זורם זרם. אם יש מישהו שמועניין לתכנן לי את הרכיב, אני מעוניין בשרטוט הרכיב וברשימת רכיבים שאני צריך לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לראות את המחשב ואת הממיר בטלוזיה, אבל עם פעולת מפסק כשאני בצד אחד של המפסק אני יראה את הממיר ושאני בצד השני של המפסק אני יראה את המחשב. בניתי כבר מעגל כזה אבל מסתבר שהוא לא טוב, יש לי תמונה על תמונה, אני רואה גלים של השידור שני כל הזמן, וכדי למנוע את זה אני צריך להוציא כל פעם את החיבור וידאו השני. מה לעשות?????? הסרטוט הוא ככה, מכל מכשיר חשמלי יוצא כבל וידאו שיש בו 2 חוטים 1.סיכוך 2.פנימי אם תבקשו מה הסיכוך ומה הפנימי אני יוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן יש לי שני רמקולי סראונד של 8ohm, שני פרונט גדולים (אני לא סגור על הערך ohm שלהם כי אין להם מדבקה אבל דיי בטוח שזה 8 אוהם לפי מה שהבנתי ממי שהביא לי אותם) וסנטר אחד של 4ohm. אני מעוניין לחבר אותם לרסיבר שקיבלתי שדורש 8ohm. האם לדעתכם זה יהווה בעיה? או האם העובדה שהסנטר בלבד הוא ב4ohm לא תעמיס יותר מדיי על הרסיבר? מצורפות תמונות של הדברים למטה (משום מה המערכת לא איפשרה לי להעלות חלק מהתמונות אז עשיתי קולאז' שיהיה ברור ). תודה רבה לעוזרים ולעונים!

18. Started by ag43,

התלבטתי אם מקומו של ת'רד זה כאן או בספקים ומארזים, אם יש צורך תגיבו ואני אעביר אותו לשם. אחת הבעיות הגדולות של ספקי הכח החדשים הם שהם דורשים (לפחות על הנייר) אל פסק שיוציא גל מרובע. אלפסקים כאלה עולים יקר יחסית במיוחד במתחים הגבוהים של הספקים היום (לי יש 880W). חשבתי על פתרון חסכוני לבעיה זו - יש לי אל פסק ישן (650VA אאל"ט) עם בטריה מחוסלת. אם אני אשרשר אל פסק חדש לישן ואותו אחבר למחשב במקרה של הפסקת חשמל המיתוג יעשה בין החדש לישן והמחשב בכל מקרה יקבל זרם יציב מהאל פסק הישן. האם מה שתיארתי אפשרי ויעיל? ההבנה שלי באלקטרוניקה וחשמל היא בסיסית במקרה הטוב. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kshahar,

אני רוצה לשלוט על כמה לדים דרך המחשב. יש לי ידע בתכנות (C/ASM), אין לי ידע באלקטרוניקה. קראתי את המאמר הבא: http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp והבנתי בערך מה צריך לעשות על מנת להדליק לד - לשלוח 1 ל-data port המתאים. אבל מה קורה אם אני רוצה שהלד ידלוק כל הזמן (אני משער שכשאני שולח 1 ל-port המתאים, הלד דולק לזמן קצר ונכבה) ? אפשר כמובן לכתוב קוד שמדליק את הלדים מחדש אחת לכמה זמן, אבל זה נראה לי קצת לא יעיל. האם יש דרך לעשות את זה בחומרה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Moty_p,

מה השם של הדבר הזה כמה הוא עולה ומאיפה אפשר להסיג אותו? http://hwzone.co.il/reviews-files/dan/modcon/Image024.jpg זה של מחשב בכלל? זה שייך לפרויקט הWINAMP של Yonchi ראיתי את זה לראשונה פה: http://hwzone.co.il/articles/modcon/4/

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום חברים. קיבלתי מדודים שלי היום טלוויזיה ניידת. בערך 7-10 אינץ לא יודע בדיוק. לא קיבלתי אותה עם השנאי, ועכשיו אני מחפש מאיפה אפשר לקנות. הטלוויזיה היא מדגם רוסי כולשהו, כתוב עליה ברוסית ולכן אני צריך את העזרה שלכם. זאת הטלוויזיה: http://img262.imageshack.us/img262/2727/imgp6718fh5.jpg זה מה שכתוב עליה מאחורה: http://img407.imageshack.us/img407/8467/2009011084442cd9.jpg תמונה יותר ברורה של החברה: http://img518.imageshack.us/img518/5917/2009011084430om2.jpg תמונה נוספת כדי שיהיה לכם יותר קל לזהות איזה שנאי אני בדיוק צריך. http://img518.imageshack.us/img518/470/2009011084462hz3.jpg והנה החיבור שמתחבר אליו השנאי: http://img155.imageshack.us/img155/9987/2009011084505ic6.jpg…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה: יש לי מאוורר אנרמקס 120מ"מ שבא עם פונציומטר. אבל גם על עוצמה מינימלית הוא עדיין רועש לי מדי. ניתן לעשות לו את טריק ה 7V או שזה מסכן את המאוורר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני דיי חדש פה בפורום.. יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...) עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול.. ממש לפני הרבה זמן ראיתי מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ שמסביב לזה.. בתודה מראה אמיר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לבנות מארז(וכנראה שאני אמכור אותו בסופו של דבר) וחשבתי לעצמי אם יש אפשרות להזיז את הכפתור של הכונן האופטי ככה שהכונן יהיה במקום X והכפתור עצמו יהיה במקום Y, או לחלופין, אם אפשרי לבנות(או לקנות) משהו שיאפשר לי לפתוח ולסגור את הכונן ע"י לחיצה על כפתור. עוד משהו: חשבתי על אפשרות שכל החיבורים של הלוח יהיו נסתרים מאחורי דלת כזאת כמו הדלתות "תריסים" המתרוממות של מוסכים, השאלה היא האם יש להשיג דלת כזאת בגודל כזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק. http://www.ag-or.i8.com/moding מה אתם אומרים? * מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה ) להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי. (תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? - כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג.... )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.