אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעגל ואני לא מבין לאן אני צריך לחבר את החיבורים של האדמה...או שמע אני צריך לחבר אותו למקום ריק על גבי הלוח הלחמה... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המדריך הזה: http://www.gideontech.com/content/articles/205/1 ורציתי לדעת אילו רכיבים אני צריך לקנות כדי לראות את פעילות הארד דיסק ואיזה מד מתח אני צריך, כמה וולט ? תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התמונה מדברת בעד עצמה: מישהי מוכרת שוט שמורכבת מכבלי רשת. לגיקים שאוהבים להתפרע... עוד הסבר כאן: http://www.geekologie.com/2011/05/kinky-computing-ethernet-cable-fetish-wh.php [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני הוצאתי כבל מהלוח אם ואני לא יודע איך לחפש אותו בEBAY, מה אני אמור לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פוטנציומטר של TT למאוורר של TT http://img79.imageshack.us/my.php?image=picture005cj3.jpg אני רוצה לחבר למאוורר אחר שיש לו גם 2 חוטים שלוקחים מתח 12V ממולקס של הספק. איזה חוט של הפוטנציומטר לאיזה חוט של המאוורר מחברים ? מאוורר- חוט אדום - אדום או שחור - מולקס צהוב . או לחוט השחור של המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם , מאיפה אני יכול להשיג תוכנה לשרטוט מעגלים חשמליים . ראיתי בפורום באיזה טופיק , אבל הכל צריך לשלם . יש איזה תוכנה חינמית ? תודה ! ומה דעתכם על הסרטוט הזה ? הוא יעבוד
-
- 16 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
למי אין מכשירי אודיו מקולקלים בבית?? פה יהיה מידע למי שרוצה ליצור מהם משהו לכל מי שיש ידע ניסיון נשמח אם יוכל לתת עזרה מידע
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי ת'כרטיס מסך הנ"ל ואני מעוניין לחבר לו מאורר בגודל של 80MM אני רוצה קודם להוריד ת'מאורר המעפן הקטן שיושב בהיטסינק ואז לשים ת'מאורר ה-80 על ההיטסינק כדי שייעשה ת'עבודה טוב יותר הנה תמונה: עכשיו כפי שאתם רואים החיבור הוא 2 פינים אבל יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה טובה כדי שיעבוד? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר ממיר של HOT לצפייה דרך מסך מחשב בעל חיבור VGA בלבד. חיפשתי קצת ומצאתי מתאמים כאלו: מכיון שהמתאם נראה כמו משהו מאד מאד פשוט, השאלה שלי היא האם יש אפשרות לבנות מתאם כזה לבד? במידה וכן, אני אשמח להסבר קצר.. תודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך הייתם ממליצים לי לחתוך את המארז? לחתוך את כל המארז ...??? או לחתוך הכל חוץ מה"ידית" הזאתי שיש במארז.... אני מתכוון לשקע שהוא נראה כמו חצי עיגול כזה.... איך הייתם ממליצים....?? ואם איזה כלים הכי כדאי לי לעבוד...??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד P4 3000 MHZ Prescott Socket 478 מה הגודל של המעבד ב ס"מ ו על איזה חומר אתם ממליצים לי (הברזל שנוגע במעבד ) אני רוצה ליבנות בלוק מים ועם זה יצליח לי אתם תיראו תמונה (זה סיפור לפרק ולימדוד את המעבד שלי כי יש לי כל מינה תוספות שאני הוספתי ואין לי זין לפרק )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזה קיט מעניין אין משהו ספציפי עשיתי 2 פרוייקטנים עד עכשיו (במסגרת בית ספר ) ועוד כמה על המטריצה . מעדיף משהו על מוזיקה ולדים וכדומה . עד 50 שקל . תודה
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הכבלים בלוח שלי epox 8rda+ הם נפוחים ויוצא מהם החומר שיש בהם. זה משפיע על המתחים של המעבד , אני לא מצליח למצוא לוח יד שנייה בעל יכולות ל OC לכן החלטתי להחליף את הקבלים. הייתי באריהב ואין להם קבלים בטמפ' של 105 יש לך משהו כמו 75 אם אני זוכר. איפה יש מקום ששם יש קבלים מחברות טובות, קניתם או שמעתם. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי לד של 3V ובספק יש יציאה של 5V ,איך אפשר להוריד מתח?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בערך איך אני עובד עם מלחם ? יש לי מלחם יש לי את הבדיל עכשיו עם נגיד אני רוצה לחבר 2 חוטים מה אני עושה? עם אני רוצה לחבר חוט לפלאטה? תודה לעונים
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf אני מעוניין לשרטט את המיקרו בקר הזה באורקד, אך אני לא מוצא ב DATASHEET תיאור של הרגליים לאן כל רגל מתחברת ומה תפקיד כל רגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני רוצה לציין שאין לי שום מושג באלקטרוניקה וחשמל, אני רק בא להתייעץ פה לרכישה ואת העבודה אני ייתן כנראה לאיזה בעל מקצוע/מישהו שמבין. אז, הכרטיס המודבר הוא 8800GTS גרסת 320MB של חברת ASUS. בעת ההדלקה אני רואה ארטיפקטים בכל המסך, גם בווינדואס וגם בפוסט, אבל הכרטיס נדלק. ראיתי פה את הנושא של הבחור שהחליף קבל שנשרף ב6600 ועבד לו יופי. תמונות: http://img169.imageshack.us/g/img1697t.jpg/ בתמונה הראשנה קצת מעל 515. בתמונה השנייה רכיב מספר 560C-מה שאומר שהוא capacitor(קבל). חשוב לציין שהרכיבים לא נשרפו! פשוט הם קיבלו מכה אז הם נפלו. שתיהם נראים אותו הדבר רק שהC560 גדול יותר מבחינה פיזית, אבל מבחינת המראה אותו הדבר(צורה, צבע) יש איזו דרך לברר מהו הערך של הרכיב? הוא ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להביא מחו"ל אוסצילוסקופ בעלות של כמה מאות דולרים. לאיזה מיסוי עלי לצפות, רק מע"מ או שיש גם מיסי מכס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהאבק...החלפתי משחות טרמיות לAS 5 ועשיתי מאוורר עם תעלה במארז...+מאוורר שיקרר את הזכרונות (שמתחממים מאוד..) תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-