עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by LENOVO,

אני רוצה לשים למחשב של לדים שיידלקו בקצב של המוזיקה... השאלה שלי אם אפשר לקנות כזה מוכן או שחייב לבנות לבד? תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by liorgadidi,

שלום אני רוצה להשיג את השמל של חברת האופנה כאוס. אני רוצה אותה בגודל יחסית גדול כדי אני אוכל להדבק אותה על צד המארז ולחתוך אותה. אחרי שאעשה זאת אשים פרספקט מאחוריה וזהו בסך הכל. אז תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zniibidl,

לא מצאתי בחיפוש (מצא לי מעל 50 עמודים חיפשתי רק ב-10 הראשונים) אתרים עם מדריכים למודינג...היה לי אוסף של אתרים כאלה ששאבתי מהם רעיונות אבל הלך לי ההארד דיסק וכל האתרים הלכו....תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  4. יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או חוט מאריך ל20 פין. צריך חנות או מישהו שמוכר

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  6. ברשותי מצלמת ENDOSCOPE מתוצרת סין של 16$ האיכות שלה מספיקה לי בהחלט. עכשיו צריך למצוא איך אני מחבר אותה למסך LCD קטן של רכב (של המצלמת רוורס או משהו בסגנון) ששם החיבור הוא AV למישהו יש פטרון יצירתי? זה חייב ליהיות נייד וקומפקטי עד כמה שזה אפשרי. המסך יהיה קטן בגודל של אייפוד או אייפון בתקווה למצוא כזה. יש ברשותי אייפוד טאצ' 4G ו HTC XE אולי זה יעזור לפטרון... אשמח לרעיונות, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by mulderfox,

האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by fuck off,

אני יכול לעשות שכשהמעגל של הכיבוי/הדלה סגור המחשב פועל וכשהוא נפתח הוא נסגר בצורה הבטוחה שהוא צריך?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://febon.blogspot.com/2012/09/dvb-t-transmitter-tx-usb-dongle-of-dvb.html משדר קטן ב USB ל DVB-T אני מחפש כזה כבר הרבה זמן..

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by liranmo,

עד שקניתי את כל הרכיבים, המאווררים האולטרה הכל הלך נתתי את דלת המארז לחבר של אבא שלי יש לו מכונת חיתוך, הוא שם אותה על אוטומט ודלת המארז הלכה קפוט. אני מבואס לאללה. איפה אפשר לקנות דלת של מארז?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  13. איפה אני יכול למצוא חנויות אלקטרוניקה או רק נגדים בת"א והסביבה לא כולל "דקדה"....אין להם נגדים...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by koko0,

כל פעם שאני מחבר את המטען שלי אני שומע פצפוץ קטן ואני רואה הבזק של אור בין המטען לשקע. זה נורמאלי? בריא? מסוכן למשהו? תודה

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by aviram20,

אחרי שקניתי דרמל ואחרי שכבר חתכתי את החלון היום עשיתי גימור שיצא מעולה לדעתי ואני מאוד מבסוט. שלב ב' יהיה לעשות חריטה וחורים למאוררים ולקנות גם גרילים שאני לא מוצא פה בעיר כרגע הדלת נצבעה בשחור מט וכבר התיבשה הפרספקס פה רק אני מחכה לדבק שיגיע יותר מאוחר ואז אני ידביק אותו לדלת ואולי שבוע הבא אני יתחיל את החריטה והמיקום של המאוררים תמונות של הדלת הגמורה כמובן שהקנט נצבע כך שלא אשים גומי U מסביב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  16. קנתי אתמול ראש של חריטה(9910) מ Tungsten, שאמור לחתוך ברזל בלי בעיות, אבל הראש שקניתי בקושי מצליח לסרוט את הדלת של המארז שלי. אני רוצה לעשות חלון עם ציור קצת מסובך, ובשביל חלק מהציור צריך לבצע חיתוך קצת מסובך, ובשביל זה אני צריך ראש חריטה מהסוג הזה. ראיתי מדריך שביצעו בו חריטה/חיתוך אבל עם ראש מספר 9909 אבל לדיקו לא מיבאת אותו לארץ. אולי הבעיה שאני פשוט לא יודע איך להשתמש איתו, אז אולי מישהו שיש לו ניסיון עבודה עם הראש הזה, יתן לי טיפים איך לעבוד איתו. או אולי שאני מנסה לחרוט על דלת של מארז קומפקייס שהוא ממש עבה יחסית למארזים אחרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by davidss20,

אני מעוניין לרכוש חיישן NFC /RFID לפי חיפוש שעשתי יש הרבה סוגים איך אני אמור להחליט איזה סוג מתאים לי , הבנתי גם שיש הבדל בין הכרטיסים אשמח לקצת פרטים (האם הכרטיס של הרב קו יעבוד ?)

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. יש לי פאן באס של enermax **** שאלות 1) האם חוץ מהמאווררים הרגילים במחשב כדאי גם לחבר את המאוורר של המעבד או להשאיר את החיבור ללוח? 2) יש לי שניי חיישנים אני רוצה אחד למעבד.. / הבנתי (אולי אני טועה) שצריך להדביק אותו מאחורי הלוח במיקום המעבד... א- יש פיתרון נוסף? ב- במידה ולא עם איזה סוג דבק להדביק? איזולורבנד? 3) היכן כדאי לשים את החיישן השני?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by aviram20,

בקרוב אני הולך לשים את המסך 5 אינץ שלי במפרצים 5.25 וודאגי קצת שהוא מתחמם אפילו שהוא אמור להיות ככה בכול מקרה קימבנתי מאורר שלא הייה מבייש רחפת ממש מאורר משוגע הוא מרטייט לי את כול השולחן ואת המארז חח אבל זה לא הבעיה השאלה שלי היא כזאת לאיזנ כוון לשים אותו לכוון במסך שיעשה עליו רוח מאחורה או לכוון הצד השני שיעיף רוח מהאזור של המסך לכוון הספק והמאורר האחורי שהם האגזוזים במארז שלי ככה זה ניראה מה אומרים חשוב לציין שיש שתים בצד שמכניסים ואחד מקדימה שגם מכניס קצת ... מצורפת גם תמונה של המסך מה אומרים? אני חושב שיעיף אויר משמה כי אם הוא יעשה אויר על המסך אין לאויר לאן ללכת ואז בעצם יהיה סיקרולציה של אויר חם בתור הכלוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by jossef,

שלום רב, קניתי מספר קטודות CCFL 4 קטודות ירוקות ישרות 15 ס"מ 4 קטודות כחולות ישרות 15 ס"מ 2 קטודות כחולות עגולות 12 ס"מ אני רוצה להיות תלוי בכמה שפחות Inverterים. כלומר, להעמיס על Inverter אחד כמה שיותר CCFLים (כמובן מבלי לגרום לנזק) אם הדבר אפשרי, איזה שיטות חיבור בין הInverter לקטודות הCCFL מקובלות? חיבור מקבילי \ טורי \ קומבינה כלשהי? אם לא, אשמח להסבר על האילוצים השונים בכדי שאוכל להשכיל להבא - אני מתכוון לחבר את הInverter לספק כח של מחשב - אם זה יעזור לכוון את התשובה, זה הInverter שקניתי http://www.ebay.com/itm/151043962349?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המון המון תודה

21. שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by PhoenixBoy,

אני מחפש מעגל שכל פעם שאני ימחא כף האור בחדרי ידלק ובמחיאת כף נוספת האור יכבה... שיהיה כמו שיותר פשוט. ואם אפשר גם שיהיה פוטנציומטר לשינוי הרגישות.

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by thedag,

תיראו את הסידור שלי במארז ג'נרי: תגובות...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by amilo,

איך הכלי הזה למודינג? ואיך המחיר?: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=14151&Cat2Cat1ID=73&Cat2ID=276&aff=Zap#

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by nadav275,

זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.