עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Zvuv,

היי אני רוצה לעשות חור בגג למארז הזה: (http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm) הענין הוא שאני לא רוצה לפרק את הלוח אם וכל השאר. אני חושב לבודד את האזור הזה כדי שנסורת מתכת לא תעוף לי על ה-mobo. דעות ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לאחרונה נתקלתי במוצר הבא: http://www.advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=2295&PcatID=-1 ראיתי שכתוב במפרט: סוללה 18.5Wh 5000mAH מתח /זרם כניסה 5V, 500m A ע"י USB מתח מוצא: 5V / USB זרם מוצא מקסימלי: 1.5 אמפר משך טעינה: כ- 8.5 שעות. האם המוצר יספק לי הטענה בפרק זמן דומה להטענה רגילה בחשמל? האם לדעתכם יש אלטרנטיבות טובות יותר שכדאי לי לשקול? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

יש לי מסך בעל תאורה אחורית אני רוצה לחבר אותו ב USB מישהו יודע יש למישהו שירטוט הסבר בצד אחד יש 1-14 רגלים (DATA) ובצד השני יש 2 חיבורים + -

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. מידי חורף אני מעביר את המחשב שלי ל"מצב חורף" , זהו אוברקלוק החורף שלי שבו המחשב שלי נימצא 4-5 חודשים ובקיץ אני מחזיר אותו לקלוקים הרגילים , היום ניסיתי והמחשב ניתקע ההמרה היא של A64 3000 ל 2400MHZ מ 2K. בזמן האחרון יש התקררות מתי היא תשפיע על המעבד?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Moty_p,

יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. העלתי פה רעיון די מזמן והיום ישמתי אותו, החלפת הפוטנציומטרים על הפאן באס גרם לפסיקת ההבהוב ופעולת הפאן באס באופן איכותי יותר, קחו את זה כהצעה למי שיש לו את זה , וכידע כללי למי שאין, חג שמח ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך המלצה שלכם (לאחר נסיונות בהזמנת מוצרים דרך JEB-TECH וכמובן מהארץ. OK, יש לי סליבינג למחשב שקניתי מזמן, ניסיתי להוציא את החוטים מהמולוקס של ה20 פינים (זה שמתחבר ללוח האם) לא הצלחתי עם שום מכשיר!ו לכן התיאשתי, עטפתי את כל הכבלים של המחשב באיזולירבנד, ועכשיו זה נראה כמו חירייה. כמו כן הוספתי לוח שליטה על מאווררים ויש לו חוטים קטנים כאלו שאותם אין לי מה לעטוף באיזולירבנד, אז כל המחשב שלי נראה רע! החלטתי לא להתייאש ולהתחיל מחדש. אני צריך המלצות. לקנות כבלים מעוגלים (האמת פה אני ממש לא מבין כמה סוגים ומה בדיוק אני צריך) אני יכול להגיד לכם שהמרחק למשל מלוח האם להארד דיסק ולCD הוא ממש קצר (אני יודע שהכבלים האלו הולכים לפי מידות מרחק באינצ'ים) ולכן אני צריך א…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by maximn,

שלום, מאיפה אפשר להשיג פרספקס באיזור המרכז? ומה זה מחירים סבירים בשבילו?

10. אז ככה...את המולקסים הצלחתי להוציא ולעשות סליבינג...עכשיו החיבור החשמל הראשי מהספק ללוח אם...(הכי גדול וצסובך) אני פשוט לא מצליח להוציא אפילו חיבור אחד בו.....כבר יומיים.... יש איזו שיטה או משהו...ממש מעצבן... לא יודע איפה או באיזה צד לדחוף את הסיכה... תעזרו לי בבקשה .. תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אני צריך "לדלל" את ה12 V ל 5V יש אפשרות לשים סתם נגד אבל אני חושב שזה לא כל כך חכם אחרי הכל אני לא רוצה לשרוף שום דבר זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדין יש לכם הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם יש לי שלושה מאווררי 120 עם לדים כחולים (שהגיעו עם ה 3D Aurora שלי). הבעיה היא שבלילה הם מאירים חזק וזה מפריע. השאלה שלי היא האם יש דרך נוחה לשלוט בהם, כך שאוכל להדליק אותם במהלך היום ולסגור אותם בלילה? ואם לא אז איך לכבות אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. חג שמח, אני קונה גיימ בוי SP יד שניה אמריקאי,המוכר אמר שהקבל המטען הוא עם חיבור שונה מהארץ עם היציאות הדקות יותר,השאלה שלי אם יש לי בבית מן מפצל שלאיו מכניסים את היציאות הדקות וממנו יוצאות יציאות לשקע שמתאים לארץ זה צריך לעבוד? או שהמטען עובד רק על 110 וצריך איזהו שנאי?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by adam levy,

??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Blinker,

דבר אשון האם משו יודע איפה אפשר לקנות טרמינל לרמקול באיזור הצפון ואיפה אפשר לקנות לבד (בד כזה) בשביל לכסות איתו את העץ? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן תגידו אם אני מפעיל מכשיר חשמל עם בטריה נטענת....... אז מתי שהמכשיר פועל הוא פועל על החשמל וזה מטעין את הבטריה או שזה פועל על הבטריה והיא מוטענת כי בעיקרון אם זה האפשרות הראשונה אז סבבה אם זה האפשרות השניה אז זה כל פעם ממלא עד הסוף את הבטריה אז אם אומרים לי שהבטריה תעמוד ב15K הטענות זה כל הזמן מבזבז הטענה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לא בדיוק אלטרוניקה אבל אני מנסה לפתוח את המאוורר שלי לשם תיקון (140מ"מ, מיסב שרוולי, אנטק TWO COOL) ואין לי מושג איך. ראיתי סרטונים ברשת של אנשים שפותחים מאווררי מחשב, אבל נראה שהקונפיגורציות שלהם שונות. אני פוחד למשוך חזק מדי ולשבור את הפלסטיק , אז אולי למישהו מכם יש מושג... הנה 2 תמונות: [ATTACH=CONFIG]4288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4289[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכם, אני רוצה לבנות שלט שהוא יהיה מואר בלדים שבו יהיה כתוב הכתובת של הבית ושם המשפחה כמו שיש ברוב הבתים בישראל (הקרקע לפחות) לדוגמה: משפחת פלטו 39\1 או משהוא כזה בסגנון, אז אני מחפש רעיונות לאין לבנות את השלט הזה.. ככה שהטקסט יהיה מואר גם בחושך בעזרת לדים חשבתי לעשות משהוא מפרספקט שקוף משהוא כזה: אבל אני לא יודע איך לחרות כל כך טוב, דבר נוסף בעיתי זה שבגלל שהכל שקוף אז יכול להיות שיראו את החוטי חשמל דבר שאני רוצה למנוע. השלט גם חייב להראות טוב גם בשמש שהלדים לא מחוברים למקור חשמל בנוסף בגלל שהשלט הזה יהיה בחוץ הוא חייב לעמוד בכל תנאי המזג אוויר, בגשם בשמש וכו' אז אני מאוד אשמח לרעיונות שלכם בנושא.. רעיון שיהיה מוצלח במיוחד יעלה ליומני פרויקטים כך שכולכם …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by black tiger,

משהו יכול להסביר לי איך אני בונה שלט למשהו? אם תוכלו שלחו את התשובה ישירות אלי לדואר: dani2500@walla.com תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. ראיתי את המדריך כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 והתלהבתי מאוד אך הבעיה שאין לי כלים ואני לא יודע ממש להלחים ומפחד שיהיה איזה קצר או משהו וגם אבא שלי לא ממש יעזור ברעיון מישהו פה יכול להכין לי או לעזור לי? ומזה הפורס פידבק משהו? זה אומר שלא יהיה רטט? ובכל משחק אפשר לשחק עם זה? או רק כאלה של הסוני?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Demp,

שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by yortem,

קניתי את המוצר הזה: http://www.gadgetline.co.il/?page=product&p_id=85 מתאם בין וידאו למחשב. אבל החיבורים שלו לא מתאימים לוידאו שלי זה החיבורים ויש לי אותם חיבורים גם בוידאו. איך אני יכול להשיג מתאם לדבר הזה? נגיד משו כזה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Shmulik Cohen,

שלום חברים, לא בטוח שזה המקום הנכון אבל בודר בכז. מעוניין להרכיב PC וינטאג' מבוסס 486 Dx2 מבוסס MSDOS עם כונני דיסקטים ודיסק קשיח שמכיל את כל המשחקים שלי משנות ה 80. יש משהוא שניסה לשחזר להחיות כזה מחשב?. תודה שמוליק

24. Started by nehmia,

קראתי את ההסבר אבל עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל....אשמח אם תעזרו לי

• 7 תגובות
    • 16.5k צפיות
  25. Started by bubbles,

לא יודע אם זה קשור כל כך לפורום, אך אנסה את מזלי ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני חייב להשיג בדחיפות את ATMEL בישראל מכיוון שאני חייב לרכוש מהם צורב כלשהו למיקרו בקר שאני עובד איתו, ואני לא מצליח למצוא מספר טלפון שאוכל להשיג אותם בו. אשמח לעזרה בדחיפות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.