אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. זהו הפרוייקט: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-192.html אשמח לקבל פיטבקים ורעיונות חדשים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם...החלטתי קצת להיכנס לתחום המודינג אז בתור התחלה התחלתית מאוד עשיתי סליבים עם איזולירבנג יצא ,אפשר להגיד ,נחמד אבל כמובן יש מה לשפר דבר שני זה הוספת מאוורר לכיוון הכרטיס מסך,ואחרון היה הוספת דלת מפרספקס במקום החלון שהיה לי... בקרוב..אני יוסיף לדים אדומים,אולטרה ברייט,מולקסים זוהרים(מקווה להצליח) ונראה איך ייצא.. חח אני מקווה שרואים פרספקס,כי הוא "קצת" שקוף
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... יש לי מארז לא משהו... אבל יש לו פוטנציאל אדיר!!! יש לו בדלתות כזה בקע כזה... אז חשבתי לחתוך אותו ולעשות חלון במקומו! להוסיף שתי מאווררי 8 ס"מ עם לדים.. עוד אחד של 8 ס"מ על בחלון... (לדים) אחד של 12 ס"מ מקדימה!!! (לא לדים) לעשות איזה סליבינג (אולי) ולמצוא תאורה יפה!!!! ניראה לי זה יצא אחלה!!! אמא שלי מעצבת והיא תעזור לי הרבה!!! הנה הציור שעשיתי... בערך מה שאני רוצה!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
תהנו מנגן אצלי בחדר ;D מחובר לנגן MP4 עם וויליום על פחות מחצי .... http://il.youtube.com/watch?v=nI2fKOxPUqU התנגדות סופית 8 אוהם .. הרמקול מחובר רק לבדיקה ... במקור נבנה במיוחד לחבר בשביל להתקין בקטנוע 125 סמ"ק צריך לבנות עוד אחד והמוד גמור ... אצלי בכניסה לפני הקבל הקרמי מחובר נגד בערך של 100 אוהם בשביל להוריד קצת דיסטורשן בווליום גבוה ... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הראתי פה מוד ויעצו לי לשים סליבינג אז אחרי עבודה קשה (תאמינו לי) התקנתי את הסלבינג כמו כן במארז שמתי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אויר עם לדים ירוקים מאוור 80 מ"מ עם לדים כחולים על הדלת יש עוד 2 מאווררים של 80 מ"מ שלא רואים בתמונות הערות: טמפ' מעבד ירדה ב 2-3 מעלות במנוחה טמפ' כ"מ ירדה בכ-5 מעלות במנוחה המפרט של המחשב הוא זה שיש לי בחתימה תהנו
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, רציתי להתייעץ איתכם/לשמוע את דעתכם.. אני מתכנן רובוט אשר יהיה מבוסס על Arduino mega 2560, ומחפש דרך לשלוט בו בצורה אלחוטית. כרגע יש לי כמה רעיונות שונים בעניין דרך השליטה ברובוט, כמו משדר/מקלט רדיו, Wi-fi ו- BlueTooth .. בעניין ה BlueTooth: המוצרים שמצאתי למכירה בארץ מעולים! אך לצערי הפרוייקט שלי (כרגע לפחות) דל-תקציב, ואין באפשרותי לרכוש אותם. מצאתי באינטרנט את המוצר הבא: BlueTooth module RF-BT0417C מה דעתכם עליו? 1)האם הוא מתאים לפרוייקט? 2)אם הוא מתאים, איך אני מתחיל לעבוד איתו? (כיוון כללי) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני שוקל לעשות בפנים של המארז טפט קרבון (כזה של רכב של 3M )לריצפה ולשאר החלקים שהם בצבע אלומיניום רציתי לדעת אם מישהו פעם התנסה עם העבודה עם החומר הזה..(לפי מה שחקרתי אז זה כמו לעבוד עם טפט ולהדביק אותו על ידי "גיהוץ עם כרטיס אשראי או משהו כזה ולהשתמש בפן חזק או רובה חום כדי להוריד בועות..) ראיתי יש 2 סוגים של החומר: 1: 3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinyl וה2: 3M Di-NOC Carbon Vinyl Film מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה מומלץ יותר?(המחיר דיי דומה.. ושאלה אחרונה:האם זה ישפיע בצורה רצינית על החום במארז ?(המארז שלי מאלומיניום אז אם אני ידביק את זה יכול להיות שקצת מהולכה הטרמית תרד אבל המחשב לא התבשל או משהו כזה?? אני מאמין שזה לא משהו שכל כך עשו בארץ אבל …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם זה כבר פורסם פה אז סורי ;D http://thehottestgadgets.com/2008/05/25-computer-case-mods-00432
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
היי, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK קליטתו סבירה ולא יותר,(מרחק של קומה ו2 קירות) החלטתי להחליף את האנטנה לאחת רצינית יותר , היום קיבלתי את האנטנה החדשה, הישנה היתה חתיכת פלסטיק וכבל אנטנה פשוט ודק בתוכו(בידוד חיצוני,כבל שזור,בידוד פנימי,חוט פנימי) שמולחם אל לוח הכרטיס ב2 נק' עקב הרצון להימנע מהלחמה קרוב ללוח הכרטיס החלטתי להלחים את קצה הכבל של בסיס האנטנה החדשה אל קצה האנטנה הישנה, הלחמתי חיברתי והכל טוב, אבל הקליטה לא השתפרה,נשארה כמו שהיא, והשאלה שלי היא כזו, 1.האם ההלחמה שעשיתי (של כבל אנטנה ישן לחדש) "גונבת" חלק מהאות הקלט באנטנה ? השתדלתי להלחים עם כמה שפחות בדיל ,אבל בכל זאת... 2.אם אכן זה מה "ששותה" את האות בדרך ואני אאלץ להלחים את הכבל אל הלוח עצמו …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי החליט שהוא רוצה לקחת מיקרו ולעשות ממנו מארז. (לכו תבינו. אבל אחלה פרויקט) מיקרו אנחנו כבר משיגים. חלקים לניסוי? רכיבים של מחשב פנטיום אחד ישן. כלים? יש לי הכל חוץ מדרמל. נראה לי... אני צריך לשאול את אבא שלי. עכשיו מה שחשבתי לעשות הוא קודם כל להוציא את כל הרכיבים האלקטרוניים של המיקרו, אז אנחנו עוטף את כל הפנים של המיקרו במסקינג טייפ ליתר ביטחון. חבל לשרוף הכל על ההדלקה הראשונה. אז נקדח חור למאוורר 80MM ואת כל החורים הנחוצים לעכבר מקלדת מסך וכו'. בתוך הדלת של המיקרו נרכיב משני הצדדים של החלון השקוף קתודות. אחד ירוקה אחת כחולה בשביל אחלה אפקט. אז נרכיב את הלוח אם על הפלטה הזו שלו ויחבר את הפלטה לתקרה של המיקרו. זה החלק הכי קשה פה, אני מפחד שנשרוף את הלוח אם. ואין ל…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אני מנסה להבין מעגל של שלט רכב.. אני רוצה לשלב אותו במחשב כף יד שלי אבל לא יודע עדיין עד כמה זה אפשרי .. בעקרון הבנתי שיש במעגל 2 רכיבי עיקריים: 1. EPCOS R707 2. מיקרובקר PIC 12CE519 האם השלט משתמש בתדר רדיו כלשהו כדי לשלוח אות לרכב בשביל לפתוח או לסגור את הדלתות? ה-R707 אחראי על יצירת התדר הזה? למה צריך אם כן את המיקרובקר? תודה על העזרה העליתי צילומים של המעגל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש מאוד לקטע של המודינג והכל.. יש לי מארז עם צד אחד שקוף.. ואני רוצה לעשות אותו יפה יותר.. אני לא מבין בחומרים פרספקס וכל זה.. אבל יש לי את כלי העבודה הנדרשים.. דיסקים וכל אלה יש לי חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ברעיונות והכוונות לגבי חומרים ואיך לעשות כל מני דברים נחמדים ו\או רעיונות נחמדים למודינג.. תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש פה בפורומים אבל כבר רכשתי ידע בנושא המודינג וביצעתי קצת ניסויים כאלה ואחרים בקרוב אני יעלה תמונות של המוד קצת על המוד: בעיקרון זהו המוד הרציני הראשון שלי - רכשתי מארז חדש ואני רוכש לאט לאט עוד ועוד דברים אני הולך לעשות אותו בצבעים של שחור(צבע המארז) ואדום עם תקווה ללהבות כפי שראיתם בכותרת המארז הוא antec 200 v2 דברים בהזמנה: יעודכן http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html מתג הפעלה http://www.mnpctech.com/CaseFeetMachined.html רגליים http://www.mnpctech.com/Computer_Fan_Grills_Laser_PC_Fan_Grills.html גריל אחד כרגע - להבות שחור http://www.mnpctech.com/MnpctechBillethandleGrooved.html ידיות אחד מהדברים שאני הולך להזמין הוא מתג חדש להפעלה של המחשב המתג הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה המודינג הראשון שלי ואני צריך עזרה וגם: * 2 קטודות בצבע כחול. * מכשיר כזה ששולט בעוצמת האור לפי עוצמת המוזיקה. התקציב הוא בערך 150 שקל לא יותר מ 190. יש לי כמה וכמה שאלות: -המחיר הזה בכלל הגיוני? -את המכשיר ששולט באור לאן מחברים במחשב? הוא יפעל גם עם הWINAMP?הוא פועל בסטריאו (לכל קטודה בנפרד?) -איך קוראים לדבר הזה? : -מה הגודל הסטנדרטי של הקטודות? כי אני רוצה משהו כמו 30 ס'מ אבל אני יסתפק גם בפחות. -אפשר לנתק את הכבל של הקטודות בלי לפתוח את המחשב (לנתק מקטודה עצמה)?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי שיכלול את הדברים הבאים: חלון ה-ר-ב-ה תאורה, כמה שיותר יותר טוב רכיב קירור חיצוני לכרטיס מסך עם לדים לכרטיס מסך (בינתיים אני חושב על זה של Vantec שעולה 82 שקל) כל מה שעולה בדעתכם, אתם מוזמנים להציע ולתת מחירים חריגה קטנה (לא 100 שקל!) אפשרית.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אתמול צפיתי בסרט גוסט דוג בפעם ה1000 ושמתי לב שאני רוצה מערכת סטראו כמו שלו הרעיון הוא לקחת רדיו דיסק של רכב ולשים אותו בתוך מארז מעץ שבו יש גם רמקולים השאלות שלי הן ככה א. מישהו כבר עשה ויכול להמליץ לי על דרך עבודה או להפנות אותי למדריך? ב. איך זה נשמע לכם? תודה על העזרה מראש, הראל שלא מתחבר מספיק לפה ומצטער על זה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי מאוורר ישן שוכב על המדף - הוא פועל מצוין דוחף אוויר טוב לא רועש מדי וכו'.......... ניקיתי אותו, העפתי את האבק ממנו ושימנתי את הצירים. נזכרתי שניתקתי אותו מספק כוח ישן שהיה לי, לכן יש לו רק חוט אדום ושחור. אני רוצה להלחים 3 פינים נקבה אליו, איפה אני יכול למצוא? אגב, זה כמו בלוח האם? השחור הולך לפין הימני\עליון והאדום לפין האמצעי? עוד דבר חשוב - אני רוצה להוסיף לו 4 לדים. איך אני עושה את זה? באיזה חוטים להשתמש ולאן להלחים? לצבע uv אני כבר אדאג. תודה רבה על העזרה........ מאור
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים אול בקרוב יהיה לי מסך של פאלפון סאסונג אולי תעזרו לי ותגידו לי איך אני יכול לעשות מודיג עם המסך הזה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף קצת תאורה(כחולה) לרכב מתחת לפדלים. משהו שיאיר רק את אזור הפדלים. חשבתי על 10 לדים. במדריך באתר התמונות לא מופיעות עקב שגיאה, יש למישהו מדריך לבנות שורה של לדים?אם יש מדריך בווידאו עז בכלל עדיף! איך אפשר לתפעל את הלדים: בטריה(כמה זמן היא תשרוד) , חיבור למצת(12V)?
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ברוכים הבאים לתוכנית החדשה שלי! בכל שבוע (אם יהיה זמן כמובן) אני יכין מדריך חדש בנושאי מודינג שונים שהדבר היפה בהם (חוץ מהתוצאה כמובן) הוא המהירות והפשטות בהם אני כולי תקווה כי תהנו מהרעיונות המודינג שלי! ד"א, תוכלו לתרום רעיונות למודינג בשעה - אני יבצע, יצלם, וימדרך (או איך שאומרים את זה ) נדב סיפור רקע: זה היה לפני יומיים, 8 בבוקר, אני עדיין חצי ישן - ניסיתם פעם לחפש את החור של הדיסקט כשאין כמעט אור ואתם מזה עייפים?? אז זהו, שאני כן וזה לא משימה קלה לכל הדעות... לכן חשבתי על המודינג הזה, וכך זה בא לי: לאחר שנאבקתי שעות עם הכנסת הדיסקט, העתקתי את הקובץ והלכתי לאוטו, לנסוע לבצפר. הדלקתי את הרדיו, ואז זה בא לי! יש לי ברדיו שני לדים קטנות שמסמנות לי את מיקום החריץ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-