עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני הורדתי מהאתר כמה תמונות, מצאתי תמונה שאהבתי ואני רוצה לעשות את הסמל שיש בתמונה על דלת המארז שלי. יש לי דלת מפרספקס, אני אדביק את התמונה על הדלת ולפי התמונה אני אכין את הסמל. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לכסות את הסמל אחרי זה? הרי זאת דלת מפרספקס, אני אמור לכסות את הסמל בכך שאני אשים עוד פרספקס מעליו? ועוד דבר: זה קשה להכין סמל על דלת מפרספקס? הסמל הוא די קל להכנה, אים בו עיגולים או משהו כז, רק ריבועים ומלבנים ובגלל זה הוא די קל להכנה. רק רציתי לדעת אם ידוע לכם על קושי שקיים כשמכינים כזה דבר על דלת מפרספקס?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by guy124,

קניתי לפני יומיים את הדרמל שבמבצע של הום-סנטר ורציתי לשאול כמה דברים ! בדרמל יש 2 כפתורים שיש בהם כמו חורים ישרים כאלה שברגע שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד הדרמל מאט ! רציתי לדעת אם התפקיד שלהם הוא באמת להאט את הדרמל ? תודה לעונים !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dlogan,

אני רוצה לצבוע את האקסבוקס שלי (Xbox360) בצבע שחור ואין לי שום ידע קודם במודים אז יש טיפים עצות משהו שכדי לי לזכור?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב נתחיל מזה שלפני יומיים אני התחלתי להתעסק במודינג אני עדיין נוב במודינג אז אני צריך למישהו יכין לי רשימה מלאה של הכלים שאני צריך כולל רכיבים חשמליים כולל הכול. -------------------------------------------------------------------------------------------- תודה מראש :xyxthumbs: --------------------------------------------------------------------------------------------

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני רוצה כמה המלצות למאווררים עם לדים, אני רוצה מאוורר בכל הצבעים, אני צריך 2 חזקים שיכניסו למארז ואחד שיוציא, לא חייב להיות כל כך חזק. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום שלום, קיבלתי VCR שאינו מסוגל להוציא תמונה כמו שצריך, נכון שזה לא כל כך קשור למחשבים אבל אני ינסה בכול זאת.(אולי יש מישהו שיוכל לעזור) להלן סדר הפעולות שבוצעו: פתחתי את הוידאו שקיבלתי במטרה לזהות את הבעייה באופן ויזאולי אם קיימת, שמתי לב כי בגלגל השייניים(שמסובב את הקלטת) ישנו מן בידוד לבן ועליו חוט נחושת והוא קרוע. האם מישהו יודע מה תפקידו של חוט זה?(להלן התמונה) - לא מצאתי תשובה ברחבי הרשת. להלן התמונה: שאלה שנייה: בקשר לתמונה , הבנתי שהיחידה שאחראית לקרוא את המידע מהקלטת זה ה Head Drum השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי שאני כן יוכל לראות תמונה כמו שצריך , להחליף את כל היחידה או לנקות אותה באיזהשהי דרך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Nirinet,

חבר הביא לי נגן שהוא לא צריך ואמר שראה כבר מישהו שחיבר את המסך של הנגן למחשב... עכשיו, אני לא מבין בדברים האלה, זה נשמע לי קצת לא הגיוני השאלה שלי היא אם אפשר לעשות איתו בכלל משהו או שאין טעם לשמור אותו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gigabot,

שלום, אני רוצה לבנות פאן באס עם המתחים של הספק.. 5V ו 12V... עד כאן הכל יפה.. אני רוצה לעשות את זה עם מפסקי ON/OFF/ON בנוסף לזה 2 לדים UB על כל מפסק ירוק ל5V ואדום ל 12V איך אני עושה את זה?? שברתי תראש ואני כל הזמן נתקע במשהו חדש.. אשמח לשרטוט מפורט.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MuGi,

אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יודע איפה ניתן להשיג בדיל 63/37 איכותי (ולא יקר) ? היה לי עד עכשיו בדיל יקר מאוד של KESTER שנגמר, מחפש משהו איכותי וזול יותר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום רב, אני צריך למתג צרכן הפועל על 220 V, הצרכן לא עובר כנראה את ה 400 W, (מנורת פלורסט גדולה). עניין המיתוג יהיה בעזרת מתח של 5V. נתקלתי במספר גדול של סוגי ממסרים, SSR, TRIAC, וממה שמצאתי באריהב, אני מתבלבל קצת. אשמח לקצת הסבר, והאם כשקונים TRIAC צריך להרכיב סביבו מעגל? ראיתי שהוסיפו דיודות וקבלים באחד הסרטוטים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by חגי7,

אני רוצה מולטימטר טוב וזול. לא הזבל שיש בהום סנטר ודומיו ב-30 שקל, אבל גם לא Fluke. יש חנויות באיזור חיפה או עפולה שבהן אפשר למצוא מולטימטרים סבירים? Extech, Amprobe ודומיהם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן עלה לי רעיון... אם יש לי עבר אלחוטי אני יכול להשתמש באינפרא שלו כדי לשלוח דברים למחשב מהפלאפון שלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rex77,

שלום, לא יודע אם זה הפורום המתאים אך אנסה את מזלי בכל מקרה, נפל לידי המנוע שבתמונה אני מעוניין לקנות לו בקר מתאים, אשמח לעזרה במציאת אחד כזה. תודה רבה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לפרק ולהפעיל אותו על מחשב אחר אפשרי ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

הלכתי להום סנטר לקנות דיסקיות מחוזקות ואין להם הייתי צריך לקנות את כל החבילה (50 שקל) שבאה עם הדרמל רק בשביל 10 דיסקיות לא מחוזקות הייתי חייב כי נגמרו לי הרגילות מאיפה אני יכול לקנות דיסקיות מחוזקות? כי ראיתי שפה אמרו הוםסנטר אבל איך יכול להיות שאצלנו בעיר אין?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Reze,

לקחתי חוט USB וראיתי שיש בו חוט אחד ירוק אחד לבן אחד שחור אחד אדום ועוד מלא חוטי נחושת חסופים מישהו יכול להגיד לי איזה חוט מעביר 5V ואיזה חוט הוא המינוס

18. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אחרי חיפוש ממושך פורום לא הצלחתי למצוא שירשורים שיש בהם פרטים ורעיונות לגבי בנית מעגלים שונים למחשב אז זה יהיה מאוד מומלץ שאתם תוסיפו את כל מעגלים שלכם והקישורים שלכם לגבי בנית מעגלי אלקטרוניקה יפים למחשב וכאלה ואחרים ואחרי זה להוסיף את ההודעה הזאת ל FAQ או לעגן אותה... בנתיים אני מצפה לתגובות ממכם :-)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dany_tab16,

אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר. הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב? או לשנות משהו בגודל? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי פרויקט שיצרתי שמעורבים בו ממסרים, בקר, קצת חיווט, ספק כוח קטנטן מסך וכו'. הזמנתי קופסת פלסטיק קטנה שהכילה חלק מהרכיבים, וחלק נמצאים חשופים. התוצאה ממש לא יפה (הקופסה יצאה טוב..בניגוד ליתר). האם יש אפשרות להזמין (בארץ או בחול) קופסת פלסטיק לפי מידה? למדל אותה מבפנים ומבחוץ כדי לקבל מוצר מוגמר? אני אצטרך משהו בערך בגובה 20, עומק 5-6, רוחב של 8-9. זה בערך..כמובן שאם מלכתחילה אוכל לעצב את הפנים כדי למקם כל דבר בצורה מעוגנת ובטוחה זה הכי טוב (כי ברגיל אני יכול לאלתר קופסה קצת יותר גדולה, אבל החלקים סתם יהיו חופשיים בפנים) מה טווח המחירים של דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by JonyPony,

אני זומם כבר הרבה זמן להחליף לעכברוש שלי את הLED האדום שהוא בא איתו (אותו LED שעוזר לעיינית לקרוא את התנועה) העכברוש האשם במחדל הוא Logitech Mx510. השאלה שלי אם יש למישהו פה מדריך (או לינק) לאיך לעשות את זה הכי יעיל, ואם LED ירוק חזק שווה ערך לLED האדום? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by re5pect,

שלום! תראו את זה: 5 שורות, כל שורה 9 לדים. 2 שורות (2 צבעים) לדים כל לד 2 וולט 30 מילי אמפר 3 שורות (3 צבעים) לדים כל לד 3.6 וולט 30 מילי אמפר אז רציתי לחבר רק נגד אחד לכל שורה, ואני רוצה לדעת איך הכי כדאי לחבר..? ואיזה נגד יש לשים לכל שורה.. וכל זה יחובר למפסק 6 מצבים, רציתי לדעת איך כדאי לחבר את זה, תמונות\סכמות יתקבלו בברכה תודה מראש, re5pect

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ASTR4L,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי עכשיו הוא לא יושב לי במארז והוא מכוער PCB בצבע ירוק. השאלה אם יש אפשרות לצבוע אותו בשחור או אדום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.