אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
תראו מארז אחד הקטלניים אני בונה כזה http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כבל PL נקבה ל 2 RCA זכר ושמתי לב שהוא לא מעביר סטריאו אלה משלב את שני הערוצים. פתחתי את הפלאג של ה PL וראיתי שיש שם 3 הלחמות מהכבל לפלאג. חוט אחד אדום חוט אחד לבן ושני צמות של סיבים חשופים שמולחמות יחד. אני לא יודע אם הצמות עותפות את החוטים הלבן והאדום והן מגיעות בתור מינוס משני ה RCA או שהן קשורות לכבלים האדום והלבן. בכל מקרה יוצא שחוט של הערוץ השמאלי מולחם ביחד עם חוט של הערוץ הימיני (כנראה מדובר במינוס). לפלאג יש רק 3 הלחמות. (לא 4 כדי שיהיה - ו + לכל אחד מהערוצים. איך אני גורם לכבל לא לשלב את הערוצים? אני חושב שאם אני מתנק את הצמות שמולחמות ביחד לא יהיה מינוס. צילמתי תמונות, אני יותר מאוחר אעלה אותן לפה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ובעניין המודניג והפורום הזה ממש פצצה! החלטתי להשתמש בדמדריך לעשות דלת במארז ואיפה לעזזל אפשר לקנות את פלטת הפרספקס תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מנוע DC ומצפן (LED435GT) ואני רוצה לרשום לו תוכנה שתגרום לגלגלים להסתובב 90 בעזרת המצפן כדי שיהיה ממש מדויק אפשר עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז לAT HALF TOWER ג'נרי לחלוטין שנקנה לפני כמה שנים מפח דק, מקום למאווררים רק עד 8mm, צד קדמי עגול מכוער ועוד הרבה דברים גרועים. אני מתכנן מוד כולל-כלומר חלון,הרחבת ופתיחת מקומות למאווררים, סידור חוטים וסליבינג, תאורה, אולי גם פאן באס, צד קדמי חדש לחלוטין מ0 ואם יתאפשר-גם הצרת המארז. עכשיו, הלוח אם שלי הוא ATX, יש לי דיסק קשיח אחד וכונן דיסקים אחד(וגם אלה בקושי), כרטיס גרפי דיי טוב יחסית לאז(לפני מספיק זמן. GEFORCE 4400), ספק גם ג'נרי ושום דבר אחר. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואיך לקצר את המארז-כלומר לקחת חלק באמצע(נגיד 20 ס"מ) ופשוט לחתוך אותו החוצה ולחבר בין 2 הצדדים שנחתכו-וכך לקבל מארז קומפקטי ונייד יחסית תודה מראש לעוזרים=]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני צריך עזרה. יש לי כרסומת אבל זה לא יוצא כול כך מדוייק וזה הרבה תכנון בשביל גריל אחד. אז חשבתי לקנות מכונת CNC(לא רק בשביל זה) בגודל שיכולה לחתוך גריל עד 120MM. כמה דבר כזה יעלה לי? כי בדקתי פעם שעברה לפני כמה חודשים ואני כבר לא ממש זוכר מחירים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הדרמל שבמבצע של הום-סנטר ורציתי לשאול כמה דברים ! בדרמל יש 2 כפתורים שיש בהם כמו חורים ישרים כאלה שברגע שאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד הדרמל מאט ! רציתי לדעת אם התפקיד שלהם הוא באמת להאט את הדרמל ? תודה לעונים !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי סוללות של מקבוק 2007, די חדשות. כמו בלינק הבא: http://www.batteryup.com/Laptop-Battery-for-Apple-MacBook-Late-2007-133inch-20GHz-MacBook-MB061LLB-White-108V-55W.html הבעיה היא שבגלל כל מיני משחקים עם בטרייה חיצונית המחשב הפסיק להטעין כך שכרגע הוא רק יכול לעבוד עם המטען ולא להטעין. רציתי לשאול אם מישהוא יכול לעזור לי להטעין אותם חיצונים בדרך כלשהיא. תודה רבה. נ.ב. יש לי מטען רזרבי של המק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כול המעשנים בנינו בוודאי מכירים את המצית הזאת שלוחצים עלייה היא עושה אורות כמו הצ'קלקה של המשטרה מי שלא מכיר יש את המצית הזאת כמעט בכול קיוסק בארץ היא עולה 7 שקל בערך והיא ניראת ככה http://img146.imageshack.us/my.php?image=0916080341gx6.jpg אני ראיתי אותה וחשבתי מה לעשות עם אחת כזאת מתברר שבפנים יש בקר קטן עם שני לדים שלוחצים עליו הוא מזדעזע ופועל אז החלטתי לקחת אותו ולדחוף אותו בעכבר לפני הכול מצרכים: את המצת כמובן דבק חם מלחם ובדיל איזולירבנד מספיים מברג קטן ועכבר שקוף או עכבר שיש לו גולה זהורת עם לד או כול עכבר שבא לכם חח אני קניתי עכשיו של ג'י פי טי כמו שרואים במדריך עולה 30 שקל עושה ת'עבודה והוא גם שקוף טוב אז לוקחים את הבקר הקטנטן הזה ויש לו שני פינים כאל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צבעתי את הפאנל שוב רק שהפעם זה לא היה מתוכנן בכלל אז לפי דעתי זה לא יצא כל כך יפה מה דעתכם?? http://www.pbase.com/image/31730229 הערות!! והארות!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! תראו את זה: 5 שורות, כל שורה 9 לדים. 2 שורות (2 צבעים) לדים כל לד 2 וולט 30 מילי אמפר 3 שורות (3 צבעים) לדים כל לד 3.6 וולט 30 מילי אמפר אז רציתי לחבר רק נגד אחד לכל שורה, ואני רוצה לדעת איך הכי כדאי לחבר..? ואיזה נגד יש לשים לכל שורה.. וכל זה יחובר למפסק 6 מצבים, רציתי לדעת איך כדאי לחבר את זה, תמונות\סכמות יתקבלו בברכה תודה מראש, re5pect
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול אחד שעל הלוח אם והשני PCI מיועד לנגינה\הקלטה מה שאני רוצה זה מתג שפעם יחבר את היצאות והכניסות ל לכרטיס שעל הלוח ובלחיצת כפתור יעביר את החיבורים לכרטיס הPCI . ומאיפה אני רוכש מתג כזה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הורדתי מהאתר כמה תמונות, מצאתי תמונה שאהבתי ואני רוצה לעשות את הסמל שיש בתמונה על דלת המארז שלי. יש לי דלת מפרספקס, אני אדביק את התמונה על הדלת ולפי התמונה אני אכין את הסמל. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לכסות את הסמל אחרי זה? הרי זאת דלת מפרספקס, אני אמור לכסות את הסמל בכך שאני אשים עוד פרספקס מעליו? ועוד דבר: זה קשה להכין סמל על דלת מפרספקס? הסמל הוא די קל להכנה, אים בו עיגולים או משהו כז, רק ריבועים ומלבנים ובגלל זה הוא די קל להכנה. רק רציתי לדעת אם ידוע לכם על קושי שקיים כשמכינים כזה דבר על דלת מפרספקס?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בחדר מארז מחשב hp vectra420vl. חשבתי בהתחלה לקנות חלקים והלרכיב מחשב נוסף, בגלל זה רוקנתי אותו מהרכיבים הישנים שהיו בו ושאבתי אותו, אבל אין לי כסף וזמן לבזבז על זה. אז חשבתי במקום לזרוק אותו לפח אם מישהו ימצא בו שימוש למודינג או משהו אחר הוא מוזמן לבוא לקחת אותו בחינם. גר בנתניה. אם תרצו תמונות אני יכול להעלות יותר מאוחר מי שמעוניין שיגיב פה או בפרטי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להחליף דיודה במעגל קטן זה סיפור או שפשוט מחליפים אותו? זה משנה איזה דיודה או שאפשר לשים במקום כל דיודה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה האם מישהו יכול להכין לי סקיצה לחיתוך של גריל למאוורר בגודל של 80 מילמטר אני יסביר את עצמי אני רוצה לחתוך פסים אנכיים בפח של המארז שלי שזה גם המכסה העליון של המחשב ... ואני רוצה משהו יפה .. לא יצא יפה לקדוח 2 חורים של 80 מ"מ ולשים רשתות ! תודה לכולם ... התכוונתי למשהו כזה רק בצורה עגולה . _____ _________ ____________ _______________ _____________ __________ _______ עם חירוץ כזה ... בעובי של 2 או 3 מ"מ תודה לכולם עוד הצעות יתקבלו בברכה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? אגב, מדובר בנייד. תודה ☺
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקחתי חוט USB וראיתי שיש בו חוט אחד ירוק אחד לבן אחד שחור אחד אדום ועוד מלא חוטי נחושת חסופים מישהו יכול להגיד לי איזה חוט מעביר 5V ואיזה חוט הוא המינוס
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מכונה של מוזר מדגם 1871 בהחלט מכונה ראויה וטובה שנמצאת איתי כבר כמה שנים. הספקתי לפתוח אותה בעבר ולהלחים לה סוללות חדשות החלפתי את הקיימות שהיו לדעתי 1000ב 2700 של gp מה שהפך אותה לכבדה אבל איפשר לי מרווח של חודשיים בין טעינות בכל מקרה הבעיה היא כזאת שכבר לא ניתן להשתמש בה בתצורת סוללות רק הפעם אני לא בטוח שהסוללות הן הבעיה המכונה נטענת למצב מלא אך מתפרקת תוך בקושי 2 שניות למרות שמראה טעינה מלאה. השאלה היא האם יש חיישן\מעגל שמווסת או יודע להגיד לי כמה טעינה נותרה במערכת מהסוג הזה? האם יכול להיות שהוא נדפק ולכן החיווי שלו שגוי תמידית? איך נראה רכיב כזה על מנת שאוכל לאתר אותו ואולי להחליף אם יהיה צורך? המכונה נהדרת ורגע לפני החלפתה החלטתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-