אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי את המדריך לארדואינו פה באתר וראיתי שמתכנתים לארדואינו עם C++ ורציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת עם #C
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפניי כשנה נהרס לי הדיוידי הנייד של ELECTRA (של מועדון חבר). הוצאתי את המסך בתקווה להשיג בקר ולחבר אותו לרכב. החיבור לרכב זה לא בעיה. הבעיה שאין לי את הבקר, ובאינטרט יש רק את המסכים לא את הבקרים. דגם המסך המלא הוא: AT070TN01 V.A של INNOLUX. אני רוצה פשוט לחבר אליו כבל וידאו ומתח ושיציג משהו מסויים.[ /font] הנה פרטים על המסך הנ"ל. http://www.panelook.com/modeldetail_parameter.php?id=1534 וDATASHEET: http://bdtic.com/DataSheet/Innolux/AT070TN07-VA.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה כמה המלצות למאווררים עם לדים, אני רוצה מאוורר בכל הצבעים, אני צריך 2 חזקים שיכניסו למארז ואחד שיוציא, לא חייב להיות כל כך חזק. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD מאריהב (4X20) הלחמתי חיברתי הכל נראה תקין, חיברתי אותו למחשב והוא הראה שני פסים שחורים (שזה אמור להיות תקין לפי המדריך) כשאני מפעיל נגיד lcd smartie הוא עובד בערך. עכשיו מה זה בערך, מצד אחד כשאני מסתכל על המסך אני רואה את כל האותיות שחורות (כל הפיקסלים בכל האותיות כביכול דלוקים) אבל אם אני מסתכל מזוית אחרת (נגיד ב30 מעלות לLCD) אני רואה את כל הכיתוב שאני אמור לראות אחד אחד. מישהו נתקל פעם בתופעה כזאת ? רעיונות איך לפתור את זה ? בדקתי את החיבורים לא מצאתי קצרים או טעויות בחיבור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! שאלה קטנה באלקטרוניקה. יש לי רכיב אלטרה עם קוד צרוב עליו, השאלה שלי היא אם יש אפשרות כל שהיא להוריד את הקוד הזה למחשב ו/או לשכפל אותו לרכיב אלטרה אחר? כרגע אין לי מולי את הpart number שלו אבל יהיה לי מחר אם זה משנה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען עד כמה שידוע לי זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מלא חוטים מההארד דיסק..מהסי די מהפלופי מהספק בלה בלה בלה ...בקיצור מלא חוטים איך אני יכול לסדר אותם..?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש הנחיות לגבי חיבור LCD צבעוני שיש על חלק מהמדפסות החדשות ללוח אם. אם כן, אשמח לקבל הפניה לת'רד. הואיל וצריך גם תוכנה, האם התוכנות שהומלצו במדריך ה-LCD מסוגלות לשלוט בלוח כזה. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם התוכנות האלו מתאימות ללינוקס, אם לא, אשמח לקבל הפניה לתוכנת לינוקס המסוגלת לשלוט במסכי LCD.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מנוע DC ומצפן (LED435GT) ואני רוצה לרשום לו תוכנה שתגרום לגלגלים להסתובב 90 בעזרת המצפן כדי שיהיה ממש מדויק אפשר עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן שהוא לא צריך ואמר שראה כבר מישהו שחיבר את המסך של הנגן למחשב... עכשיו, אני לא מבין בדברים האלה, זה נשמע לי קצת לא הגיוני השאלה שלי היא אם אפשר לעשות איתו בכלל משהו או שאין טעם לשמור אותו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי את הקבל שאני צריך: http://cgi.ebay.com/4-Pin-Molex-to-12V-ATX-Power-Supply-Adapter-Cable-Cord_W0QQitemZ320460270824QQihZ011QQcategoryZ3668QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m444QQ_trkparmsZalgo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%26otn%3D5%26ps%3D63 ועכשיו יש לי שאלה זה הקבל שמתחבר ליד המעבד.. יש מצב שזה ישרוף את המעבד או הלוח אם?? תודה לעזורים1!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיברתי לוח פיתוח למחשב דרך USB ו-serial port. אני פועל דרך Virtual machine, עליה נמצא windows XP, אם זה משנה משהו. ה-VM מזהה את ה-USB, ואני מצליח לצרוב דרכו תוכנה אל הלוח. הבעיה שהיא לא מזהה את ה-serial port, דרכו אני אמור להשדר פקודות מהמחשב אל הלוח. על ה-serial port עצמו (לא הכבל שלו) רשום רק CON עם מן סמל מסחרי קטן ליד, ו-UR (עם R הפוכה). איני יודע כיצד לחפש דרייבר של ה-serial port על פי המידע המצומצם הזה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תראו את זה: 5 שורות, כל שורה 9 לדים. 2 שורות (2 צבעים) לדים כל לד 2 וולט 30 מילי אמפר 3 שורות (3 צבעים) לדים כל לד 3.6 וולט 30 מילי אמפר אז רציתי לחבר רק נגד אחד לכל שורה, ואני רוצה לדעת איך הכי כדאי לחבר..? ואיזה נגד יש לשים לכל שורה.. וכל זה יחובר למפסק 6 מצבים, רציתי לדעת איך כדאי לחבר את זה, תמונות\סכמות יתקבלו בברכה תודה מראש, re5pect
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! עשיתי פרוייקט עם סוללה של DVD נייד הסוללה היא: 3.7V 1800mAh אני רוצה לבנות מטען לסוללה בשביל שאני לא אצטרך לחבר אותה כל הזמן ל DVD הנייד. עדיפות למתח הזנה של 9V 2A (הספק של ה DVD הנייד). למישהו יש שרטוט? * אני רוצה שהמטען יטעין את הסוללה ובסיום הטעינה תדלק מנורה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הנה כאן יש את הנושא שבו אני חורט על הפרספקס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314627.0 את המארז חתחתי בסוף עם מסור ידני ולא עם דרמל. הוספתי 10 לדים UB מבפנים. וחיברתי את החלון עם ברגים. תראו את התוצאה[br]פורסם בתאריך: 23.01.2008 בשעה 23:08:48 :[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בדיל 63/37 איכותי (ולא יקר) ? היה לי עד עכשיו בדיל יקר מאוד של KESTER שנגמר, מחפש משהו איכותי וזול יותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו מארז אחד הקטלניים אני בונה כזה http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו? (מודינג למחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מכירים את האימרה ''ישראלי רואה , ישראלי רוצה'' הייה זה בוקר קייצי חמים שהחברה שלי הגיע אליי לבית.. לאחר שנכנסה אליי לחדר היא פצחה בשורת שאלות ובקשות לאחר שראתה את המוד שלי ''נושי , אולי תעשה לי גם ככה במחשב , ותעשה לי חלון ? אתה יכול ? ולדים אדומים ? לא בעצם אני רוצה כחולים'' ''אבל חלון גדול טוב נושי'' מיד הבנתי שנפלה עליי הצרה ואין אפשרות מילוט .. הכנתי את הכלים ובאחד מן הימים שהייתי אצלה עשיתי לה חלון מרובע לבקשתה.. ושמתי לה כמה לדים כחולים כדאי שיאיר את כול העסק.. אונם לא פוצצתי אותה בצבע מטאלי או מסך LCD קטן.. אך עדיין יצאה עבודה נחמדה שהיא כמובן אהבה .. אז רציתי לשתף במקבץ תמונות קצרצר.. תהנו. ככה מרחוק http://img410.imageshack.us/my.php?image=…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן עלה לי רעיון... אם יש לי עבר אלחוטי אני יכול להשתמש באינפרא שלו כדי לשלוח דברים למחשב מהפלאפון שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פליקר- מי שלא יודע זה הדבר המהבהב הלבן של המועדונים, עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול לגרום לזה להבהב לפי קצב השיר או רק בעליות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-