עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by psychuil,

תיארתי לעצמי שתאהבו את זה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1221027

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KroydKrenson,

ראיתי את זה ורציתי לשתף. http://thechive.com/2010/11/23/what-can-you-do-with-a-keg-and-some-ingenuity-28-photos/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by FireStar,

שלום לכולם ברשותי הארדקנו 5, והוא כולל מסך LCD, שבעזרת חיישן טמפרטורה מציג את הטמפרטורה של המעבד. מסך ה- LCD הזה, מופעל ע"י סוללה (כמו של לוח אם), ולכן כל כמה חודשים צריך להחליף סוללה כזו...פעולה די מעיקה. האם אפשר באיזו צורה לחבר מולקס רגיל, שימנע ממני את הצורך לשים סוללה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by PT,

אוקי, זה המוד השני שלי (הראשון היה עיגול כבלים) יש לי את הצורב DVD של סוני ומארז שחור, עכשיו הצורב לבן זה הפריע לי. אבא שלי היה בחדש ואמרתי שאני רוצה לצבוע אותו אז הוא יאללה, תביא נצבע. טוב, אחרי פירוק של הפלטה הקידמית יצאו לעבודה. השתמשנו בפריי לנעלים שחור שהוא מאוד איכותי וגם נצמד לפלסטיק אז הנה הפאנל שהצבע עוד רטוב והתוצאה הסופית לפניכם לשפוט: ותמונת בונוס: צורב סוני עירום

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by taotao,

שוטטתי לי ברשת..(אתם כבר רואים מה השעה)..ונתקלתי במוד "קטלני/מדהים"...וכו..(לדעתי)..למסך...(אומנם זה TFT אבל..).. תהנו... http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/transtft/index_eng

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kino,

שמי רועי אני בן 12 ואני רוצה להתחיל לעשות מודינג בגיל יחסית צעיר.. אני רוצה לעשות מוד בשביל להעסיק את עצמי, מוד פשוט, אבל לא צביעה... בלי לדים... אפשר לומר מודינג פשוט.. אממ, בשביל שיהיה כיוון, מארז שקוף, קוביה או שילוב של שניהם ביחד ^^ תודה מראש, רועי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by naba,

יש לי עכבר שהתחיל להתקלף לו הצבע, אז אני רוצה לצבוע אותו בשחור. מה אני צריך לקנות, איזה צבע? ואני לא רוצה שהצבע ימרח לי על היד אז צריך לשים לקה או משהו? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviram20,

כולם מכירים את האימרה ''ישראלי רואה , ישראלי רוצה'' הייה זה בוקר קייצי חמים שהחברה שלי הגיע אליי לבית.. לאחר שנכנסה אליי לחדר היא פצחה בשורת שאלות ובקשות לאחר שראתה את המוד שלי ''נושי , אולי תעשה לי גם ככה במחשב , ותעשה לי חלון ? אתה יכול ? ולדים אדומים ? לא בעצם אני רוצה כחולים'' ''אבל חלון גדול טוב נושי'' מיד הבנתי שנפלה עליי הצרה ואין אפשרות מילוט .. הכנתי את הכלים ובאחד מן הימים שהייתי אצלה עשיתי לה חלון מרובע לבקשתה.. ושמתי לה כמה לדים כחולים כדאי שיאיר את כול העסק.. אונם לא פוצצתי אותה בצבע מטאלי או מסך LCD קטן.. אך עדיין יצאה עבודה נחמדה שהיא כמובן אהבה .. אז רציתי לשתף במקבץ תמונות קצרצר.. תהנו. ככה מרחוק http://img410.imageshack.us/my.php?image=…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. *המוד הוא רק לדגמים שבאים עם הצינור הסגול שמחובר לדלת* מתחילים בלהוציא את הצינור הסגול ואת הגריל פלסטיק שבצד השני. גילית שהחור מתאים בול למאוורר 80מ"מ וכל מה שצריך זה ברגים ארוכים עם אומים. מסדרים את המאוורר ככה שאפשרת להבריג 3 ברגים (אי אפשר להבריג 4, אבל 3 זה מספיק) מחזקים את האומים ויש לכם מאוורר על הדלת. קל פשוט וללא קידוחים. אני התקנתי מאוורר לדים ירוק של TT, הם גם באים עם ברגים ארוכים ואומים התוצאה לפניכם: פה אתם יכול לראות איפה צריך להשחיל את הברגים: פה אפשר לראות את ההברגה: הערות, טענות ובקשות לעוד תמונות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by BassMan,

שלום כולם... הרבה זמן לא כתבתי פה.... פעם העלתי תמונות של המודינג שלי.. אני בספק אם מישהו זוכר.. בכל מקרה... קנו לי מיני דיסק בארה"ב... משהו מהרחוב.. 5$ מה שחשוב זה שהוא עובד... לא אהבתי את הצבע... ומה שהיה בבית זה רק ספרי לבן.... אז הנה התוצאה... ד"א אני מתכנן לצבוע אותו שוב... זה סתם היה בחוסר השקעה.... תמונות ה"לפני" (נכון צבע מזעזע?) שלב הורדת הצבע... מלאכת הפירוק... תוצאות... (צביעה רחוקה מלהיות מושלמת... אבל זה היה באמת בחוסר השקעה) ד"א הכל צולם על סוני dsc -p92 מדהימה... מומלצת לכולם.

• 41 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. טוב, הלימודים הורידו מהלך (צריך להשלים רק קורס אחד מהשביתה) ועדיין לא התכלתי בעבודה. זה הזמן לעשות כמה מודים. המוד הראשון שסיימתי הוא מוד קליל לכרטיס מסך שלי שבא עם קירור פסיבי ונוטה להתחמם תחת המהרה. נתחיל עם החלקים: בקבוק "מי עדן" (אני חושב), מאוורר 80 מ"מ, וכרטיס מסך 7600GT של gigabyte עם קירור פסיבי Silent Pipe II. דבר הבא, לבדוק שהבקבוק לא פג תוקף בשל, יופי! שלב הבא, נחתוך את הבקבוק ונבדוק התאמה אתה הבקבוק חתכתי קודם בחתך רוחב שיוצא עגול, אבל במעיכה שהבקבוק מקבל ע"מ שיתאים זה לא נוח, לכן מעכתי בעדינות את הלמעלה של הבקבוק ע"מ שתצא צורה "דו-מימדית". מה שמתקבל מחתך רגיל בצורה הזאת זה צורה U, כשחותכים את הבקבוק "ישר" ופותחים אותו חזרה מהמעיכה מתקבל U הפו…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר טוב שלי הרדיסק WD ישן ושאלתי אותו מה הוא עושה איתו הוא אמר לי שזה סתם הרדיסק 6 ג'יגה והוא לא עושה איתו כלום אז סבבה הוא נתן לי אותו רציתי להשתמש בו לגיבוי ואז חשבתי לעשות לו מוד מגניב וחשבתי איזה מגניב זה יהיה לראות איך עובד הרדיסק בזמן אמת אז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שחלון להרדיסק זה בר ביצוע. סבבה... אז השגתי מברג אלן כוכב (לא היה לי בבית ) פתחתי אותו (עד שגיליתי שיש עוד שני ברגים מוחבאים מתחת למדבקה סעמק) וביחד עם אבא שלי ניסרנו עם ג'יג סואו את הplate ההיא שיש על ההרדיסק (בחלק אחד קצת פישלנו ונשבר אבל לא רואים...) את החלון עשיתי עם נייר שקפים כי זה הכי פשוט ולא רציתי שייכנס אבק וחיזקתי מסביב עם איזולירבנד סך הכל לא יצ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by YoniDahan,

אהלן, למי שמכיר ויודע, למארז 750D ישנה בעיה קטנה של זרימת אוויר בחזית המארז. אז החלטתי לעשות משהו קטן על מנת לשפר את זרימת האוויר מחזית המארז פנימה. בעזרת התוכנות סוליד ומטאליקס, הכנתי שבלונה ועל הדרך גם את הלוגו של ROG פה אפשר ליראות איך החיתוך מתבצע...כפי שניתן ליראות זה חיתוך לייזר כמובן שגם את השבלונה חתכתי באותה הדרך פה ניתן ליראות את התוצאה של החיתוך בעזרת מקדחה ביצעתי את החורים לדלת המארז (אתם לא מבינים כמה זמן לקח לי, למעלה מ1500 חורים ) והתוצאה עכשיו אני מתלבט איפה למקם את הסמל של ROG. כמובן שאני יכול עוד לצבוע אותו. הוא מנירוסטה וכמובן שהצבע הטבעי גם בא בחשבון. מה ניראה לכם? (האישה ממליצה בחזית :-)

14. Started by eegg,

עשיתי מוד קטן לטרנסורמר בקדימה במקום הקטודה הירוקה שמתי 5 לדים כחולים 3mm וזה יצא דיי נחמד ורק לקח לי 5 דקות: הנה הלדים והכל לאחר הרכבה: והנה הם דלוקים במארז: (בחושך כמובן)

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by Asaf.Y,

מכיוון שכל הדברים שיש לי הקשורים ללוגיטק , בצבע שחור , אז מעכשיו גם המצלמת אינטרנט שלי... פריימר + 2 שכבות צבע שחור הביאו לתוצאה בתמונות.. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. עם למישו יש רעיונות לשיפור אני פה להקשיב וגם ככה סתם תנו דעות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by aviram20,

מי שלא זיהה , הרמקולים הם אלה http://images.google.co.il/images?q=SBS%20A300&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=iw&tab=wi הלד הירוק והמגעיל שהייה שמה כלכך הציק לי שהחלטתי להחליפו לאדום בנוסף הוצאתי את הבד שהייה מקדימה , ובימקומו שמתי רשת משושים יצא טוב , וממש כמה דקות של עבודה ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הכל התחיל בזה שחיפשתי לקנות מאוורר לps2 שלי, אחרי קריאת ביקורות באינטרנט, הבנתי שהמאוורר הזה מאוד רועש ובתכלס לא מוציא כמעט אוויר. מה גם שמחירו לא ממש זול.. (כ-50 ש"ח בארץ) אז חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי מדריך להפוך מאוורר של מחשב למאוורר בחיבור Usb. השתמשתי במאוורר חרישי במיוחד - glacialtech silent blade. בסה"כ מוד קל לעשייה, תוצאה מספקת ביותר, עובד עם כל מכשיר בחיבור usb. התוצאה לפניכם: http://img521.imageshack.us/img521/3228/22042008671ps9.jpg אם למישהו יש שאלות אשמח לענות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by artyom,

אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי החלטתי כמו רובכם לעשות מוד ( במיקרה שלי חלון+ צבע ) את הצבע עשיתי במוסך למכוניות, ואת החלון עם איזה משהו שדומה לדרמל רק הרבה יותר גדול! הוספתי גם מאוורר ג'נרי שיתן אוויר לסינק של הצ'יפסט. זה המוד הראשון שלי ואני חושב שיצא יפה מאוד ;D הינה התמונות ( יש פה גם את המחשב של אחותי גם לו עשיתי צביעה) (שימו לב לתמונה מספר 5 ניראה כאילו המחשב בילתי נראה ( זה בעצם כחול ) http://photos.walla.co.il/eitv תנו תגובות של מה שצריך לשפר, ואפשר גם תגובות טובות כל תגובה תתקבל בברכה! Install

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי יום אחד הלכתי לאחד המוסכים שאמא שלי עבודת איתם ( היא סוכנת ביטוח) וראיתי מלא סמלים זרוקים על הריצפה ( הם של מכוניות שעברו תאונה) אז לקחתי את הסמלים שנישארו שלמים ( בקרוב על הדלת שמקדחמה של המארז יהיה סמל של B.N.W ושל מרצדס) למודינג: http://photos.walla.co.il/eitv תחת התיקייה מוד קטנקטן! תגידו מה כדי להוסיף, מה כדי לשנות וכו' תודה מראש Install

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by nuctornal wisdom,

אחרי שה8800GTX המזדקן שלי הגיע ל85 C במנוחה וכיבה את עצמו במאמץ, התלבטתי בין לקנות כרטיס מסך חדש, לבין להחליף קירור. בסוף החלטתי להיות cheap ולסדר את זה, במינימום עלות. החלפתי את המשחה לAS5: (התמונות צולמו עם הפלאפון, אני יודע שהאיכות לא הכי טובה) תמונת הלפני: פירקתי את ה"חופה" מפלסטיק, התמונות קשות: [ אחרי ניקוי רציני, שמתי מאוור 90 ששכב בסביבה: התוצאות לא רעות. מ85 במנוחה ומוות במאמץ, ל65 במנוחה ו102 במאמץ. לא רע, אבל לא מספיק. הבעיה: המאוור שמגיע עם הכרטיס מעיף את האוויר לכול הכיוונים, ורק חלק ממנו באמת מגיע לכרטיס, אבל לא רציתי להחזיר את הפלסטיק רק כדי שיצטבר שם עוד אבק. פיתרון: המאוור שבא עם הקירור של אינטל. תוצאות לא רעות: 60-63 במנוחה, 95 במאמץ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

סה"כ החלפתי את המאוורר למעבד המארז : המאוורר שהחלפתי : שני מאווררים : מאוורר מסכן של אינטל...מקרר את הספק לא היה לי איפה לשים אותו... חחחחחחחחח סרטון קטן שמראה את המארז... http://members.lycos.co.uk/asafy01/my%20computer/new_cpu_fan.WMV [glow=black,2,300]תגובות בבקשה!!! ;D [/glow]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by VIPERANAF,

סתם שיעמם לי ולא היה לי עוד מה לעשות עם הכסף שקיבלתי ליומלדת אז ביבזתי אותו על מוצרי מודינג כמובן הנה כמה תמונות תמונה מבחוץ כזה כשהדבל נאון דולקים דולק הגריל שקניתי של TT

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ElemenTal,

סוף סוף המלצמה חזרה מהתיקון, אז כמו שהבטחתי הינה התמונות מהמוד. חריטה - Parkour הלדים - מאוד חלשים בקושי מאירים את החריטה בחושך מוחלט, במצלמה בכלל לא ראו. סידור חותים קטן, תקעתי הכל מאחורי הספק למעלה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים