עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mei,

יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by mei,

האם יכול להיות כי בתרגיל טרנזיסטורי יצא לי מתח Vce שלילי ? תודה !

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by suslik,

היי . אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ערכות חיתוך ליטוש ומה מחירן ??? אודה לכם מאוד 8)

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by KiDi,

איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  5. אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avishalev2,

למומחים פה שתיקנו את הספקי כוח שלהם בעבר רוב הפעמים שספק כוח נשרף הוא לא באמת נשרף יש פיוז בספק כוח שנשרף לי סבבה ויש לי ספק כוח של 500 וואט והשריפת הפיוז הייתה כתוצאה מנפילת מתח אני יודע איפה להחליף את הפיוז אבל מישהו יודע מה השם הספציפי של הפיוז לספק?? דרך אגב בדקתי אם המעגל לא נשרף והוא בסדר גמור רק תיתנו לי את השם של הפיוז שאני יקנה את הנכון ולא אחד חלש מדי או חזק מדי ומר הקוטר שלו????

7. Started by Fighter,

אני הרבה פעמים ראיתי שיש צ'יפים שצריך להלחים לקונסולת משחק כדי להפעיל גיבויים וכו' אני לא מבין באלקטרוניקה אז רציתי לדעת, האם כל אחד יכול להחלים, והאם זה נכון שיש ערכות הלחמה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by eegg,

אני בשלבי תכנון של פרויקט חדש שלי שיהיה מעץ לא חשוב איזה ויראה דיי מוזר לחלקכם אבל בגלל צורת השולחן שלי הוא יהיה עם חלון מקדימה ולוח אם מאחוריו הנה כמה תמונות ראשוניות

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Aviko,

מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by mei,

מצ"ב קובץ התרגיל +הפתרון החלקי שלי. אשמח לדעת האם הגל המשולש מצוייר באופן נכון מפני שהתחשבתי בכך שזה אינטגרטור כשאות הכניסה נכנס לשלילית, ולכן, הגל המשולש מצוייר כהיפוך הכניסה. ורציתי גם לדעת מדוע הגל במוצא תמיד יוצא משולש ולא אקספוננציאלי. כמו כן מהי הנוסחא איתה אני מחשב אמפליטודת הגל המשולש? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. יש לי ספק ישן ויש לו יציאה שרשום עלייה P14 ואני לא יודע מזה היציאה הזו מישהו יכול לעזור לי זה דחוף

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by beni125,

טוב אז אני לא מומחה כזה גדול לציור בסקץ אפ ולמודינג יש לי את כל הכלים(יש לנו מוסך אבא שלי קבלן) אז חשבתי לקנות מארז של 100 200 שח ובשביל הכיף לעשות מודינג זה משעשיתי כסקיצות ראשונות http://img340.imageshack.us/my.php?image=80764825ud8.gif http://img80.imageshack.us/img80/201/28104498as4.gif http://img208.imageshack.us/img208/3929/76664501cp1.gif http://img80.imageshack.us/img80/9786/65459331qh7.gif נראה עוד מעט אני יתחיל עבודה עם יש לכם המלצות לבקרי טמפרטורה ומהירות תכתבו בבקשה זה יכול ליהיות מחול (ארה"ב )כי עוד מעט דודדים באים אני צריך קטודות וגם המלצה למאווררים ואם אפשר לינקים מהאתר newegg כי משם הם יקנו

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Aviko,

אני צריך רשת משושים כמו בפרויקט אקוהלייט של ssr... וגם כפתורים יפים כאלה אבל רק מהארץ.. רשת לא חובה משושים ת'אמת רק משהו מתכמתי שיתהים לגריל לפרונט של מארז... תודה AvIkO

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by urinka,

הי אני מעונין לבנות משדר FM כדי לשמוע מסיקה מהנגן שלי באוטו חפישתי בפורום ולא מצאתי תשובה מפורטת חיפשתי גם ברשת אך המעגלים שנתקלתי בהם כללו רכיב שלא מצאתי בחנויות (stereo transmitters BA1404) אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא נ.ב חשוב שאיכות השמע תהיה טובה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by white_c,

הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש מאריך לכבל שמגיע מהספק ללוח אם. איפה אפשר להשיג כזה ומה המחיר?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני בונה משהוא (הוא כרגע סוד אבל הוא יוצג בהמשך השבוע) ואמורים להתחבר אליו 10 מאוורים מה אני עושה? (בכדי שכולם יעבדו)

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. מה שלומכם חח שמעו יש לי בגן שלידי מצלמה כנראה על-חוטית של המשטרה ורציתי לדעת איפה היא בידיוק כי רציתי לעשות משהו מגניב..... אם באמת תרצו לדעת מה אני יגיד לכם אם תבקשו 8) ובקשר לאנשים הצדיקים אל תתחילו להתבכיין שזה לא חוקי וכל זה אני לא רוצה לעשות שום דבר קיצוני.... ומישהו אמר לי גם שאפשר לגלות אותה עם מכשיר ווקי טוקי פשוט.... חח כמובן שבהתחלה צחקתי ועד עכשיו אבל יש סיכוי לגלות אותה איך שהוא????

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מציע תמורה כספית למי שיכול לעזור לי בבניית G-CODE..לסרטוט המצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.