עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Mike-,

אהלן, כבר זמן מה אני צופה בווידאו בלוג של בחור אוסטרלי בשם דייב ג'ונס. בבלוג הוא מדגים ומראה אין לתכנן מעגלים, עושה ביקורות לצב"ד, מתלונן על הרבה דברים ועוד. [eevblog.com] לפני כמה ימים נתקלתי בבלוג חדש נוסף שמתעסק יותר בתיאוריה וניסוים שמעביר איזה פרופסור מאונברסיטה כלשהי. [thesignalpath.com/blogs] מאוד מומלץ לראות על מה מדובר לכל מי שמתעניין באלקטרוניקה. מישהו מכיר עוד בלוגים בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by matanb159,

האם השנאי הבא https://docs.google.com/file/d/0B1i6anpmT3YEb2VHc1VFUURYR0E/edit?usp=sharing יתאים לשימוש עם ארדואינו UNO בחיבור USB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DanyL,

http://cgi.ebay.com/105-X-5mm-7-Colors-LED-Each-Color-15-Pcs-Free-Resistors_W0QQitemZ370048988141QQihZ024QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר תוכנות נוספות ומעודכנות חוץ מהתוכנות שמופיעות במדריך? (הזמנתי את המסך אתמול מאריהב והוא יגיע יום ראשון או שני)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zivtal,

שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tllbie,

אני צריך עזרה (שירטוט מעגל חשמלי + בקר ) בכדי לחבר ולשלוט על מנוע חשמלי 36v 800w איזה בקר הכי מומלץ ואיזה הגנות צריך וכדאי לשים כדי להגן את ארדואינו (UNO) מקצר או מתח גבוה מדי (מתכוון לחבר מצבר של רכב 12V)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by darkman,

אני צריך את מספר הגוק של מגבר שרת תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם עדיף לחתוך עם דרמל או פשוט מסור חשמלי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

הזמנתי לפני קצת יותר משובעיים מספר קונקטורים מאתר שמצאתי בחו"ל לקראת פרוייקט שאני מתכנן. עשיתי הזמנת ניסיון כדי לראות את האמינות והשרות של האתר וגם על הדרך לראות אם החלקים הם מה שאני צריך. קצת תמונות: קונקטורים של SATA להלחמה על PCB: RCA להלחמה: בית סוללה דקה, USB להלחמה וחיבור מולוקס זכר: כל הרכיבים עלו לי בסה"כ 3$ והמשלוח עוד 6$ שבועיים לאחר קבלת התשלום הם ביצעו את המשלוח. כתובת האתר: http://www.4uconnector.com

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

קניתי מטען בשביל הMP3 שלי. אותו חרא כמו שהייתי קונה בארץ ב50 שקל. איך אני יכול לאמת שזה באמת 500MA? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2382

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לדוגמא ניקח את הרכיב האינפרה אדום המוצג פה באתר. התיכנות שלא מתבצע מהמחשב והוא יעבוד כל עוד הוא יהיה מחובר לאותו מחשב אם התוכנה שתיכנתו אותו. עכשיו ניקח לדומגא טלויזיה היא לא תלויה במחשב בשביל שנוכל לשלוט עליה אם השלט. השאלה היא האם היא תוכנתה על ידיה מחשב לאיזה גיוק? אם לא ניקח רובוט הוא מתוכנת על ידי המחשב אבל לא תלוי במחשב בשביל לעבוד. יש לו איזה ג'וק האחראי לפעולות שלא שמידע עליו הוכנס מהמחשב. האם זה נכון אם כן מאיפה משיגים ג'וקים כאלה כמה הם עוליםואיך משתמשים בהם? תודה רבה מקווה שהבנתם את השאלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oren12,

אני צריך לספר של הפרוייקט מידע על פוטוטרנזיסטור הפכתי תאינטרנט לא מצאתי מצאתי באגלית כמה דברים אבל אין לי כח לתרגם אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע בעברית אני אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. יש לי כבל PL נקבה ל 2 RCA זכר ושמתי לב שהוא לא מעביר סטריאו אלה משלב את שני הערוצים. פתחתי את הפלאג של ה PL וראיתי שיש שם 3 הלחמות מהכבל לפלאג. חוט אחד אדום חוט אחד לבן ושני צמות של סיבים חשופים שמולחמות יחד. אני לא יודע אם הצמות עותפות את החוטים הלבן והאדום והן מגיעות בתור מינוס משני ה RCA או שהן קשורות לכבלים האדום והלבן. בכל מקרה יוצא שחוט של הערוץ השמאלי מולחם ביחד עם חוט של הערוץ הימיני (כנראה מדובר במינוס). לפלאג יש רק 3 הלחמות. (לא 4 כדי שיהיה - ו + לכל אחד מהערוצים. איך אני גורם לכבל לא לשלב את הערוצים? אני חושב שאם אני מתנק את הצמות שמולחמות ביחד לא יהיה מינוס. צילמתי תמונות, אני יותר מאוחר אעלה אותן לפה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by icebreak,

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/eceprojectsland/STUDENTPROJ/2002to2003/lil2/ יש למטה סרטים ו MP3 שמדגימים את יכולת ה"ניגון" שלהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי כרטיס מסך שלא עולה ואני מעוניים לבדוק אולי אחד הרכיבים שרוף בכדי שאוכל להחליפו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אם אפשר סרטון או הסבר איך עושים זאת? תודה! הנה המארז: http://img132.imageshack.us/img132/2818/dscn1772nd5cf9.jpg וזה המוד שאני רוצה לבצע: http://img357.imageshack.us/img357/4427/53924327ee0.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני בתקופת שיפוצים של החדר, ואני רוצה לקבץ את כל המחברים שבתמונה הבאה לקופסא אחת כי זה נראה רע מאוד. http://img26.imageshack.us/img26/9476/img2012120400370.jpg מה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אממ.... אז ככה.. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב ובשניהם מותקנת מערכת הפעלה. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במפסק שבניתי .... בעיקרון מה שהמפסק עושה זה להפסיק את החשמל לכונן אחד ולחבר חשמל לשני וככה ההפך. אז רציתי לדעת . האם יכול להיווצר נזק לדיסק בגלל שהוא מחובר לצמה של המידע בלי חשמל בזמן שהמחשב עובד עם הכונן השני או שזה בסדר גמור להשאיר אותו ככה. אם לא הבנתם בדיוק את הרעיון אני אנסה להסביר אותו שוב תודה רבה רבה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לעצב את המחשב שלי בשטויות של מנורות UV והלוח אם שלי רגיש לקרינת הUV אז האם סגול זה הצבע היחיד שיש לקרינת הUV?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by explize,

שלום כולם, הכל התחיל שלחברתי, סוג של פריקית אודיו עם חיבה לCD פלייר חיצוני(ולא כזה של המחשב- כי זה הורס את חווית האזנה והטקסיות של הכנסת הדיסק), לפטיפון ששיפצתי לה עם מתאם phono-AUX, ומוזיקה מהמחשב- רצתה לחבר את כולם לאותה מערכת רמקולים הייקפים של המחשב(אינספייר 5400 דהיינו 5.1 עם מגבר בסאב). מכיוון שהילדה סוגרת את המחשב לפעמים בלילה(הנורות לדים של המארז אנטק מפריעות לישון..לכו תבינו) ולכן האופציה לחבר הכל למחשב נפסל, כי המחשב הופך לסוג של מדיה סנטר וזה לא נוח לה. ולקנות עכשיו מגבר וינטג' או לשפץ אחד ולהביא רמקולים נוספים לא ממש מתאים- ומה שנגרא הגיתי בכך יום וליל ועלה לי הרעיון. לחבר את כל המקורות(2 מהם הינם 5.1 ואחד הוא סטריאו) לאותה מערכת רמקולים שכל פעם ניתן להחליף בע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דור 1111,

כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! אינ חדש בעניני המודינג ואני רוצה לעשות במארז שבמקום שהמחשב ידלק עם כפתור הדלקה הוא ידלק עם סיבוב מפתח בתוך סויץ! הבעיה שאני לא כול כך יודע מה צריך לעשות בשביל זה יקרא מה אני מחבר למה ואיפה אני קונה סוויץ תודה מאור!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by orenc17,

אני מתכנן מוד שבו אני יקח את קופסת האקסבוקס שאני קונה מאיביי ובתוכו יהיה המחשב השאלה: לפי המידות של האקסבוקס לוח ATX רגיל יכול להידחס בפנים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.