אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי לפני קצת יותר משובעיים מספר קונקטורים מאתר שמצאתי בחו"ל לקראת פרוייקט שאני מתכנן. עשיתי הזמנת ניסיון כדי לראות את האמינות והשרות של האתר וגם על הדרך לראות אם החלקים הם מה שאני צריך. קצת תמונות: קונקטורים של SATA להלחמה על PCB: RCA להלחמה: בית סוללה דקה, USB להלחמה וחיבור מולוקס זכר: כל הרכיבים עלו לי בסה"כ 3$ והמשלוח עוד 6$ שבועיים לאחר קבלת התשלום הם ביצעו את המשלוח. כתובת האתר: http://www.4uconnector.com
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטות בין כמה חנויות החלטתי לרכוש מנעה מחשבים את האביזרים הבאים: 2 קתודות UV לייזר לד (3 מנורות) כבלים זוהרים UV מצלמת אינטרנט. עשיתי הזמנה מרוכזת,אבל....... הופתעתי מהשיחה של נציג השירות: "אין לנו כרגע שום דבר ממה שציינת במלאי,זה יכול לקחת כחודש עד שאני אזמין,תרצה לבטל או להשאיר את ההזמנה?" במילים האלו בדיוק אחד לאחד,אני הייתי בשוק,אמרתי לו למה כתוב אז באתר שיש במלאי ואתה אומר שאין? מילא מוצר אחד אבל הכול ???? אומר לי כן מצטער יש חוסר במלאי. לאחר בירור מעמיק עם כמה גורמים שעובדים עם החנות הזו,מסתבר שמנהל החנות מפרסם דברים על ימין ועל שמאל שבכלל אין וזה חלק משיטת השיווק שלו לדחוף דברים אחרים. לדוגמא: חבר שלי הזמין כרטיס מסך 7600 החדש. כמובן נחשו מה-אזל המ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.usbdmx.com/schematic.html זה הופך מDMX לUSB זה יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים ומאיפה אני יכול להשיג כזה מעגל? ככה זה אמור לצאת בסוף http://www.usbdmx.com/building_7.html
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בפורום ובנושא האמבילייט בכללי, אם טעיתי בפורום, מצטער אשמח לקבל עזרתכם בנושא האמבילייט לטלויזיה שרכשתי בגודל 40 אינץ. יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם היום אפשר להשיג אמבילייט לטלויזיה עצמה שלא דרך המחשב? 2. במידה ולא האם קיימת דרך שבא ניתן לגרום לאמבילייט לפענח את התמונה של הטלוויזיה דרך המחשב? (חשבתי אולי אפשר לחבר את הממיר למחשב עם כרטיס טלוויזיה ובחזרה לטלויזיה, פה נכנסת האלה אם זה עלול לפגוע באיכות שידור ערוצי HD, כמובן עם כרטיס טלויזיה שארכוש בהתאם.) 3. יש דרך לעשות זאת עצמאית? הבנתי גם קיימים ערוצים (צדדים של הטלויזיה) וסטריפים של לדים מהם המחירים של ה30 ו60? במידה וקיים אופציה להרכבה עצמית ישירות לטלויזיה אשמח אם תספקו לי את הלינקים לרכישה של החלקי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי יומים פנויים וחשבתי להתחיל בפרוייקט לבניית מארז כעיקרון הבסיס שבו אני משתמש הוא מסגרת של מארז ישן שהורדתי ממנו את כל הפלסטיקה ומה שנשאר זוהי מסגרת אלומיניום עכשיו מתחיל השלב הקשה אני מתכנן שבמארז יהיו 4 מאווררים 3 של 120 ואחד של 80מ"מ 120 בגג בחזית ובדופן ו80 מאחור בכוונתי לבנות לו מסגרת מעץ וחלון שקוף בדופן כאשר הדופן עם החלון תשב על ציר שנפתח כמו דלת עכשיו הבעיות איזה סוג עץ ממומלץ חשבתי על סיבית אבל הוא נראה לי בעייתי כי הוא עלול להתפורר בדפנות כתוצאה מבלי של פרוק והרכבה במשך השנים וגם תהיה בעיה במקרה של שידרוגים קידוחים וכו' לכן נראה לי שעדיף עץ מלא אך השאלה היא איך תהיה האטימות שלו לרעשים אני מעוניין ליצור מערכת שקטה ככל האפשר???? דב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנויות זולות שימכרו לדים בצורה סיטונאית לדים פשוטים 3mm כמות קרוב ל 200-250 לדים... יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"עקצתי" לוח תצוגה מוידאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב בתור בקר על טמפ' של גורמים (הארד דיסק.כרטיס גרפי.מעבד) איך אני עושה את זה ואיך אני ידע מה לחבר למה :nixweiss:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פאן באס עם המתחים של הספק.. 5V ו 12V... עד כאן הכל יפה.. אני רוצה לעשות את זה עם מפסקי ON/OFF/ON בנוסף לזה 2 לדים UB על כל מפסק ירוק ל5V ואדום ל 12V איך אני עושה את זה?? שברתי תראש ואני כל הזמן נתקע במשהו חדש.. אשמח לשרטוט מפורט.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה ספקים גנריים (אם הם מחזיקים / כמה הם מתחממים וכו) להערכה, אל ידיי חיבור עומס דמה (מנורות ליבון של אוטו - לא מתאים לי לשרוף מחשב אם אני שורף את אחד מהספקים בבדיקה) את המסילה 12 V אני הולך לבדוק בכל רמות העומס אבל כמה להעמיס את ה 5 V כדיי שיצא בערך עומס של מחשב ? (את ה 3.3 אני לא הולך להעמיס כי הוא גם ככה מיוצר מה 5 V, ולא נראה לי שמחשב בכלל מנצל את המסילות האלה עד הסוף אפילו בספק גנרי)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מטען. הוא הרגיש לי קל מידי ומצורפת תמונה של מה שיש בפנים. נראה לי שמסוכן להשתמש בו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תראו את המוצר הבא: http://www.fasttech.com/products/0/10003610/1264303-sy-386-usb-20-sim-card-reader זה גם Reader וגם Writer. האם זה יכול לאפשר למשל לקחת SIM, ואז לשכפל אותו? (כך שאוכל להכניס את ה-SIM המשוכפל, ולשים אותו בטלפון שני, וגם שם יהיה בעצם את אותו קו? כאשר לא מפעילים את שני הטלפונים בו זמנית כמובן..) מקווה שמישהו מכיר או התעסק עם SIM-ים.. תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי ארדואינו אונו ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את התוכנה מהאתר ניסיתי דרך האתר צעד אחר צעד ואני לא מצליח למצוא את "Arduino UNO (COMxx)" ובמנהל ההתקנים חסר דרייבר. תודה לעוזרים אורן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
( לבעלי ניסיון ) היי , לוח מעגל ישן שנשרפו לו דרכי החיווט צריך חידוש ואני חושב שהוא מקבל מתח משקע ביתי רגיל השאלה שלי האם אני יכול לגשר עם גידי טלפון ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל את המודינג שלי במארז ויש לי כמה שאלות לגבי המפסקים: אני הולך לחבר 4 מפסקים לכיבוי והדלקה של המאוררים, עכשיו אני רוצה לחבר אותך ככה שיעבור זרם בין כל המפסקים - הכוונה עם כבל מולקס יחיד לתת זרם לכל ה4 מפסקים ומרגל אחרת של המפסק להוציא מולקס ולחבר אליו את המאורר (כאילו שהמאורר יתחבר למולקס שיצא מהמפסק). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ספוילר למארז. הספוילר עצמו במידה 4 על 18 . הרגליים שלו בגובה 5 סנטימטר. הוא יהיה עשוי מאלומיניום צבוע בשחור. מה אתם אומרים סתכלו בתמונות עשיתי אותו מקרטון. ייצא טוב? או לשנות משהו בגודל? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בדיל 63/37 איכותי (ולא יקר) ? היה לי עד עכשיו בדיל יקר מאוד של KESTER שנגמר, מחפש משהו איכותי וזול יותר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! יש לי מסך crt סתם במחסן והוא במצב מצויין ובמקום שהוא יהיה סתם במחסן רציתי אולי לעשות לו חיבור זה RCA (אדום,לבן,צהוב) לחבר לו ממיר או dvd או למשהו אחר יש מצב אני יכול לעשות לו חיבור זה RCA ..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר סרטון או הסבר איך עושים זאת? תודה! הנה המארז: http://img132.imageshack.us/img132/2818/dscn1772nd5cf9.jpg וזה המוד שאני רוצה לבצע: http://img357.imageshack.us/img357/4427/53924327ee0.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי לפני שלושה ימים טיונר ישן של חברת S.G Electronics זו חברה ישראלית שהייתה מיבאת לארץ קיטים לבניה עצמית של ציוד אדיו מחו"ל באמצע שנות ה60. והחלטתי לפרק מהטיונר כמה דברים שיכולים לעזור לי במודינג של המארז, בין השאר יש שם שתי מד אנלוגים קטנים ותצוגה דיגיטלית של שלוש ספרות (ניראה לי קוראים לזה 7 סאג). השאלה שלי היא, איך אני יכול לבדוק על איזה תווחים של וולטים או אמפרים המדים האנלוגים עובדים? המד האנלוגי שימש לקביעת הסינגלים והטווחים של התדרים ברדיו, ניסיתי לבדוק עד איפה המחט תגיע עם אני יחבר לה בטריה של 1.2 וולט, והמחט יש זינקה לסוף הסקלה. מישהו אולי מכיר את הדגם הזה? תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז עם דלת קדמית שמכסה את הכוננים אז אני צריך פאנבאס שלא בולט יותר מידי החוצה בשביל שהיא תסגר כמו שצריך. אני לא מחפש שיא היופי ככה שגם אין שום סיבה שהמוצר יהיה יותר מידי יקר. רק חשוב לי האמינות של המוצר ושיכנס בדלת כמו שצריך. אל תשלחו אותי להסתכל על תמונות כי אי אפשר לנחש למה יש כפתורים בולטים ולמה לא, קניתי כבר פאנל שלא מתאים למארז. והמימדים הרשומים באתרים הם כוללים את כל המוצר ולא רק מהפאנל החוצה, בגלל זה אני צריך לשמוע את המלצת בעלי הניסיון ובעלי הפאנלים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אל חנויות אלקטרוניקה בחולון אני רוצה לקנות לדים ועוד כמה דברים מישהו יודע משו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתקופת שיפוצים של החדר, ואני רוצה לקבץ את כל המחברים שבתמונה הבאה לקופסא אחת כי זה נראה רע מאוד. http://img26.imageshack.us/img26/9476/img2012120400370.jpg מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם עדיף לחתוך עם דרמל או פשוט מסור חשמלי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-