אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי IRIVER H340 שהתחיל לעשות בעיות חיי בטריה יחדו לחצי ולרבע ואחרי זה אם נשאר כמה שעות מכובה - אין סוללה ומכיוון שקניתי בחול אין אחריות דבר נוסף שקרה זה שמסך הטעינה לא מופיע אם חיבורו לחשמל או לUSB אבל אם אני מדליק ידנית - מסך טעינה מופיע טוב קראתי בפורומים וכו הזמנתי בטרייה מחול התקנתי ועובד אבל עדיין מסך טעינה לא מופיע ופריקה מהירה כשמכובה השארתי אותו כמה שבועות בעריסה ועכשיו הוא לא מחזיק יותר מ2 דקות ללא מתח יש למשהו רעיון אם זה בר תיקון, אם שווה בכלל לנסות לתקן הנגן עובד מצויין אבל רק אם חשמל
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום עברתי על ההודעות בפורום כאן, ונתקלתי כמה פעמים באנשים שמפנים ל-buyincoins.com. הלכתי ועשיתי שם חיפוש למילה arduino, ואני נדהם ממה שמתקבל! ארדואינו אונו, 15$: http://www.buyincoins.com/new_en/details/high-quality-arduino-uno-atmega328p-pu-module-atmega8u2-avr-usb-cable-board-product-10252.html ארדואינו נאנו, 12$: http://www.buyincoins.com/new_en/details/arduino-nano-v3-0-avr-atmega328-p-20au-moudle-board-with-usb-cable-product-10178.html מסך+6 כפתורים, 7$: http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-keypad-shield-blue-backlight-for-arduino-duemilanove-robot-lcd-1602-board-product-11849.html שני ממסרים, 2.5$: http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-5v-2…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי פירקתי ממסך מחשב ישן זוג רמקולים (בכל אחד באס וטוויטר) 2 אוהם 4 וואט 78L 333-1-HR לאיזה מכשיר (אופייני) אפשר לחבר אותם , במילים אחרות - מה עושים איתם ?
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לשלוט על כמה לדים דרך המחשב. יש לי ידע בתכנות (C/ASM), אין לי ידע באלקטרוניקה. קראתי את המאמר הבא: http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp והבנתי בערך מה צריך לעשות על מנת להדליק לד - לשלוח 1 ל-data port המתאים. אבל מה קורה אם אני רוצה שהלד ידלוק כל הזמן (אני משער שכשאני שולח 1 ל-port המתאים, הלד דולק לזמן קצר ונכבה) ? אפשר כמובן לכתוב קוד שמדליק את הלדים מחדש אחת לכמה זמן, אבל זה נראה לי קצת לא יעיל. האם יש דרך לעשות את זה בחומרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז השלב הראשון מאוד פשוט למי שמבין באלק' אבל אני לא מבין כלום אז אני שואל פה... אני רוצה להדליק מנורת LED בודדת ע"י בטריה קטנה ודקה (בסגנון של הבטריות שיש בשעון) מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות איזה סוג של LED איזה חוטים איזה נגדים (אני שואל כי אני לא מבין בזה) אחרי שתהיה לי מנורה פשוטה דולקת, אני מעוניין לעשות את זה משוכלל יותר ולחבר אותה ל"מתג מגנטי" בעיקרון אני רוצה לשים מגנט אחד על המשקוף של הדלת כניסה בבית ומגנט נוסף על הדלת עצמה וברגע שהם מתרחקים אחד מהשני שידלק האור יש למישהו דרך לעזור לי לתכנן את הפרויקט הנ"ל (אם לא את כולו, אז אני בטוח שכולם פה ידעו לעזור לי עם החלק הראשון שלו: פשוט להדליק לד)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום. אני לומד בכיתה י"ג אלקטרוניקה..הנדסאי אלקטרוניקה. למדתי בתיכון 3 שנים אלקטרוניקה והייתי די מצטיין. עשיתי 10 יחידות באלקטרוניקה, לא להשוויץ חלילה, רק בשביל שתדעו שיש לי "ניסיון" קטן. בתיכון בנינו מעגלים ללא מיקרו בקר..הייתי מחברים את המעגל לספק ובמקום בקר היינו מחברים אותו למפתח פלט 378h של מדפסת. עכשיו במכללה אנו מתחילים לעבוד עם מיקרו בקרים, כדי להיפטר מהמחשב. מה שמתסכל אותי שאפילו פרוייקט ממש ממש פשוט אין לי מושג איך לבנות מבלי שמישהו מתכנן עבורי את המעגל. נגיד אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט, למשל שיכתוב על lcd "שלום", איך אני יודע כמה קבלים, כמה נגדים, איזה קבלים, איזה נועלים, כמה נועלים וכ'ו? עכשיו פשוט אמרו לנו לקנות כמה קבלים איזה ערך, אמרו לנו לקנות גביש (אין…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לי את הפרויקט ספיידי הנה קישור לפרויקט למי שלא זוכר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=45325.290 ואם תסתכלו על העידכון שיש בעמוד 30 תיראו שהוא הכין כמו מין גריל כזה של ספיידי ורואים בו את העיינים זוהרות ועכשיו השאלה שלי היא איזה חומר זה ? תודהרבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, טוב מה זה : "sand blasting " ולמה משתמשים בזה או מה שלא יהיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חשבתי לי על משו נחמד... מעין פליקר שיהיה בנוי מדי הרבה לדים על פי הקצב של המוזיקה שמתנתגנת במחשב.. כלומר בזמן באס חזק לדוגמא הם ידלקו במתח גבוה יותר וחזק יותר מאשר בשיר רגוע יותר.. מה יכול לווסת את המתח ע"פי השיר? האם לדים מתאימים או שעדיף משו אחר? האם התוצאה יכולה להפיק אור חזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לשלוט בווליום של כרטיס הקול \ הווינדוס דרך כפתורים ולא ריאוסטאט. (כמו ברדיו של הרכב, לדוגמה: לחיצה על כפתור אחד גביר את הווליום, לחיצה על כפתור שני תנמיך.) או שאולי יש כזה דבר נגד משתנה שנשלט דיגיטלית (עם כפתורים), שוב, כמו ברדיו של הרכב \ מערכת סטריאו וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז atx רגיל החלק העליון שלו מחובר בניטים... אם אני מוציא אותם אפשר יהיה לחבר במקום ברגים???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך טיפה עזרה. קיבלתי עכשיו 10 לדים UB אדומים. ויש לי 3 כחולים ו3 ירוקים. השאלה של איזה נגדים אני צריך לכל אחד מהצבעים של הלדים? נגיד אם אני מחבר לא בתור אלה במקביל, אז איזה נגדים אני צריך ל5V ול12V לכל אחד מהמתחים? *כל צבע מתחבר בניפרד. אני פשוט יודע שהלדים האדומים צריכים נגדים יותר חזקים. תודה על עזרה! **אני לא מחבר יותר מ 3 לדים במעגל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון אני קצת עסוק במטרה לשפר את המראה של המחשב הישן שלי (Modding), אני בקרוב הולך לקנות מחשב חדש אז אני מתעלל קצת בישן. מפרט: (למרות שלא מתוכנן שינוי חומרתי כלשהו) CPU: Intel Pentium IIIE, 600 MHz 4.5 x 133 Motherboard: MSI MS-6199VA 2 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM System Memory 384 MB SDRAM Video Adapter: GeForce2 MX 100/200 64 MB Audio Adapter: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage Disk Drive WDC WD205AA 19 GB, IDE Optical Drive: ATAPI CD-ROM 50X CD-ROM Optical Drive: SONY CD-RW CRX220E1 52x/24x/52x CD-RW (איך אני מסתדר עם מחשב כזה אלוהים רק יודע (: ) בתכנון יש הרבה מטרות להשיג, אבל העיקריות מביניהם: 1. חיתוך חלון במארז, בצ…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום! הוצאתי lcd ממילונית חיברתי אותה הכל טוב ויפה אבל הבעיה שאני נגיד כותב סתם משפט באנגלית אז על lcd מופיע בגיבריש ולא את המשפט שרשמתי מה בדיוק הבעיה פה? בדקתי תחוטים הכל טוב אולי בגלל שהמסך הזה יש לו הרבה שפות וצריך תוכנה אחרת שתומכת בו? :nixweiss: תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם איזה נייר שיוף ניתן לשייף דלת של מארז,אחרי כמה חיתוכים טיפה לא מוצלחים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני שואל את זה פה מכיוון שזה פורום מודינג ואלקטרוניקה, אז נראה לי הגיוני.. קניתי רמקולים למחשב בארה"ב (Logitech X620), ואני צריך ממיר זרם (טרנספורמטור). השאלה היא כמה וואט אני צריך? מאחורה כתוב שהרמקולים צורכים 120V ו- 525mA... כמה וואט אני צריך? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש פלטת אלומיניום עם כוכבים כאלה עליה.. מישהוא יודע איפה אפשר לקנות כזה דבר? או איך קוראים לזה בכלל? הנה תמונה של גיטרה והלוח אלומיניום הזה עליה : http://marker.beacon.free.fr/images/matos/explorer2.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 עם לוח אם לא גדול ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות לו איזה מארז אני מחפש רעיון למשהו יפה ולא יקר, אולי משהו מעץ, הקטע הוא שאני צריך רק את הצורה... בואו תפתחו תמוח היצירתי שלכם ותעזרו לחבר חשבתי על איזו קוביה מעץ שחור עם רשת וקטודה ירוקה, או מן משולש כזה, אולי אני אצייר בהמשך קיצור תעשו טובה תביאו לי רעיונות תודה עריכה: איך זה? מעץ שחור, קטודה ירוקה ומאוורר לדים ירוק מקדימה CD נסתר וכמו פה ממתכת מבריקה שיש לי, זה ישמש כידית להרמת הדלת (ראה ציר) יש לי גם רשת מגניבה ממתכת צפופה קצת, אפשר לשים אותה איפשהו וזה גם מאוורר וגם האור שיצא משם... פצצה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה חברות אתם ממליצים.? אני צריך צבע ספרי לפלסטיק כדאי לצבוע תמארז? תביאו שמות של חברות לא קישורים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני סתם רוצה להפעיל לדין זאת השאלה מה אני עושה? מחבר אותם לאיזה חיבור מולקס וזהו? או שצריך לעשות את זה עם נגד?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עיקמתי את הברזל כך שהמאוורר ישב מול הכרטיס מסך ולא מתחתיו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-