אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני די חדש בנושא, ננסה להסביר מפורט. קודם כל, הדרישות: שקט ויופי. מה אני רוצה לעשות? א.חתיכת דלת המארז ולשים חלון שקוף(מלבן\מרובע גדול עם פינות עגולות, חלון רגיל), את החתיכה אני אעשה במקום מקצועי, העניין שאני רוצה שיהיה שקט מהמארז ואני חושב על לשים זכוכית כפולה, האם זה אפשרי? ב.אני מחפש המלצה למאוררים בגדלים של 120 ו140, עם לדים ירוקים זוהרים, שיהיו איכותיים ושקטים מאוד מאוד. ג.בקר לכל המערכת, פאנל מקדימה שייתן לי לשלוט בעוצמת המאוררים ועצמת האור(דימר), עד הפסקה של האורות + המאוררים לגמרי, כיבוי מלא + המלצה לקתודות ירוקות זוהרות. ד.חתיכת המארז מקדימה למסך שיציג לי את כל הפרטים על המחשב, מעלות, אחוזי שימוש וכו', 7 אינץ' נשמע לי גודל סבבה, אשמח לקבל המלצה על מסך ואיך …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שזה יהיה בית עסק אמין ואיכותי כי זה חומר רגיש שיכול להסדק בקלות (אחרת הייתי סתם נכנס לכל בית מלאכה באיזור וזהו). בחיפה (לא במפרץ\קריות), עדיפות לעיר התחתית (איזור הימאים וכל הקו הזה של החוף יהיה לי מצויין). יש לי את הבלוק הזה: שמותאם ל-939\940, אבל כל מה שמפריע לי להתאים אותו לצ'יפסט\כ.מסך זה המיקום של החורים (הפלטה שמעליו לא יותר מידי גדולה אז לא מפריעה במיקום באיזורים עמוסים בקבלים\סלילים). השאלה אם יש איזשהו סיכון לקדוח בחומר הזה בעצמי, או שזה יכול לגרום לסדק (מה שכמובן לא מומלץ בבלוק קירור מים). אם יש איזשהו סיכון אני מעדיף לוותר על התענוג ולקחת את זה למישהו אמין ומקצועי שמתעסק בזה בחיפה (לא קריות, לא מפרץ). אגב, מה ההמלצות שלכם? לעשות כמה חורים במרווח של…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סט Microsoft Wirless Laser 6000, המקלדת באה עם מקשים שקופים למחצה, האותיות באנגלית בצבע שחור ורואים אותן מעולה אך האותיות בעברית הן בצבע ירוק@כחול בהיר ולא רואים אותן כלכך טוב, למזלי הן שקועות ולכן אני יכול לצבוע אותן בקלות, השאלה באיזה סוג צבע להשתמש (שיהיה עמיד ואיכותי כאילו שהמקלדת היתה כך תמיד)? רוב תודות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! צבעתי את פנים המארז שלי בפריי שחור מאט של חברת בונדו. כזה : עכשיו לא שמתי פריימר ולא שייפתי , כי גם ככה פנים המארז חלק ואין עליו שריטות אז צבעתי ישר . צבעתי איזה 3-4 שכבות וכמובן ייבשתי . עכשיו על כל נגיעה קטנה עם מברג \ ציפורן הצבע מתקלף. מה צריך לעשות? חשבתי שלקה אולי תפטור את הבעיה אבל אבא שלי טוען שזה לא יעזור. מה הפתרון? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיהיה באורך 5 ס"מ לפחות, חזק (מברזל או מתכת חזקה). קוטר חיצוני - 30 מ"מ, ההברגה צריכה להיות על כל הצינור מבחוץ.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש את הצילצול של הבית ספר, אז יוצא מהרמקול שם 2 חוטים . אפשר לעשות משהוא (כאילו לחבר איזה משהוא לחוטים) , ונגיד לשים כפתור ואז שאני ילחץ על הכפתור זה יצלצל ? או שזה מערכת סגורה כזאת שאפשר להפעיל רק ע"י המרכזיה שלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עשיתי הכל. מה שמוזר הוא שהמתג פועל, כלומר כשאני מזיז אותו האור נכבה / נדלק. אבל זה לא מאיר לפי הקצב. תסתכלו רגע בסכמה הזאת: לפי ההבנה שלי, חיברתי את כל הסכמה גם לMOLEX, וגם לP2.. פשוט לא הבנתי איך אחרת..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בACE זה כזה סט כולל עוד 50 חלקים או שכדאי לי לחפש במקומות אחרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו . יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאווררים שלי עושים מלא רעש + אחד מהם עם לד והכפתרוים של המארז עם לד. אני רוצה לשלוט עם הפאן באס במאווררים שלא מחוברים ללוח אם, וגם בתאורה של המאוורר ובתאורה של הכפתורי מארז. האם פאו באס יודע לעשות את זה? האם זה שימושי פאן באס? אפשר המלצות לפאן באס לא יקר, אסתטי וטוב? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה דיון ממזמן שהוזכר בו מקדח כזה.. הוא נראה ככה: הוא יעיל בחיתןך פלסטיק (פרספקס).. איפה אפשר למצוא אותו? (הום סנטר/אייס?)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000607029725/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כל אחד מן החיבורים בפלאג USB מייצגים? מהם החוטים המעבירים מידע? ואילו מעבירים מתח? תמונה תועיל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לשם מטרה לבניית פרויקט אשמח לקבל עזרה בקשר לארדואינו ומנוע סרבו. אין לי ניסיון לכן אשמח לדעת מה לקנות המטרה שלי היא לגרום למספר של רובי מים פשוטים (עובדים לפי מנגנון של משאבה עם לחץ אוויר, הכל פשוט) לעבוד לבד ביחד כל כמה שניות בלי שאדם יצטרך ללחוץ על ההדק בכל פעם אשמח לקבל עזרה בקשר למה לקנות ואיזה סוג, הבנתי שיש כמה מנועי סרבו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי מערכת עם מספר סולונואידים שאני מעוניין לתת להם פיקוד דרך המחשב כמובן בעזרת ממסרים. הסולונואידים צריכים לקבל 24V. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב: 1. איזה סוג של ממסרים, רכיבים, והאם יש מעגל כזה באינטרנט מוכן? 2. האם אפשרי לעשות זאת באמצעות יציאת תקשורת (COM) או יציאת המדפסת (LPT). 3. את התוכנה שתנהל את העסק אני אבנה ב-VB.NET, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, ידע בתכנות. אם אתם זקוקים לעוד מידע רק תבקשו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה, אני בניתי את המוד הזה בשביל 8 לדים רצים לפי וינאמפ: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 עכשיו השאלה שלי היא האם (ואיך) אני יכול לעשות שיהיה לי מפסק 3 מצבים, מצב אחד שיקבע שהלדים כולם יהיו כבויים השני יקבע שהלדים ירוצו אחד אחד (כאילו כל פעם אחד נדלק והקודם נכבה) והשלישי יקבע שהלדים יהיו לפי הוינאמפ מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם זה אפשרי, ואם כן איך אפשר לעשות את זה? ואם אפשר להביא שרטוט ברור של המעגל שצריך לבנות בשביל זה (לא אכפת לי אם צריך לעשות את המוד של הלדים הרצים מחדש,שכן אני כנראה אעשה את זה בכל מקרה עם לדים חדשים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם יש ביטוי בסגנון של "this" ב-++C של ארדואינו? ובאותו אופן, גם את הביטוי "base", כדי לפנות לקלאס אבא? תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-