עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by morangal555,

שלום לכולם אז ככה יש לי יומים פנויים וחשבתי להתחיל בפרוייקט לבניית מארז כעיקרון הבסיס שבו אני משתמש הוא מסגרת של מארז ישן שהורדתי ממנו את כל הפלסטיקה ומה שנשאר זוהי מסגרת אלומיניום עכשיו מתחיל השלב הקשה אני מתכנן שבמארז יהיו 4 מאווררים 3 של 120 ואחד של 80מ"מ 120 בגג בחזית ובדופן ו80 מאחור בכוונתי לבנות לו מסגרת מעץ וחלון שקוף בדופן כאשר הדופן עם החלון תשב על ציר שנפתח כמו דלת עכשיו הבעיות איזה סוג עץ ממומלץ חשבתי על סיבית אבל הוא נראה לי בעייתי כי הוא עלול להתפורר בדפנות כתוצאה מבלי של פרוק והרכבה במשך השנים וגם תהיה בעיה במקרה של שידרוגים קידוחים וכו' לכן נראה לי שעדיף עץ מלא אך השאלה היא איך תהיה האטימות שלו לרעשים אני מעוניין ליצור מערכת שקטה ככל האפשר???? דב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LuIgI,

אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by T-80,

שלום ! אני קראתי מאמר על התקנת תצוגת LCD אבל שם דרוש חיבור פרלל LPT ואין לי אותו יש דרכים נוספים לחיבור LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, ודאי ראיתם את המדריך המסביר כיצד מסירים ציפוי אנודי ממארז מחשב והופכים אותו למבריק כמראה. אם לא כנסו ל: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/shinyshuttle/index_eng האם מישהו פה יודע מאיפה ניתן להשיג את החומר הזה בארץ ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עשיתי הכל. מה שמוזר הוא שהמתג פועל, כלומר כשאני מזיז אותו האור נכבה / נדלק. אבל זה לא מאיר לפי הקצב. תסתכלו רגע בסכמה הזאת: לפי ההבנה שלי, חיברתי את כל הסכמה גם לMOLEX, וגם לP2.. פשוט לא הבנתי איך אחרת..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hindiani,

אני חדש בפורום ובנושא האמבילייט בכללי, אם טעיתי בפורום, מצטער אשמח לקבל עזרתכם בנושא האמבילייט לטלויזיה שרכשתי בגודל 40 אינץ. יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם היום אפשר להשיג אמבילייט לטלויזיה עצמה שלא דרך המחשב? 2. במידה ולא האם קיימת דרך שבא ניתן לגרום לאמבילייט לפענח את התמונה של הטלוויזיה דרך המחשב? (חשבתי אולי אפשר לחבר את הממיר למחשב עם כרטיס טלוויזיה ובחזרה לטלויזיה, פה נכנסת האלה אם זה עלול לפגוע באיכות שידור ערוצי HD, כמובן עם כרטיס טלויזיה שארכוש בהתאם.) 3. יש דרך לעשות זאת עצמאית? הבנתי גם קיימים ערוצים (צדדים של הטלויזיה) וסטריפים של לדים מהם המחירים של ה30 ו60? במידה וקיים אופציה להרכבה עצמית ישירות לטלויזיה אשמח אם תספקו לי את הלינקים לרכישה של החלקי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בטעות הופעל המיקרוגל עם כלי מתכת. היו ניצוצות וכו' האזור של קצה המגנטרון חרוך. גם הדפנות של המכשיר מפוייחות. שמעתי שבמצב כזה אורכי הגל של המגנטרון משתנים ויש סכנה בריאותית להשתמש במכשיר. יש אמת בזה? דבר נוסף, הכיסוי קרטון של פתח המגנטרון אבד. האם זה קריטי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.kevinrose.com/index.php/weblog/comments/191/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות קתודת uv של אנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 לפי מה שאני מבין היא קטנה 16cm http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77109# אני רוצה לדעת אם היא חזקה מבחינת עוצמת תאורה שהיא נותת... או אם למישהו יש אותה ויכול לתת עליה דעות.. תודה ..:]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 111111,

הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה

12. היי, רציתי לשאול, בבעלותי מלצמת אבטחה הצורכת 3 וואט, ו"בנק כוח" (סוללה ניידת) לסלולר, בנפח של 20,000 mAh, כמובן שהחיבור הוא USB, השאלה שלי היא, לכמה זמן מספיקה הסוללה הניידת על מנת להפעיל את המצלמה? אין לי כל כך הבנה בחשמל לכן מקווה שלמישהו פה תיהיה התשובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ad112,

המאווררים שלי עושים מלא רעש + אחד מהם עם לד והכפתרוים של המארז עם לד. אני רוצה לשלוט עם הפאן באס במאווררים שלא מחוברים ללוח אם, וגם בתאורה של המאוורר ובתאורה של הכפתורי מארז. האם פאו באס יודע לעשות את זה? האם זה שימושי פאן באס? אפשר המלצות לפאן באס לא יקר, אסתטי וטוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Iron Maiden,

ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dbzu,

מישהוא יודע איפו יש חנות שמכורת פרספקט בבאר שבע בדקתי בהום סנטר ואייס ואין שם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by הדוד משה,

שלום, מצאתי היום במדפסת ישנה רכיב מעניין- מדובר במעין שפופרת ריק קטנה מזכוכית (עם הצ'ופצ'יק המסורתי בקצה הזכוכית), אבל יש לה שתי רגליים. בפנים, מה שיש זה שני מוטות קטנים ממתכת כסופה כלשהי, ניצבים לקרקע ומקבילים זה לזה, על תושבת לבנה של פלסטיק או קרמיקה. הם אינם מחוברים בקצותיהם. אני חושד שמדובר בקבל כלשהו, אבל חוץ מחשדות לא ממש מבוססים, אני לא יכול לקבוע מה הוא במדויק. פעם ראשונה שנתקלתי ברכיב כזה. אני באמת סקרן, ולכן אני שואל נ.ב.: אני אעלה תמונות בקרוב. אני יודע שזה לא כל כך ברור רק מקריאה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?

18. Started by J.Dog-Christ,

שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.

19. יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ( לבעלי ניסיון ) היי , לוח מעגל ישן שנשרפו לו דרכי החיווט צריך חידוש ואני חושב שהוא מקבל מתח משקע ביתי רגיל השאלה שלי האם אני יכול לגשר עם גידי טלפון ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום האם יש ביטוי בסגנון של "this" ב-++C של ארדואינו? ובאותו אופן, גם את הביטוי "base", כדי לפנות לקלאס אבא? תודה card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by compman12,

מה יותר טוב? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174 בבקשה אנא פרטו.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי צג LCD 20X4 אך אני חותך בדיוק במידות ובעזרת מה ??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by blacklfag,

אני רוצה שלט רחוק למחשב, כדי שאני אוכל לשלוט במוזיקה ובסרטים. הייתי מעדיף לקנות אבל הכי זול שמצאתי הוא ב200+ שקל ואני תחת תקציב מוגבל. בעקבות חיפוש בפורום הבנתי שאפשר לחבר מקלט אינפרה אדום למחשב ובעזרת תוכנה מתאימה אפשר להשתמש בכל שלט שיש לי בבית. ראיתי את המדריכים לבניה עצמית של המקלט, הבעיה היא שאין לי ממש מושג איפה קונים את הרכיבים וגם אין לי כל כך הרבה זמן לבנות אותו. אבל מצד שני גם לא הצלחתי למצוא מקלט מוכן. איפה קונים מקלט כזה בארץ? ואם זה לא אפשרי, אז איפה אפשר לקנות את הרכיבים באזור חיפה/נשר (עדיף מקום כלשהו שאפשר להגיע אליו באוטובוס). נ.ב. מצאתי רק מדריכים באנגלית, אם מישהו מכיר אחד כזה בעברית אני אשמח ללינק.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אוקי, אז כחלק משיפוץ כללי של הבית, בקרוב משפצים לי את החדר (שכל מה שהוא עבר מבחינה ארכיטקטורית מאז 1995 זה צביעת קירות). בין התוכיות יש אחת עם שולחן פינתי שבנוי מגבס ושיש או חומרים דומים (כלומר ללא רגליים, שולחן שמחובר לקיר). בחינה פשוטה של המרווחים גילתה שעם מארז די קשה להסתדר שם, וגם את הרמקולים (JBL CREATURE) לא יהיה כ''כ איפה לשים. אז חשבתי, "אם נוציא את הקונספט של מארז, יצא גם יפה, גם חדשני והיי, אולי אני אוכל אפילו להוריד כמה מעלות!". עליתי על התוכנית הבאה: בשולחן הפינתי הזה יהיה מורכב מחשב - ממש בתוך השולחן עצמו. ללא מארז, פשוט הלוח-אם ישכב וההארד-דיסק יוצב ככה שהם עטופים בשולחן, ה-MB פונה כלפי מעלה. מעל לקונסטרנטינה הזאת יוצב חלון גדול עם מאוורר שיפלוט אוויר חם וי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.