אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים... יש ברשותי SE T630 מושבת אך המסך תקין לחלוטין.... האם יש אפשרות להנציל אותו למוד של מסך מידע על המארז? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פרויקט שיצרתי שמעורבים בו ממסרים, בקר, קצת חיווט, ספק כוח קטנטן מסך וכו'. הזמנתי קופסת פלסטיק קטנה שהכילה חלק מהרכיבים, וחלק נמצאים חשופים. התוצאה ממש לא יפה (הקופסה יצאה טוב..בניגוד ליתר). האם יש אפשרות להזמין (בארץ או בחול) קופסת פלסטיק לפי מידה? למדל אותה מבפנים ומבחוץ כדי לקבל מוצר מוגמר? אני אצטרך משהו בערך בגובה 20, עומק 5-6, רוחב של 8-9. זה בערך..כמובן שאם מלכתחילה אוכל לעצב את הפנים כדי למקם כל דבר בצורה מעוגנת ובטוחה זה הכי טוב (כי ברגיל אני יכול לאלתר קופסה קצת יותר גדולה, אבל החלקים סתם יהיו חופשיים בפנים) מה טווח המחירים של דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוידאו הזה: http://vimeo.com/8481771 לינק חלופי: http://www.thebestcasescenario.com/?q=node/446
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחט לעכבר והכל מוכן כל מה שנשאר זה להדביק את 2 חתיכות הפרספקס.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שזה יהיה בית עסק אמין ואיכותי כי זה חומר רגיש שיכול להסדק בקלות (אחרת הייתי סתם נכנס לכל בית מלאכה באיזור וזהו). בחיפה (לא במפרץ\קריות), עדיפות לעיר התחתית (איזור הימאים וכל הקו הזה של החוף יהיה לי מצויין). יש לי את הבלוק הזה: שמותאם ל-939\940, אבל כל מה שמפריע לי להתאים אותו לצ'יפסט\כ.מסך זה המיקום של החורים (הפלטה שמעליו לא יותר מידי גדולה אז לא מפריעה במיקום באיזורים עמוסים בקבלים\סלילים). השאלה אם יש איזשהו סיכון לקדוח בחומר הזה בעצמי, או שזה יכול לגרום לסדק (מה שכמובן לא מומלץ בבלוק קירור מים). אם יש איזשהו סיכון אני מעדיף לוותר על התענוג ולקחת את זה למישהו אמין ומקצועי שמתעסק בזה בחיפה (לא קריות, לא מפרץ). אגב, מה ההמלצות שלכם? לעשות כמה חורים במרווח של…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כיום מארז של TT XASER V7000A השחור עם חלון. משעמם אותי הוא עד מוות והוא לא אידיאלי עבור כל הדברים שיש לי. אני מעוניין לשדרגו למארז ששמתי עליו עין בטירוף. או זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp או זה: http://thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000_index.asp# כמובן שהצבע לא חשוב-יכול להיות גם כסוף אלומיניום. מה דעתכם על המארזים הנ"ל? מה יותר מומלץ ולמה? אני מודע לזה שהמערכת קירור מים לא רצחנית אבל לא כל כך איכפת לי,יותר מעניין אותי המארז עצמו. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצורך עניין מסוים אני צריך מגבר שרת (op-amp) שיגביר הפרש מתחים של כמה מיליוולטים (כמה עשרות מיליוולטים לכל היותר) למתח של כמה וולטים. את התאוריה אני יודע, כלומר איך לבנות את המעגל בהנחה שהרכיבים אידאליים. בפועל, אני מתקשה להבין את מגבלות המגבר עצמו כפי שהן מופיעות במפרט הטכני מטעם היצרן. האם אני צריך מגבר מסוג high gain? low power/low voltage? ואולי בכלל general purpose יעשה את העבודה? האם מגבר שמסתדר עם מתח של כמה וולטים בכניסה\יציאה יצליח "לקרוא" מתחים נמוכים בדיוק סביר? אם אין אפשרות להסתפק במגבר יחיד גם כמה לולאות הגברה זה בסדר מבחינתי. למישהו יש נסיון ויכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לעיתים קרובות אני מעוניין ללמוד על רכיבים ותופעות באלקטרוניקה (למשל מהתקופה האחרונה, relay, crosstalk, analog & digital grounds), ואני לא מרוצה מהמידע שויקיפדיה מספקת מאחר והם מתארים באופן מתמצת מידי לטעמי את הנושא מבלי לרדת לעומק הבעיה ולהציע דרכים שונות לפתרון. אשמח לקבל מכם אתרים (באנגלית) שניתן למצוא בהם מאמרים מקצועיים על נושאים שונים באלקטרוניקה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ודאי ראיתם את המדריך המסביר כיצד מסירים ציפוי אנודי ממארז מחשב והופכים אותו למבריק כמראה. אם לא כנסו ל: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/shinyshuttle/index_eng האם מישהו פה יודע מאיפה ניתן להשיג את החומר הזה בארץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר rca (החיבור הצהוב) לcomponent? ואם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיזם ה-Raspberry Pi שהפך לסיפור הצלחה בינלאומי תודות למיקרו-מחשב בעלות של 25 דולר בלבד רוצה לשנות את העולם בשנית, הפעם עם מחשב בגודל חפיסת מסטיקים שמשאיר עודף מ-20 שקלים ארבע שנים אחרי שכולנו נדהמנו מה-Raspberry Pi, מחשב מלא בגודל שניתן להקיף בכף היד אשר הוצע למכירה בעבור 25 דולר בלבד והפך עם השנים לאחד מהמוצרים הפופולריים ביותר בקרב חובבי האלקטרוניקה והחומרה, האנשים שיצרו אותו עושים זאת שוב עם מחשב ה-Raspberry Pi Zero – מחשב בגודל קטן פי כמה, שעולה 5 דולר בלבד. ה-Raspberry Pi Zero, שגודלו הוא 65 מילימטרים על 30 מילימטרים בלבד (דמיינו לעצמכם מצת, או כונן USB 'שמנמן' – אלו הם סדרי הגודל), מציע מעבד BCM2835 של חברת Broadcom על ליבת ARM11 בודדת בתדר של 1GHz ו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ אוקי...אז אתם בטח ראיתם דברים שאני וחבר שלי עשינו...אני זה הזה שעשה ת'מחשב מלגוP: אז הפעם עשיתי מגירה להארדיסק... מה שקרה זה שיש לי 40 ג'יגה סקזי שעובד ב-10000RPM וזה התחמם בהתחלה זה שכב על ספרי מת' עם HSF של פנטיום 4 עליו שזה עשה ת'עבודה אבל המנקה כמעט הרסה לי ת'HD פעמיים אז מה שעשינו אני וחבר שלי זה ככה: לקחנו סידירום ישן פירקנו אותו והוצאנו את התוכן שלו...קדחנו בבסיס והברגנו ת'HD וקדחנו חור בגג... מעל החור קדחנו במארז חור עגול ושמנו בו מאוורר...וככה יצא שיש קירור ממש נחמד שמנו בסידירום ת'LED של ה-HDD וזהו יצא נחמד למדי המחשב המעפאן שלי ושני חברים שלי המחשב מלמעלה קידמת המחשב עם הנקסוס הסקסי המחשב מהצד
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי מהאבק...החלפתי משחות טרמיות לAS 5 ועשיתי מאוורר עם תעלה במארז...+מאוורר שיקרר את הזכרונות (שמתחממים מאוד..) תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סה"כ החלפתי את המאוורר למעבד המארז : המאוורר שהחלפתי : שני מאווררים : מאוורר מסכן של אינטל...מקרר את הספק לא היה לי איפה לשים אותו... חחחחחחחחח סרטון קטן שמראה את המארז... http://members.lycos.co.uk/asafy01/my%20computer/new_cpu_fan.WMV [glow=black,2,300]תגובות בבקשה!!! ;D [/glow]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בACE זה כזה סט כולל עוד 50 חלקים או שכדאי לי לחפש במקומות אחרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיהיה באורך 5 ס"מ לפחות, חזק (מברזל או מתכת חזקה). קוטר חיצוני - 30 מ"מ, ההברגה צריכה להיות על כל הצינור מבחוץ.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן הסתבכתי קצת בהרכבה של המכונה , על ציר ה A ישנם שני מנועים, בכל מקום שראיתי אמורים להיות מחוברים שני מיקרו סוייצים שמחזירים את הבסיס למרכז שלו (מרכז הצירים) ברגע שהם מגיעים לקצה התחום. אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי סרטוט עם הסבר איך לחבר את הסויצים כמו שצריך, כרגע הם מחוברים בטור למחבר 9 פין במתחבר ללוח בקרה של ה CNC תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם השנאי הבא https://docs.google.com/file/d/0B1i6anpmT3YEb2VHc1VFUURYR0E/edit?usp=sharing יתאים לשימוש עם ארדואינו UNO בחיבור USB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בנושא, ננסה להסביר מפורט. קודם כל, הדרישות: שקט ויופי. מה אני רוצה לעשות? א.חתיכת דלת המארז ולשים חלון שקוף(מלבן\מרובע גדול עם פינות עגולות, חלון רגיל), את החתיכה אני אעשה במקום מקצועי, העניין שאני רוצה שיהיה שקט מהמארז ואני חושב על לשים זכוכית כפולה, האם זה אפשרי? ב.אני מחפש המלצה למאוררים בגדלים של 120 ו140, עם לדים ירוקים זוהרים, שיהיו איכותיים ושקטים מאוד מאוד. ג.בקר לכל המערכת, פאנל מקדימה שייתן לי לשלוט בעוצמת המאוררים ועצמת האור(דימר), עד הפסקה של האורות + המאוררים לגמרי, כיבוי מלא + המלצה לקתודות ירוקות זוהרות. ד.חתיכת המארז מקדימה למסך שיציג לי את כל הפרטים על המחשב, מעלות, אחוזי שימוש וכו', 7 אינץ' נשמע לי גודל סבבה, אשמח לקבל המלצה על מסך ואיך …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mini-itx.com/projects/psu-pc/default.asp?page=3 נראה כמו ספק ? זה בעצם מחשב שלם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-