אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
עשיתי מוד לכל המאווררים במארז שיעבדו על 5 וולט במקום 12 ועכשיו נשאר לי לקנות קירור שקט למעבד. מה הסיכונים?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 3 לדים UB שחיברתי בטור. איזה נגד צריך לשים לפניהם או אחריהם כדי שניתן יהיה לחבר ל 12 וולט?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פירקתי אתמול מיקרו ולקחתי את כל החלקים שהם הבקר ,מגנטרון,כמה ועוד כמה חוטים ומנורות ורציתי לדעת איך עובד המגנטרון ומה אפשר לעשות איתו תודה ומצטער שהקפצתי את המודעה הקודמת שלי
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הרבה חיפשו פה... הנה זה ממש כאן בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1000 Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שמעתצי שיש ברגים ...אני חושב מסוג של גומי שלא מעבירים וברציות למארז .. ובנוסף אם יש איזשהוא המלצה למשחת גוף קרור ?אין מוסג כלל מה הההבדלים בינהם ...(רק המלצות אישיות) אני קראתי את הפוסטים הנוגעים לזה ...תודה חג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבלים מאריכים 4 ו- 20 פינים של ספק כוח ללוח האם. מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי קיט של מחיאט כף כזה שכשמוחאים כף אז מנורה או משהו נדלק. הרכבתי את זה כבר. אני רוצה שזה ידליק את המחשב אבל יש שלושה חיבורים על הקיט: NP/COM/NC אז לאיזה חיבור אני מחבר את שני החוטים שמדליקים את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני היום פירקתי מיקרוגל ולקחתי לו את לוח הבקרה וכמה סנסורים ומנורות ולקחתי גם את המגנטרון ואת הקבל המחובר אליו ורציתי לדעת מה עושה המגנטרון ומה אני יכול לעשות איתו
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את זה מIQPC כי קניתי כבר משהו שם וזה חוסך לי משלוח... חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1694&Pname=תאורה אני רוצה בצבע אדום, יש עוד אחת קצת יותר יקרה אבל היא נראה לי עובדת לפי צלילים או משהו אז זה לא מעניין אותי אני קצת לחוץ על הזמן כי אני צריך לסגור את זה בהזמנה, שהכל יהיה מוכן, אני צריך להתקשר אליו תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המסך הזה וקראתי כבר כמה מדריכים אבל בכולם יש נגד משתנה אחר בין הפינים 3-1 רציתי לדעת איזה צריך בשביל המסך הזה: וגם רציתי לדעת אם הוא אמור לקבל 5 ולט בחיבור 2 על מסך http://www.rehivim.com//product_info.php?products_id=389&osCsid=42237015b09bb833ee17a4f79ab6e50c יש שם גם דף מידע עליו תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתכוון כמו שיש בכל מארז סטנדרטי היום, USB קדמי, יציאות אודיו ופירם וויר. מאיפה אני יכול להשיג ? כמובן בלי לקנות מארז חדש ולפרק אותו... אה, ויש לי עוד שאלה, מאיפה אני קונה מקלט אינפרה אדום לשלט (שיוצא מהלוח אם- יש לי יציאה כזאת מהלוח) נ.ב. הנושא קשור לפה כי זה בעצם חלק ממודינג שאני עושה... עריכה: עוד שאלה קטנה, מאיפה אני קונה כזה: http://www.nmediapc.com/support_280VFD.htm ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין ליצור פאנל מפרספקט למחשב שלי איפה שמחוברים הסידירומים. כידוע לכולכם יש שם מעין מכסים כאלה מפלסטיק, חשבתי לאחד אותם למכסה אחד מפרספקס אשר עליו אני אוכל לשים כל מה שאני רוצה. בכל אופן אני צריך ליצור משהו כמו בתמונה, השאלה היא איך אני יוצר את זה מפרספקט. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
4 לדים UB בטור + נגד 100-150 אום לחיבור 12V במולקס זה טוב? ותגידו,מזה 100-150? זה סוג של נגד או שיש אחד 100 ואחד 150? ואיזה לקחת? אה ואיפה אפשר לקנות? כמה זה עולה? תודה
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאלם פילוט M505 ישן ותקין. אני רוצה להציג בו את מה שיש על המסך מחשב ולעשות את זה עם כניסה קואקסילית, או RCA פשוט. מישהו יודע איך? בתודה מראש . . .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האבתי את כל עניין המודינג והחלטתי לעשות מודינג על המחשב החדש לי > שיהיה יפה יותר התוכנית שלי הייתה להוציא את לוח האם ואת כל החלקים כמובן ולעשות בו חלון- בלוח אם קניתי דרמל של וולף בהום סנטר ב 120 שקל, וצאתי את המעבד ועשיתי חלון בצד הימני למטה איפה בלי לגעת במעבד, הדבקתי על זה פרספקס עם סיליקון, ושמתי לדים על איפה שנכנס הארד דיסק. ניסיתי להדליק וזה לא עובד > מה לא בסדר בזה שחתכתי את לוח האם, ראיתי פה הרבה שחותכים אפילו את המארז, או שאולי צריך לחבר עם ניתים ולא עם סיליקון גם הלדים UB לא דלקו........................... איך מתקנים את זה ??????????????
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בניתי מעגל לדים מקביל עם 5 לדים UB של 3V ועל כל לד שמתי נגד 470 אום... כמה שניות אחרי שאני מחבר את המעגל לחשמל הנגדים מתחממים מאוד!!!!!!! לטמפ' של 75 מעלות!!!!! האם נורמלי? אם לא מה קרה?....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך לבצע מוד שלצערי הרב לא עובד עם עפרון או עם הלחמה. אשמח אם תענו לי על השאלה שבכותרת.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-