עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה, מה עניינים ? אז ככה, אני רוצה לדעת כמה אום אני צריך שיהיה לי בנגד משתנה שאני יוכל להוריד את המהירות ממקסימום (12V) למינימום (5V) בטנדרבליידים שלי, 3 טנדרבליידים במארז זה כבר לא צחוק ולא שקט כל כך... אני יכול לשלוט עליהם דרך הSpeedfan אבל אני מעדיף עם אמצעי חיצוני ופאן באס קנוי לא בא בחשבון אצלי, אני מוכן להשקיע יותר על אחד שאני ירכיב לבד. ואני מקווה שהבנתם את הרעיון ואני מקווה שלא תגידו לי לקנות מפסקים 2 מצבים ל12,5... אני מאוד מודה לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  2. רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by dbzu,

שלום לכולם אני רוצה לבנות פנס מלדים כמו זה שלמטה אתם יכולים להגיד לי מה צריך ולתת לי סכימה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי מערכת עם מספר סולונואידים שאני מעוניין לתת להם פיקוד דרך המחשב כמובן בעזרת ממסרים. הסולונואידים צריכים לקבל 24V. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב: 1. איזה סוג של ממסרים, רכיבים, והאם יש מעגל כזה באינטרנט מוכן? 2. האם אפשרי לעשות זאת באמצעות יציאת תקשורת (COM) או יציאת המדפסת (LPT). 3. את התוכנה שתנהל את העסק אני אבנה ב-VB.NET, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, ידע בתכנות. אם אתם זקוקים לעוד מידע רק תבקשו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Lol10k,

הוספתי 2 מאוררים למחשב ישן,שניהם 12V ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים. אז אמרתי נחבר אותם למולקס הם יעבדו בטוח אז את האדום צריך לחבר לצהוב,ואת השחור לשחור שליד הצהוב? (במקרה של 2 פינים) במקרה של 3 פינים,מה לעשות עם הRPM?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. עלה לי היום רעיון די מוזר אבל גאוני לדעתי שמערב אותי, מארז מסכן ומאוורר 250 מ"מ הבעיה היא שאני אצטרך להכין משהו מקרבון או פייבר צורה די מורכבת ולכן אני שואל איך עובדים איתם?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. שלום למישהו יש מדריך או יודע איך אני בונה שנאי מ 220 AC ל 12v Dc - 5A? אני רוצה משהו קטן לבנות כמו מטען לפלאפון אפילו עם טרייאק . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by IlanF,

האח המפגר שלי השתמש במלחם ו"ציפה" אותו באיזה חומר שחור ולא מוכר... החומר הזה מונע מהמלחם להתחמם :s05: אני צריך עצות ודרכים איך לנקות את המלחם מהחומר הזה

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by dbzu,

שלום לכולם! פעם ראיתי אתר שיש בו אפשרות לשים את הצבעים של הנגד ואז הא אומר לי את מספר האוהמים שלו ואת השם שלו מישהוא מכיר את האתר?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by Winterlord,

שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Gohan,

בסרטוט זה המעגל שיש לי הכשיו , זה 4 מעגלים חשמליים נפרדים ודיודות שגורמות למעגלים לא לידלק אם הפלוס או המינוס לא מהמעגל שלהם. יש דרך ליצור את זה עם רכיב כלשהו ולא עם 4 מקורות מתח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by IlanF,

חבר אמר לי שאפשר להכין מעגל מודפס בבית, זה אפשרי? איך אפשר לעשות את זה? כמה עולה בכלל להזמין מעגל מודפס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DanyL,

יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם, יש כאלה שיגידו שהרבה זמן לא הייתי "בעניינים", עקב הלימודים שלי בשעה טובה סיימתי את הלימודים (הנדסאי מכטרוניקה), וכעת עד לטירונות, אני "חופשי" את הזמן הזה אני אקדיש ל2 פרוייקטים 1. הפרוייקט הקודם שלי (SGI), שהוא כבר בתהליכי סיום (הרכבת קירור המים), והוא ינתן במתנה לאחי הקטן (שמשווע למחשב משלו, והוא צריך מחשב חזק יחסית אלי.., ה"דרישות" שלי הן אינטרנט, וסרטים) 2. הפרוייקט הנוכחי, יש ברשותי כבר יותר משנה וחצי לוח MINI ITX, שעד היום עובד ללא כל מארז, כל החומרה על הספריה :-\ כמו שאתם רואים בכותרת, הפרוייקט חסר שם בינתיים (יש כמה לבטים..), נכון לעכשיו אני אעלה כמה סקיצות שיראו במה מדובר כמו כן, 90% מהחומרים (לגבי 2 הפרוייקטים) כבר אצלי, חתוכים ומסודרים הדגש בפר…

• 111 תגובות
    • 20.5k צפיות
  16. האם יש מקום מקצועי שעושה חריטות על פי הזמנה?(על פרספקס) אם כן מה העלויות בערך? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה דרמל כדי לעשות מוד ויש לי עד 300 ש"ח. איזה ואיפה לקנות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by karpad,

http://yourpsychogirlfriend.com/beav/ אני חושב שזה הפרויקט מודינג היחיד שגרם לי לצחוק ככה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. צהריים טובים אנשים ראיתי כאן מספר מדריכים לחבר שלט של סוני למחשב עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר עוד מקלדת של מחשב באיזה דרך שהיא תיהיה כמו שלט, הכוונה רק למשחקים ודברים כאלה? ישמח לעזרה אין לי בעיה לגזור/לחתוך/ את הכבלים של המקלדת .

20. Started by miki26,

בעבר זה היה כיסויי מארז ווידאו ישן ובקרוב פלטה לקירור ניידים... עדכונים בקרוב...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by STi,

האם אפשר להשתמש במסך שלו למוד למארז,להציג טמפ' וכל זה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by sa_ka,

שלום בניתי את המקלט IR של המודינג בשעה וחיברתי אתו למחשב התקנתי את התוכנה UICE וכשאני מגיע למצב שאני צריך ללמד את התוכנה את האות של השלט התוכנה לא קולטת או שלפעמים המחשב נתקע וזה לא מחש חלש שאמור להתקע (amd atlon 3000+64bit 768 ddr) בבקשה תעזרו לי תודה מראש sa_ka

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dbzu,

אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל עם אפשר לקבל תמונות ולתת לי פירוט מה זה וכו.... תודה לעוזרים עריכה: עם אתם יכולים לעזור לי בעיצוב של המארז זה יהיה נחמד גם ברשותי קטודה כחולה וקטודה אולטרא סגולה.... כל הצבעים של הליזרים וזהו. עם תתנו לי הצאות איך לעצב את זה זה יהיה נחמד =] תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה... אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן... המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820 בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.