אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
זה מה שיש לי, איך אני מחבר את זה לכבל LPT? אני יודע שהתמונה לא ברורה אין באפשרותי לעשות יותר טובה, החיבורים הם פינים כאלה ואין שום מספור איך לדעת? עריכה: יש מספור אבל יש רק 14 פינים ולמסך יש תאורה אחורית [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בקיצור אני צריך פנס טוב וראיתי שאחד טוב עם לד 3W עולה משהו כמו 100 שקל מינמום ואני נכנס לדקסאסטרים ורואה ספוט תקה עם 18 לד כל אחד 3W שעולה משהו כמו 20 שקל השאלה אם אני קונה את הספוט הזה ( שעובד על 220 V ) ומפרק אותו ומנטרל את הנגד של ה220 V ומחבר לו בטריות , זה יעבוד לי ? והלד הזה 3W כמה V כל אחד צריך ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.47786
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן להוסיף חיבורים פרללים? המטרה היא לשים מספר מסכי LCD שיראו אינפורמציה מרובה בו זמנית(כגון מצב רשת, מצב מעבד, ווינאמפ ועוד..).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ולמשל באלה המסחריים (SteelSeries, Razer ושות') באיזה בד הם משתמשים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בטעות הופעל המיקרוגל עם כלי מתכת. היו ניצוצות וכו' האזור של קצה המגנטרון חרוך. גם הדפנות של המכשיר מפוייחות. שמעתי שבמצב כזה אורכי הגל של המגנטרון משתנים ויש סכנה בריאותית להשתמש במכשיר. יש אמת בזה? דבר נוסף, הכיסוי קרטון של פתח המגנטרון אבד. האם זה קריטי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני קונה סליבינג למארז... זה באמת יעזור לי עם כל החוטים? כי יש לי ממש ממש הרבה חוטים בתוך המארז (3 מאוורררים, 2 קתודות וכל הדברים הבסיסיים..) ועוד משהו... רציתי לשאול אם אני שם מדבקה כזאת למארז שקונים היא תזרח מאור האולטרות גם אם אין חלון? (אני רוצה לשים על גג המארז..) ואם חייבים חלון כדי שתזרח, זה אפשרי לחתוך חלון קטן בגג המארז??? (אין לי שמץ של מושג איזה מארז יש לי, אבל העליתי תמונות) תודה לעוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני נמצא עכשיו בלימודים של י"ד ואני צריך לעשות הפרויקט גמר,עכשיו חשבתי על אחד אבל אני צריך לדעת עליו כמה דברים אני מקווה שחלק מהאנשים כאן אולי יוכלו לעזור לי אז ככה,הפרוייקט הוא ככה,יש ג'וייסטיק שמסובב מצלמה על מנוע צעד,בנוסף יש ליד המצלמה או עם המלצמה (עוד לא בדקתי את הנושא) קרן אינפרה אדום,עכשיו כל אדם או חפץ שחותך את האפרה אדום המצלמה תצלם אותו ותשלח את התמונה למסך ה LCD (שגם אותו אני עדיין לא יודע איפה יהיה) השאלה... 1)האם אפשר לעשות דבר כזה? 2)איך כדי שהמצלמה תשלח את התמונה לצג הLCD? תודה רבה לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
אני רוצה שהפאנל יהיה לפחות 50% צג אם לא 95%, ואני לא רוצה שזה יהיה פאן באס. ואני רוצה שזה יגיע עם לפחות 3 חיישני חום ואיזה כפתור להחלפה בין מצבים (CPU, VGA, PSU, HD) תודה מראש למי שימצא כי אני לא מצאתי.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אתמול עשיתי חורים ל 4 מאווררים של המארז מאחורה, לדעתי יצא יפה, מה גם שכמות הרעש ירדה בצורה ניכרת והמאווררים דוחפים יותר אויר. תמונות : המארז לפני : http://forums.ort.org.il/files/30/2040625/2060285.jpg המארז אחרי : http://forums.ort.org.il/files/30/2040627/7480390.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2040628/2357190.jpg לבנתיים זה הכל ביום ראשון אני הולך לקנות עוד חומרים וכלים ואמשיך להתעלל במארז, צפו לעדכונים במהלך השבוע הבא. 8)
-
- 132 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות דרמל ואני כבר שעתיים מנסה להכניס את הראשים לדרמל ולא מצליח .. מישהו יכול להגיד לי איך ?????????
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש למישהו עוד רעיונות לשיפור?? הרעיון שהמארז יהיה דומה קצת לרכב.. על
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מעגל או כבל מוכן פשוט שמחבר צד אחד לשקע טלפון בקיר וצד שני USB או משהו?? בשביל שאם מתקשרים אז אני אוכל לענות פשוט דרך המחשב ( מיקרופון ורמקולים) וגם לראות את המספר הנכנס תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק למישהו שבנה GPS ויש הוראות בעיברית
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אתגר, יש לי את המקרר הנ"ל (מצ"ב תמונה), הוא כולה 4 ליטר ומקורר ע"י הPeltier Plate, הנתונים שלו הם: Maximum cold performance 37W.Maximum temperature difference 75 deg C.Maximum output 16.1V,Maximum current 3.3A,Maximum working temperature (constant) 150 deg C.Resistance 3.6 Ohms. אני רוצה להפוך אותו למעט יותר קר. הPeltier Plate דבוק ע"י משחה טרמית למה שאני חושב (או לפחות כך אמרו לי) ל"צמד טרמי". כמה שאלות: נניח שאני לוקח Peltier אחר (חזק יותר) האם הוא יתאים למערכת החשמלית של המקרר? האם כאשר אני ילחים אותו במקום הנוכחי, באמת המקרר יהיה קר יותר? הרי הוא צמוד לגוף המוזר הזה (צמד טרמי) ויכול להיות שהוא משמש כצווואר בקבוק והקור עובר דרכו בטמפרטורה ואז רמת הק…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר כמה זמן מחבר לפס לד בלי הלחמה שבקצה השני יש לו כבל שני גידים מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג מומלץ ברשת תןדה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ניסיון כושל שלי להכניס מחשב לתוך DVD למרות שעם עוד טיפה מחשבה הייתי מצליח..... החלתתי לעבור לשלב הבא =] והוא בניית מארז מ0. אז לקחתי לי דף ועט והתחלתי לצייר עד שקפץ לי לראש הרעיון של בניית מחשב עם רמקולים מובנים=] עוד אין לי ממש מפרט למחשב... אבל יהיה טוב =] הנה כמה תמונות מתכנון המארז במודל קטן מקרטון.. אני עוד לא עושה מודל 1:1 כי אין לי את המידות של הלוח... שיהיו אז יהיה טוב =]
-
- 44 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי רשימה של דברים לפרוייקט החדש שלי שמסתכמים לסכום לא קטן וחשבתי לנסות את האופציה של הזמנה מחו"ל כדי לצמצם עלויות. הבעיה שלי היא שאני לא יודע מאיפה להזמין ומאיפה אקבל את המחירים הכי טובים. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בצורה מפורטת מזה לעזאזל מודינג על כל פרטיו אבא שלי מבין אותי
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.html אני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה. אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח הדגמה של אפנן כלשהו, ורוצה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הלוחות. ה- DaughterBoard זול יותר ולכן אני רוצה לדעת אם הוא עצמאי כך שאוכל להתעסק ו"לדבר" איתו גם בלי שיהיה לי MotherBoard. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-