עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה להשתמש במקלט עם בתוכנה uice האם הוא יתאים ? תמונות למטה: המקלט נראה דומה למקלט בתראד המדריכים רק בלי מיצב מתח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dany_tab,

1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  6. אני בונה מערכת קירור מים, איך אני יכול לקרר את המים ללא רדיאטור? תציעו רעיונות.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 18:48:20 מה אתם אומרים? אני ישים אקווריום קטן, מלא במים, ובתכו תהיה משאבת מים ומעליו יהיו 2 מאווררים של 120 סנטימטר ובצד תאורת UB. ככה החום של המעבד לא ישפיעה כלל על הטמפ של המים ביחס לכמות, וגם ומאווררים יקררו את המים.אגב שתיתי קפה חם ונשפתי עליו כדי לקרר אותו מה שנתן לי את הרעיון. האקווריום יהיה כמובן מחוץ למארז ודי רחוק ממנו ככה שגם בזמן שהמים עוברים בצינורות הם יתקררו. אני יודע שעדיף רדיאטור, אבל מה לעשות? אין.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by N N C,

שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים) מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה. אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. העלתי הכל (כולל קובץ הSKP למי שרוצה לבחון מקרוב) לפה: http://hill.4save.net/COMP/ בתמונה COMP_INF יש מידע על החלקים שבתוך.. עכשיו ככה: 1. התקציב (הראשוני! כלומר בניית המארז בלבד, לא מאווררים ולא בטיח) הוא 300 ש"ח עם גמישות של 100 ש"ח~ 2. לא החלטתי על החומר עוד. מה מחיר אלומניום שיספיק לכזה דבר? 3. צבע: אני רוצה סגנון כחול תכלת, אבל חשבתי שיהיה יפה שחור עם פסי תכלת (כמו בתמונה שהעלתי לפה) 4. למעלה יש פאן באס (או ריאו באס, נראה מה יתחשק לי כי פאן באס כבר יש לי), מסך LCD ופוטנציומטרים ששולטים על עוצמת התאורה (על UB שיהיו מפוזרים במארז). 5. בקשר לLCD, אני לא רוצה לחבר את זה לחיבור הפרללי, כי זה אמור להיות בתוך המחשב. לאן אני אחבר אותו? 6. יש דרך להשתמש בחיבור COM פנימי? יש יצ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מה אתם אומרים על לעשות מארז שייראה כאילו הוא מעץ? לוקחים את הפלסטיק שדומה לעך, כמו שיש בדלתות\ארונות ומדביקים. זה בטוח ייצא יפה אבל העיה היא איך ייצא הפאנל כשאני יצבא אותו בחום, יפה או כאילו חירבנו עליו?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by bluz,

וואי, מזמן לא ביקרתי בפורום הזה (מודינג).. איזה חודש.. : מעניין מה השתנה.. בכל מקרה, אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב, ואני עובד עם SKETCHUP 6 PRO. אני יודע שהמידות של הלוח שלי הם 240mm על 300mm אז לקחתי צד אחד (לצורך העניין אורך) שיהיה 60 ס"מ. גובה יהיה 35 ס"מ (ביחס ל240). עכשיו אני צריך לדעת מה יהיה נפח המחשב בזכות הרוחב, אז אני רוצה לדעת מהו הרוחב של כרטיס מסך ממוצע ומה הרוחב של מחשב ממוצע, לפי זה אני אבנה את השאר. שאלות בסיכום: 1. 60 ס"מ אורך זה לא מוגזם קצת? 2. 35 ס"מ גובה זה לא מעט מדי? 3. מהי המידה (רוחב) הסטנדרטית של כרטיס מסך - ניקח לדוגמא את הX1950 PRO? ומה של מחשב? מ, תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Esparco,

איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by dany_tab,

איפה קונים דבק טרמי וכמה עולה?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  14. Started by Nike`,

הי.. אני בימים הקרובים מתחיל לשדרג את המארז ואני צריך עזרה אם חלק אחד. עם החלק של התמונה. אני רוצה לצבוע את המארז ולצייר עם שבלונה תמונה של גולגולת או משהוא יפה כזה. עכשיו הבעיה שלא מוכרים דברים כאלה . ואני לא יודע מאיפה להשיג. קניתי נייר קרטון למדפסת אני אוכל להדפיס תמונה שאני אמצא.. מה שאני צריך ממכם זה : אם אתה מכירים אתרים שיש שם כאלה ציורים במיוחד לשבלונות. כול אתר יתקבל ואני צריך לדעת אם איזה כלים אני צריך לעבוד כדי לעשות 2 שני חורים של 80 MM לחלון של המארז . [או של 120 MM] תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. איך בונים מסך קטן בשביל לראות טמפ' של כרטיס מסך מעבד ולוח אם?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אחרי הניסיון הכושל הקודם שלי... מצאתי סרטוט אחר... Part Total Qty. Description R1 1 39K 1/4 Watt Resistor C1,C2 2 10uf 25V Electrolytic Capacitor C3 1 100uf 25V Electrolytic Capacitor C4 1 47uf 25V Electrolytic Capacitor C5 1 0.1uf 25V Ceramic Capacitor C6 1 2200uf 25V Electrolytic Capacitor U1 1 TDA1554 Two Channel Audio Amp Chip MISC 1 Heatsink For U1, Binding Posts (For Output), RCA Jacks (For Input), Wire, Board אני צריך לדעת אם אפשר להחליף את הנגד הזה בנגד משתנה בשביל לשנות את הווליום

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jackhammer,

יש לי מקלדת רגילה לחלוטין אני רוצה לשים בפנים לדים כדי שהמקשים יהיו מוארים בלילה (די מעצבן לא לראות מה אתה כותב בלילה) עכשיו בגלל שהמקשים הם "רגילים" הם כמובן לבנים ולא שקופים אז האור לא יעבור דרכם (כמו בסלולר) אלא פשוט יאיר את המרווחים בין המקשים יש למישהו רעיון איך לעשות? תודה לעוזרים

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by gal2229,

שלום,מצאתי פה באיזה אשכול שבלונות להדפסה של 80MM ושל 120MM. מאיפה אני יכול להשיג שבלונה של 92MM? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום רב לכולם! החלטתי לקרוא תיגר על עצמי... רכשתי דרמל מקצועי מסדרת 300 אתמול... ברצוני לראות עד כמה אני מסוגל להגיע רחוק עם הדרמל,ועד כמה (אם יש) יש לי כישרון חריטה בפרספקס. התמונה שעתידה להיחרט היא התמונה המדהימה הזאת של בוריס וואלג'ו (Boris Vallejo) , שעל שמה נקרקא המיני-מוד הזה - אני אשתדל לעדכן שלבי התקדמות,אך אנא התחשבותכם,שכן המוד יבוצע בסופ"שים פנויים. בברכה, MironBre. נ.ב. מקווה שזו לא הקפצה. אם כן - תמחקו ואני אעלה מוד מוכן.

• 28 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by dany_tab,

סיליבנג, איך מלבישים את זה? וממה זה עשוי? זה הולך לפי מידה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה לבנות מעגל שיהיו מספר מפסקים, שמספיק ללחוץ על אחד בשביל שיעבור זרם. אפשרי? תודה!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני מחפש מעגל נצנץ ללד יחיד .... אני רוצה שהלד יהבהב ככה *-*-*-*-* אני רוצה ניצנוץ כמו של אזעקה... *= היבהוב -=עצירה שזה יוצא * היבהוב - עצירה וכך הלאה .... יש כאלה מעגלים ? תודה לכולם ...

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אשמח לקבל המלצות ורעיונות. לבנתיים אני עובד על הבלוק קירור למעבד. זה מה שיש לי- http://img186.imageshack.us/my.php?image=imgp1273xz3.jpg צלעות קירור מהקירור הקודם של המעבד שלי, וצינורות של גז שניסרתי עם דיסק לאורך המתאים. התיכנון הוא "לחפור" בצלעות קירור כדי לעשות מסילות לשני הצינורות. מה לדעתכם הדרך הכי מומלצת לחבר את שני הצינורות אחד לשני? תודה, בז'נגלו

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by מאור אברהם,

לילה טוב חברה תראו מצאתי מסך שאני רוצה לחבר למחשב המסך היה שייך לאיזה שעון כזה שמראה את הטמפרטורה, את התאריך ואת הזמן . אבל לאורך! עכשיו שימו לב לחיבורים שלו זה לא רגיל מי שלא רואה את התמונות בבקשה http://www.2send.us/picture.php?file=8316db3f83.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=8492a9d243.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=1767af8193.JPG האם אפשר לחבר כזה מסך? אם ן איך ? תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.