עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אם יש איזה מדריך אשמח לקבל....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://www.lcdmodkit.com/ (תתעלמו מהעמוד הראשי, לכו לGraphics ו Characters) האתר זול יחסית ומציע אחלה LCD (אני אישית מזמין עוד מעט את ה 240 x 64 ) והוא שולח לישראל (אנחנו נחשבים "zone B" , לכו לshipping police ותראו כמה עולה משלוח והכל) בשביל מה שאני מזמין אני צריך לשלם סהך הכל 11 דולר.. משולח תוך 7-11 יום נתקלתי באתר הזה עכשו כי חיפשתי LCD שמציג גראפיקה ולא רק אותיות.. תהנו ! P=

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות קתודת uv של אנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 לפי מה שאני מבין היא קטנה 16cm http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77109# אני רוצה לדעת אם היא חזקה מבחינת עוצמת תאורה שהיא נותת... או אם למישהו יש אותה ויכול לתת עליה דעות.. תודה ..:]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sildrow,

שלום אז ככה אני מתחיל לבנות רמקולים ואני צריך מגבר פנימי לרמקולים... ואני לא יודע איפו יש בארץ חנויות שמוכרות או מה לרשום באיבי.. אז אני צריך משהו בסגנון הזה ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by card,

שלום אני סקרן לדעת מה העובי של 3 החוטים הבאים: התמונה הנ"ל מוגדלת מאד, לכן על פי התמונה יהיה קשה להעריך את העובי שלהם, אז אני אתן מידע נוסף: החוט הימני ביותר הוא חוט שפורק מכבל טלפון - כבל שנמצא בתוך הקיר בד"כ, עם ציפוי לבן. שני החוטים השמאליים הם חוטים שנקנו באריסטוק בהר-ציון, כאשר השמאלי הוא חוט Solid Core, והאמצעי הוא חוט שהוא גמיש כמו רב-גידי, אבל בפנים הוא בעצם כסוף מסולסל כזה. (תסתכלו בקצה העליון שלו שם רואים ברור. זה לא בדיל שהוספתי, ככה החוט בא. אגב יש לזה שם?). למרות שהשמאלי והאמצעי נראים מאד דומים, העובי שלהם לא דומה, והאמצעי טיפטיפה יותר דק. (גם מבחינה חיצונית כשכוללים את הבידוד, וגם מבחינת התוכן של החוט) מקווה שהמידע הנ"ל עוזר כדי לדעת את ה-AWG שלה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, אז מצטער אם אולי השאלה הזאת נטחנה פה עשרות פעמים... איזה ערך מוסף נותן לי החיבור 3PIN ללוח אם? (SYS FAN/AUX FAN) הבנתי שאם מחברים ל4PIN(מולקס) הוא יעבוד על 100 אחוז כל הזמן, האם ה3PIN נותן רק חיווי על המהירות או מאפשר לי גם שליטה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gad57,

אשמח לשמוע ביקורת/סייגים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. האם ראש חריטה של דרמל יתאים למקדחה? אם כן מאיפה לקנות וכמה עולה? יש אפשרות לחבר את הממיר והhtpc ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by keisyjons,

שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מסוק על שלט. הדבר היחידי שאני מסתבך איתו הוא השידור והקליטה, כלומר השלט והמקלט. אני מעוניין לקנות לוח משדר מקלט FM עם 4 או 6 או 8 ערוצים. אבל בפי שאלה והיא: איך כל הטיסנים למיניהם בעלי מנועי סרוו על הטיסן זזים בצורה סינכרונית לשלט? אני אסביר את עצמי- אם אני מזיז את הג'ויסטיק בשלט מעט קדימה הסרוו ינוע לדוגמא 20 מעלות, אם אוזיז את הג'ויסטיק בשלט יותר קדימה הסרוו יזוז עוד 20 מעלות, כלומר סה"כ 40 מעלות ועל כן הדרך. אז איך זה מתבצע- והרי אני יודע שעל ערוץ אחד ניתן לשדר או 1 לוגי או 0 לוגי. תודה לכול העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Moshiko-N,

שלום לכולם אני חדש פה, זוהי הודעתי הראשונה. מאוד מעניין אותי כל התחום הזה של אלקטרוניקה ומודינג, אם כי אני עדיין לא ממש חזק בזה. (למרות שעשיתי קצת מודינג אצלי במחשב) טוב אז ככה, יש לי דיבורית של סאמסונג. פירקתי ממנה את הרמקול ואת המיקרופון. כעת אני רוצה לחבר אותם ביחד, כאשר אני אדבר במיקרופון ישמעו מה אני אומר דרך הרמקול. אני יודע שהרמקול (ואולי גם המיקרופון) צריכים להיות מחוברים למקור מתח כלשהו כדי לעבוד. אז איך אני מחבר את הכל כדי שיעבוד? יש איזה לוח אלקטרוני שאפשר לקנות/לבנות? ולאחר מכן איך אני מחבר את הרכיבים? תודה על עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by talmAn,

קניתי עכשיו דרמל של וולף חחח שעתיים לפני שנגמר המבצע בהום סנטר בחיים לא נגעתי בדרמל אז כמה שאלות נוביות: קיבלתי את הדרמל עם מן צינור כזה אני חייב להשתמש בצינור או שאפשר לחבר את הדיסקיות ישר לדרמל עצמו? אני ניסיתי לשים איזשהי דיסקים על הדרמל וזה לא נכנסזאת אומרת זה נכנס אבל לא נתפס מישהו יכול להסביר לי איך שמים דיסקיות וכאלה? תודה עריכה: קיבלתי כמה דיסקיות ירוקות, חומות, ודיסקים אחת שחורה מה ההבדל בין הדיסקיות האלה? למה כל אחת מיועדת?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by evy,

שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן.. יש לי בעיה של חיבורים.. (חוסר בכניסות) רציתי לדעת האם ניתן לבצע רעיון זה...: (אני יודע שתיאורטית זה אפשרי אבל אני לא יודע אם כל כבל כזה מכיל חוט אחד בפנים או כמה...) כמובן שכשאני ירצה להחליף בין השניים אני מוריד את שלושת המפסקים... **עריכה** בעקרון אני רוצה לדעת האם בכל חוט RCA ישנו חוט "מידע" אחד. (או אחד וארקה זה לא משנה...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב חברי המודרים אני פירקתי את המסך הנ"ל: [url=]http://planet.nana.co.il/davidy_1991/images/254813pic3.JPG אני תואה האם אפשר להשתמש בו ואני משער שכן אומנם במדריך היה רשום בקר כלשהו שלא התאים לשלי HD44780BO6

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by night-fire,

/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם מזמן לא העלתי שיפצור ;D תודו שהיתגעגעתם חח טוב בכול מקרה יש מארזים שבאים עם לד אולטרה ברייט לנורת הדלקה והארד דיסק אצלי זה לא בא ככה אני :-\ קבלתי אותו עם אחד אדום ואחד צהוב ירוק מבחיל כזה שכול מודר אמיתי פשוט שואל , למה לעזעזאל עשו לד בצבע ירוק צהוב מגעיל כזה?? אתמול שיניתי ושמתי שתי לדים אולטרה ברייט אחד לחשיבה כחול ואחד להדלקה אדום יצא נחמד והנה תמונה אך לא זה עיקר הכותרת הוא כמובן מהבהב אבל אני תפסתי אותו ברגע של עבודה שתוכלו ליראות http://img241.imageshack.us/my.php?image=0817082330mk9.jpg לאחד שעשיתי את זה בא לי חשק עז לשנות משהו בסידירום ולבנות לו גוף תאורה פצצתי נגשתי למטתי הנוחה הרמתי אותה ומתוך הכלים שיש בארגז שמה הוצאתי את המקדחה דרמל קונגו והשופ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן חבר'ה יש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניב הוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישן פתח אותו הביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומים וככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת... השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשני תודה לכל העוזרים!! אוראל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אנו שני סטודנטים שעוסקים בתיכנות מיקרו בקר PIC18 אשר עובד בשיטוף עם חיישן מרחק ומנוע סרבו (לצורכי פרויקט) אנו מחפסים מישהו שמתמחה בתחום זה ותמורת תשלום מוכן לעשות שיעורים פרטיים. אנו מ אזור הדרום(באר שבע) . מעוניים יכולים לפנות במאיל: rahalfred@walla.com תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by דור788,

אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גם לדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי די ואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי די ויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיח ומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללו אלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ktbnus,

כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר. הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by oamir1,

שלום אני מחפש מדריך לבנייה של אינטרקום קטן (בין חדרים) ומתקשה בלמצוא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. נחתו בזרועותיי שני ספקים ישנים ובכל אחד מהם יש מאוורר די שמור שעובד מצויין! שאלתי היא איך אני יכול להפוך את המאוורר של הספק למאוורר רגיל שאוכל לחברו ללוח אם או דרך הספק שלי כדי שיאוורר את המארז שלי. *לפי המדריך באתר (שקראתי, אגב.) אומרים לחתוך את שני הכבלים (אדום שחור) מהלוח של הספק ואז לחתוך את חיבור המולקס (חשמל) של הכונן דיסקטים וממנו להשאיר רק את החוט האדום והשחור ואז לחבר את שני הקצוות ביחד ולחבר ללוח אם. עכשיו חשבתי למה לא לקחת חיבור מולקס רגיל (HD, סידירום וכו") ובו מתוך החוטים צהוב-שחור-שחור-אדום לחבר את החוטים שחור ואדום למאוורר וזהו זה, כך גם יהיה לי חיבור ארוך יותר ואני גם יוכל לחבר אותו ישר מהספק שלי (דרך חיבור מולקס תואם כלשהוא) האם זה אפשרי? דרך א…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zniibidl,

יהיו ברשותי בימים הקרובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 עכשיו אני רוצה לחבר אותן לחשמל רגיל ולא לספק כוח מכיוון שאני לא צריך אותן במחשב אלא בשימוש אחר. השאלה שלי היא כזאת..האם ישנו ממיר או שאני אצטרך להכין אחד? אם להכין אז כיצד? האם ישנן קתודות קרות עם חיבור ישיר לחשמל? אם כן איפה אני יכול להשיג?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pixelsight,

סליחה על ההקפצה מישהו מהפרום פעם נתן לי שבלונה עגולה למאוורר 80 מ'מ אני לא מוצא אותה במחשב שלי אני צריך אחת כזואת מישהו מוכן לעזור לי בבקשה .?? :s05: תודה לכולם במיוחד לך DIMAX אבל השבלונות לא נכונות אם גדולות מידיי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים