עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי וידאו למסירה למי שמעוניין לצורכי מודינג רק לבוא ולקחת את הפנים של הוידאו רוקנתי ניתן לפנות לפלאפון 0682626298 או לאיסיקיו שמספרו: 210147169

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gangst-R,

אני מחפש המון זמן פירוט של הפרוייקט. ערכתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. מישהו אולי יודע לאן נעלם הת'רד על הפרוייקט ואם היה בכלל אחד כזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Director,

מה העובי פרספקס שממולץ לחלון במארז ? 2 ס"מ.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אליאור27,

שלום! אני בזמן האחרון מתעניין מאד בתחום האלקטרוניקה אז אני מעוניין להתחיל ללמוד את זה אבל הבעיה שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לייעוץ על מדריך או ספר עם הסברים . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gad57,

אשמח לשמוע ביקורת/סייגים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YTZ,

אהלן, ברשותי 2 מערכות של Z623 (לוג'יטק) וזה באמת מציק שצריך לשלוט על כל אחת בנפרד. ראיתי אנשים עם מערכות דומות (Z2300, Z5500) בחיבורים שפשוט שמים מפצל D-SUB (לא VGA! ב-VGA יש חיבורים חסרים וכאן כולם 100% נחוצים) שזה החיבור לקונטרולר ומחברים 2 מערכות לקונטרולר אחד. הבעיה היא שב-Z623 הקונטרולר הוא גם רמקול קדמי...אני חושש מה-OUTPUT הכפול שנכנס לרמקול ועוד סיבוכים שיכולים להיות בדרך המפצל הוא בחיבור מקבילי (מן הסתם) כך שאם מגיע זרם מ-2 מערכות, הרמקול אמור גם לקבל פי 2 יותר זרם (ולהיות ב-3db יותר חזק)? והבנתי שיש גם יציאה של 5 או 15V בשביל ה-LED וכל השאר, איך הקטע של הזרם הולך שם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sildrow,

שלום אז ככה אני מתחיל לבנות רמקולים ואני צריך מגבר פנימי לרמקולים... ואני לא יודע איפו יש בארץ חנויות שמוכרות או מה לרשום באיבי.. אז אני צריך משהו בסגנון הזה ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אם יש איזה מדריך אשמח לקבל....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן.. יש לי בעיה של חיבורים.. (חוסר בכניסות) רציתי לדעת האם ניתן לבצע רעיון זה...: (אני יודע שתיאורטית זה אפשרי אבל אני לא יודע אם כל כבל כזה מכיל חוט אחד בפנים או כמה...) כמובן שכשאני ירצה להחליף בין השניים אני מוריד את שלושת המפסקים... **עריכה** בעקרון אני רוצה לדעת האם בכל חוט RCA ישנו חוט "מידע" אחד. (או אחד וארקה זה לא משנה...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.lcdmodkit.com/ (תתעלמו מהעמוד הראשי, לכו לGraphics ו Characters) האתר זול יחסית ומציע אחלה LCD (אני אישית מזמין עוד מעט את ה 240 x 64 ) והוא שולח לישראל (אנחנו נחשבים "zone B" , לכו לshipping police ותראו כמה עולה משלוח והכל) בשביל מה שאני מזמין אני צריך לשלם סהך הכל 11 דולר.. משולח תוך 7-11 יום נתקלתי באתר הזה עכשו כי חיפשתי LCD שמציג גראפיקה ולא רק אותיות.. תהנו ! P=

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, HD של 40GB מחשב ניסויים כזה. חשבתי להשתמש בו במרכז בקרה לחשמל בחדר. שאוכל בעזרתו לשלוט על מערכת החשמל, מהורדת החשמל לגמרי, וכולל לכבות את האור, מחשב מרכזי... וכדומה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שדרכו אוכל לבנות\לקנות את הממסרים והמעגלים הדרושים לבניה של מוצר כזה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by מר שאלה 2007,

יש לי לד פשוט בצבע כחול(בגודל 3MM אני חושב) אך אני מחבר אותו למולקסים במחשב? חיפשתי ואני לא מוצא שום דבר על זה אז תודה D: יש למישהו מדריך אם תמונות?? נ.ב אני צריך לחבר רק אחד כמה שנשמע דפוק רק כי יש מקום אחד שיראו אור כחול ואחד יספיק בשביל המקום הזה

15. שלום אנו שני סטודנטים שעוסקים בתיכנות מיקרו בקר PIC18 אשר עובד בשיטוף עם חיישן מרחק ומנוע סרבו (לצורכי פרויקט) אנו מחפסים מישהו שמתמחה בתחום זה ותמורת תשלום מוכן לעשות שיעורים פרטיים. אנו מ אזור הדרום(באר שבע) . מעוניים יכולים לפנות במאיל: rahalfred@walla.com תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. טוב חברי המודרים אני פירקתי את המסך הנ"ל: [url=]http://planet.nana.co.il/davidy_1991/images/254813pic3.JPG אני תואה האם אפשר להשתמש בו ואני משער שכן אומנם במדריך היה רשום בקר כלשהו שלא התאים לשלי HD44780BO6

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

ראיתי את המאמר הזה http://www.ledametrix.com/oscope/index.html על מחשב אוסציליסקופ , שמשתמש בכניסת LINE IN כדי לנתח תדרים\מתחים בגלל שהכרטיס קול לא מיועד למתחים גדולים מחברים לכבל הכניסה כמה נגדים בתור מחלק מתחים מישהו ניסה את זה פעם ? הוא המליץ על תוכנה שהיא TRIAL יש למישהו תוכנה חינמית להמליץ ? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by talmAn,

קניתי עכשיו דרמל של וולף חחח שעתיים לפני שנגמר המבצע בהום סנטר בחיים לא נגעתי בדרמל אז כמה שאלות נוביות: קיבלתי את הדרמל עם מן צינור כזה אני חייב להשתמש בצינור או שאפשר לחבר את הדיסקיות ישר לדרמל עצמו? אני ניסיתי לשים איזשהי דיסקים על הדרמל וזה לא נכנסזאת אומרת זה נכנס אבל לא נתפס מישהו יכול להסביר לי איך שמים דיסקיות וכאלה? תודה עריכה: קיבלתי כמה דיסקיות ירוקות, חומות, ודיסקים אחת שחורה מה ההבדל בין הדיסקיות האלה? למה כל אחת מיועדת?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by evy,

שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by keisyjons,

שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מסוק על שלט. הדבר היחידי שאני מסתבך איתו הוא השידור והקליטה, כלומר השלט והמקלט. אני מעוניין לקנות לוח משדר מקלט FM עם 4 או 6 או 8 ערוצים. אבל בפי שאלה והיא: איך כל הטיסנים למיניהם בעלי מנועי סרוו על הטיסן זזים בצורה סינכרונית לשלט? אני אסביר את עצמי- אם אני מזיז את הג'ויסטיק בשלט מעט קדימה הסרוו ינוע לדוגמא 20 מעלות, אם אוזיז את הג'ויסטיק בשלט יותר קדימה הסרוו יזוז עוד 20 מעלות, כלומר סה"כ 40 מעלות ועל כן הדרך. אז איך זה מתבצע- והרי אני יודע שעל ערוץ אחד ניתן לשדר או 1 לוגי או 0 לוגי. תודה לכול העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני חותך את גג המארז בצורה של שלושה עיגולים מוצלבים כמו הצורה 8 ועוד עיגול... ובזמן החיתוך של העיגול הראשון נהרסו לי איזה 5 ראשים וראשים יקרים... ויש לי דרמל ממש משמ חזק... זה נורמלי? המארז שלי הוא מתכת 0.7 של אנרמקס... תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Lior Amar,

שלום אני צריך עזרה בניתוח המעגל, כלומר מה קורה במעגל, מה הוא מבצע? עי מתחי צמתים ומשוואות פשוטות, מוכן גם לשלם לעוזרים. https://www.mathscinotes.com/2014/03/a-simple-frequency-to-voltage-converter/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. למי שיש מאוורר של 120 מ"מ יכול בבקשה למדוד מה האורך שלו ומה הרוחב שלו? אני מתכוון לכל המאורר לא רק לחלק עם הכנפיים שמסתובבות, אלא לכל הריבוע עם הפלסטיק איפה שמחברים את המאוורר למארז. [זה צריך להיות 12X12 ס"מ?!] תמדדו בבקקשה ותגידו לי... תודה, טל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yossi555555,

שתי שאלות א. קניתי דרך EBAY שני פסי לד עם חיבור מולקס שמעתי הרבה דעות על התחממות וכאלה ואני קצת מפחד להתקין אותם בטוח או לו מתחמם או... מה עושים? ב. חשבתי לצבוע את הרגלים של המארז יש למעלה ולמטה ממתכת כאלה(אשמח שמישהו יגיד לי איך קוראים לזה באנגלית דרך אגב ...) יש פה בחור שעשה את זה בYOUYTUBEויצא לו מדהים יש לי מוסך ליד העבודה זה צריך להיות עבודה בתנור או לא הבעיה שאני סוג של פדנט ולא בא לי שיתקלף אז הייתי שמח לשמוע עצות מנסיון קודם של חברי הפורום איך לעשות ואיפה תודה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים