אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קראתי באחת ההודעות שאפשר לקנות את המדבקות שהיצרנים מדביקים על המקלדת (האותיות). מאיפה אפשר להשיג את אותן האותיות? וכיצד מתקינים אותן?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 שאלות: מאיפה אפשר להשיג ציפוי מיוחד לכבלי IDE, וכל כבלי שבתוך המארז? ואיך זה נקרא, אם אפשר קישור גם בבקשה. מאיפה אפשר להשיג פלסטיק שקוף להכנת חלון למארז? בתודה מנור.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מאיפה אני יכול להשיג תוכנה לשרטוט מעגלים חשמליים . ראיתי בפורום באיזה טופיק , אבל הכל צריך לשלם . יש איזה תוכנה חינמית ? תודה ! ומה דעתכם על הסרטוט הזה ? הוא יעבוד
-
- 16 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש משהו כזה: למי שלא הבין אין למסך הזה שורות. יש לו רזולוציה רגילה. (במקרה הזה 128x64) נראה לי שקוראים לזה dot matrix.במקרה הגרוע אין לי בעיה שיהיו גם שורות. אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מסכים כאלו בארץ. וגם באיביי לא ראיתי משהו נורמלי. עוד שאלה, מחברים את המסך הזה כמו במדריך שבאתר? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אנחנו מתחילים פרוייקט בבית הספר --> קובייה אלקטרונית ורציתי לדעת בערך כמה עולה מברג וויראפ ומאיפה אפשר למצוא אותו במחיר זול יחסית... תדה לעונים
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג (=להכין/לקנות, לא לגנוב ממזגן או משהו) כזה צינור להעברת אוויר בקוטר של 12 ס"מ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את המדריך הנחמד הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 ואני מת לעשות אותו כבר צבעתי את המאוורר בכסף עכשיו אני רק צריך לקה UV, יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מולקסים של מחשב + כבלים אליהם ופינים המרכז ת"א? הייתי בכל החנויות באזור התחנה החדשה והשינה וחוץ מ א.אבן.אלקטרוינקה שאין לו יכול להיות שיהיו אף חנות אחרת לא יודעת מה זה מולקס!! נ.ב. מה השם הנרדף למולקס? אולי החנויות יבינו את זה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פרספקס כתום/ירוק (הזוהרים האלה...) הלכתי לזגג הוא אמר לי שהוא לא מוכר דברים כאלה מאיפה אני יכול לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן,מה קורה? טוב קראתי כמה מדריכים בפורום{ממש טובים} והייתי רוצה לדעת מאיפה אתם יודעים את זה{חוץ ממדריכים ברשת}?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הזמן נתקלתי במוצרים נחותים ואפילו בדיל שלא שווה את הכסף שלו. יש לכם המלצה לחנות ספציפית וטובה לנושא?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש שני חבילות אני יודע גדולה וקטנה איפה הכי זול לקנות את החבילה הקטנה???
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסטיקי לא נראה מעודכן ממש וחיפוש לא מצא לי יותר מידי. יש למישהו המלצות מאיפה אפשר להשיג פרספקס באזור ראשון/רחובות/רמלה/לוד? אני צריך לוח 50*50*0.5 שקוף אשמח גם להמלצות לחנויות אלקטרוניקה בסביבה, בד״כ אני קופץ לאבן אלקטרוניקה בתל אביב, אבל לא תמיד יוצא לי להגיע לתל אביב כשאני צריך משהו קטן כרגע צריך קונקטורים (header) וכבלים
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כמה יחידות של ראשי שיוף לדרמל? לפי מה שהבנתי בחנויות כמו הום סנטר יש רק חבילות שלמים של ראשים שעולים 100+ אני צריך כמה יחידות רק של ראשי שיוף... ד"א אני מראשון לציון תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הנקבות, אני לוקח מספק ישן. מה עם הזכרים? הרי בחנות אלקטרוניקה ההיא נתנו לי מולקס של פלופי.. ועוד משהו: בחנות אלקטרוניקה רגילה בארץ (אזור התחנה הישנה ת"א) יהיו לדים UB?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר להשיג פרספקס באיזור המרכז? ומה זה מחירים סבירים בשבילו?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקי אני ראיתי מדריך מצויין לבניית חומרת ניטור טמפרטורת המחשב והשאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות את הערכה הזאת: http://www.virtual-hideout.net/images/temp01.jpg http://www.virtual-hideout.net/images/temp01a.jpg הנה המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/temp_lcd/index.shtml בבקשה אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל לקנות... תודה מראש, יהב.
-
שלום.. לא התעסקתי אף פעם בתחום המודינג, יש לי מארז נחמד, עם צד אחד שקוף ו2 מאווררים, קצת אורות.. משהו נחמד. אני רוצה להתחיל להתעסק בזה.. קראתי את המדריך של האלקטרוניקה, ואני בא עם קצת ידע בזה, אז יהיה לי יותר קל להרכיב מעגלים וכאלה. השאלה היא, מאיפה להתחיל? יש לי הרבה שאלות, כמו לאן מחברים דברים שעשיתי? נניח שיצרתי מערך של לדים, עטפתי באיזה משהו ואני רוצה לחבר למחשב. לאן אני מכניס את זה? קשור לספק או מה? ועוד משהו, באיזה שלב כדאי להתחיל לחתוך ולהתעסק עם המארז?.. צריך להשתמש בספק יותר חזק בשביל דברים כאלה (בגלל שזה חשמל)? והכי חשוב.. ממה אני מתחיל? באיזה סדר גודל להתחיל? מערכת לדים פשוטה? משהו יותר מתקדם? אני אפילו לא יודע איך עובדים עם הלוחות האלה.. תודה לעונים
-
- 69 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני צריך להדביק גופי קירור על מספר צ'יפים, ואין הכנה על הלוח לברגים או כל צורת חיבור אחרת, כך שנשארה לי רק האופציה של הדבקה. אשמח להמלצות על שמות דגמים מומלצים והיכן ניתן להשיג, בעדיפות לכמה שיותר מהר, ואחר כך זול. אם יש חנות באיזור ירושלים שפתוחה מחר בשעות היום, זה יהיה אחלה. תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כבר ליקנות את הדבר הזה!!! http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1984.htm מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו מהארץ ולא דרך חנות בחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-