עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Big_Guy7,

יש לי זוג קתודות UV של טרמלטייק. לפי מה שראיתי באתר של טרמלטייק, לקתודות יש תכונה שהן מופעלות בקצב של מוסיקה או משהו כזה.. איך מפעילים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב מי שלא זוכר אז קניתי לפני משהו כמו חצי שנה את הזלמן,7000B מנחושת,עלה לי 250 (יחסית זול לחנות שלא מהאינטרנט.......) וכמובן שהפעלתי אותו והוא היה עובד פיקס אך אחרי איזה יום ניסיתי לסדר איזה מאורר של הגשר הצפוני ובום נשברה לו כנף והוא התחיל לעשות שריקות ורעשים וובירציות מטורפות,עצוב וכועס שמתי אותו בצד ועברתי לקירור סטוק אך אתמול לקחתי על עצמי פרוייקט לחדש אותו בלי שהCFM של המאוורר ייפגע,לקחתי דבק שעולה משהו בסיבות ה300 שקל(אבא שלי קנה אז לקחתי,מה אסור?) קיצר התחלתי להדביק והדבק הזה מה שמיוחד בו שהוא הופך להיות כמו בטון אחרי שמדביקים אותו יענו אי אפשר לשבור אותו בשום צורה,ממש ממש חזק,הפעלתי את המאוורר והמהירות שלו נשארה כמעט אותו דבר (2413 כשלפני כן היה 2480) והנה התמונו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by taotao,

עבדתי השבוע (ראשון-חמישי) בשיפוצים וכוכוכו וחשבתי לי אם אפשר לבנות מארז מקירות גבס?? קל לחתוך אותו ולעשות ממנו צורות לחבר אותו וכו אני יודע שגבס שבא במגע עם מים הוא מתנפח ונסדק (בגלל זה עושים איתו לרוב קירות) ומה אתם אומרים לגבי לחות וכול השאר?? ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. יש לי psp. למתי שכבר הוא ממש לא יעניין אותי, יש אפשרות לחבר את המסך של ה psp למחשב(להצמיד למארז), בתור צג טמפרטורות ומידע? כי המסך שב psp הוא אחלה מסך, 4.3 אינץ. מישהו ניסה או ראה מודינג כזה? והאם בכלל אפשר לחבר אותו למחשב? יש דרייבר לבקר של המסך שלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amisha,

הכותרת אומרת הכול והצעות שקצת קרובות לראשון יועילו במיוחד!!!!!!! אל תציעו לי להדביק 2 של 5 ....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראית ברשת בעבר מן גומיה עבה שתומכת ב HD ובולמת את הזעזועים שהוא מייצר ומרכיבים את ה HD באיזור של הכונני CD בגלל עובי הגומייה . מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג כאלה ? ( אם מבינים למה אני מתכוון , אני יודע שההסבר הוא לא כזה ברור) תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oplemen,

שלום, אשמח לעזרה בפרויקט שחשבתי עליו. אני רוצה לבנות לבית שלי, מכשיר שכולל בתוכו, מצלמה וחיישן תנועה פסיבי. חשבתי על הדבר הבא קניית בקר ארדואינו\רספברי פיי אליו לחבר את החיישן תנועה, ברגע שהחיישן מזהה תנועה (ע"י חום או תזוזה), הוא שולח סיגנל לבקר, והוא בתורו מפעיל את המצלמה ומתחיל להקליט.(בעתיד לכתוב אפליקציה ולשלוח אליה את התמונה, אולי) באותו זמן גם נשלחת הודעה לפעמון שנמצא באיזור כלשהוא בבית. יש לי ידע בשפות תכנות, כולל בארדואינו. אשמח לדעת אם אתם מכירים מדריכים טובים בנושא, או בכללי, כיצד לדעת איזה רכיבים יעבדו עם הבקרים וכו', אני לא רוצה להתמודד עם בעיות תאימות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מנסה לתכנת בקר atmega328p-pu נקי ללא בוטלואדר בעזרת ארדואינו אונו, סביבת פיתוח 1.0.1 attiny 2313 הצלחתי לתכנת. אלה הצעדים שעשיתי: הורדתי תוכנת arduino isp לאונו שמתי קבל 10uf בין הריסט לגראונד הוספתי לוח של atmega328p on breadboard בחרתי אותו. programmer: arduino as isp חיברתי מיסו מוסי קלוק ריסט ומתח ניסיתי להעלות את תוכנת בלינק ואני מקבל את השגיאה הבאה avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding כנל לגבי burn bootloader עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי אני רוצה להוסיף תא לפנים המארז , וכמו שהכותרת אומרת אני רוצה שיהיה מאלומיניום שחור מט/פחם או מפח שחור מט/פחם זו תא די בסיסי אבל נדרשת עבודת חיתוך של כמה חורים בגדלים שונים ואני רוצה גם חיתוך של לוגו או כתובת מה שיהיה גלוי למראה מבעד לחלון הצד אז אני צריך בעלי מקצוע ( עדיפות מאזור המרכז ) שעושים חיתוך / כיפוף / צביעה ועובדים עם יחידים. אם מישהוא מכיר אני אשמח ! או אם מישהוא יודע איפה לקנות אם עם אילו כלים אפשר לעבוד כדי להגיע לאותה רמה זה גם יעזור. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקי הקירור של המעבד שלי יש לו 6 פינים שעולים מעבר לגובה של החלק שסוגר את המארז ככה שאני לא יכול לסגור את המארז חשבתי פשוט לגזור אותם במקום לעשות חורים במארז. מה אתם חושבים שזה ישפיע בצורה קיצונית על הקירור ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי עכבר של מיקרוסופט החדש הוא אלחוטי הקיצר הוא מעוצב יפה והכל והוא נוח אבל.....כל איזה 3 ימים בערך צריך להחליף לו בטריות עכשיו מצידי להישאר איתו אבל שיהיה חוטי רגיל לא אכפת לי אז המודינג הבא זה מה שאני מתכנן לעשות רק רציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינה אלקטרונית שלא סתם ילך לי עכבר של 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ScreameR,

איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני ראיתי במודינג מחול שחיברו וולטמטר למחשב והוא מראה לדוגמא cpu ואודיו וכ'ו והמחט זזה בהתאם לרמת הcpu לדוגמא.. יש לי קישור לפרויקט אבל לא הבנתי משם איך הוא חיבר את זה (גם לא נראה לי שהוא כותב בידיוק איך אלא בכללי) ואני ממש רוצה לחבר גם למחשב שלי ווטמטר שיראה את רמת הcpu אצלי או כל דבר אחר כגון רמת האודיו או הטמפ'.. אם מישהו יודע איך לעשות את זה או שיש לו רעיון אני ממש אודה לו אם הוא יכתוב את זה בפירוט פה! (תנסו לכתוב את זה כמה שיותר פשוט כי זה המודינג הראשון שלי ואני לא כל כך יבין...) תודה רבה! קישור לפרויקט: http://www.bit-tech.net/modding/2006/07/10/Silent_ContexYZ_by_MisterKholl/1.html (יש שם תמונות שמראים למה הוא מחבר וממש את כל הלוח חשוף כשהו בונה אותו וכ'ו! …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אליאור27,

שלום! אני בזמן האחרון מתעניין מאד בתחום האלקטרוניקה אז אני מעוניין להתחיל ללמוד את זה אבל הבעיה שאני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לייעוץ על מדריך או ספר עם הסברים . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yakirsh4,

עריכה:הונקטור שאני מחפש לקנות הוא קונקטור mini din-10b כזה https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/42/Pseudo_miniDIN-10b_Diagram.png את הנקבה מצאתי (אבל רק בקנית שישיה במחיר 5 דולר ככה שאם אתם מוצאים ביותר זול זה מעולה) ואת הזכר אני עדיין צריך תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gangst-R,

אני מחפש המון זמן פירוט של הפרוייקט. ערכתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. מישהו אולי יודע לאן נעלם הת'רד על הפרוייקט ואם היה בכלל אחד כזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lion03,

שלום לכולם! רציתי להתחיל יומן פרוייקט שבו אני אפרסם את התקדמות הפרוייקט שלי, יכלול גם הסברים מפורטים על סף המדריך. הפרוייקט שלי הוא בעצם שולחן קפה שמשולב בו המשחק פונג ובמקום ג'ויסטיקים משתמשים בכוסות קפה. בנתיים אני אפרסם את הבטא, הקוד שבו אני אשתמש רק ללא השילוב של השולחן עצמו. http://www.youtube.com/embed/MJGfzEpjpWQ

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות פרספקס כתום/ירוק (הזוהרים האלה...) הלכתי לזגג הוא אמר לי שהוא לא מוכר דברים כאלה מאיפה אני יכול לקנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by White Raven,

השאלה ברורה, אני מקווה אבל אני צריך בירושלים וזיג זג לא טוב לי ואין בהום סנטר וכאלה (לפחות לאלה שבירושלים) התקשרתי ואמרו שאין הם לא מוכרים אולי זגגים אבל זה נראה לי יקר אבל אני כבר נואש אז זה כבר לא כל כך משנה. תודה מראש Amos.G

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by g2a2l2,

כדי לחבר מסך חייב להשתמש בRibbon Cable או שאפשר לחבר את זה עם החוטים של הכבל של המספסת ? ועם כן אז צריך לחבר את זה ישירות לפינים ? והאם יש הגבלה לאורך הכבל ? לא הסברתי את עצמי נכון אני מדבר על חיבור של מסך lcd קטן ועם כבר מדברים על זה שאלתי שאלה על חיבור מסך של מכשיר roland canvas sc-8850 על המסך כתוב hd 66206te ונראה לי שהוא מדגם pwb51026a-vo של חברת optrex

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ndv,

אני רוצה לבנות שלט חוטי למחשב. הרכיב 5 כפתורים שישלטו על המחשב כמו הקודם הבא נגן וכו' איך אני עושה את זה, יש איזה מדריך ? עדיפות לחיבור USB (מאמין שיש איזה דרייבר מתאים)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7583

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yakirsh4,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי את האוזניות האלא http://www.turtlebeach.com/products/ps3-gaming-headsets/ear-force-px5.aspx וכרגע אני משתמש בבטריות של דורסל שזה יקר ניסיתי את הבטריות הנטענות של GP וזה לא עבד כמו שצריך ורציתי לדעת אם יש בטריות אחרות שיותר זולות מדורסל ועדיין יעבדו כמו שצריך (עדיפות לבטריות נטענות אבל אם אין בטריון נטענות מספיק חזקות אני ישמח גם לבטריות רגילות יותר זולות מדורסל שעולות 3.2 שקל לבטריה) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.