אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבל רמקולים די עבה של 2.5 מ"מ שאני מעוניין להלחים לו לשני הצדדים מחברי RCA כדי לחבר לרמקולים. הבעיה שהמתאמים קטנים ולא נוחים להלחמה וגם הכבל עבה וקשה לחמם אותו עם המלחם הפשוט שיש לי שמגיע עד 450~ מעלות. אני משתמש בבדיל 60/40 0.4מ"מ ויש לי גם 1מ"מ. תמונות: http://jpg.co.il/view/514cba4bb6327.jpg/ http://jpg.co.il/view/514cba4bbbff5.jpg/ שימו לב בתמונה הראשונה , החיבור הקטן של המחבר הוא ללא חור , אלא כמו צינור חלול בלי הלמעלה ונוצר איזה שקע שאין לי מושג איך אפשר להלחים לשם כבל. בתמונה השנייה רואים את הכבלים העבים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחלטתי שבמחשב הזה יהיו לי כבלים מעוגלים אז לקחתי את הכבל IDE והכבל פלופי שבאו עם השלוח סימתי כל 8 גידים עם טוש ויצאתי לעבודה וזו התוצאה הסופית: גיד אחד חשפתי ממנו טיפה בטעות, אבל שמתי לו פלסטר אז עכשיו הוא מחלים נו, מה אתם אומרים למוד ראשון? לא מקסים, אבל פרקטי נ.ב. לעגל פלופי יותר קשה מIDE, כמה מוזר...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש לי כמסכי LCD? תמונות:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר כורסת טלויזיה למחשב (באמצעות USB ושלט כלשהו) ככה שתגיב במשחקים תומכים FEEDBACK כמו DIRT2? מישהו (בעולם) כבר עשה פרוייקט כזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב תקשיבו יש לי מסך ישן עגול כזה ורציתי לדעת איך אני יכול לישר אותו אין לי כסך לקנות אחד חדש :'(
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראית ברשת בעבר מן גומיה עבה שתומכת ב HD ובולמת את הזעזועים שהוא מייצר ומרכיבים את ה HD באיזור של הכונני CD בגלל עובי הגומייה . מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג כאלה ? ( אם מבינים למה אני מתכוון , אני יודע שההסבר הוא לא כזה ברור) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהוא פרסם פה קישור לאיזה מוד נחמד שנקרה מחשב בתוך הקווריום פשוט לקחו אקווריום שמו בו שמן מנרלי (שקוף) וסמו את הלוח אם בפנים ורק את ההרדים והצורבים בחוץ אני מת לראות את הסרטון הזה עוד הפעם אני פשוט לא מוצא את זה וחיפשתי שעה עכשיו בחיפוש אני מקווה שאיזה מישהוא פה שמר את זה במעודפים וישלח כאן את הקישור חוץ מזה היתי מת גם לעשות את זה רק עם איזה משהוא שיקרר את השמן המנרלי ושזה יהיה מינוס 5 מעלות ולעבוד ככה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משהו רציני, התחיל כמארז ישן, קיבל צביעה, חלון ומאוור לדים חדש תמונות: יש קצת (הרבה) אבק אבל לא נורא
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש. ואני רוצה לשפר אותו אבל אני לא יודע איך ... יש לי כאן תמונה שלו תציעו הצעות בבקשה.. תודה מראש לירן http://www.geocities.com/liranss/ תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לצבע את המארז שלי בצבע שחור כמו כן אני רוצה חלקים מסויימים לצבוע בצע מטאלי כך שיראה כמו סוג של מראה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שדרוג המערכת שלי, אני רוצה להתחיל "לעצב" את המארז מחדש כדי שיראה טוב יותר וגם לקבל סירקולציית אוויר טובה יותר . כרגע במארז אני יכול לשים: מאורר 80~120 מ"מ קדמי. מאורר 80 מ"מ אחורי. מאורר 80~120 מ"מ בדלת המארז. נתחיל עם הקדימה של המארז: תיכנונים לקדימה: במפרץ מתחת לצורב לשים שלושה כאלו: 2pcs,12V ON/OFF MARKING ROUND ROCKER SWITCH TOGGLE RED LED,2138 | eBay ועוד מפסק ראשי אחד מצד ימין להם: eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices את רוב החלק האפור למטה להוציא ולשים במקומו רשת (יושב שם המאורר). החלק העליון: זה התכנון בגדול ( אין לי יותר מדיי אפשרויות כי הספק יושב למעלה. Imageshack …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מצאתי בבית מין כבל עם יציאת בננה זכר רגילה (כמו של מיקרופון) שיוצא ממנו 4 לדים כחולים קטנים מחוברים ביחד.. מה זה אמור להיות?|: אני רק שואל כי משעמם לי ואני לא אוהב לזרוק דברים שאני לא יודע מהם הנה תמונות להמחשה: היציאה והלדים (בתוך קופסאות שחורות קטנות) הלד עצמו:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בידי 4 מעבדי P3 ללא שימוש,יש איזה שהוא מודינג שאני יכול לעשות איתם? (מחזיק מפתחות כבר עשיתי) בתודה, ושבת שלום.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2935&catcode=91&AdCat=&parentid= אם הוא מתאים ל htpc אז כרטיס כמו כרטיס קול או מסך יכנסו בו כמו שצריך? כי פעם עבדתי עם מארז כזה http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2220&catcode=91&AdCat=&parentid= והוא לא התאים לכרטיסים רגילים אני הייתי צריך לחתוך מהברזל של הכרטיס כדי שהוא יתאים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר קטודה קרה או לדים לרמקולים של מחשב כך שהאורות יהבהבו בקצב של השירים מהמחשב. איך עושים את זה ? משהו כזה, אבל רק שיהיה מחובר לרמקולים של המחשב.. יש לי רמקולים 2.1 של לג'וטק עם מגבר, אם זה משנה משהו. נראה לי שחשוב לציין שהכל יופעל דרך מחשב נייד!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי בעיה וגם שאלה... אני באמצע בניית בקר שליטה על מאווררים לבקר יהיו 2 מצבים מצב אחד, השליטה תיעשה על ידי פונציומטרים מצב שני, המאווררים יעברו לשליטת תוכנה דרך הלוח הבעיה-חיברתי מאוורר 3 חוטים ללוח (לא מאוורר מעבד) תוכנת SPEEDFAN מזהה אותו ומציגה את ה RPM אבל כשאני מוריד את האחוזים ב PMW המאוורר לא מוריד מהירות וגם בבדיקה על ידי מכשיר מתח, המתח נשאר קבוע על 11-12V יש לציין שמאוורר המעבד כן נשלט בהצלחה על ידי תוכנה ובביוס האופציה Q-FAN על מצב מאופשר... למישהו יש מושג מה הבעיה? ועכשיו השאלה-האם בחיבור ללוח, בעת שינוי רמת ה PMW מצב החוט השלילי נשאר קבוע ורק מצב חוט החיובי משתנה? אני שואל כי בבקר מאווררים שאני בונה אני רוצה שהמאווררים יחוברו קבוע …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי לנסות לבצע פרוייקט עם פרספקס (חריטה חדשה,בסגנון ה-High Couple שעשיתי). אני רוצה שהיא תואר גם ע"י לדים UB. היום הלכתי לחנות וקניתי 8 לדים UB - ארבעה כחולים וארבעה לבנים. יש לי אצלי בבית נגדים של 75 אום. מקור המתח למוד שיבוצע יהיה חיבור דרך USB,שנותן 5V . שאלתי - האם נגד של 75 אום יספיק למעגל של 4 לדים UB שיחוברו זה לזה,ושמקור המתח יהיה של 5V? אם בלבלתי במושגים,אני מתנצל - אני כותב אחרי משמרת לילה בביה"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מטענים סולאריים לפלאפונים (או שיש את האפשרות להכין אחד) אני צריך מטען לפאלפון הזה http://www.gsmarena.com/nokia_2730_classic-2800.php אני ישמח אם תביאו לי קישור לאיבי למטען מוכן או את המידע\תרשימים\חלקים להכנת אחד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב החומרה בפנים בסדר הוצאתי אותה ואת המארז אני רוצה לתקן ולשנות דבר ראשון הכפתור לא עובד כי הכבל נקרע ואין את הקפיץ שמחזיר את הכפתור אחורה איזה כפתור אני צריך לקנות ולהחלים? אני רוצה לצבוע את המראז ככה שאני רוצה קודם כל לשייף את הצבע הישן התחלתי עם נייר זכוכית אם אני לא טועה נייר זכוכוית 150 איזה נייר זכוכית ממומלץ לדבר כזה? ומהי הדרך הכי טובה לצבוע שמעתי שכדאי לשייף את הצבע ואז לעשות שכבה ראשונית ואז נייר מים ואז עוד שיכבה או שיש דרך טובה יותר? תודה רבה מראש חגי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם כבר התחלתי אז אני ימשיך לקבל המלצות מחברי הפורום ...לפני שבוע anatoli המליץ לי על רב מודד טוב Uni T UT61E וכבר הזמנתי מאיביי לפני כמה ימים כי בארץ זה לפחות 150 שקל יותר עכשיו אני רוצה לקנות בדיל איכותי ודק וגם פלאקס טוב נוזל או שפורפרת ( לא יודע מה עדיף ) ובכלל אני מעוניין לדעת מאיפה אפשר לשיג דברים טובים בזול בארץ אני מתכוון לדברים כמו חוטים להלחמות, מחברים עדינים למתח, ושרינקים... פערי המחיר בין קניה בארץ לקניה בחו"ל של כל הג'אנק הזה זה הבדל רציני?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך הפסי לדים לדוגמא שאני מוצא בEBAY אמורים להתחבר בתוך המארז.? כמו אלה לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/4x-30cm-Red-15-LED-Car-Trucks-Motor-Grill-Flexible-Waterproof-Light-Strips-/321082416715?pt=US_Car_Lighting&hash=item4ac200de4b נ.ב - יש לכם הצעות למוצרים אחרים בEBAY שאפשר לעשות איתם דברים יותר מעניינים ? יש אפשרות לדוגמא להכין כרטיס PCI( או שיש מוכנים כאלה שנמכרים) כך שבצד האחורי של המארז יהיה כמו מן כפתור הפעלה לפס הלדים פלוס שליטה על העוצמה(בהירות) לדוגמא ? אשמח לעזרתכם, תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות קטודות למארז שלי (טרנספורמר) רציתי לדעת אם אלה טובים אם למישהו יש אותם אז יכול להגיד לי. VIZO Starlet Cold Cathode Light UV Dual http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_2170&products_id=14302
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
!!! אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אז אם הוא לא אנא העבירו אותו למקום הנכון !!! אני מתכוון לבנות בקרוב אתר שיקרא GUIDE LINK כאמור הוא יהיה אתר עם לינקים למדריכים, מכיוון שאני רואה המון מקרים שאנשים מחפשים מדריכים ולא מוצאים אותם. אני מעוניין בעזרתכם על מנת למצוא את כל הלינקים האפשריים על מנת שהאתר אכן יוכל לעזור לכל מי שירצה. מדריכים מתקבלים בברכה מכל שפה , מה שיהיה שונה מאנגלית ועברית יתורגם בעמצאות אתרים המתמחים בכך. תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-