אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי לד קטן אני חושב של 3MM כחול אני רוצה לחבר אותו למולקסים (אם אני זוכר נכון,החיבור של מאוררים ישר לספק) איזה נגד אני צריך(צבעים) לאן אני מחבר רגל ואת הרגל של נגד?(נגיד שחור אדום ) ואם אפשר ציור קטן בציר להבנה .... תודה!
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מסך מחשב נייד ישן (LCD TFT)... גודל 12-13"... אי אפשר להשתמש בו בתור מסך נתונים קדמי כי הוא גדול מדיי... יש אפשרות אולי לחבר אותו כמסך על צד המחשב? איך אפשר לחבר לו חוט ל DVI או VGA?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקשיבו היום היה לי שיעור על זה ורק התחלנו אבל השתחררתי בגלל איזה סיבה. עכשיו יש לנו בוחן אחרי החופש ואני צריך תעזרה שלכם. ממה שלמדנו בהתחלה יש שחור אדום צהוב וכל הצבעים האלה . עכשיו מה שלא הבנתי זה נגיד יש לי בנגד צבע זהב 5 אחוז חום שחור חוםאז אני לא מבין למה זה יוצא 100 זה לא אמור לצאת 101 מה הקטע פה אני לא הבנתי כי לא הייתי ויש עוד תרגיל נגיד צהוב סגול צהוב אז סגול זה 4 וסגול זה 7 אז למה זה יוצא 470000? אז סתם מהגיון הבנתי שנגיד צהוב זה 4 אחרי זה 7 ואז כאילו צהוב זה ה 4 אפסים אבל מישהו מוכן לפרט על הכול בשבילי בבקשה זה ממש דחוף עם אני יכשל יעיפו אותי מהפרוייקט הזה ...
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך בדחיפות את התמונות של הפרויקט הזה ואם יש לך עוד פרוייקטים מופרחים שכאלה שלחו לי ליניקים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי כמה חלקים ואני משדרג ת P1 שהיה לי קניתי לוח מעבד וכרטיס מסך חדשים (זכרונות עוד מעט) עכשיו יש לי מארז של P1 יש לי בעיה קטנה בספקים הישנים היה כפתור כזה שלוחצים עליו ואז המחשב היה נדלק עכשיו הוצאתי תכפתור הזה כי אני מחליף תספק. נשארו לי כפתור של ריסט וכפתור סטנד-ביי הכפתור של הPOWER נשאר בלי לחצן כי הוא היה מותאם לספק. אז עכשיו יש לי שתי כפתורים כמו של הריסט שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החיבור של הסטנד-ביי שיהיה זה שמפעיל תמחשב? הלחצנים של הריסט והסטנדביי הם קפיצים כאלהת לא נשארים לחוצים.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פוקסוקון דיאבוליק גיימינג (תמונה בלינק) http://www.hltechnology.com/image/diabolic.jpg מורכבים עליו כוננים אופטיים לבנים וזה ממש מכער אותו. אז מה שאני רוצה לעשות זה לצבוע את הכוננים בשחור שיתאימו למארז אבל אני רוצה שתאמרו לי באיזה סוג צבע אתם משתמשים ושלא יחדור לכונן ויהרוס אותו או משהו :
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מעגל קטן שיחלק מתח בין הצרכנים. בכניסה יהיה ספק מיוצב של 12 וולט 5 אמפר. זה יחולק לשלושה צרכנים. שניים יקבלו עד שני אמפר (זה טווח ביטחון, הם לא אמורים לעבור את האמפר כל אחד) ועוד אחד יקבל עד אמפר (כנ"ל, הוא לא אמור לעבור את החצי אמפר). באילו מחברים, ואיזה עובי חוטים כדאי להשתמש? לפי טבלה שראיתי ברשת, 18 AWG אמור להספיק לצרכנים הכבדים. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan ולשלוט בחורף במהירות כדי שלא יהיה המון רעש... ראיתי בPandas את ה ZALMAN FAN MATE 2 איך הוא...? ודרך אגב יש לי בינתיים את ה Vantec Tornado ויש לו זרימת אוויר של 84 CFM אבל אין לי אפשרות לשלוט בו בגלל שיש רק חוט צהוב (למדוד את המהירות לא?) אז אני לא יכול לשלוט עליו... והבעיה שהדלטא הוא 92 מילימטר וההיטסינק הוא 80 מ"מ... יש המלצות למאוורר 80 מ"מ (אני הולך לשים אותו על המעבד כמובן) עם זרימת אוויר בערך ב 80 + -?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר חנויות שניתן לקנות בהן רכיבי אלקטרוניקה בסיסיים (לדים, נגדים, פוטנציומטרים וכ"ו) באיזור רמת גן-גבעתיים ? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
I've been designing this LED lighting circle to connect to the Power Supply molex cable inside the PC. I will be using the 5mm blue LEDs from LSDiodes (http://www.lsdiodes.com/5mm/5mmblue.htm). Using na on=line resistor calculator, I figured I need a 100 Ohm resistor. Everything is going to by whelded in parallel way, with the only diffrence being that each side of the Electronics (the red bar and the black bar) being at a diffrent side of some sort of board to be mounted on. Thanks.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניב הוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישן פתח אותו הביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומים וככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת... השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשני תודה לכל העוזרים!! אוראל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא של חבר שלי יש סנוקר ויש לו כוורת עם הרבה בקבוקים (בר) זה ניראה ככה: http://img822.imageshack.us/img822/3453/img2012120800376.jpg בתוך התאים של הכוורת, בגב הכוורת יש מראות.. ככה שזה יכל להשתלב עם לדים או ניאונים מצויין ! אני רוצה לעשות תאורה לכל תא ותא .. לפני כמה זמן קניתי 20חתיכות של 9 לדים על כל חתיכה מחוברים 9 לדים (אפשר לראות כאן). דבר כזה יכל לעשות את העבודה ? כמובן עם ספק כוח מתאים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פרויקט של הרבה (100+/-) לדים שיהבהבו לפי סאונד ראיתי שאנשים עושים וזה לא יוצא להם ממש חזק וכל זה איך אני יכול לעשות משהוא בקנה מידה כזה? (זה לא למחשב זה בכללי שיקלוט סאונד בחדר תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן עלה לי רעיון... אם יש לי עבר אלחוטי אני יכול להשתמש באינפרא שלו כדי לשלוח דברים למחשב מהפלאפון שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות גרילנדה מלדים שתתחבר למצת הרכב. למה לדים? כך היא תיהיה מספיק קטנה כדי להיות ברכב ולא לתפוס הרבה מקום, ותזלול מעט אנרגיה. הגרילנדה היא לשימוש מחוץ לרכב אם זה לא ברור. דרישות: גודל קומפקטי עוצמת הארה חזקה שתיהיה חסכונית בחשמל חיבור פשוט ובטוח שלא יהיה מסובך מדי. על מה חשבתי? חשבתי לחבר את הלדים בעזרת כבל USB שהתחבר למצת הרכב ויקבל מתח מה אתם אומרים? איזה לדים חזקים יש שגם יחסית חסכוניים באנרגיה? מה המתח שלדים מקבלים? האם יש כאלה שמקבלים 5V או 12V וכך לא הצטרך לדאוג להמרות מהמצת. האם ניתן ליצור מכול כבל USB כבל מתח הדרוש לפרוייקט או שיש לקנות משהו מסוים? האם יש מתאם USB למצת שלא מוריד את המתח ל5V, אם לא האם מתח כזה יספיק ללדים חזקים כמו שאני צריך? אני צריך רע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שזה מוריד את החום אבל איך היא בנויה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מחפש איזה פרויקט שפורסם באתר המאזר היה בנוי מעץ והפאנל הקידמי היה מעץ בלזה זה מה שאני זוכר הוא היה אחד היפים פה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם הוספה של גרילר למאוור מוסיפה משהו לביצועים???? או סתם ליופי??? תודה.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אבא רצה שנסדר את האוטו אז זה מה שעשינו... מצאתי שם כמה שואבי אבק כאלה חזקים לאוטו... שמתחברים למצת ואז חשבתי 1+1=11 סתם חשבתי מצת אוטו=12 v מולקס=12 v שואב אבק-מצת אוטו+מולקס=שואב אבק קטן וחמוד למחשב!!!! ד"א למישהו יש רעיון לכותרת????? טוב,הלכתי אני יחזור יותר מאוחר
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב מאפס, נאלצתי לקנות חלקים למחשב מכמה חנויות שונות ולכן לא הייתה לי ברירה אלא להרכיב הכל באופן עצמאי. אני חייב להודות שלקח לי כמה שעות, לקחתי את הזמן ולמדתי תוך כדי תנועה אבל התוצאה הייתה שווה את זה. חוץ מזה, בזבזתי הרבה מאוד זמן על הסידור של הכבלים, אבל נהנתי מכל רגע כרטיס מסך אני אקנה בהמשך. שאלה קטנה ברשותכם, המאוורר על הקירור של המעבד יושב במקום המתאים? לא הבנתי את עניין הכיוונים של החצים על המאוורר. מפרט: i7 4790K Scythe Mugen 4 Asrock z87 Extreme4 Corsair Vengeance 8GB 1600mhz Samsung ssd 850 evo 120GB Seagate 2TB Barracuda Seasonic G-550 Cooler Master 690 III תמונות:
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
למי שמתכנן פרוייקט כמוני זה ייעזור מאוד.. http://galleri.sweclockers.com/galleri_lista.php
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל האם ניתן לצפות אלומיניום בכרום. במידה וכן: האם הציפוי פוגם בצורה משמעותית בהולכת החום של האלומיניום ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה התפקיד של הגריל בעצם?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-