אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלות, בנתיים שמתי שם מאוור (רגיל, של בית) מול המחשב אבל זה לא פיתרון רציני, הסידור מאוררים נכון לעכשיו הוא 2 מאחורה: 120 שמוצאים, עוד 1 מקדימה, גם הוא 120 מכניס, ו80 מלמעלה מוציא. חשבתי על כמה פתרונות לבעית החום: יש בדלת הצידית מקום למאורר 80 שאני רוצה להפוך ל120 ומקרוב יותר חשבתי להוציא את התושבת פלסטיק, לקדוח חורים ל120 ואז לחבר אותו NEXT עכשיו לחלק הקידמי: בתא הראשון יש צורב DVD, השני ריק, חשבתי להכניס שם פאן באס, השלישי, רביעי וחמישי תפוסים ע"י הכלוב של הHD (כלוב נפרד שנימצא בתוך הכלובים של הCD, ואפשר להזיז אותו לאיפה שרוצים) ויש שם מאוור של 120. מדדתי ויש מקום לעוד 2 מאוררים של 120, השאלה שלי, איך לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמובן שבזמן האחרון הטמפ' עולות, אבל בשביל כרטיס כזה זה לא ממש משנה... בכל זאת, בשביל הניסיון שבעניין לקחתי צלעות קירור של סלרון שנשרף לי, חתכתי אותם לגודל המתאים, קדחתי בהם חורים בשביל הקיבוע, והוצאתי את הצלעות שהפריעו ל"ברגים". תמונות מכל התהליך אין לי, רק של התוצאה, ותמונה שמצאתי בגוגל של הכרטיס שלי... תמונה ראשונה- הכרטיס במקור, התמונה מגוגל, לא מצאתי משהו ברור יותר... http://www.gnt.se/productimages/CGN-348ATVD.jpg בתמונה הראשונה הכרטיס אחרי "מוד", בתמונה השניה הצלעות המקוריות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה נשמע? אצלי לא כל כך טוב, דוד שלי התחיל להתעסק עם ברזל, נחושת, חוטים וכל זה, אז היום הייתי במגרש איפה שאני עובד בדרך כלל על כל מה שאני עושה למחשב שלי, ופתאום אני קולט משאית מורידה איזה 5 מדפסות לייזר לפירוק, אמרתי למה לא? התחלתי לשבור חחח באתי לתת מכה מה זה חזקה עם פטיש של 10 קילו פתאום אני קולט שיש מאורר ענקי בספק כוח של המדפסת! אמרתי זהו! אני לא נותן שום מכה אני מפרק, כמובן התחלתי לפרק כל המדפסת מכוסה בפח חד מאוד! תזהרו חחח פירקתי מאורר אחד וואלה מאושר אבל הבעיה היא שהוא 24 וולט, זה לא ישפיע עליי חחח שמים שנאי מיוחד כזה לא זוכר את השם שלו שמוריד מ 24 ל 12 וולט דוד אחר (שגר מעל המגרש) אומר לי תפרק לי גם מאורר, מתחיל בפירוק ושוב פח חד מאוד, עכשיו אתם מכירים את…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים זה הפאנל הסופי ל 2 מאוררים, כרגע הלדים לא עובדים - בעיה כלשהי שאין לי כח לבדוק מהי עכשיו. תעזבו את הסימונים והכל, אני הולך לצבוע את הכל פשוט אני עובד על המארז במגרש של התיקונים של האוטובוסים של החברה אז ככה שאין שם מחשב לבדוק ואני לא יביא את שלי לבדוק שם חח הלדים יסודרו, זה בעיה רק במחשב שלי כי שבדקתי את זה על ספק כח אחר שיש במגרש זה עבד מצוין, מחר אני יבדוק את העניין. אז... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לפתוח חלון במארז, עכשיו חשבתי על דבר כזה: אל תשימו לב לציור, אלא למאוררים הצהוב זה הדופן, הלבן זה החלון שאני יפתח מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מאוור 40ממ שיושב על הכרטיס מסך אבל אין חיבור של 5V, כמו שיש בדרך כלל על כרטיסי מסך לאן אפשר לחבר??? (כל החיבורים על הלוח אם הם 12V)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, שאלות נובים - יש לי כמה מאווררים ג'נריים וכל אחד מהם בעל זרם אחר 0.12, 0.14, 0.18 אמפר וכו. אני מודע לכך שככול שהזרם גדול יותר כך המאוורר הוא עצמתי יותר אבל האם ישנה איזו הגבלה או איזה סטנדרט מקובל? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מכיוון שכל הדברים שיש לי הקשורים ללוגיטק , בצבע שחור , אז מעכשיו גם המצלמת אינטרנט שלי... פריימר + 2 שכבות צבע שחור הביאו לתוצאה בתמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. קיבלתי את המאוורר הזה ואני מעוניין לחבר אותו לדופן המארז. חיתוך ריתוך והגנות זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא צורך 12 וולט DC. לאן אני מחבר אותו בדיוק והאם יכולה להיות בעיה במידה וספק הכח ישן (בן 4). הנה 2 תמונות שימחישו קצת ויתנו קצת פרטים. תודה תודה! עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה להוסיף נורות לד, אני צריך לחבר אותן במקביל או בטור?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לפני עשר דקות החלטתי להתחיל לבנות פאנל שליטה למאוררים - כיבוי - הדלקה, שליטה על המהירות. השאלה היא כזו, איזה כפתור אני צריך בשביל לשלוט על המהירות? אחרי שאני קונה את הכפתור הזה, אני פשוט מחבר אותו באחד מהחוטים של המאורר? או ב - + או ב -?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. יש לי מינימיני (ממש קטן) בר בחדר. הדלת שלו עשויה מפלסטיק לבן ואני רוצה לשים עליה מן מדבקה על כולה של משהו שאני אבחר. המידות של הדלת היא 34*27~ ס"מ והשאלה שלי היא מאיפה אפשר להשיג במחיר הגיוני שירות שידפיס לי תמונה באיכות גבוהה למקרר.. שיראה כמו תמונה או משהו. או אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח. תמונות בקרוב...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הבגרות בגאוגרפיה היום מאוד שעמם לי, ואחי הגדול חזר לפני שבועיים מגרמניה עם מאורר עם אור כחול ותג של החייל מהמשחק CS+CZ. בכל מקרה לקחתי את הצד של המארז, הצד הימיני - בכוונה בשביל לאורר גם את ההארד דיסק שלי. אז חשבתם שזה פשוט נכון? עם כל הכלים שהיו לי (והיו הרבה תראו בתמונות את המקדחה) דיי התענתי כי לא היה את המקדח כוס כי הוא נשבר באמצע החתיכה של החור. אז הנה התמונות לפי תהליך העבודה. תהנו! שלב א', מסרטטים על הדופן: חשוב מאוד לסרטט ולא לעשות סתם ככה. שלב ב', קדיחת החורים לברגים, אל תעשו עם מקדח יותר מדי גדול כי אז הכל יהיה רופף ומעצבן: שלב ג', עשיית חורים לברגים וכמה חורים באמצע בשביל מקום להכנסת הג'קסון לחתיכת עיגול מדויק (נשבר לי המקדח כוס באמצע): שלב…
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי כאן באתר, זאת בגלל הגיוס שלי לצה"ל... אני רוצה להכין מטען לפאלפון שלי (נוקיה 6085) עם בטרייה 9V זאת אומרת שאני רוצה שבעזרת בטרייה 9 וואלט לספק לפאלפון 5 וואלט יציב. לפחות כך כתוב על המטען של הפאלפון: input: AC 100 - 240V 50 - 60 Hz 60, mA output: DC 5.0V 350mA משומה כתוב על הבטרייה של הפאלפון 3.7V אז אני מחפש את החלק הזה שמוריד לי את המתח (המיצב המתח הזה) אני צריך פרטים מדויקים כדי שאני יהיה יכול להזמין את החלק מהאינטרנט ואת המעגל כדי לבנות את המעגל לאחר שיהיה לי את כל החלקים השמח מאוד אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לריבוי הפוסטים על ראשים לדרמל. פוסט אחד שעניין אותי במיוחד, חבר בפורום, קנה המון ראשים לדרמל, ועלה לו הון תועפות. עכשיו ברצוני להאיר את עיניכים, תוכלו לקנות הרבה ראשי, במחירים אטרקטיבים... בזמן טיול קטן באתר של לדיקו (http://www.ledico.co.il), מצאתי ערכות מאוד מעניינות, כמובן מקוריות של החברה DREMEL, במחירים מאוד מפתיעים לאחר בירור עם החנות (אני בדקתי לגבי ירושלים[טובול חומרי בניין], אבל זוהי רשת חנויות, סביר להניח שהמחיר לא ישתנה כ"כ). הערכות: חיתוך וגילוף: הסט שכנראה "הכיטוב" למודרים, חיתוך וגילוף, כך הוא נקרא, מכיל: - כולל 30 יחידות - 192, 194, 196, כרסמים מהירים - 409 דיסקיות חיתוך - 426 דיסקיות חיתוך - 107 כרסם קטן - 953 אבן ציר אלומיניו…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לארגן כבל מאריך של כ20 מטר עבור מסך (VGA) ומקדלת בלבד. א. האם זה יעבוד מכזה מרחק ? ב. האם אני יכול לקחת כבל עם מספר גידים השווה ל2 הכבלים ביחד (כלומר 16+6) כלומר עם 22 גידים, ולעשות ממנו את 2 המחברים בכל צד ? האם זה עלול לעבוד ? ג. היכן משיגים דברים כאלה אם בכלל ? ד. במידה ואין אפשרות, היכן ניתן להשיג מאריכים באורכים כאלו ? תודה מראש, חן
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיצר , היום חזרתי הבייתה מעבודה , הסתכלתי על האוטו שלי , הסתכלתי על הג'יפ שעמד לידו , הסתכלתי על לאדה בצבע בורדו שעמדה ליד האוטו בצד השני ... ואמרתי לעצמי ... חדדדדדדדלללללללללללללללללללללללל !!!!! אינך מכונית רגילה , כי הנך אוטואי ! את האוטו שלי !!! לכן תיהי שונהה בתכלית וכל מיני כאלה , אני לא אלאה אותכם במוך שלי , קיצר , החלטתי לעשות קצת מודינג למכונית שלי . בתור התחלה , איישר לה את המכות בדלתות למטה , ואתחיל במלאכת המהפך שלה . אלווה את התראד בתמונות , עדכונים וכל מיני כאלה . הצעות מעניינות וסתם פידבקים יתקבלו בשמחה .