אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היום נתקלתי בדבר הבא: אני תוהה איך זה עובד, זה ניראה כאילו זה מבוסס על הקיבול של הגוף.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה כמעט סיימתי את הפרוייקט הקטן שלי... נישאר רק להדביק את הפלסטיק של הכונן dvd לבנות שלט למחשב... ולסדר טיפה את הכבלים בפנים ואולי להוסיף מאוררון קטן אז הינה כמה תמונות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תארדואינו uno r3 ושתיכנתי אותו לפי האתר שלהם להבהוב אז אין לי בתוכנה לעשות הרצה ואני לא יודע איך להריץ אחרת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו, מה ההגדרה של גלUV? יש לי מנורה סגולה שנקנתה בשז"ר בשביל להחליף מנורה של קוטל חרקים היא מתחברת לשקע נורה רגיל וכתוב על הקרטון שלה: חברה: ORLITE דגם: T10 230V 25W BLB UV 360NM (כלומר אורך גל 360 ננומטר) אבל היא לא "מדליקה" את הכבלי UV העגולים שלי בניגוד לנורת האולטרא שבחדר של אחי...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש פה ורק היום הצלחתי להיתחבר לאתר אחרי נסיונות אין סופיים אבל בסוף הצלחתי בכול מקרה הנה המדריך מספר 1 מבית אבירם מדריכים ;D מצרכים חיבור מולקס איזולירבד לדים (רצוי אולטרה ברייט) אני בחרתי באולטרה ברייט אדומים חוטי חשמל דקים מספריים צינור שקוף אזיקונים (רצוי) ונגד ייאלה מתחיחלים 1לוקחים את החיבור מולקס וחושפים את שני החוטים שיוצאים ממנו אלה שבתמונה לאחד מהם מחברים נגד לצד אחד ואת הצד השני מאריכים עם חוט ועוטפים עם איזולירבנד 2 לוקחים את הלדים ומחברים לכול רגל חוט באורך הרצוי בשתי צבעים שונים ועוטפים עם איזולירבנד 3 מחברים את הלדים (כמה שרוצים) לחיבור מולקס ועוטפים את החיבור עם איזולירבנד מכול לד יוצא שתי חוטים ומהאדום והשחור של המולקס גם יוצא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מאווררים ביינוניים (3 מאווררים + אחד אופטימלי של המארז) אני רוצה ליצור כפתור שיכבה 2 מאווררים חבל לי על הרעש בלילה. אני יעביר את זה דרך חורי קרור המים של המעבד וכך אני יוכל להעביר את זה למצב נגיש יותר ליד (מארז V3). (אני יכול להשיג כל צייד כולל עט חשמלי)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, יש לי ביגטייפון ישן, מימי ה-Athlon XP. בקרוב אני משדרג את המחשב ל-AM2, ורציתי לדעת האם יש דרך להרכיב את הקירור הנוכחי על המעבד החדש ? נראה לי מגוחך לקנות BigTyphoon חדש בשביל זה.. תודה, תומר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאוד נחמד למודרים שרוצים להשקיע קצת יותר ולא רוצים לעבוד עם לוחות PCB ג'נריים מוכנים. המדריך לא מסובך במיוחד, החומרים לא קשים להשגה, והותצאות מדהימות. http://members.lycos.nl/anthonyvh/index.php?page=pcb
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מארז, ואין פרספקס.לא בהום סנטר ולא ב ACE (אני גר בראשון)ואני לא יודע אפה לקנות :-[ המוכר בהום סנטר שלח אותי בכלל לראש העין ואמר שהם לא מחזיקים את זה בכלל ברשת.. אז אני שלחתי אותו למקום אחר ... ;D מישהו יודע איפה אפשר לקנות (חוץ מזיגזאג) פרספקס ? עדיף באיזור המרכז, והמחיר כמה שיותר נמוך. אם מישהו יודד בבקשה שיכתוב כאן. ואודה מאוד למי שיעזור לי למצוא חנות שמוכרים בה דיסקיוט לדרמל בראשון (או בסביבה) תודה על העזרה התמונות צולמו עם Canon PowersShot A75 (והדרמל עלה 400 שקל : P בלי הציר ) *** אני רואה שזה לא יוצר טוב ועכשיו אני מת לישון, אז פשוט תסתכלו כאן : http://briefcase.walla.co.il/yurims ותראו גם אוע תמונות של המצלמה עצמה. Sorry, אני אתקן …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי =] כמו שאתם יכולים לראות התחלתי פרויקט מודינג ראשון שלי - Panther Project (דרך אגב אשמח אם תוכלו לעזור לי בתהייעצות , פרטים בעמוד 2 בפת'רד של הפרויקט) אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 80/120 מ"מ, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר, ואני לא יודע איפה הכי כדאי לשים אותם אני רוצה שזה יהיה כמובן כמה שיותר אפקטיבי.. אבל גם חשוב שיראו אותם כי הם כנראה יהיו מוארים (אז כאילו מאחורה לא מתאים ) תודה מראש לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך הכוונה בחיבור מסך לבקר שקניתי עבורו. הבקר הקודם נשרף וקניתי אחד חדש אבל אני חושש שהוא לא תואם לקודם. מצורפות תמונות של החיבור למסך 32 פינים ושל הבקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי פס לד תקין אבל לאחר קמה שעות כמה לדים החליפו צבעים למה זה קורה? מדובר על פס 2.5 מטר ושנאי 5A 12V.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנה עם המחשב - הגיע הזמן לשפץ קצת את המארז (CM 690II B). אני רוצה להחליף אותו לצבע לבן באיזורים הבאים: כל התושבת של הלוח אם בפנים, ללבן מוחלט. את הרשתות למעלה (הברזל) להחליף או ללבן או לאדום. דלת בצד שמאל גם בלבן, אבל לחתוך ולהשים חלק פרספקס. אז יש לי כמה שאלות: 1. באיזה דגמים של צבע אני יכל להשתמש ? שיראה כאילו זה בא מהחנות (מט). 2. אני אצטרך לצבע בסיס ? (בגלל ההחלפה המוחלטת משחור ללבן) 3. כמה בערך יעלה לי פרקספקס (100% שקוף) 35x35 (ס"מ) ? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונה מדברת בעד עצמה: מישהי מוכרת שוט שמורכבת מכבלי רשת. לגיקים שאוהבים להתפרע... עוד הסבר כאן: http://www.geekologie.com/2011/05/kinky-computing-ethernet-cable-fetish-wh.php [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תאפשרות לעשות למארז ציפוי של ניקל בחינם עכשיו אני לא יודע איך זה בדיוק ייצא וגם חשבתי לבנות מארז לבד רק לא החלטתי איזה בנתיים אני נעזר בתוכנה הזאת http://www.sketchup.com/index.php?id=21&csid=136 בכל מקרה לקטע של הציפוי בניקל תמארז מה אתם אומרים שווה לנסות ? ייצא יפה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.) ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה... שוקרן ניר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדלקת לקחה לי כ"כ הרבה עבודה! כי לא היו לי את הפצירות והניירות זכוכית במידה הנכונה,והכל יצא סריטות. רק אח"כ שחיפשתי את הספריי הכתום מצאתי את נייר זכוכית מושלם לזה! (220) בעכבר צבעתי רק את הכתום כיא הוא יפה ככה,אולי אני אחתוך ואוסיף פרספקט איפשהו רק יש לי שאלה,איך אני מוסיף לדים לעכבר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שונא שהמאווררים לא מסתובבים גם לצד השני זה בגלל דיודה מעצבנת שדחפו לשם בנוסף דחפו נגדים על מנת להוריד את הסל"ד של המאווררים אני רוצה להעיף את הנגדים ואת הדיודה יש לכם מוסג איך אני עושה את זה? נכון לעכשיו לא הכפת לי הרשע של שהמאווררים יעשו כתוצאה מהורדת הנגדים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח באם מישהו יכתוב מדריך המפרט את סוגי הלוחות שיש ואת סוגי התוספים כמו משדרים סנסורים אם הסבר קצר לכל אחד ושימושים אפשריים בנוסף לאלא החדשים בתחום איך משלבים סנסורים וכו בלוח(שליטה כתיבת קוד וכו) ולסיום אני שמח שמישהו הרים כפפה ואני מקווה שבאמת תיהיה פו קהילה לתפארת מדינת ישראל בהצלחה !!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן גיסי הביא לי קופסא עם המון נגדים ועוד כמה רכיבים אלקטרוניים שאני לא מצליח לזהות, המצלמה שלי לא בשיא אז בנוסף הכנתי גם שירטוט: http://photos.walla.co.il/ilshishos (הרכיב עצמו מוקף בעיגול אדום). יש לי כמה נגדים משומשים (שהיו מולחמים ללוח הלחמה אבל הוצאו) הם עדיין יכולים להיות בשימוש?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-