אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בחלק העליון של הDVDROM שלי... עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קודם כל האם יראו משו מעניין (את הדיסק מתסתובב וכו.) ושאלה השנייה האם זה לא מסוכן??? הכי יש קטע של קרינה, לייזר וכל הבולשיט הזה... שוקרן ניר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מחשב את ההספק של הנגד שאני צריך לא הבנתי את זה במדריכים... אם למשהו יש הסבר פשוט אז בבקשה אני צריך עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מטען של 500mA ומצבר עם 8.5 אמפר אבל אני רוצה מטען שיטעין אותו מהר מאוד אז עם למשל אני יקנה שנאי של 220V<12V ושימיר ל5 אמפר אז יטעין יותר מהר לא? ואם אפשר ,ראיתי פעם מעגל עם 2 לדים וכמה נגדים שמחברים בין המטען למצבר ושמסיים להטעין הנורה נדלקת תודה לעוזרים אתם ממש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש פה ורק היום הצלחתי להיתחבר לאתר אחרי נסיונות אין סופיים אבל בסוף הצלחתי בכול מקרה הנה המדריך מספר 1 מבית אבירם מדריכים ;D מצרכים חיבור מולקס איזולירבד לדים (רצוי אולטרה ברייט) אני בחרתי באולטרה ברייט אדומים חוטי חשמל דקים מספריים צינור שקוף אזיקונים (רצוי) ונגד ייאלה מתחיחלים 1לוקחים את החיבור מולקס וחושפים את שני החוטים שיוצאים ממנו אלה שבתמונה לאחד מהם מחברים נגד לצד אחד ואת הצד השני מאריכים עם חוט ועוטפים עם איזולירבנד 2 לוקחים את הלדים ומחברים לכול רגל חוט באורך הרצוי בשתי צבעים שונים ועוטפים עם איזולירבנד 3 מחברים את הלדים (כמה שרוצים) לחיבור מולקס ועוטפים את החיבור עם איזולירבנד מכול לד יוצא שתי חוטים ומהאדום והשחור של המולקס גם יוצא…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר Bluetooth Module ל-Arduino Nano שעובד ב-5v. Bluetooth Modules עובדים ב-3.3v, ואני משתמש ב-Arduino Nano שעובד ב-5v, וגם שאר הרכיבים האחרים שאני מחבר אליו עובדים ב-5v, כגון ממסרים, LCD, ושאר רכיבים. כך שאני רוצה להשאר ב-5v, אבל גם רוצה לעבוד עם Bluetooth מה הכי טוב לעשות? לקנות Logic Level Converter? או שיש עוד פתרונות אחרים? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונה מדברת בעד עצמה: מישהי מוכרת שוט שמורכבת מכבלי רשת. לגיקים שאוהבים להתפרע... עוד הסבר כאן: http://www.geekologie.com/2011/05/kinky-computing-ethernet-cable-fetish-wh.php [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך הכוונה בחיבור מסך לבקר שקניתי עבורו. הבקר הקודם נשרף וקניתי אחד חדש אבל אני חושש שהוא לא תואם לקודם. מצורפות תמונות של החיבור למסך 32 פינים ושל הבקר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נכון שככל שאני מוסיף נגדים ללד הוא יעבוד כרגיל? שהאור שלו לא יפחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדלקת לקחה לי כ"כ הרבה עבודה! כי לא היו לי את הפצירות והניירות זכוכית במידה הנכונה,והכל יצא סריטות. רק אח"כ שחיפשתי את הספריי הכתום מצאתי את נייר זכוכית מושלם לזה! (220) בעכבר צבעתי רק את הכתום כיא הוא יפה ככה,אולי אני אחתוך ואוסיף פרספקט איפשהו רק יש לי שאלה,איך אני מוסיף לדים לעכבר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שכתוב לי על הקבל 104 כמה הוא שווה? ואיך מחשבים ערך של קבלים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע חרא איכות אבל אפשר להבין האם ניתן לחבר כזה חיבור למאוור ואז לחיבור מאוור בלוח?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מדובר במארז CORSAIR 570X (התמונה לא שלי אלא רק להמחשה) הרדיאטור אמור לשבת באותה הקונפיגורציה כמו זה שבתמונה רק שהוא 360MM. בגדול הברגים אמורים להכנס דרך פלטת מתכת שיושבת בחצים האדומים, דרך המאווררים לתוך הרדיאטור. הבעיה היא שהבגרים שלי קצרים מידי ולא מגיעים לרדיאטור בגלל תוספת ה2-3MM של הפלטה. אז התחלתי לחשוב על דרך לחבר\לחבוק את הרדיאטור ע"ג המאוורים עד לפלטה שמחזיקה את המאווררים שנראית כך: (בחצים האדומים יושבים הברגים של המאוררים, הכחולים פנויים) הבעיה היא שהרדיאטור ברוחב המאוררים בדיוק ולא בולט עד לחצים הכחולים, מה שמקשה לחבוק אותו יחד. אם למישהו יש רעיון כיצד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מאוד מתעצל מאוד לבנות\להתנסות\לשחק במיקרו בקר מכיוון שהדרך שאני עובד איתו מאוד לא נוחה ומציקה. עד היום הרכבתי את כל המעגלים על מטריצה, דבר קצת מעצבן במיוחד מבחינת הממשק למיקרו בקר, קווי התכנות וכו'. לכן בתור פרוייקט חשבתי לבנות לוח פיתוח לבקר, משהו קצת דומה לארדואינו מהבחינה שיש גישה לכל הפינים. הנה כמה פיצ'רים שחשבתי עליהם אשמח לדעה/הצעות לשיפור: לוח שבליבו ישב ATmega328P, לכל הכניסות שלו יתחברו Female Headers בדיוק כמו בארדואינו (הם יותר נוחים מHeader זכר לא ?) הזנת מתח תתבצע דרך מחבר DC 2 מ"מ סטנדרטי, אפשרות להזנה מUSB, אפשרות להזנה חיצונית, שני מייצבי מתח - 5v ו 3.3v עם ג'אמפר ואפשרות להזין את הבקר מכל אחד מהם. האם כדאי לשקול על אופציה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות כזו? אני רוצה להוריד נתוני מיקום GPS ולהזין לתוכנה בארדואינו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה כמעט סיימתי את הפרוייקט הקטן שלי... נישאר רק להדביק את הפלסטיק של הכונן dvd לבנות שלט למחשב... ולסדר טיפה את הכבלים בפנים ואולי להוסיף מאוררון קטן אז הינה כמה תמונות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עכשיו בונה פרויקט על גבי לוח Wire warp למי שמכיר, עכשיו אני רוצה לחבר בין 40 פינים שהכנתי על הלוח לבין 40 פינים של מסך גרפי שיש לי בהתחלה חשבתי על כבל IDE היה נראה אופטימלי בשבילי אבל אז גיליתי שרגל 32 שלא לא מחוברת בכלל ועכשיו אני בחיפושים אחרי כבל אחר שיעזור לי לגשר בינהם יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי =] כמו שאתם יכולים לראות התחלתי פרויקט מודינג ראשון שלי - Panther Project (דרך אגב אשמח אם תוכלו לעזור לי בתהייעצות , פרטים בעמוד 2 בפת'רד של הפרויקט) אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 80/120 מ"מ, אחד מוציא אוויר אחד מכניס אוויר, ואני לא יודע איפה הכי כדאי לשים אותם אני רוצה שזה יהיה כמובן כמה שיותר אפקטיבי.. אבל גם חשוב שיראו אותם כי הם כנראה יהיו מוארים (אז כאילו מאחורה לא מתאים ) תודה מראש לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי פס לד תקין אבל לאחר קמה שעות כמה לדים החליפו צבעים למה זה קורה? מדובר על פס 2.5 מטר ושנאי 5A 12V.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קראתי שכדאי לחבר מיקרו-בקר למחשב, דרך USB Hub, כך המחשב מוגן במקרה של "בעיה" שמתרחשת לנו במיקרו-בקר. האם באמת צריך לדאוג בקטע הזה? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יכולים לחבר למחשב שני ספקי כוח??
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג בקרוב אבל כמו תמיד השאלה הגדולה שיש היא (לא איך) כמה סליב צריך ומאיזה גודל. אנא עזרו 8)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-