עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Idanez,

הסבר קצר מה אני רוצה ולמה. אני מחפש תרשים של איך להרכיב מפסק אינפרא אדום. אני רוצה לכוון פרוג'קטור לחנייה.. בין הפרוג'קטור לרשת החשמל לשים מפסק שעובד על אינפרא שבעצם ברגע שאני מגיע לחנייה אני יכול להדליק את האור בלחיצת כפתור. וכמובן שאני יוצא ממנה לכבות אותו שוב בלחיצת כפתור מהרכב... לא צריך הסברים מיוחדים.. רק את התדפיס של המעגל החשמלי. תודה לכל מי שיענה.. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. זה המוד השני שלי ,יש לי קופסת סאב שאני לא משתמש בה, חשבתי למה שלא יהיה לה תועלת החלטתי לעשות אותה קופסה למחשב, אני רוצה לסיים את המוד בשלושה ימים. הנה קיצור למוד הראשון שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233995.130 התחלתי לשרטט ולחתוך את העץ: אחרי זה בא לי רעיון להוסיף דלת מלמעלה: הספקתי גם כן לסים גלגלים ולסדר את הכפתורים: אלו החומרה שלי: זהו עד היום מה דעתכם?

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. Started by Paranoid,

אני מחפש מארז שיהיה לו עיצוב יפה.. שיהיה לו איוורור טוב ולא משנה לי עם דלת או בלי דלת וכאלה. העיקר שיהיה יפה וטוב...המלצות? (לא חובה מסקיי פיסי אני יכול גם לקנות במקום אחר..)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, יש לי כאן סטוק של המון לדים UB במלא צבעים (אדום, כחול, צהוב וכו'..) אני מתכנן למכור חלק מהלדים, על כל לד 2.5 ש"ח, יהיה מי שיקנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. אז מה אני עושה? לאן אני מחבר את המאוור?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by J0n1,

אני אמור לקבל השבוע מחשב שאני לא יודע מה הנתונים שלו, אבל אני לוקח אותו רק למודינג תיכננתי לצבוע את כל המארז בשחור ולשים קטודה ירוקה/כחולה UV עם דלת פרספקס ולצבוע את הלוח אם עם הטושים הזוהרים בUV רציתי לדעת את שלבי הצביעה של המארז, מאיזה נייר לקנות ועד כמה לחכות בין כל צביעה לצביעה, ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הטושים שניתן בעזרתם לצבוע את הלוח אם, וזה לא יורד? תודה

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by zZOROo,

אני מתקוון ביציאות מולקס כמה V יש בכל אחת מהם ואם אני רוצה לחבר את היציאה ללד של 3V למשל אז נגד של כמה אני צריך וד"א יש למישהו מדריך לאלקטרוניקה אבל משהו רציני לא כמו בעוגן

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by zZOROo,

http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה להעביר מכשיר DVD, ממיר ללוין, וידיאו , פלייסטיישן ומערכת למדף מתחת לטלויזיה. זה לא בדיוק מדף אלא חלל בתוך בטון (כמו שולחן משיש למעלה ולמטה מסגרת בטון) הבעיה היא המכשירים יגיעו לטמפ' גבוהות מכיוון שיש כניסה של אוויר רק מלפנים אז חשבתי אולי להוסיף מאווררים מאחור. השאלה אם לא תיהיה בעיה של סירקולציה כי יש כניסה יחידה של אוויר. החלל שיש שם הוא 70X46X32 (גובהXרוחבXאורך) והחלק הכי רחב הוא 33 ס"מ . אז איך אתם מציעים לעשות את זה ? בעקרון אני רוצה שהמאווררים יתחברו לכבל רגיל לשקע בבית. ועוד שאלה האם יש אפשרות נגיד להפעיל את המאווררים באופן אוטומטי כאשר הטמפ' שם מגיעה לחום מסוים? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by silky,

שלום רב, הייתי שמח לדעת איך לפרק את השני לדים שנמצאים בקדמת המארז(ואולי גם את השניים מאחור) כי הם מאירים לי את החדר ובגדול מעצבנים אותי, מה שגורם לי לשים חולצה שחורה על קדמת המארז ובכך אני פוגם בזרימת האוויר. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by urinka,

אני זוכר שלפני איזה שנה או משהוא כזה מישהו ניסה לבנות פה כרסומת CNC האם יש מישהו בפורום שהצליח לבנות אחת כזו בבית ???? אם כן היתי מעונין לדעת ביזה מנועים הוא השתמש ? באיזה מעגל חשמלי הוא השתמש כדי למשק את המנועים למחשב ? ובאיזו תוכנה הוא משתמש ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by ratiyha,

איך הסירקולציה שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  14. Started by shay360,

שלום...אני נתקל במילה הזאת (Embedded) הרבה.. מחפשים מהנדסים/ הנדסאים עם ידע ב Embedded .... אז....מה זה בכלל?? חיפשתי בויקיפדיה באנגלית אבל זה ארוך... סתם רציתי תשובה ב 2 מילים... תודה...

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by -LosNir-,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לבנות ווליום קונטרול ותוך כדי לשמור על ה Stero. יש לי כאן נגד משתנה 47K, הבעיה שיש לו 3 רגליים ואם אני אחבר את ה L וה R אליו כרגיל יהרס לי ה Stero.. אפשר לחבור אותו תוך כדי שמירה על ה stero או שנצריך נגד משתנה אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J0n1,

לא הסברתי את עצמי. אני מחפש מפסק לחשמל של הבית (אור לדוגמא) שמחברים אותו לCOM במחשב ואז אפשר לשלוט על האור מהמחשב דרך תוכנה. רציתי לדעת איפה מוכרים מפסק כזה ומה המחיר המשוער שלו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי. סיימתי לא מזמן כיתה יג' אלקטרוניקה ויצא לי להתעסק קצת עם כל הקטע של וידאו... אני מתכנן לבנות מעגל שממיר את יציאת הוידאו של המחשב VGA ליציאת CVBS או בקיצר בננה... מצאתי את הרכיב שיכול לעשות משהו דומה...הוא ממיר ל S-video אני פשוט צריך ממיר מ אס וידאו ליציאת הבננה. אני פשוט לא בטוח... אם מה שאני חושב נכון אז יציאת ה C של האס וידאו והאדמה שלה היא בעצם האות וידאו שאפשר לחבר לבננה...לא? אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש! ד"א אני יודע שאפשר פשוט לקנות כרטיס משך חדש עם היציאות האלה ויותר...אבל מה כיף בזה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. שמעו..נכון שמוזגים בירה בברים,יש כמו משאבה כזאת.. שלוחצים אותה ואז יוצאת הבירה..איפה אפשר להשיג כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Zimer,

שלום, אני יכול להשיג מסך LCD בגדול 5X4 ס"מ בערך אבל שאין לו שורות, אלא הוא גרפי [ככה הסבירו לי] כל פיקסל הוא נפרד ולא כל משבצת. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו לטמפ' וכו', ואיך מחברים אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  20. יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה עשיתי כמה שינויים.שיפורים במארז שלי ורציתי להוסיף על הדרך כמה לדים, נכנסתי למדריך שבאתר - "תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא", אבל למרבה הפלא התמונות לא עולות לכן לא הבנתי כלום. האם מישהו יודע איפה יש מדריך כזה שעובד ? או אם המנהלים יכולים לתקן את התמונות זה יכול לעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by moshe55501,

מעוניין לדעת מהיכן אפשר לקנות מצת לגריל גז או מנגל או מעוניין לדעת איך ליצור ניצוץ חזק ולהכניס את המכשיר לקופסא קטנה וניידת

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Aviko,

שלום חברים. כבר חצי שנה אני מחפש רשת משושים, עיגולים, או כל רשת מתכת שתוכל לשמש כגרילים לפרויקט שאני מתחיל בקרוב. הייתי רוצה לקבל שמות וכתובות של חנויות, למעשה ארצה כמה שיותר מידע על החנויות, עדיף חנויות עם נסיון אישי שלכם. למישהו יש מושג כלשהו לגבי חנויות שמוכרות רשתות מתכת.? תודה רבה, Aviko

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by imber,

בגלל שיש לי שני מחשבים בחדר אחד הטמפרטורה בחדר מאוד גבוהה בשעות היום ואני לא יכול להשאיר את המזגן דולק כל היום ( אני כן עושה את זה ) אז הנה מודינג חביב שעשיתי למארז שלי http://img507.imageshack.us/my.php?image=picture160ye7.jpg http://aycu27.webshots.com/image/22546/2000945926671325650_fs.jpg http://aycu22.webshots.com/image/24421/2000938371795776445_fs.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by J0n1,

יש לי HD לא בשימוש (של מחשב נייח), אני יכול לרכוש לו מארז עם חיבור USB? כמה זה עולה? תודה... עריכה: מצאתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 יש משהו עם ספק כוח פנימי? ז"א שאני אוכל לחבר אותו רק למחשב.... כי אז זה כבר לא כ"כ נייד

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.