אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קודם כול אני מקווה שזה קשור לכאן (לדעתי זה קשור לכאן כי זה יותר אלקטרוניקה מאשר ציוד הקפי) אבל אם לא בבקשה תעבירו לציוד הקפי. עכשיו... יש לי ג'ויסטיק עם חיבור GAME (אני חושב שככה קוראים לזה) ויש לי לוח אם P35 ואין לו את החיבור הזה, האם אפשר לקנות או לבנות שנאי מחיבור GAME לUSB? תמונות למטה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מפתח חשמלי, ז"א מפתח שסוגר מעגל הבנתי שבשדרות הר אבן בת"א מוכרים כאלה אבל אין לי איך להגיע לשם. רציתי לדעת האם ישנם מקומות אחרים שמוכרים את זה או מקום שמאפשר הזמנה דרך האינטרנט, התקשרתי לאריהב והם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר, התקשרתי לאחר מכן והם לא ענו, שלחתי אימייל... אותו הדבר מאיפה אפשר להשיג את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מה כל אחד מן החיבורים בפלאג USB מייצגים? מהם החוטים המעבירים מידע? ואילו מעבירים מתח? תמונה תועיל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://computerworld.name/case-mod-doom3-project-mars-city/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג לחצנים כאלה: כמו של מכונות ארקייד... ושאלה: האם זה אפשרי לפרק מקלדת ואז לחבר אליה את הלחצנים כך שאם לחצים על לחצן זה יפרש את הלחיצה במחשב כלחיצה על מקש מקלדת?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אממ אני צריך לדים אינפרא אדום מאיפה ניתן להשיג? לדים כאלה: http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2062565&cp תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה גלי קול והאוזן האנושית שומעת בין 20H ל 20,000H האם זה נכון??? יש לי מכשיר שקולט תדר של 49MH ואני רוזה לשדר לו את התדר הזה כשאני משדר לו הוא אמור להמשיך את זרימת החשמל ואיך אני משדר לו עם רמקול בתדר גבוה של 49MH ???? תודה לכל מי שעוזר ולפי מה שנראה לי זה הפורום הכי טוב לשאול אם לא אז תעבירו
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל אותו מהספק של המחשב? ואם לא איזה אפשרות בכלל יש לי להפעיל אותו? כתוב לי עליו ככה 115V ~ AC 50/60 HZ .21/.19A המאורר הוא NMB 4715FS-12T-B50 עזרה בבקשה...
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
משיהו יכול להביא לי מדריך פשוט איך לחבר לדים למארז כי במדריך של האתר לא הבנתי כלום
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש איפה אפשר לקנות פילטר לאבק בדלת של המארז שלי יש מאוורר 25' שמכניס פנימה המון אבק ואני רוצה לשים אליו פילטר אבק מבחוץ כדי למנוע את זה אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום... אני רוצה להתחיל פרוייקט חדש HTPC אני אשמח אם תביאו לי מדריך או מוד קודם שיש בו תמונות. האם אפשר לעשות את זה מפרספקס? ומעבד celron הוא טוב בשביל זה? על המחשב אני מריץ יריחו בלי בעיה... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קודם כל יש לי עכבר אופטי והמחשב שלי דלוק 24/7 והלד של העכבר מפריע לי לישון בגלל שהציפוי העליון של העכבר התקלף.... הצבע שאני רוצה לצבוע את שניהם הוא שחור. אבל יש לי שאלה קטנה, הצבע לא ימרח לי על היד (מהעכבר כמובן) ? איזה צבע אני צריך? (ספריי אני מניח אבל איזה?) המארז שלי נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני רוצה לצבוע גם אותו. יש לי כמה שאלות לגביו, אני רוצה להחזיק את HDים שלי עם גומיות (כמו שיש למארז P150), איזה גומיות אני צריך? הHDים שלי מגיעים ל50 מעלות אז אני צריך גומיות שעמידות בטמפ' כאלה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל המעגלים המגניבים האלה של סורק טביעות אצבעות או אישונים, כמה הם עולים ומאיפה ניתן להשיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה? תודה מראש עומרי
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
קראתי את המאמר הזה: http://hwzone.co.il/guides/fanbus/ אני רוצה לעשות את אותו הדבר רק לדיסקים קשיחים (כל אחד ביבת דיסק משלו) קראתי שם עמוד שלם על בחירת נגדים, איך אני יודע איזה נגד לבחור לדיסק קשיח? למה זה כל כך חשוב? ובסוף איך אני מחבר את ההדיסקים קשיחים למערכת? איזה חלקים צריכים להתחבר?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי על הלוח חיבור רק למאוורר מארז אחד.. אך אני מעוניין לחבר לפחות עוד אחד איך אני עושה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי זול ורציתי לחבר לו 2 לדים UB אפשר בבקשה תרשים איך עושים את זה? זה בכלל אפשרי מבחינת מתח? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-