עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני כבר מטעין אותו יומיים רצוף אוקיי אני מנתק אותו מ ה USB נדה כאילו עדיין סוללה ריקה מה כדאי לעשות מה אתם ממליצים? האם לדעתכם הנגן דפוק? האם להחזיר אותו כמה שיותר מהר? הנגן נקנה ביום שישי האחרון הוא עלה לי 160 שייח 2 גיגה אם תוכלו חברים יקרים לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות אני ישמח מאוד בכבוד רב eliran23

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by spooky,

שמתי לב שהרבה פה כותבים על מסכי LCD להציג טמפרטורות וחשבתי גם לנסות לבנות מוד כזה אז יש לי כמה שאלות : 1-איך מחברים את המסך למחשב ואיך מתכנתים אותו להראות טמפרטורה(הבנתי שצריך תוכנה בשביל זה :) 2-המסך יראה רק טמפרטורה של חלק אחד(מעבד,הארד דיסק, לוח אם) או את כולם ביחד? 3-צריך חיישנים בשביל זה או שזה פשוט מציג את הנתונים מהחיישן הפנימי של אותו חלק? וזהו לבנתיים תודה מראש רומן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה צריך להיות דבר מאוד חזק... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להשיג כאלה , כי בפנדה נגיד מקסימום זה לד לבן של 7000MCD... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי את המקדחה החשמלית הזאת ומצורפת תמונה של המטען. לא ברור לי כל כך מה הכוונה בכניסה של 240W, והאם אני צריך יותר משנאי קומפקטי של 25W בשביל המטען לפי מה שהוא מוציא.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1.לפי מה שראיתי ביוטיוב כאשר רושמים servo.write(100) זה אמור לתת לי זווית של 100 מעלות ?!?! אבל אצלי בארדואינו כל תחום שהוא בין 91 ל 120 הוא סיבוב עם כיוון השעון(וככל שעולים במספר המהירות של הסרוו גדלה) וכאשר התחום הוא בין 88-60 הוא נגד כיוון השעון(וככל שיורדים במספר המהירות גדלה) האם יש לי בעיה בארדואינו ???? 2.מילא הדבר הזה-הסתדרתי עם זה.....אבל כאשר אני מחבר למשל 4 סרוואים הפעולות שנתתי לסרוו אחד מתבטלות והוא מתחיל לעשות מה שבא לו.... מישהו יודע מה הסיבה לזה? ומה אני יכול לעשות לגבי זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ViPeRT,

שלום לכם! יש לי מערכת מיקרו (משולבת DVD + מסך 7"). אחרי נפילת החשמל בבית היא הפסיקה לעבוד. פתחתי אותה וראיתי שהספק + המגבר משולבים ביחד בלוח אחד. הקבלים נראים בסדר - לא נפוחים. מגיע מתח מהקיר - הפיוז תקין. בתמונה השנייה סימנתי מקום שבו יש קבל ונגד שהלוח שם נראה קצת יותר "שזוף" לא שרוף. הקבל: C346 F 104Z הנגד: 22R/2W אדום אדום שחור זהב יכול להיות שהם הבעיה? המערכת לא נדלקת וגם אין סטנד בי המתחים שצריכים לצאת הם 5V ו 12V והם מראים במוצא 0. מישהו יכול אולי להפנות אותי מה צריך לבדוק? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by urich,

40 אוהם 2w יכול להיות שזה עולה 50!!!! שקל באריהב לא קצת יקר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי שנאי של 12 וולט.. אני יכול לחבר אותו לקתודה? לאחת... או לשתיים...? אם לא אז אפשר לחבר את זה למולקס לא?? 12v=12v זה יהיה טוב לא... לדעתי קצת מופקע הקיטט עם השנאי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. אני מחפש בקר מאווררים טוב למחשב החדש שלי. המארז הוא CM690. אני מחפש בקר מאווררים שיציג גם את הRPM וגם את הטמפ' ושיתמוך ב 4 מאווררים. מבקש הצעות מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by card,

שלום באחת הפעמים שקניתי חוט solid core, החלק הפנימי שלו, נראה שונה חוטי solid core רגילים. במקום שהתוכן יהיה "חלק", הפעם זה נראה כאילו מסובב לאורכו משהו. (יש לציין שזה עדיין חתיכה אחת - מקשה אחת, ולא תוספת שאפשר לנתק) מישהו יודע למה זה כך והאם יש לזה שימוש מסוים? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, מצ"ב תמונה. קניתי אותם בארה"ב מ-B&H Photo ואחריות נגמרה. אני יודע שיש 2-סוללות בכל צד ולדעתי הייתה סוללה אחת שפועלת כי משך נגינה קצר פי 2 ממה שמבטיח יצרן וגם טעינה מתחילה מ-50% ולא מ-0% כשאני מרוקן סוללה. האם למישהו יש כאלה? מישהו יודע איך מחליפים סוללות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ktbnus,

דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mei,

בשאלה המצ"ב, בסעיף א', אני חושב שמטרתם של המגברים היא לחצוץ ולמנוע ע"י התנגדות כניסה גבוהה מאוד את העברת העומס, והתנגדות המוצא שלהם למטרה זו היא שואפת ל-0. בסעיף ב' חישבתי ערכו של הנגד Rt ויצא לי 40 קילו. בסעיף ג' אני אמור לדעת לחשב המתח בשתי הנקודות שנכנסות לכניסה הלא הופכת של המגברי חוצץ, אבל אין לי מושג איך אני אמור לחשב אותו (מהי הדרך), אך אני יודע שלאחר מכן אני אמור להחסיר מתחים, מ- Vo ועד לאותה הנקודה בגשר. ולעשות כך בשתי הנקודות. האם אני צודק בדרך הפיתרון והאם אין דרך פשוטה יותר ללא חישובי זרמים ככה ? ואיך אני מוצא את אותו המתח ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Dvich,

אני מקווה שלא הביאו את הלינק הזה או משהו דומה אבל בכל זאת.. במהלך חיפוש בגוגל נתקלתי בדבר הקרוע הזה, מודינג וירטואלי!! ;D http://www.tjhsst.edu/~kdomina/Cad03/esundwic/ דווקא נחמד טוב אחרי שקראתי קצת זה איזה מישהו שבנה תמחשב שלו ב3DMAX.. טעות שלי, סליחה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כנראה הצתברות של זיעה אחרי המון זמן בגלגלת של העכבר שלי ואני רוצה מאוד לפתוח את העכבר אבל אני לא רואה ברגים בו עכשיו ראיתי כול מיני מודים שעשו לעכבר שלי ובלי לפתוח אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות המודים האלה עכשיו יש לי את העבר של microsoft intellimouse explorer 3 אם אינפרה +4 כפתורים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני מחפש מעגל טיפוסי של המוצא של כרטיס הקול במחשב או כל נגן מוסיקה/מגבר מה שזה לא יהיה. יותר מעניין אותי הציוד הLow End ולא הציוד של האדיופילים, למרות שאשמח להעמיק את הידע גם בזה. אשמח לכל חומר שהוא (בדגש על מוצא כרטיס הקול שבמחשב).

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, מדובר על טלויזיה של METZ שעברה כבר כמה שנים טובות. בזמן האחרון היא מתחילה להחשיך את התמונה עד שמסך שחור לחלוטין. בהתחלה היא החשיכה ואז חזרה לעצמה אבל עכשיו היא רוב הזמן חשכוה לגמרי. הסאונד עובד בסדר גמור. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? והאם שווה לתקן אצל איש מקוצע או אולי כדאי להחליף חלק לבד ויהיה מה שיהיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ברשותי 3 קתודות ואני רוצה לחבר אותן ישירות לחשמל בלי שום קשר למחשב. קניתי שנאי שמוציא 12v וחיברתי אותן והכל עובד..הבעיה היא שכאשר אני מדליק את שלושתן ביחד אז העוצמה של כל אחת נחלשת. נראה לי שאפשר ליצור מצב שכולן תהיינה מחוברות לאותו שנאי בלי שעוצמתן תחלש אך כנראה החיבור שלי לא היה טוב :-\ אני אצרף תמונה של המעגל שעשיתי, תגידו לי בבקשה מה לא טוב ואיך לעשות את זה אחרת כך שהכל יעבוד כמו שצריך ובעוצמה המירבית. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום יש לי חבר שיש לו פיאט טמפרה מה רק לא עושים למען חברים עכשיו הוא ניסה לעשות בנייה ועם חברים שלו ולדעתי היא יצאה זוועה עכשיו בשיטוט קצר בגוגל מצאתי לינק : http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg עכשיו אני לא יודע איך אני יעשה את הביית של הרמקול מה שאצלו זה שיש את המגירה הזואת אבל היא ללא הבית לרמקול אז הדבר הראשון שעלה במוחי זה לעשות אותו מעץ גם ויפה וגם אחלה אקוסטיקה. אז אני לא יודע תכלס אפשרי אבל הרבה מאוד עבודה ב לעשות את הבנייה טוב בוא נגיד ואני יתחיל לעשות אותה ישאר לי כיעור עם מה אתם ממליצים לעשות לזה מילויי ?... בונדו ? סליחה על טעיות הכתיב זה נכתב אתמול והייתי עייף ולא שמתי לב לשגיאות הכתיב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shai11,

מה ניתן לעשות איתם? יש לי ידע ממש מצומצם באלקטרוניקה אבל יש לי מישהו שיודע איך להתעסק עם זה כמה הם שווים? כי יש לי כמות די גדולה וקצת מידע עלהם.. תודה! תמונות: http://eliad.org/uploads/1204068253.jpg http://eliad.org/uploads/1204077687.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CyberBot,

אפשר להשתמש במעגל הזה להגברת אודיו?(כמובן להעשות הכל כפול שתיים ימין/שמאל)(אוזניות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sharon_M159,

כתבתי כבר בסביבות ה10 פעמים מחדש את הקוד בכל וריאציה שלו ומשום מה אני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי לקחת כמה קודים כתובים ולשנות אותם לפי מה שאני צריך(ע"פ סוג המקלדת והLCD שלי) אבל לא הולך לי כ"כ אני משתמש במקלדת 2 שורות(2X16) מסוג M1632 מקלדת 4X4(זאתי שיש בה גם את A,B,C,D בנוסף למספרים ולסימנים) ובמפענח מקלדת 74922 אשמח אם מישהו יוכל לענות לי ולעזור לי לתקן את הקוד שלי, הוא עובד כמובן קומפילציה אבל לא פועל, הLCD מציג את השורה הראשונה בה כתוב "קוד:" ובשורה השניה מספרים אקראיים שהם בד"כ שורה של 5 אחדים או 5 פעמים 2, אחרי 10-15 שניות של ההצגה הזאת המסך כל הLCD מתמלא במספר 2 משום מה, כל 2 השורות. הקוד אמור בסה"כ לקרוא את המקשים שהוקשו במקלדת ולהציג על הLCD. זה הקוד: #include …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by benasoor,

שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.