אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
המכשיר שלי רוצה לתפעול 2 סוללות שמנות וגדולות של 1.5 וולט. איך אני יודע כמה אמפר המכשיר הזא צורך? כי יש לי רק סוללה אחת שמנה והיא גם לא מלאה.
-
- 8 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
האם זה נכון שככל שהסוללה מתרוקנת כך האמפר יורד?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר- מסז לרגלים שרוצה 3 dc v(שתי סוללות שמנות של 1.5 v). אני רוצה לחבר אותו ל- usb שבמחשב שלי. אז מדדתי עם הסוללות כמה אמפר המכשיר זקוק, אבל סוללה אחת ממש נגמרה ומתה לחלוטין ונשארה לי רק סוללה אחת, ואין לי עוד כזאת סוללה. אז מדדתי את האמפר עם סוללה אחת והאמפר היה 120 אמפר. ודאי שצריכים למדוד את האמפר עם שתי הסוללות. אז השאלה שלי היא כזאת : אפשרי פשוט להכפיל את האמפר של הסוללה האחת במעגל(מסז הרגלים) כפול 2(כאילו שתי סוללות)?אפשרי? או שחייב שתי סוללות מלאות, חדשות כדי לדעת את האמפר במדויק? ועוד שאלה קטנה : האם זה נכון שככל שהסוללה מתרוקנת כך האמפר יורד?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה שאני שם במודד זרם שלי אפשרות למדוד אמפר -(במודד שלי זה ככה - dca), המודד לא מראה כלום, ולעומת זאת מתח הוא מראה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני מודד במד זרם כמה אמפר מכשיר מסוים צריך? וכשאני מודד את האמפר של המכשיר, אז למדוד אותו כשהוא דולק עם הסוללות?(כמו מנוע מחובר למצבר)? כי אם אני מודד את האמפר של המכשיר ללא הסוללות אז הוא נותן אמפר יותר נמוך.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן בנושא ואני צריך עזרה. אני זקוק לנגד שהיתנגדותו 40 אוהם. 1. כמה נגדים אני צריך ואיזה בדיוק הסוגים? 2. איך להרכיב את הנגדים?, מה כאילו לקנות לוח קטן שיתאים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו אבל זה הכי מתאים שמצאתי. *כותרת* וגם כמה הוא עולה ?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לחבר ל usb שלי שבמחשב מסז לרגלים(הנעלים שעושות מסז), בקיצור הנעלים האלו רוצות 3 v ,וה usb מספק 5v , אז איך אני הופך את המתח מ5 ל3 וולט(v)? איך קוראים למכשיר הזא?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות לו קצת מודינג, יש לי מארז ספיידר כזה עם מאוורר צבעוני על הפלסטיק השקוף. קירור לא צריך בכלל, רק קישוטים וכאלה. (דרך אגב, משהו קרה למאוורר, הוא מראה רק שני צבעים במקום שלושה, והוא חדש, מה עושים?) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כמה משמעותי ההבדל ביניהם?? אם אני מחבר כבל מתאם בין חיבור הHDMI במחשב לDVI שבמסך - האם האיכות תשתפר (בצפיית סרטים נניח)??
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, ברשותי היה מחשב נייד מסוג Compac Presario 714EA שישרת אותי נאמנות במשך מספר שנים (רבות) שלפני שבועיים במהלך העבודה התחיל לעלות ריח של שרוף ומאז לא נדלק. מאחר שהיו לו בעיות רבות ומשונות (החל מסוללה שלא מחזיקה 2 דקות, כונן DVD שלא תמיד קורא דיסקים, הכפתור השמאלי של הפד לא תמיד נלחץ וכו') לא חשבתי בכלל לתקן אותו ופירקתי אותו לגורמים. כעת יש בשרשותי את הפנל של המסך וחשבתי שיהיה מגניב לגרום לו עבוד באמצעות כרטיס מסך רגיל ואם זה יקרה אני יחתוך את הצד של המארז וישתיל שם את הפנל הזה שיעבוד מספר חודשים (או אולי יותר) עד שישרף. מדובר בפנל הזה: http://www.displaze.com/PDF/LCD/AUO/B141XG03V2.pdf שהכן יש לו 2 חיבורים: 1. עם מספר רב של כבלים (צריך להיות 20) שנקרא במדריך בשם CN1 ו…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל איפה אני מוצא לוח אקרילי כזה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לחבר אותם ל מאווררים 12V הם יתאימו? זה חוטים לחיבור רמקולים במערכת סטריאו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. כמה וולט (v) מספק המצת שברכב? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מחפש צורות לדלת צד חשבתי על סמל של מכונית או משהו מענין להביור דברים כאלו אני רוצה לעשות דלת מפרספקס אבל עם צורה יפה שלא יהיה הכל חלון
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
למה יש 2 חיבורי אדמה ולא אחד? לא יותר קל לעשות חיבור אחד שיהיה משותף? זה גם יחסוך במקום וגם בכבלים... מה ההגיון מאחורי הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המודינג הישן התחיל להיתקפר אז התחלתי עם החדש לקחתי כמה חלקים של מגבר גדול והתחלתי לחבר לאחרי יומיים סיימתי והמחשב עובד! הוספתי גופי קירור ואל תגידו לי למה עשיתי את זה כי זה חשוב לקירור טוב של המחשב והרכיבים. כמה תמונות: תגובות בבקשה לשיפורים...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב??? כי הוא לא מסתובב מהר דגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm אבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון פאן באס מוסתר לאדע אם יש כזה דבר אבל רציתי לנסות.. כמו שאתם רואים למטה את הציור רציתי לעשות פאן באס מוסתר כאשר A זה איפה ששמים את הCD-ROM הבסיס שם. בלוח A יש חור מעל לוח B כיוון שבB יש פוטנציומטרים אז שיהיה מקום. בפתיחה רואים את B C מכסה את כל העסק הזה. כל החלקים ABC עשוים מפרספקס. בC יש עליו פלטה קטנה של אלומיניום שיהיה מוסתר. לא הלך לי ממש לעשות את זה יש למישהו אולי רעיונות איך לבצע את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לתוכנה כמו הגוגל סקאצ'אפ, אלא תוכנה שמחליפה את הדפי משבצות. שיהיה אפשר לכתוב בתוכנה את המידות ולסרטט בדו מיימד בפשטות את המארז... יש תוכנה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-