עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by orei,

לאחרונה קניתי את הקיט של הבקר הזה ונתקלתי בבעיה שבגלל שאני שומע מוזיקה בעוצמה גבוהה החיישן משתגע ולא פועל כמו שבאמת ציפיתי ניסיתי לכסות אותו אבל עם דבק אבל זה לא ממש עזר והפחית את העוצמה של החיישן לשלט שלו. יש לכם איזה רעיון כיצד אני יכול להנמיך את הרגישות שלו אך לשמור על הIr?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by chenrp,

ישנם הרבה מארזים אבל אני נדלקתי על אלה עם המאוורר הענקי בדלת. מאוורר בגודל 25ס"מ! נראה טוב. מסתובב 600 RPM ככה שהוא לא עושה הרבה רעש ועושה המון רוח (בסביבות 90 CFM). האם כדאי לקנות ב 250 שח? או שעדיף לקבל מהחנות סתם אחד עם ידית נשיאה. או שעדיף סתם לשים 12ס"מ בדלת? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקיי. אז אני וסבא שלי פתחנו את אחת המחברות אלקטרוניקה שלו שהוא הביא איתו כשעלה מבריה"מ. ראינו את אחת הסכמות,ספק כוח משתנה אשר משתמש ב220V כניסה,ומוציא בין 0.5V עד 12V ע"י שימוש בנגד משתנה. ההכנה נמצאת כרגע בשלבים של ההלחמה. אני מקווה להביא בקרוב תרשים של הסכמה והרכיבים. למרות,שהרכיבים מיוחסים לרכיבים סובייטים.במקרה הוא גם לקח איתו אז כמה קופסאות שמכילות את הרכיבים. מקווה לסיים בקרוב את העבודה.(כנראה שבחופש.) יום טוב לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by CyberBot,

עם ראשים מתחלפים ובקרת טמפ' מחיר שפוי בארץ ולא חיקוים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by naba,

אני רוצה את המלחם הכי זול שאפשר למצוא, באיזור ירושלים. מישהו מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום, יש לי 14 לדים שצורכים זרם נומינלי 30mA במתח 3.6V ואני מחבר אותם כך - |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד----לד----נגד 40 אום----| |------לד----לד---------נגד 160 אום----| | | |------------מהספק 12V---------------| רציתי לוודא שזה באמת ככה,אם מישהו יוכל לאשר... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Yap,

מהיכן ניתן לקנות מאוורר אלומיניום 120 מ"מ ....?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. [glow=red,2,300]הלינק:[/glow] http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=35

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by roeesnir,

שלום. אני מחפש מערכת אינטרקום לבית פרטי, והמחירים בארץ מטורפים. ראיתי אחלה דברים בeBay, אבל הדרישות שלי הן קצת ספציפיות, אשמח אם אוכל לקבל עזרה במציאת / הרכבת המערכת המתאימה. א. בבית יש 4 קומות, ואני צריך לחצן לפתיחת השער + מסך בכל קומה + אפשרות לדבר עם האדם שעומד בחוץ. משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/7-Color-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Security-IR-Camera-Monitor-Intercom-Ring-/301966505693?hash=item464e9b36dd:g:ygAAAOSwa81XSBZh או כזה: http://www.ebay.com/itm/Wired-7-LCD-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Intercom-System-IR-Camera-1-Monitor-/262511146109?hash=item3d1ee2347d:g:QKQAAOSw0gdXS6dE ב. אני צריך זמזם לחיצה ג…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום מה מיוחד בממסר הבא? http://www.ebay.com/itm/5V-30A-Optocoupler-Isolated-Relay-Module-with-Diode-over-current-protection-/150997811429 יש לו צורה מיוחדת שמזכירה "T". האם הוא Latching במקרה? או אם לא, מה הייחוד של ממסרים עם צורה כזו? תודה card

12. ובבקשה אל תפנו אותי ל D כי חיפשתי ואל תכתבו צריך להיות ב X Y Z רק מי שיודע בטוח שיכתוב תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם..! לדוד שלי היה שרת מפורק של ibm והוא איביא לי אותו אם המארז ובפנים המארז יש לוח אם,2 דסקים קשיחים,כרטיס Adaptec 29160, השאלה לי היא שראיתי את הAdaptec 29160 ואני לא יודע מה זה הכרטיס הזה למה הוא משמש וגם לדיסקים הקשיחים יש אותו חיבור כמו של ה- Adaptec 29160 מה זה..? ראיתי בזאפ שהוא עולה בסביבות ה800 ש"ח..? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מחשב כף יד שנשבר לו מסך ה LCD. השגתי מסך חדש אבל הכבל שלו לא מתאים לחיבור שקיים בו. אני צריך כבל LCD, זה בעצם FLAT CABLE רגיל שצד אחד שלו יהיה מתאים לכבל של המסך החדש, והצד השני יהיה מתאים לחיבור שלו על הלוח. רואים את זה בתמונה השמאלית, יש כבל שהפינים שלו קטנים יותר מהפינים שנמצאים על הלוח עצמו, אז אני צריך כבל ממיר או משהו... למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה? יש לי כמה תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר, קצת קשה להסביר...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Bashash,

אוקיי... אחרי מחשבה מרובה לבסוף החלטי לצבוע באמצע המארז מאחורי הרשת השחורה שני פסים לבנים! (כמו במכונית ספורט...) אני ממש עומד לסיים אבל נגמר הצבע השחור שרציתי לצבוע איתו את גוף המתכת. הנה כמה תמונות! כמה תיקונים... אני מקווה שמחר אני כבר יסיים וישלח תמונה של כל המחשב מורכב. עדכון:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by גיבורי,

אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Godmoney,

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

בחנות מסויימת(אני אגיד איפה ות'שם אם תגידו לי שזאת באמת גניבה)מכרו לי לד אדום(סופר לד...)ב5 ש"J וכחול ב7,הייתי בטוח שזאת גניבה אבל עד שהגעתי כבר,אז קניתי מה שכן שילמתי 25 שקל על 5 לדים אדומים ונגדים(2 של 100 ו1 של 150)משמע שאת הנגדים הוא נתן לי חינם(הם באמת אמרוים לעלות משהו :?) בכל מקרה תגידו אם זאת גניבה ואני אזהיר מפני אותה חנות.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by menos,

קודם כל, אם זהו לא הפורום המתאים אני מתנצל לא מצאתי פורום יותר מתאים מאשר זה. אהבתי את הסגנון של ה IPOD SHUFFLE החדש והתחלתי לחשוב אם אני אשיג אותו כיצד אחבר אותו לרכב. לפי מה שהבנתי יש למכשיר יכולת להטען דרך ה USB, ועל כן עלה לי הרעיון הבא - לחבר כניסת USB כדי שיוכל להטען כל פעם שאני אכניס אותו לאוטו, חוץ מזה שככה גם תהיה לו מעין תחנת עגינה. כמובן שהמידע לא יעבור דרך ה USB אלא דרך כבל audio שייצא למגבר. האם ניתן לעשות את זה? כמה וולט יש ב USB ובכמה ניתן להשתמש ברכב? (לעוד פרטים על ה IPOD SHUFFLE - בעמוד הראשי באתר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yakir1111,

שלוםאני רוצה להפעיל סידירום של מחשב עם שנאי שמוציא 2A 12V עכשיו סידירום צריך שתי מתחים 12V וגם 5V ביחד אז קניתי מייצב מתח lm7805 המייצב עבד רק כמה ימים והוא התחמם ממש נהיה רותח ואחרי כמה ימים נשרף. אז מיקודם ניסתי לחבר 2מייצבי מתח במקביל כדי שיהיה יותר זרם אז חיברתי לכל מייצב מתח לרגל הOUT דויודה ואז הסידירום לא נידלק אבל בקושי מיסתובב הדיסק ואחד המייצבים התחמם ממש חם אז אני רוצה בקיצור שיהיה לי מתח של 5V מ12V אני רוצה להנמיך את מתח 12V ל5V עם זרם 0.8A מה אני צריך ליקנות איזה רכיב יכול להנמיך מתח מ12V ל5V ושיהיה עמיד ולא ישרף מהר ב0.8A? על הסידירום כתוב שצריך 5V ו 0.8 A תודה רבה יקיר (פעם פתחתי אשכול דומה לזה אבל לא עזרו לי כל כך בו..)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ab14,

במקום כל הזמן לצבוע את המארז ולעשות אותו מגעיל (עם זה לא צבע של רכב או משהו כזה) אפשר לשים טפט על המארז רק הבעיה שצריך טפט מיוחד לא כמו שיש בטמבור טפטים של עץ כי זה לא יראה טוב על מארז מישהו יודע איפה אפשר לקנות טפטים טובים? או איזה טפטים יש שיתאימו למארז?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת אם החום של הנגד הוא בסדר זאת אומרת שאני יכול להשתמש בנגד בלי חשש שהוא ישרף כי יש לי נגדים שהם מתחממים אחרי שני מהפעלתם ומתקררים שניה אחרי שאני מחבה אותם ממש ממש בצורה רצינית נכון שהיה על זה הסבר במדריך אבל לא הבנתי ממנו כלום ואני לא יכול לדעת מה מו מי על הנגד מצפה למידע

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Niv golan,

אני רוצה להאיר את המארז אם לדים ולשם כך אני צריך נגדים. היכן ניתן לקנות אותם? ומה מחירו בערך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.