אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצאתי לנכון לפרסם את זה בפורום של אלקטרוניקה ומודינג לאור הרעיונות והכישרונות הנמצאים כאן אם אחד המנהלים רואה לנכון להזיז זאת אקבל בהבנה. ניגש לעניין... לפני קצת יותר מחצי שנה נולד אצלי הרעיון לשים מחשב מדיה בחדר השינה לטובת משיכת סרטים/סדרות/מוסיקה וכו'. המטרה היתה לעשות זאת בכמה שפחות כסף ובמכשיר כמה שיותר קטן. הפיתרון האולטימטיבי היה לקנות סטרימר ולפתור את הבעיה - אבל משום מה לא נמשכתי לרעיון הזה. ידוע לכולנו שרוב הכסף במדיה סנטר הולך על המארז המעוצב ועל האיוורור שלו = אז למה לא לבנות מחשב בשידה שנמצאת בחדר?? נעזרתי בחברי הפורום שפה על מנת שיבנו לי מפרט למחשב לפי הדרישות שציינתי ללא המארז. הסתכם באיזור ה- 1,500 שקל לפניכם כמה תמונות של הפרוייקט שכלל גם חציבה בקי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אתם, או מישהו שאתם מכירים מסוגל לבצע (בתשלום כמובן) פרוייקטים בדומה לפרוייקטים של L3P (http://www.l3p.nl מארזי שולחן עם קירור נוזלי, נאון וכל מה שקשור) כמו זה או זה:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כחלק מפרוייקט שלי אני צריך לקדוח בלוח אם. איך עושים את זה? איזה גודל ראש להשתמש (אין לי דרמר, רק מקדחה). יש סיכונים? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע קצת מודינג למחשב בן 3 שהולך לשמש אותי בתור מחשב אישי לעבודה משרדית ואינטרנט. אני רוצה שהפרוייקט יהיה במינימום הוצאות כספיות, מכיוון שאני לא רוצה לזרוק מאות שקלים שבהם אני כבר יכול לקנות מארז מוכן ולא פחות טוב. הפרוייקט ממש לא מסובך אבל אין לי ממש את הכלים כדי לבצע אותו. קודם אני יסביר מה אני מתכנן לעשות אני רוצה להוסיף שני מאווררי 80MM מקדימה, איפה שהרקע הכחול, והזזת כפתורי ההדלקה, מיקומים חדשים מסומנים בירוק ואדום. בנוסף אני רוצה להוסיף מאוורר 92 או 120 מלמעלה. זהו סך הכול די פשוט, השאלה שלי איך אפשר לבצע את העבודה הזאת בלי לקנות דרמל? איך אני יכול לחבר את מאווררי ה80 הקדמיים לפלסטיק הקידמי של המארז?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מהתחום, אבל ראיתי שעלתה הרצאה של אחד הממציאים של ארדואינו בTED, מניח שזה יעניין את חלקכם/רובכם: http://www.ted.com/talks/lang/en/massimo_banzi_how_arduino_is_open_sourcing_imagination.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מגן ל microSD. הוא חלק לגמרי. האם ניתן לקנות מחברים שיחברו אותו לארדואינו? אם כן, איזה ואיפה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת בשביל פרויקט קטן האם ניתן לחבר כ 5 או 10 מאוורים 80ממ לחיבור חשמל צריך לקנות משהו מיוחד או צריך לעשות מודינג לספק פשוט עזרה בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה עריכה: מיצטער לא ראיתי שאני בפורום מודינג אפשר להעביר לפורום קירור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אחרי שפתחתי פה 60 ת'ראדים על כול הבעיות שהיו עם המסך הכול נפתר וכרגע הוא מתפקד פצצות מנהלים לא להיתעצבן הייתי להוט להפעיל אותו חחח בכול מקרה זה מסך 5 אינץ' שכול מודר רוצה כזה אצלו בהשג יד אני החלטתי שאני רוצה אותו בתור טלוזיה וליראות בו סרטים תוכניות וכאלה ובו בזמן להיות גם במחשב ולגלוש באינטרנט החלטתי גם לשים אותו במפרץ 5.25 שלי יש 3 כאלה פנוים והם היו די משעממים שהם היו רקים ופה עלתה השאלה הגדולה איך לעזאזאל אני לא מקלקל את המראה היוקרתי של המסף ומשלב אותו במפרצים אחרי הרבה מחשבות עלה לי רעיון לחתוך את מסגרת המסך ולאר מכן להתאים אותה לפרצים החיתוך הוא פשוט חתכתי עם דרמל כך שנשארו לי החיבורים המקוריים של המסך וגם החזית היפה שיש לו בקנט יש מסביב לכול מסך קנט מעוגל כ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל מזה שאני ישלוט על האור בחדר שלי עם הקול זה חלק א קודם אני רוצה לעשות את זה עכשיו אני יודע שאני צריך את הארדוינו חיישן קול אני לא יודע מה אני עוד צריך עכשיו כמה שאלה 1.מה אני עוד צריך? 2.זה אפשרי? 3.כמה זה קשה 1-10? 4.מישהו כבר עשה את זה? 5.כדאי קודם שהוא ידליק את המחשב ואז לעבוד על האורות? תודה לעזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש בתחום המודינג ורציתי לדעת אם הפלטה הצדדית השקופה אם היא מפלסטיק ואני יתן דוגמא
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי להוציא קבוצות לחו"ל. כמעט תמיד אין מקרופון באוטובוס, או שהוא לא תקין (מדינות עולם שלישי). נזכרתי שכשהייתי קטן, בניתי מקרופון עם משדר FM, זה היה קיט שעלה כמה שקלים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מקרופון עם משדר FM? (לא מצאתי משהו נורמאלי ב-eBay) או קיט לבנייה עצמית? תודה. נ.ב. אבל משהו לא זבל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם זה אפשרי לקחת את Bluetooth module של רמקול אלחוטי ולחבר אותה לרסיבר מודע לזה שיש פיתרונות כאלו שאפשר לקנות אבל רוצה לנסות לקחת את זה כפרויקט
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להפעיל לד זוהר פשוט ע"י מתח רשת (220v). מישהו מכיר איזה מעגל (כמה שיותר קטן ופשוט) שיודע להמיר AC ל DC ? שוב, זה צריך להיות כמה שיותר קטן ושנאי שמחברים לחשמל לא טוב במקרה הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית אז אשמח אם מישהו יכול להסתכל בדפי נתונים ולהגיד לי מהי צריכת הזרם והמתח של כל רכיב ממש תודה! http://www.analog.com/static/importe.../ADF7023-J.pdf http://cds.linear.com/docs/en/datasheet/1963fc.pdf http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המממ אין לי יותר מקום במחשב למיקרו פון יש לי מערכת 5.1 אז אין מקום ואני רוצה להפוך את המיקרופון שלי לאחד שמתחבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדבר הזה עובד? אפשר לבנות את זה? אני צריך כל מידע שבידכם על הברקוד.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על שני מנועי DC בעזרת ארדואינו , הם עובדים על 4.5 וולט. כמה שאלות : אפשר לספק לארדואינו מ9V ולהם חיצוני של 4.5 או לספק הם איכשהו דרך הארדואינו ? ו ואיך אני שולט על המהירו שלהם ועל הכיוון שלהם ? אם אני בונה ארדואינו ללא צורב {הatmega ומתנד מייצב מתח ושני קבלים} לאיפה אני מחבר את אלה : http://www.ebay.com/itm/433Mhz-RF-transmitter-and-receiver-link-kit-for-Arduino-ARM-MCU-WL- תודה לכם /140719918135?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c38f8c37
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש פה בפורום אבל בדוגרי לא מצאתי! אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מאיפה לקנות מסך LCD למוד שאני עושה למי שמתעניין ... אני בונה מחשב MP3 לרכב! כמובן אני יודע המחשב כבר מוכן כמעט לגמרי ... רק עוד כמה הגדרות קטנות שבהרצה שלו יעלה לי רק WINAMP וכדומה בקיצור אני מחפש מסך LCD שיהיה לו אופציה להציג גרפיקה! ועברית תודה מראש! כל הכבוד למודרים שיש פה .. ראיתי את הגלריה ופשוט ... תותחים יונתן קלדרון yonatan@iddr.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ל-IR LED שקניתי יש רק 2 פינים בניגוד למדריך שמראה IR LED בעל 3 פינים איך אני מחבר אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אחרי תקופה די ארוכה שלא הייתי בפורום אני חוזר ובגדול (אולי לא אבל זה לא משנה) ראיתי את [ftp=ftp://download.intel.com/support/processors/pentium4/sb/airductchassis.wmv]זה [/ftp] באתר של INTEL וחשבתי לעצמי איך אני יכול לעשות את זה? לאחר שלא הצלחתי לחשוב על פתרון שנרה לי יהיה אפקטיבי (כי חבר הציע לי לעשות את זה מקרטון ואני לא יודע עד כמה זה טוב : if you know waht i mean) אז ... תודה, כל הצעה הגיונית תתקבל ----------------------- הלינק מתוקן אולי עכשיו תבינו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-