עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום מה מיוחד בממסר הבא? http://www.ebay.com/itm/5V-30A-Optocoupler-Isolated-Relay-Module-with-Diode-over-current-protection-/150997811429 יש לו צורה מיוחדת שמזכירה "T". האם הוא Latching במקרה? או אם לא, מה הייחוד של ממסרים עם צורה כזו? תודה card

2. Started by White Raven,

שלום לכולם!! אחרי תקופה די ארוכה שלא הייתי בפורום אני חוזר ובגדול (אולי לא אבל זה לא משנה) ראיתי את [ftp=ftp://download.intel.com/support/processors/pentium4/sb/airductchassis.wmv]זה [/ftp] באתר של INTEL וחשבתי לעצמי איך אני יכול לעשות את זה? לאחר שלא הצלחתי לחשוב על פתרון שנרה לי יהיה אפקטיבי (כי חבר הציע לי לעשות את זה מקרטון ואני לא יודע עד כמה זה טוב : if you know waht i mean) אז ... תודה, כל הצעה הגיונית תתקבל ----------------------- הלינק מתוקן אולי עכשיו תבינו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nimrods,

שלום לכולם..! לדוד שלי היה שרת מפורק של ibm והוא איביא לי אותו אם המארז ובפנים המארז יש לוח אם,2 דסקים קשיחים,כרטיס Adaptec 29160, השאלה לי היא שראיתי את הAdaptec 29160 ואני לא יודע מה זה הכרטיס הזה למה הוא משמש וגם לדיסקים הקשיחים יש אותו חיבור כמו של ה- Adaptec 29160 מה זה..? ראיתי בזאפ שהוא עולה בסביבות ה800 ש"ח..? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yonatan_ca,

הרצתי חיפוש פה בפורום אבל בדוגרי לא מצאתי! אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מאיפה לקנות מסך LCD למוד שאני עושה למי שמתעניין ... אני בונה מחשב MP3 לרכב! כמובן אני יודע המחשב כבר מוכן כמעט לגמרי ... רק עוד כמה הגדרות קטנות שבהרצה שלו יעלה לי רק WINAMP וכדומה בקיצור אני מחפש מסך LCD שיהיה לו אופציה להציג גרפיקה! ועברית תודה מראש! כל הכבוד למודרים שיש פה .. ראיתי את הגלריה ופשוט ... תותחים יונתן קלדרון yonatan@iddr.co.il

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oor,

מצאתי ותיקנתי מסך LCD (צבעוני כמובן) בגודל 12" בערך חיברתי אותו ליציאת DVI וחיברתי אותו למארז מלמעלה ... אבל מה שאני "רוצה" ממכם זה לדעת האם אפשרי להציג עלו דברים בלי קשר לשולחן העבודה המקורי שלי יענו לשדר אלו מסך ניפרד לחלוטין ... בעזרת תוכנה או משהוא ... כרטיס מסך הוא GFORCE FX5600 או ATI8500 יהיה ממש מגניב עם אני אוכל לשדר לשם דברים אחרים ... תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by naba,

אני רוצה את המלחם הכי זול שאפשר למצוא, באיזור ירושלים. מישהו מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Iko89,

שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה עריכה: מיצטער לא ראיתי שאני בפורום מודינג אפשר להעביר לפורום קירור ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. [glow=red,2,300]הלינק:[/glow] http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=35

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי. אז ככה. פעם היה לי אתר,שאני בטוח שהוא מוכר לכל,אני פשוט לא מוצא אותו בגוגל. יש בו גלריות של אלקטרוניקה ומודינג ל-SketchUp,כגון - כרטיסים למינהם,מארזים,מאווררים,ערכות מים וכו'. אשמח אם תוכלו להביא לי את האתר. MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ClubCaliber,

אף מהחנויות בסטיקי לא מוכרות גומי U גם לא H ממש צריך את זה עזרה בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aviram20,

טוב אחרי שפתחתי פה 60 ת'ראדים על כול הבעיות שהיו עם המסך הכול נפתר וכרגע הוא מתפקד פצצות מנהלים לא להיתעצבן הייתי להוט להפעיל אותו חחח בכול מקרה זה מסך 5 אינץ' שכול מודר רוצה כזה אצלו בהשג יד אני החלטתי שאני רוצה אותו בתור טלוזיה וליראות בו סרטים תוכניות וכאלה ובו בזמן להיות גם במחשב ולגלוש באינטרנט החלטתי גם לשים אותו במפרץ 5.25 שלי יש 3 כאלה פנוים והם היו די משעממים שהם היו רקים ופה עלתה השאלה הגדולה איך לעזאזאל אני לא מקלקל את המראה היוקרתי של המסף ומשלב אותו במפרצים אחרי הרבה מחשבות עלה לי רעיון לחתוך את מסגרת המסך ולאר מכן להתאים אותה לפרצים החיתוך הוא פשוט חתכתי עם דרמל כך שנשארו לי החיבורים המקוריים של המסך וגם החזית היפה שיש לו בקנט יש מסביב לכול מסך קנט מעוגל כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

ערב טוב לכולם. לאחרונה התחלתי בפרוייקט מודינג חדש. אחד מהמצרכים שהכי חשובים לי הוא ה-A.C. Ryan MeshxPanel הידוע (בצורת המשושה). חיפשתי רבות ברחבי הרשת אחר המוצר הזה בישראל,אך אין מענה. הייתי רוצה לדעת האם מישהוא מכיר חנות בארץ,או בעל המוצר הזה. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by orei,

לאחרונה קניתי את הקיט של הבקר הזה ונתקלתי בבעיה שבגלל שאני שומע מוזיקה בעוצמה גבוהה החיישן משתגע ולא פועל כמו שבאמת ציפיתי ניסיתי לכסות אותו אבל עם דבק אבל זה לא ממש עזר והפחית את העוצמה של החיישן לשלט שלו. יש לכם איזה רעיון כיצד אני יכול להנמיך את הרגישות שלו אך לשמור על הIr?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jeyjey,

אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yakir1111,

שלוםאני רוצה להפעיל סידירום של מחשב עם שנאי שמוציא 2A 12V עכשיו סידירום צריך שתי מתחים 12V וגם 5V ביחד אז קניתי מייצב מתח lm7805 המייצב עבד רק כמה ימים והוא התחמם ממש נהיה רותח ואחרי כמה ימים נשרף. אז מיקודם ניסתי לחבר 2מייצבי מתח במקביל כדי שיהיה יותר זרם אז חיברתי לכל מייצב מתח לרגל הOUT דויודה ואז הסידירום לא נידלק אבל בקושי מיסתובב הדיסק ואחד המייצבים התחמם ממש חם אז אני רוצה בקיצור שיהיה לי מתח של 5V מ12V אני רוצה להנמיך את מתח 12V ל5V עם זרם 0.8A מה אני צריך ליקנות איזה רכיב יכול להנמיך מתח מ12V ל5V ושיהיה עמיד ולא ישרף מהר ב0.8A? על הסידירום כתוב שצריך 5V ו 0.8 A תודה רבה יקיר (פעם פתחתי אשכול דומה לזה אבל לא עזרו לי כל כך בו..)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by esaly,

אנשים! אתמול עשיתי איזה מודינג קטן לאחר ההתיעצות איתכם... הנה התוצאות... קודם כל קדחתי חורים בגג של המארז ושמתי שם מאוורר THERMALTAKE SMART FAN 120MM לאחר מכן החלפתי זוג מאווררי 80מ"מ ג'נרי לזוג THERMALTAKE THUNDERBLADE 120MM והכי חשוב - החלפתי את הTHERMALTAKE SILENT של המעבד לTHERMALTAKE BIG TYPHOON והתוצאות מדהימות!!! הבדל של 30 מעלות (לא פחות) בטמפ' של המעבד!! והבדל של 3 מעלות בטמפ' של ההרד דיסק... שימו לב לסיבוב של הBT - ממש חרישי....עד 1000 סיבובים לדקה...(והוא מגביר את עצמו לפי העומס עד 1300 סיבובים מקסימום) הכל שקט וקריר... צילמתי תמונות אבל אני לא יכול לעלות אותן כי כל אחת שוקלת יותר מחצי מגה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, לא מזמן חבר הזמין raspberry pi סתם לקטע וממש עפנו עליו עם KODI וכו'. בסך הכל נראה חמוד הצעצוע הזה. ואיך לא, באופן אוטומטי הוא גורם לדמיון להתחיל לרוץ קדימה בקיצור, יש איזה רעיון לפרויקט קטן אבל אני לא באמת מבין בזה יותר מידי הבנתי שאפשר לחבר לו מודולים מכל מיני סוגים ובפועל זה יוצא המוח הכי זול, יעיל ורב תכליתי שניתן להשיג. אז מדברים על רובוט עם אולי שני מנועים וחצי + חיישן קירבה כתנאי ללולאה. יצא לי קצת לתכנת ANDROID אבל איך אני בדיוק מביא את העולם הזה לתוך מודל 3rd של raspberry pi ?!~ מישהו אולי מבין בזה קצת ויכול לזרוק לי איזו פיסת מידע ?? צריך גלגלים ממונעים חיישן …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eegg,

רציתי לדעת בשביל פרויקט קטן האם ניתן לחבר כ 5 או 10 מאוורים 80ממ לחיבור חשמל צריך לקנות משהו מיוחד או צריך לעשות מודינג לספק פשוט עזרה בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RX7,

1. http://img147.imageshack.us/img147/708/0146sg1.jpg 2. http://img147.imageshack.us/img147/8618/0159lo.jpg 3. http://img355.imageshack.us/img355/9839/0169ss.jpg 4. http://img355.imageshack.us/img355/9539/0170wq.jpg אישית אהבתי 8)

21. Started by eido300,

הי קניתי את זה ואני לא יודע איך מחברים אותו, יש לו nc com no, הכננת קצת מסובכת, יש לה 2 חוטי חשמל כנראה אחד להעלות ואחד להוריד שמתחברים כשלוחצים על הלחצנים של למעלה ולמטה, ויש חוט כנראה מינוש שמחובר לשני הלחצנים ורכיב שאמור כפי שהבנתי להפוך את המת כל פעם מה אמורים לחבר לnc com no?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Godmoney,

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1208056

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הנני עובד לפי המדריך הזה: http://www.instructables.com/id/Music-LED-Light-Box/step1/Preparing-the-circuit/ במדריך משתמשים בטרנזיסטור TP31, ובמתח הזנה של 12 וולט. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את מתח ההזנה ל230V (מתח שקע), ושהטרנזיסטור ימשיך בפעולתו התקינה? הסיבה לכך היא שאני רוצה להשתמש בלדים הפועלים במתח זה. במידה ומתח זה ישרוף אותו, יש טרנזיסטור אחר שאוכל לשים במקומו ויוכל לספק לי את אותו אופן פעולה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by roeesnir,

יוצא לי להוציא קבוצות לחו"ל. כמעט תמיד אין מקרופון באוטובוס, או שהוא לא תקין (מדינות עולם שלישי). נזכרתי שכשהייתי קטן, בניתי מקרופון עם משדר FM, זה היה קיט שעלה כמה שקלים. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מקרופון עם משדר FM? (לא מצאתי משהו נורמאלי ב-eBay) או קיט לבנייה עצמית? תודה. נ.ב. אבל משהו לא זבל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות דרמל בארה"ב שמותאם למתח 110V ולהפעיל אותו בארץ עם שנאי 220-110. הבעייה היא שאין לי מושג מה ההספק המקסימלי של הדרמל. http://www.dremel.com/en-us/tools/tool-detail.htm?H=188091&G=66981&I=69673 Specifications Voltage120 AC, 50-60 Hz Tool Weight18.8 oz. Amperage2.0 Amps Cord Length (ft.)6' SpeedsVariable (5,000 - 35,000 rpm) מה תאכלס המתח שהוא צורך? :s05: יש לי שנאי 220-110 אבל בהספק של 26W. זה יספיק בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.