אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לעשות בפנים של המארז טפט קרבון (כזה של רכב של 3M )לריצפה ולשאר החלקים שהם בצבע אלומיניום רציתי לדעת אם מישהו פעם התנסה עם העבודה עם החומר הזה..(לפי מה שחקרתי אז זה כמו לעבוד עם טפט ולהדביק אותו על ידי "גיהוץ עם כרטיס אשראי או משהו כזה ולהשתמש בפן חזק או רובה חום כדי להוריד בועות..) ראיתי יש 2 סוגים של החומר: 1: 3M Series 1080 Glossy Carbon CF12 Fibre Vinyl וה2: 3M Di-NOC Carbon Vinyl Film מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה מומלץ יותר?(המחיר דיי דומה.. ושאלה אחרונה:האם זה ישפיע בצורה רצינית על החום במארז ?(המארז שלי מאלומיניום אז אם אני ידביק את זה יכול להיות שקצת מהולכה הטרמית תרד אבל המחשב לא התבשל או משהו כזה?? אני מאמין שזה לא משהו שכל כך עשו בארץ אבל …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
יש לי 3 לדים UB שחיברתי בטור. איזה נגד צריך לשים לפניהם או אחריהם כדי שניתן יהיה לחבר ל 12 וולט?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת לצורך פרויקט כמה וולט וכמה אמפר וגם מה ההספק שמסוגלת להוציא יציאת הUSB במחשב איך אני יודע את זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני משדרג את השילוש במחשב הישן של חמי. במטרה לחסוך, השארתי את המארז המקורי. אממה.. במארז הזה אין לו אפילו יציאות USB קדמיות. אשמח להצעות פרקטיות כיצד כדאי להתקין את לוח MSI-B85M-E45 בתוך מארז פרימיטיבי שכזה?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/4520-10163_7-5670307-1.html?tag=cnetfd.ld
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם מתיי שאני יצבע עם ספריי תמאורר זה יוכל לגרום להורדת RPM? האם זה יאט או יפגע במאורר תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי מברג שאני משתמש בו הרבה וזה מאוד יעזור לי אם הוא יהיהמברג מגנטי השאלה שלי היא איך אוכל להפוך את המברג הפשוט למברג גנטי? תודה
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי שאלה יש לי את הקירור הזה VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD זה הנתונים של המאורר: Model: VA4-C7040 CPU Socket: 370/7/A (462) Rated Voltage:12 V Rated Current:0.30 A Power Consumption:3.84 W Bearing Type:TMD (Tip-Magnetic Driving) Fan Speed:TMD (Tip-Magnetic Driving) 5600 RPM Airflow:35.5 CFM Noise Level:38 dB(A) Outline Dimension:74.5 x 74.5 x 60.0 mm Weight384 gm Life Time:80,000 hrs תמונה: שאלתי היא האם אפשר לחבר לו פוטנציומטר כדי להפחית את הרעש מהמאוורר כי ברגע שהמחשב לא בעבודה אז אני לא צריך 5600 RPM ו35 CFM וכמו שאת רואים רעש של 38 DB שזה הרבה....אם זה אפשרי איזה נגד משתנה (פוטנציומטר)אני צריך לחבר...בעל איזה התנגד…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום להלן מוצר: כפי שניתן לראות, השקע שהמד-הספק הזה כולל, הוא שקע אוסטרלי. האם זה אפשרי לבצע את 3 הפעולות הבאות? 1) לחתוך את העיגול הקדמי הזה שמותאם לצורה אוסטרלית, כדי להוציא אותו משם 2) לחתוך משקע כלשהו עיגול פלסטיק שמתאים לצורה של ישראל 3) לחבר את העיגול החדש במקום הישן, כך שהעיגול ממש ידבק איכשהו לפלסטיק של המד-הספק אני שואל את זה, כי עד עכשיו כשהייתי צריך לעשות "שינויים" בפלסטיק, עשיתי אותם תמיד עם מלחם. מלחם לא עושה עבודה יפה, אבל ההוא כן עושה עבודה פונקציונאלית, כך שאם לא רואים את התואצה(למשל כי היא פנימית בתוך משהו), אז אין בעיה להשתמש במלחם כדי לחתוך פלסטיק. אבל פה המצב הוא שונה, התוצאה מאד חיצונית, ואני רוצה שהיא תראה טוב. אז האם זה אפשרי? (למשל, …
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק (או להסביר בעצמו) על החיבורים של ה12V של הספק כוח? אני צריך לדעת מהו כל חוט מארבעת החוטים שלו.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום בירצוני לבנות תאורת לדים.. רציתי שהיא תפעל לפי קול אבא שלי הוא חשמלאי אבל הוא לא זוכר איך עושים אני צריך תוכניות לזה או משהו שנוכל להעזר בהם רק להעזר בהם.. תודה מראש ...
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. אפא אפשר לקנות בארץ או אפילו בחו"ל חומר מבודד רעש למארז במחיר הגיוני? אני מתכוון לספוג המיוחד הזה שמדביקים לדפנות המארז שמבודד סאונד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ערכתי ביקור קצר ב bit-tech לראות מה חדש באיזור המודינג שלהם: Temple of Nod http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/18/Temple_of_Nod/1.html KNS-01 http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/25/Project_Logs_update_5/4.html BOSS: FX-57 http://www.bit-tech.net/modding/2006/08/14/boss_fx57_techdaddy/1.html
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יכול לעשות תאורה דרך יואסבי? מצאתי ביואסבי מתח של 5.7 וולט ואני רוצה לעשות כמה לדים ביחד איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לצבע את המארז שלי בצבע שחור כמו כן אני רוצה חלקים מסויימים לצבוע בצע מטאלי כך שיראה כמו סוג של מראה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מסך LCD קטן לדוגמא משהו בסגנון 2,3 מקסימום 4 אינץ למשב שאני עושה לו מודינג אם מישהו יכול להגיד לי איפה אשפר לקנות בזול מסכים כאלו, וגם אם למישהו יש איזה שרטוט לבנות מתאם מכרטיס מסך לחיבור למסך כזה. תודה! *אני מדבר על מסך בסגנון כמו שבתמונה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם HP Pavilon dv6. כאשר המחשב בטעינה, אפשר להרגיש עם קצות האצבעות זרם חשמלי חלש כשה נוגעים בשלדת המחשב. זה צריך להיות כך?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צבעתי את המארז שלי בצבע ספריי ניקל יצא יפה והכל אבל נתתי לו להתייבש איזה 8 שעות ואחרי שאני מרכיב אותו למחשב בחזרה רואים את הסימנים של הידיים והכל נהיה דהוי ומגעיל דרך אגב סוג הצבע הוא ספריי שקוראים לו וויקנד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי סוללה של 12V (של 77 למי שמבין - בכוונה לא מפרט) ואני מעוניין לבנות מעגל מסויים שיאפשר לי להטעין בעזרת הסוללה את הנייד. המטען שלי מספק למכשיר 5.7V ומכן שאני צריך להוריד את המתח מ-12 ל-5.7. ניסיתי לקרוא על חוק אוהם אבל לא ממש הבנתי את העניין. מישהו יכול לעזור לי בבסיס של המעגל? אני מכיר רכיבים, יודע להלחים אבל נופל בחלק "המדעי". תודה!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני צריך להפעיל לד זוהר פשוט ע"י מתח רשת (220v). מישהו מכיר איזה מעגל (כמה שיותר קטן ופשוט) שיודע להמיר AC ל DC ? שוב, זה צריך להיות כמה שיותר קטן ושנאי שמחברים לחשמל לא טוב במקרה הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-