עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Pure-Gold,

בעקבות חוסר המקום על השולחן החלטתי לעשות מיני מדף ששני המסכים ישבו עליו ומתחתיו יכנסו המקלדת והעכבר. את המדף עצמו אני אכין מלוח פרספקס בעובי של 20mm אורך 700mm ורוחב של 260mm. הרגליים שלו יהיו גלילי אלומיניום וכמובן איך אפשר פרספקס ללא תאורה מקדימה אני מתכנן שיהיו בשולחן כניסות USB וכניסה לאוזניות + מיקרופון שיתחברו למחשב. הנה לבנתיים כמה תמונות של הפרספקס שנמצא ברשותי:

• 101 תגובות
    • 14.1k צפיות
  2. אז כך, קניתי שתי קתודות ניאון של ThermalTake אשר מופעלות קולית. אחת כחולה והשנייה ירוקה. היכן הכי טוב לשים אותן כך שיאירו בצורה הכי טובה במארז? אני חשבתי על לשים כחולה למטה והירוקה למעלה בצד של דלת המארז, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Luffy,

מה האופציות העומדות בפניי, למעט השקעה של 400 שקלים (מינימום) בדרמל? יש אפשרות להשאיל או להשכיר דרמל, או לחילופין, לבצע את המוד במקום כלשהו שמבצע דברים כאלה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by JonyPony,

אני מתכוון לקנות אותו עם המחשב החדש שאני קונה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את המאוורר שלו במאוורר אחר (לדוגמה עם לדים) ללא מאמץ מיוחד. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש רעיונות ? זה מסך של DELL עם כניסות SVIDEO ו RGB. יש איזה רכיב מוכר שמעביר בין חיבור כבל כבלים לאחד מהאפשרויות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by julbo,

אהלן חבר'ה אני ביגי משתמש חדש ומודר מתחיל. חרשתי על הארכיון לאורכו ולרוחבו (בערך) ולא מצאתי תשובה לשאלתי. אקיצר לוחות אלומיניום. איך זה בא ? איזה גדלים? עם מה הכי נוח לעבוד? ואיפה אני משיג בצפון הרחוק אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Moty_p,

שלום לכולם, הרבה זמן שאני כבר חושב לעשות חור בגג המארז שלי ולהשים שם מאברר הבעיה היא שאני לא בטוח מזה נותן ולעשות שהרוח תיהיה כלפי חוץ או כלפי פנים והבעיה הנוספת היא האבק אם אני עושה חור במארז כדי להשים מאברר עלי לדעוג שהחור לא יהיה ענק מפלצתי כזה כדי שלא יכנב אבק עלי להשתמש עם איזה שהוא גריל ואין לי אני לא סם הרבה מאבררים במארז רק בגלל הבעיה הזאת של האבק זה לא להאמין פשוט כל איזה חצי שנה צריך לפרק את המחשב ולנקות טונה של אבק (עם הפאן (על קר כמובן)) יש לי רק מאברר אחד שהוא כלפי חוץ שנמצא בגב המארז עוד אחד על הכרטיס מסך (מודבק בסיליקון (מין מודינג שכזה)) וחוץ מזה יש את המאברר של הספק כוח וזהוא דאגתי לכך שהמאבררים האלו היו שקטים כל האפשר גם אם זה יעלה יקר מהרגיל ועכשיו אני …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, יש לי מארז של צ'יפטק, ניתקתי את הגג שלו, העובי של הפח ממש מטורף! אני רגיל לג'נריים שאפשר לחתוך עם השיניים (: יש לי רדיאטור כפול שאני רוצה להצמיד אליו. הייתי שמח לקבל עצות לפני, איך לשרטט שיצא טוב, איך לחבר בינהם, עם מה לחתוך וכו וכו. אני לא מודר בדמי ואין לי כשרון מולד לזה, אז כל טיפ יתקבל בברכה ובאהבה (: תודה רבה, רועי. לא שזה ממש משנה, אבל זה המארז: http://tinyurl.com/yvh6w2 וזה הרדיאטור: http://tinyurl.com/yp5lu7

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול הממיר שלי (yes max ) נמצא במקום כזה שממקום הצפיה שלי קשה לשלט לקלוט אותו , רציתי לדעת אם יש איזהשהוא עינית שאפשר לחבר , או אם מישהו יודע איך בונים דבר כזה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ב"ה שלום חברים הטלוויזיה CRT שלי 29" עושה רעש שממש מרגיז אותי אני כל הזמן חייב לכבות אותה לגמרי בגלל זה פתחתי אותה ויש את ה Switching Power Transformers באמצע הנה כזה http://www.magasia.com.tw/switching_pic.jpg ומקור הרעש מסתבר מגיע ממנו מה עושים במצב כזה מהיכן אפשר להשיג חלק כזה להחליף ? יכול להיות שהוא מרעיש בגלל שיש לו הפרעה מסביב ? יש איזורים חומים מעט קצת רחוק ממנו ... המון תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by super-MC,

קניתי לידים של 2.5 v אני רוצה לחברק אותם לחיבור של 12v איזה נגדים אני צריך ? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. ראיתי במוד של xVertigo שהוא הוציא את הפח של המאווררים http://img132.imageshack.us/img132/2626/3indexug9.jpg כדאי לעשות כזה דבר ב-6A19 שלי זה ישפר את זרימת האויר במארז ? הנה עוד תמונה מהמוד שלו http://img408.imageshack.us/img408/4420/8indexak9.jpg אני גם רוצה לעשות משהו כזה רק שאין לי רשת כזאת אז חשבתי להשתמש ברשת רגילה של חלונות איך אפשר לתפוס אותה ?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by D-Bang,

בניתי מכשיר מסויים ואני רוצה לחרוט עליו מספר מילים, מישהו יודע היכן ניתן לעשות זאת באזור חולון/בת ים/ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by reyrey_200,

טוב מצאתי 2 רכיבים נוספים בבית שלי. האחד הוא כונן קשיח של SEAGATE 75GB תמונה: וראם של מובן מה כתוב אז הנה מה שרשום-PAM6416YL-66CL2 9807/1863 תמונה:

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Liquid_StorM,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי. אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני. על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV. רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. זאת הפעם הרשאונה שאני עושה מודינג למארז, רציתי להחיות אותו אז קניתי רגליות זוהרות ומדבקה זוהרות של בחורה אך לצערי רק כשהמדבקה הגיעה אלי ראיתי שזה בשביל דלת שקופה ככה שהיא לא זוהרת בחושך אצלי. הזמנתי את הרגליות מpccool הגיע תוך 7 ימים אני מגיע הביתה , מסתכל ובוחן איך זה אמור להיות מורכב ,סבבה , אני מוציא את הרגליות של המארז שלי ומנסה להרכיב את הרגליות שהזמנתי ומה אני רואה שזה לא נכנס למרות שכתוב באתר שלהם שהרגליות מתאימות לכל מארז. אני מתקשר אליהם לשאול איך אני אמור להרכיב את הרגליות אם הם לא נכנסות , עונה לי בחור אחד אני מציג לו את הבעיה והוא אומר לי שמי שקונה ציוד למודינג צריך להיות לו את הציוד המתאים ואני צריך עם מקדחה להרחיב את החור , ואני עונה לו שכתוב שהרגליות מתאי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nizans,

אני רוצה לקנות קטודה ויש לי כמה שאלות זה מתחבר לספק? צריך לקנות כבלים מיוחדים או משהו?? מה האורך של זה? זה מתחמם? איפה אפשר לקנות את זה? תודה..

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by danm,

שלום, רציתי להוסיף מאוורר הבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה. הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמל מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RoNeR,

יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. הודעה נפתחה בטעות בפורום הלא מתאים ..

22. היי לכולם לפני מספר שעות קיבלתי מחברי שנחת מחו"ל 2 כרטיסי קול יקרים<בשווי 1500$ >.למען האמת הייתי די בהלם כי קיוותי שהוא שם את הכרטיסי קול בתיק היד שלו.למרבה צערי הוא שם את 2 כרטיסי הקול במזוודה,אבל היותר גרוע שהכרטיסים היו חשופים ולא היו בתוך קרטון או אריזת קלקר.\ הם היו עטופים נטו בבגדים וסדינים. :'( בקיצור: כאשר חברי נחת ,ופתח את מזוודתו נחרדתי לראות את 2 כרטיסי הקול מתגוללים להם ככה ללא שום אריזה.מבחינה חיצונית לא נראה שום מכה או שריטה כל שהיא,אבל ופה אני צריך את עזרתכם הרבה,2 כרטיסי הקול היו קרים להחריד.ממש קרים עם סימני לחות,ואף מעט רטיבות.חשוב לציין שהקור הגיע מתא המטען בבטן המטוס.לא היו מוצרים קפואים או קרים במזוודתו של חברי. זהו,אני פה בבית עדיין לא ה…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by AmL1,

ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  24. 1- האם זה אפשרי להוסיף לד לחוטים שיוצאים מיציאת חיבור נורית ה-HDD ? ??? 2- במידה וכן יש שם מספיק כוח כדי לגרום לשני הלדים (פשוטים ורגילים לא OB) להבהב/להדלק באותה רמה כמו לד יחיד שמחובר לשם? ??? 3- יש צורך להוסיף משהו כשמחברים לד נוסף? ??? 4- ושאלה אחרונה לסיום ידוע לי שיש לדים OB שמחוברים ליציאת ה-HDD שעל הלוח יש מצב ששני לדים OB יאירו טוב ביחד? ??? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

לאחר "מוד תעלה" שבו חתכתי את הפלטה של הלוח בעזרת דרמל , העברתי חוטים וכדומה. זאת התוצאה: תגובות...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.