אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, ישלי את המארז HEC Compucase CI-6A21 עם שני מאווררים של 120 מ"מ, אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני רוצה להוסיף לו עוד מאווררים אבל אני לא יודע אם אפשר, פתחתי אותו לא מזמן ולא ראיתי מקום אבל אולי אני סתם עיוור. זה המארז: תודה. ד.א: למי שיש את המארז הזה, איך אני פותח את הפאנל הקדמי שלו? אני לוחץ על שני הכפתורים בצדדים אבל אני לא יודע כמה למשוך אותו כי הוא תפוס חזק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהצמונות לא משהו (אם אפשר להגיד לא משהו על דבר כזה בכלל), אבל זה מה יש, המצלמה השניה מקולקלת... בכל מקרה, הנה תמונות של הפאן באס שבניתי יחד עם אחי, וגם של החלון, הדלת הצבועה עם המאוורר לדים עליה צריך עוד להמשיך, לצבוע את שאר המארז, לעגל כבלים, וכו', אבל הוא חייל ועכשיו מתחילים מועדי ב' בטכניון, אז...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ לי על מארז למחשב, לא משנה איך הוא נראה, העיקר שיהיה שקט ויקרר טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ביוטיוב קטודה כחולה שמשנה את הצבע שלה לפי המוזיקה(לפי הקצב), איפה אני יכול לקנות דבר כזה אפשר גם מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה , האם אפשר לבנות את זה : על ידי ארדואינו ? ואם כן אז איזה רכיבים עוד אני צריך . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני אמור לגשת לשאלה כזו ? מתי אני מתייחס לנתונים ברוויה ומה הכוונה מבחינה חישובית כאשר נתון זרם ההתרה והתפיסה ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את זה מפה. אבל בשביל לחבר את זה לחשמל אני זקוק לכבל שיתחבר מחיבור ה 4 פינים לחשמל (לא רוצה לחבר למחשב). היה לי את הכבל הזה פעם כשרכשתי כבל טכנאי - שמיועד לחיבור דיסק קשיח דרך ה USB. מישהו יודע מאיפה אפשר לרכוש בארץ את הכבל בלבד, אם אין לי ברירה אני יקנה את הערכה. ואיזה מתח אני אמור לקנות? המתאם הזה שיש לי מיועד ל 10 מאווררים. אני מתכוון כרגע לחבר 3 מאוורים שמיועדים למעבד Alpine 11 PRO rev2. אם אני קונה מאיביי אני צריך לקנות את ה 240V נכון? ראיתי את זה רשום 5V ו 12V , האם זה מספיק בשביל 3 ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי מין רשת כזאת שחסמה את כול האוויר שהיה יוצא מהמאוורר (120MM) לכן החלטתי שאני מוריד אותה אבל ביגלל שאין לי דרמל אז חתכתי את זה אם קטר זה לא יוצא הכי חלק אבל עושה את העבודה לתמונות : באמצע הדרך : ככה זה ניראה בסוף : את הקצבות משכתי החוצה : עם המאוורר : עוד משהו שעשיתי הוא ששמתי מול הכרטיס מסך מאוורר (80MM) בישביל שיקרר לי אותו במישחקים, חיברתי למאוורר הזה מפסק כדי שאני יפעיל אותו רק בשעת הצורך. המפסק : הוא יושב שם כמו שצריך חח סתם תמונה של המארז : תמונות מאוורסט : שהמאוורר לא פועל שהוא פועל : שימו לב שהטמפ' יורדת ( אולי כמה מעלות אבל ביגלל שהכרטיס שלי הוא פסיבי במאמץ יהיה את ההבדל הגדול ) וגם נוסף עוד מאוורר שמה זהו לבנתיים …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הולך להיות מודינג דיי קנוי, אז ככה: כבלי SATA, FDD, ATA מעוגלים ו UV Green. סליבינג ב UV Green לספק. אני חשבתי על שלושה מאוררי 80mm, שזוהרים בכתום UV, שניים מאחורה ואחד בחלון. את השניים שמגיעים עם המארז שאני קונה (Antec 1000AMG Plusview) אני מעביר לאיזור של ה HDDים. מה אתם חושבים בקשר לצבע של המאוררים? ללכת על צבע אחר אולי? אני כנראה אזמין מגאב-טק, משהו יודע כמה מכס ומיסים יש?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להאיר את המארז אם לדים ולשם כך אני צריך נגדים. היכן ניתן לקנות אותם? ומה מחירו בערך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Gameboy Color ואני רוצה לבנות מן כבל שיחבר בין USB {אמפי 3 או זיכרון נייד} לגיימבוי שלי. ישלי שני חיבורים בגיימבוי לפי מה שרשום DC 3V והשני EXT. עכשיו מה אני צריך לעשות???חשבתי על לקנות USB נקבה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbcable&Cat2Cat1ID=5045&Cat2ID=0&aff=Zap ולקנות כבל לEXT. ולחבר ביניהם. אני יכול לעשות את זה????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה פתחתו פה נושא על עזרה במציאת כלוב של כוננים קשיחים למארז מכייוון ששלי נהרס. עד עכשיו הסתדרתי בכך שה HDD היה תלוי על כבלים באויר, אחר- כך עשיתי חורים ברצפה של המארז וחיברתי את הHDD דרך הברגים התחתוניים של הHDD(יש 4 חורים), שניסיתי לעשות הגבהה לברגים באמצעות הברגים שמשמשים הגבהה בין הלוח-אם למארז(אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון). מכיוון שלא נזהרתי וסיבבתי חזק מידי את הברגי" הגבהה" 2 מהם נשברו והברגה נתקעה בחורים התחתוניים של הHDD. לצערי הייתי צריך לחזק אותם עם אזיקונים לכלוב של הCD אבל הבעיה שזה לא אסטתי וזה עושה רעש מכייוון שהHDD מעביר הרבה רעידות וזה מרעיד את כל המארז. עכשיו חשבתי שתוכלו לעזור בלקחת מארז של CDDRIVE ישן, להוציא את תכולתו ולחבר בדר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רדיו דיסק די ישן DEH-1300R שכולל רק CD וטיונר. חשבתי להוסיף לו אפשרות לחיבור נגנים וסלולריים עם חיבור של פלאג 3.5 מ"מ שיצא מהמכשיר. יש לי את מדריך השירות למכשיר עם כל המעגלים והפירוט של החיבורים. האם אפשר יהיה לחבר פשוט את הכבל עם חיבור 3.5 בקצה לאחד החיבורים על המכשיר? האם אפשר יהיה לחבר אותו נגיד במקום הכניסה של ה CD למגבר הפנימי? מה הדרך הטובה ביותר. אני מכיר את האפשרות של לקנות פשוט רדיו דיסק חדש, אבל מעניין לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אחרי שפתחתי פה 60 ת'ראדים על כול הבעיות שהיו עם המסך הכול נפתר וכרגע הוא מתפקד פצצות מנהלים לא להיתעצבן הייתי להוט להפעיל אותו חחח בכול מקרה זה מסך 5 אינץ' שכול מודר רוצה כזה אצלו בהשג יד אני החלטתי שאני רוצה אותו בתור טלוזיה וליראות בו סרטים תוכניות וכאלה ובו בזמן להיות גם במחשב ולגלוש באינטרנט החלטתי גם לשים אותו במפרץ 5.25 שלי יש 3 כאלה פנוים והם היו די משעממים שהם היו רקים ופה עלתה השאלה הגדולה איך לעזאזאל אני לא מקלקל את המראה היוקרתי של המסף ומשלב אותו במפרצים אחרי הרבה מחשבות עלה לי רעיון לחתוך את מסגרת המסך ולאר מכן להתאים אותה לפרצים החיתוך הוא פשוט חתכתי עם דרמל כך שנשארו לי החיבורים המקוריים של המסך וגם החזית היפה שיש לו בקנט יש מסביב לכול מסך קנט מעוגל כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאני אוכל לשרטט בה מעגל ושהיא תיצור לי ממנו ארגון של כל הרכיבים על לוח מודפס (אני רוצה לצרוב מעגל או שניים עם חומצה וכל זה..) אני יודע שיש תוכנות ופעם הייתה לי אחת אבל לא הצלחתי להישתמש בה, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש איזה פרויקט שפורסם באתר המאזר היה בנוי מעץ והפאנל הקידמי היה מעץ בלזה זה מה שאני זוכר הוא היה אחד היפים פה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לבצע מוד שלצערי הרב לא עובד עם עפרון או עם הלחמה. אשמח אם תענו לי על השאלה שבכותרת.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בארץ? בחול? אני צריך מאות! חחח איכותיים למשל ראשים של נוייטריק וכבלים של קלוץ עיזרו לי חבר'ה תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי אם ניתן להחזיר את המתח למספר המקורי שלו וגם את האמפר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לעשות פד מואר ועליו לשים חומר מסויים (בד, גומי או כל דבק חלק) אני מחפש רעיונות לחומר שאני אוכל לקנות ופשוט להדביק לפרספקט... יש הצעות? עדיף כמה שיותר חלק... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים שבעקרון אמורים להיות מותקנים במכונית, אבל רציתי סתם להכין רמקולים בבית. הרמקולים הם של חברת audio gos כל אחד מהם 150 וואט והתנגדותו 4 אום. אני יודע שהמתח הדרוש בשביל שהם ייפעלו הוא כ-12V. הבעיה היא שאיני יודע ממש איך לחבר אותם למחשב. יש לי כבר את אותו הכבל המחבר אותם לשקע האוזניות, הבעיה היא שהן לא מספקת מספיק מתח בשביל הפעלת רמקול בגדול כזה. יש לי גם ממיר מתח מ-220V ל-12V שמתחבר לשקע הביתי, שהוא אמור לספק את המתח, הנה תמונה להמחשה: האם ככה החיבור צריך להתבצע ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משדר אינפרא אדום שאני יוכל לשלוט בוידאו DVD TV וכו' דרך המחשב... ז"א שבמקום לשלוט במחשב דרך שלט אני רוצה שהמחשב יהיה השלט... מישהו מכיר איך לעשות זאת? (פרסמתי באלקטרוניקה כי אני חושב שזה המקום המתאים - אם לא אנא להעביר לפורום המתאים) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה . . . עשיתי לו למעלה ולמטה פלטת פרספקס חיברתי למולקס של הבקר הזה פלוס מינוס של שנאי 12V (כמו שהוא דורש) חיברתי את האדום ואת השחור שקרוב לצהוב עכשיו שאני מחבר אל הבקר את הנאונים ואני מדליק הם לא פועלים לי ושאני מחבר את המולקס למחשב הם פועלים What The Problem plz ??? תודה מראש איתי יש לציין שהמכשיר דולק עם כול הלדים שלו והכל ואותה בעיה יש לי עם חיבור מאווררים עריכה : מצטער על ההודעה הקודמת, וגם בדקתי את הצהוב עם שחור וגם לא עבד
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסבר קצר מה אני רוצה ולמה. אני מחפש תרשים של איך להרכיב מפסק אינפרא אדום. אני רוצה לכוון פרוג'קטור לחנייה.. בין הפרוג'קטור לרשת החשמל לשים מפסק שעובד על אינפרא שבעצם ברגע שאני מגיע לחנייה אני יכול להדליק את האור בלחיצת כפתור. וכמובן שאני יוצא ממנה לכבות אותו שוב בלחיצת כפתור מהרכב... לא צריך הסברים מיוחדים.. רק את התדפיס של המעגל החשמלי. תודה לכל מי שיענה.. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-