עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ab14,

תמונה שווה 1000 מילים ולי יש 4 תמונות אבל לא באיכות טובה אז בטח כל תמונה שווה 900 מילים תגובות... תמונה ראשונה יש משהו שאמרו לי שנקרא פיר של סאב ובתמונה השניה אני חותך את העיגול במקום החור המקורי של המארז ותוצאות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  2. שלום. יש דרך לדעת מהי צריכת החשמל של המחשב הנייח שלי? Celeron G530 8GB RAM כרטיס קול. כונן SSD. AIDA64 מורה על נתון אחד שחשבתי שאולי רלוונטי, אבל לא ברור לי אם מספק: CPU Package: 13W (במנוחה)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ( לבעלי ניסיון ) היי , לוח מעגל ישן שנשרפו לו דרכי החיווט צריך חידוש ואני חושב שהוא מקבל מתח משקע ביתי רגיל השאלה שלי האם אני יכול לגשר עם גידי טלפון ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bad boy,

R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor C1______________1µF 63V Polyester Capacitor C2____________100µF 25V Electrolytic Capacitor C3____________470µF 25V Electrolytic Capacitor Q1____________BC239C 25V 100mA NPN High-gain Low-noise Transistor Q2____________BC337 45V 800mA NPN Transistor Q3____________BC327 45V 800mA PNP Transistor

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roeesnir,

אני בונה בית, ומשכתי צינור מהארון חשמל החוצה, למקום שאני עתיד לבנות חדר עבודה. השחלתי 3 גידים 1.5. מישהו אמר לי ש1.5 זה רק לתאורה. האם כדאי להתאמץ ולקנות גלילים 2.5 ולהחליף? אמור להיות שם בעתיד מזגן (הכי קטן) ומקסימום קומקום חשמלי. יהיו שם גם 2-3 נורות חסכוניות, ואולי מחשב פשוט.

• 3 תגובות
    • 70.5k צפיות
  6. Started by eladhor7,

שלום. כמה וולט (v) מספק המצת שברכב? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. שלום רציתי לדעת מה הוולט הדרוש כדי להפעיל לדים רגילים? ואיזה נגד אני צריך אם אני מחבר לד כזה ל 5V הלד: והאם יש מתח שונה להפעלה של לד דומה רק בצבע שונה או שזה אותו מתח לכולם? תודה

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לדעת לצורך פרויקט כמה וולט וכמה אמפר וגם מה ההספק שמסוגלת להוציא יציאת הUSB במחשב איך אני יודע את זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by ratzabi,

???

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Xstyle,

כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by card,

תניחו שהוא היה כבוי, וכרגע מספקים לו מתח, כמה זמן יקח עד שהוא יסיים לעלות? בהנחה שלא הוספנו לו שום תוספת מיוחדת ב-boot. ושאלה נוספת, אם מתקינים עליו גרסא אחרת של linux, האם אפשר לקבל זמן עלייה עוד יותר קצר? תודה card

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. הזמנתי מהאתר הנ"ל מערכת קירור מים וכמה מוצרי מודינג בכ-300$. הם שלחו לי מייל ורשמו "It shipped the 26th of October" עשיתי משלוח דרך USPS INT :Global priority mail. כמה זמן משלוח כזה לוקח בד"כ ? זה נראה לי הרבה מאוד זמן לא ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני כבר מטעין אותו יומיים רצוף אוקיי אני מנתק אותו מ ה USB נדה כאילו עדיין סוללה ריקה מה כדאי לעשות מה אתם ממליצים? האם לדעתכם הנגן דפוק? האם להחזיר אותו כמה שיותר מהר? הנגן נקנה ביום שישי האחרון הוא עלה לי 160 שייח 2 גיגה אם תוכלו חברים יקרים לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות אני ישמח מאוד בכבוד רב eliran23

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BEN903,

מחר מביא את החלקים הבאים 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 היא טובה גם לכרטיס מסך 6800 ?? ואני עושה הזמנה מחר גם ל: Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 איך זה בשביל התחלה למודינג פנימי לSHARK כסוף שלTT ??? השלב הבא חלון שקוף ניתן להשיג פרספקט בכל זגגיה או זה משהו מיוחד ????? וואי אני מת להשיג מצלמה ולצלם :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  15. פלורסנט למשל לוקחת 80% פחות חשמל מנורת ליבון בעלת עוצמת הארה זהה, השאלה כמה לוקחת לד לעומת פלורסנט?

• 9 תגובות
    • 19k צפיות
  16. Started by coben,

אני מתכוון לשעון עצמו. תודה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. אנשים היום סוף סוף אחרי הרבה בירורים רציתי לעשות כמה מודים למחשבים שיש לי בבית ... אז סידרתי את החוטים עם אזיקונים ועטפתי אותם עם צינור מזגן שכתחתי בספירל ... ואז הגעתי לקטע של הדרמל ועשיתי גריל למאוורר 80 מ"מ אבל מפלסטיק שקוף , אבל החיתוך עם הדיסקית החומה היה ממש לא נקי והחתכים לא ניראו טוב וזה גם היה דיי קשה לעשות כל מיני צורות ממש קטנות , וגם כל פעם כשחתכתי קו ישר יתאסף לי מעל החתך גושים של פלסטיק שאת חלקם לא הצלחתי להוריד אחר כך ידנית .. אז מישהו יכול להביא לי כמהה טיפים לחיתוך נקי עם דרמל ?????????????????

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

זו השאלה..

• 48 תגובות
    • 18k צפיות
  19. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. אני רוצה שכל המארז יואר, כמו במדריך תאורת מארז על ידי לדים - המדריך המלא ...כמה לדים אני יצטרך, ובערך כמה כסף זה אמור לעלות לי אם אני מתכוון לקנות מחנות אלקטרוניקה שהמחירים שלה סבירים. לפני הסידור אחרי הסידור

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכל הדברים האלה אז רציתי לדעת כמה לדים הכי הרבה אפשר לחבר למולקס אחד אהה והלדים אולטרא ברייט תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by jeyjey,

אחרי חיפוש הבנתי שלד UB צורך 3V אז איך זה שבפנס של האופניים יש 3 לדים UB והם מאירים חזק מאוד עם 2 סוללות AAA?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by arkadur,

כתבתי כמה מדריכים למודים השונים שעשיתי בפרוייקט האחרון שלי (PROJECT ARLADUR - ראה ביומני פרוייקטים..) אתם מוזמנים לצפות, להעיר ובנוסף, אני אשמח לכל מי שיצביע לי (קצת עזרה.. אני צריך לוח חדש - ואין $$ :'( ) :-\ אז מי שיכול

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים