עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PhoenixBoy,

טוב אני יודע שנושא הזה חרוש ועשיתי מילוני חיפושים עם מלא צירופי מילים אבל לא מצאתי שום שבלונה מתאימה. אני רוצה שבלונות בסגנון הזה: אשמח אם תביאו לי כאלו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by st0m,

שלום לכולם ... אני רוצה לעשות משהו יפה למארז שלי אבל לא כולל חריטות ולא כולל משטח פרספקט (איך שלא קוראים לזה) רק צביעה של המארז או כמה ציורים, כלומר, לרסס איזה משהו יפה על המארז הנה כמה תמונות של המארז שלי ... תנו לי רעיונות לגבי דברים שאני יכול לעשות . וגם תפרטו לי את הכלים והמוצרים שאני צריך . http://img204.imageshack.us/img204/9578/dscn08936sx.jpg http://img204.imageshack.us/img204/6636/dscn08958zu.jpg http://img204.imageshack.us/img204/614/dscn08964xc.jpg http://img529.imageshack.us/img529/7435/dscn08945gm.jpg תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by 114508534,

אני רוצה לבנות מעגל שיעבוד על 220 V ושנגיד ידליק מנורה במחיאת כף וכאלה דברים , בית טכנולוגי לעשות .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מאיפה אני יכול להשיג ציורים בשביל לחרוט על פרספקט כאילו שמאתיאימים עם קווים יותר עם למישהו יש בבקשה שיביא לי קישור לזה תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by aviram20,

ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היום עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי גיים-בוי קולור חסר שימוש, ורציתי לדעת אם המסך שלו יכול לשמש כמסך LCD למחשב :>> אפשרי? אם כן איך אני מחבר אותו למחשב כך שיפעל? תודה לעוזרים

8. Started by night-fire,

זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1

9. Started by IG,

OK, ככה, כרגע הגג של המארז שלי נראה ככה: נתרכז בזה: כמו שאפשר לראות, יש כמה פאקים, שאני מתכוון לפתור ע"י עיבוי הגבולות (אני אשתדל לעבות כמה שפחות...) נואשתי מלחפש אחר הניאון האדום שרציתי לשים מתחת לזה כדי שיאיר את הכוכב השני גוונים (המופרדים ע"י החריטה), והחלטתי לשים לד, שיאיר לי רק את החריטה. שאלה ראשונה: האים הפאקים האלה יבלטו יותר מידי? (אני לא אצליח לתקן את כולם...יש עוד אחד בזרועה העליונה של הכוכב... התיחום לא מדוייק...תראו בתמונה השנייה) שאלה שנייה: האים האור יגיע גם לנקודות האדומות בצדדים, אם אני אמקם את הלד במיקום של הפס האדום? במיקרה ואני כן אשיג ניאון, החריטה תיבלוט או שהיא תהייה בצבע של שאר החלון? (אם אני אאיר רק עם הניאון...) יש אפשרות לשלב בין …

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by SD Project,

מה קורה אנשים ?! הרבה זמן שלא הייתי בפורום עקב הנוביציה שמתכוללת בפורום... בכל זאת אני צריך את עזרה מכל המומחים ביניכם... יש לי את מכשיר משחקי הוידאו Game Gear... http://www.thosewerethedays.de/items/hardware/sega/game_gear/game_gear3.jpg כמו גיים בוי רק הישנים יותר... יש עליו מסך LCD דיי גדול כמו שאתם רואים בקישור וחשבתי שאפשר להשמתש בו... חשבתי לעשות לו מוד ככה שאני יוכל לחבר אותו למחשב... אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך אני יודה לכם מאוד... ואני עוד יותר יודה לכם אם זה יהיה דרך ה-ICQ... תודה לכל העונים והעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by vadka,

אני מתחיל בפרויקט HTPC משהו מטורף קיצר יש לי לוחות פרספקס ואני בונה צורת קוביית מהן (יש תמונות) איך אני מדביק את הלוחות אחד לשני? יש דבק מיוחד או פשוט הברגה מיוחדת? משהו? יש קובץ למטה עדכונים בהמשך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 57 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב כף יד שנשבר לו מסך ה LCD. השגתי מסך חדש אבל הכבל שלו לא מתאים לחיבור שקיים בו. אני צריך כבל LCD, זה בעצם FLAT CABLE רגיל שצד אחד שלו יהיה מתאים לכבל של המסך החדש, והצד השני יהיה מתאים לחיבור שלו על הלוח. רואים את זה בתמונה השמאלית, יש כבל שהפינים שלו קטנים יותר מהפינים שנמצאים על הלוח עצמו, אז אני צריך כבל ממיר או משהו... למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה? יש לי כמה תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר, קצת קשה להסביר...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dago,

אז ככה הבאתי מחשב ישן מחבר.........והחלטתי שאני בונה לו מארז קטן .....ושיהיה שקוף עכשיו קניתי פרספקט ושדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה מאוד מסוכן לחתוך אותו כי הוא עלול להישבר.הבנתי שיש כמה דרכים לחיתוך פרספקט שהטובה מבין כולם היא דרמל ... אין ברשותי להשיג כרגע דרמל לכן האופציות שנשארו לי זה מקדחה , וג'קסון....... אז עם מישהו יודע לחתוך הוא ללמד הוא טיפים לחתוך את הפרספקט ממש לא יעזור עם תגידו לי לקנות דרמל כי אין לי אמצעים לזה כרגע אז בכל דרך אחרת שאפשרית...אשמח להצעות בתודה טל

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  15. ראיתי את המדריך ב"מדריכים שלכם" עכשיו יש לי מאוור נוסף שאני לא משתמש בו , והכרטיס מסך שלי באמת עולה באש [70-80 מעלות במאמץ] רציתי לדעת אם זה באמת יעזור לי לעשות את זה , ועד כמה זה ישפיע , או שזה בכלל לא יעזור.... גם אמרו לי שזה ימלא לי תכרטיס מסך במלא אבק וזה יכול להרוס לי תכרטיס זה המדריך שעליו אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747 תודה מראש על התגובות!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לבנות מנורה מלדים השאלה היא הלדים הם 700 mA הספקים שיש לי הם 1- 600 mA 2- 900 mA האם אפשר לחבר את הלדים ל 900 mA?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני עובד לפי המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ ולפני שאני מתחיל בעבודה אני רוצה לשאול מספר שאלות אם תוכלו לומר לי אם אני צודק מה שכתוב במדריך נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. הכוונה היא 11 נגדים של אחד קילו אוהם ? 5 נגדים של שלוש וואט עם 33 אוהם ? 10 דיודות רגילות? (בשני השורות למעלה אני לא כל כך הבנתי לכן אני שואל אם הכוונה היא למה שכתבתי בגלל שהכתב יוצא הפוך שמוסיפים אנגלית לכן רציתי להיות בטוח) במדריך כתוב שקשה למצוא לדים דו צבעיים אני מצאתי באת החנויות שליד הבית שלי לדים כאלה והמוכר אומר שכל אחד יעלה לי 10 ש"ח זה המחיר או שהוא קצת מגזים? ועוד דבר אחרון יש למשהוא רעיון מקורי איך אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. cעשיתי את המדריך שיש פה בפורום ומשכתי הכל לקידמת המחשב כך שאני יוכל לשחק עם זה מהמיטה ואפילו מסוף החדר... מסגרתי את כל החלק עם קרטון ועטפתי אותו באיזולירבנד יצא כזה בית לאינפרא, משהו נחמד... אפשר לעשות אם זה הכל להעביר שירים בוויןאמפ, לשלוט על העכבר LOL, להעביר את הסרט קדימה, לעשות FRIZE, mute.. אחלה דבר.. השתמשתי בשלט של creative, הקטן השחור בשביל ה- CD... אני אהבתי וממליץ לכם לנסות לעשות את זה. אני הלחמתי על לוח PCB (לוח הלחמה עם פסי מתכת), וזה היה ממש מתוסבך בנושא ההלחמה למה כל החורים היו קרובים, אבל לאט לאט וזה יצא בסדר... לפי דעתי תיקנו את החומרים ותעשו, מודינג חמוד+ (בערך 50 ש"ח, תלוי איפה תקנו.., אפילו פחות). עכשיו נעשה פאן באס עם אורות ופוטנציומטר... אם היה לי מצ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי פלייסטישן 1 ישן הגרסא הגדולה לפני איזה שנה וחצי הוא כבר הפסיק לקרוא משחקים(רק מוזיקה) אז חשבתי על להחליף עינית אבל עינית עולה יותר מידיי אז השאלה היא אם אפשר לקחת כונן סידירום של מחשב ואיכשהו לחבר אותו אל הפלייסטישן במקום העינית הרגילה ולגרום לו לעבוד כמו שצריך? תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  20. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו יכול לתת לי שרטוט או הסבר איך להכין מתאם מ IDE ל USB ככה שאני אוכל פשוט עם המתאם הזה להפוך את ההארדיסק שלי להארדיסק נייד... אני יודע שהדבר הזה אפשרי מכיוון שישנם חנויות שמוכרות קופסאות אליהם ההארדיסק נכנס ומהקופסא יוצא USB, אבל הם עולות 150 + ואני בטוח שאני יכול לעשות את זה בפחות כסף... תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by alfa100,

למישהו יש סימולטור של ארדינואו שהוא ממש טוב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז אחרי המחשב בתוך הלייזר דיסק והמחשב בתוך הדי וי די והמחשב בתוך סאב וופר יש לנו פרוייקט חדש שיהיה בנוי ממארז BABY ATX - למי שלא יודע זה כאשר הספק כח מעל הלוח אם במאונך (מעל המעבד...) אז המפרט החדש מדבר על: ABIT AN7 Barton 2500+ W28 (מכפלה פתוחה) 1GB KINGSTON DDR400 Lite On DVD X16 160GB SATA TI4600DLX VIVO 3dStereo הספק כח הולך לעבוד שידרוג רציני: בידוד הקווים של הלוח אם וההרדיסקים וכו על ידי שימוש במעגלי ייצוב (דיודות סלילים וקבלים) משני ספקים שנשרפו - כדי שאני לא ישמע את ההרדיסק מהכרטיס קול.... - או שאני ישתמש בספק כח אחר לגמרי - עדיין לא החלטתי העברת כל הטרנזיסטורים אל לוח קירור מחוץ למארז: SLK948U לצורך העניין שימוש במעגל הזנה נוסף מספק שנשרף (יישור המתח ל 200 וולט ו…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by ziv124,

אבא שלי החליט לעשות פרוייקט ובנה מכונת CNC והוא אמר שאני יכול להשתמש בה. עכשיו הידע שלי באלקטרוניקה בסיסי אני לא יודע עכשיו ממש לייצר מעגל כאילו להמציא מהראש.. אבל בא לי לחרוט כמה דברים יש אולי איזה אתר שאני יכול לקחת תוכנית נגיד של שלט של מכונית, מחשבון ופשוט לחרוט אותם או שלא קיים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alfa100,

היי אני רוצה לבנות מתאם ואני לא כל כך מבין את הסירטוטים של המתאם vga to rca אז מישהו יכול להסביר לי או להגיד לי איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.