עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ELiA,

שלום לכולם, יש לי דיוידי נייד ששבק חיים (הוא חדל מלקרוא דיסקים) אז החלטתי לקחת את המסך שלו ולעשות בו שימוש. יש דרך לחבר את המסך לvga או לrca? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by super-MC,

שלום אני צריך להגדיר לחצן מומנטור שבזמן לחיצה לד 1 עובד קבוע והלד השני מהבהב לשני שניות אני עשיתי תוכנית אני לא יודע בדיוק מה לא בסדר איתה משהוא יכול לעזור לי ? int swich = 7 ; int momntor = 8; int ledPin = 13; int ledPin1= 9; boolean lastButton = LOW; boolean currentButton = LOW; boolean ledOn = false; void setup() { pinMode(swich, INPUT); pinMode(momntor, INPUT); pinMode(ledPin, OUTPUT); pinMode(ledPin1, OUTPUT); } boolean debounce(boolean last) { boolean current = digitalRead(momntor); if (last != current) { delay(5); current = digitalRead(momntor); } return current; } void loop() { currentButton = debounce(lastButton); if (lastButton == LOW &&a…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Moty_p,

קניתי דראמל אתמול ב - 300 שקל של סקייל והוא אחלה דבר אבל... קניתי אותו בשביל לעשות חלון למארז שלי, חלון ענק על כל הגודל של הפח כמעט אז מין הסתם אני צריך לחתוח איתו פח בגודל 2 מילימטר בערך קיבלתי איתו 5 דיסקיות חיתוך ולא האמנתי כמה מהר הם נגמרים מזה בקושי עשיתי פאנס וכבר נגמרו לי כל הדיסקיות איזה באסה מזה איזה מהר זה נגמר אני יהיה צריך לפחות 100 דיסקיות כדי לעשות את החלון מאיפה אפשר ליקנות דיסקיות חיתוך של דראמל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי , השגתי ספק כוח נוסף למחשב. עכשיו הספק כוח הראשון שמחובר ללוח אם בעצם נדלק שאני מדליק את המחשב. והספק השני שהבאתי ממחשב אחר , הוא מחובר רק לחשמל ומצד שני לכוננים ולא ללוח אם , ככה שהוא בעצם לא "יודע" שאני מדליק את המחשב. איך אני גורם לו שברגע שאני מפעיל את המחשב הוא יעבוד גם ? פשוט יש לי ספק קצת חלש במחשב , אז חשבתי לחלק את העומס בין שני ספקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

אני בטוח שיש כאן כמה שיהיו שמחים לדעת על כך - Sparkfun עושה שבוע שלם בו כל ההזמנות מעל 60$ יכללו משלוח חינם. כולל בינלאומי, כן כן, גם לישראל. השבוע מתחיל החל ממחר (יום העסקים בארה"ב, מתחיל ביום שני) ועד יום שישי ה 19 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

הי.. יש לי מגבר ישן עם תאורה שמופעלת על ידי 5.5 AC (מתח חליפין) קניתי לדים לבנים של 3 וולט השאלה היא אם זה בסדר לחבר 2 לדים בטור עמ לקבל 3 לדים לכל אחד או עדיף לחבר לד עם נגד (יש לי את הנגדים המתאימים), והאם בכלל זה בסדר לחבר לדים למתח חליפין? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פשוט לוקחים ת'ספריי וצובעים או שצריך להכין את המאוורר לזה לפני זה ? אה ויש לי מאוורר 80 מ"מ והבסיס שלו לא רוצה לצאת (לא הלהבים , השלב שאחרי זה, הPCB ) איך אפשר להוציא את הבסיס שלו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני מעונין להרכיב מעגל חשמלי פשוט המורכב מלד רגיל אחד(צורך 3.2 וולט ו 20 מילי אמפר) מנגד ומשנאי כמקור כח. פרטי השנאי הם: 9וולט ו 300ma. מה אומר בעצם ה 300ma, והאם אני יכול לחבר נגד שיוריד ל 5.8 וולט ממקור הכח? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofir060,

אני מתכנן לקנות את הקיט הזה: http://www2.buyincoins.com/details/arduino-component-basic-element-pack-set-kit-case-for-arduino-starter-beginners-product-11631.html שפרסם עידו מהבייט הלבן. שאלה כללית, יש שם כל מה שאני צריך מבחינת נגדים ג'אמפרים וכל זה? לא הבנתי מה זה הלוח Duemilanove ועל מה השלט שבא עם הקיט שולט... אשמח לעזרה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום קיבלתי מחבר לתקן ספק כוח של LITEON של 310W. מסתבר שהמאוורר היה תפוס. פתחתי הכל ושימנתי את המאוורר אבל הוא לא הסתובב פירקתי אותו והיה נראה שכנראה כל הסלילים התחממו מידי ולכן הוא לא מתפקד מכיוון שלא היה קונקטור מסודר, חתכתי את החוטים שלו והלחמתי במקומו מאוורר אחר שיש לי (בדקתי אותו מול ספק DC שהוא עובד, והוא באמת תקין). אחרי ההלחמה סגרתי הכל וחיברתי למחשב הספק פועל אבל המאוורר כאילו בהתחלה נותן תזוזה קטנה, אבל לא מסתובב. האם יתכן ובספקים כאלו המאוורר צריך לפעול רק אחרי טמפ' מסויימת? או שמשהו דפוק במעגל? (בדקתי שוב, המאוורר תקין). חשבתי שאולי אני יכול למשוך מתח במקביל מאחד המולקסים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי אני אוהב לשחק בחושך אבל תמיד מתקשה לראות את האותיות של המקלדת , וחשבתי להחליף את הנורה הצהובה בלד פנס ולעשות לו הגבהה ( אני חושב לסדר את זה כמו באנטנה של הרדיו -לא טלסקופית אלה לשים מאחורי המקלדת וכשאני ישתמש יעשה לזה סיבוב שיהיה כלפי מעלה ) השאלה היא אם המתח יחזיק לד פנס ? אם עשו את זה אפשר לינק -מדריך

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Itzik Naim,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם אתם, או מישהו שאתם מכירים מסוגל לבצע (בתשלום כמובן) פרוייקטים בדומה לפרוייקטים של L3P (http://www.l3p.nl מארזי שולחן עם קירור נוזלי, נאון וכל מה שקשור) כמו זה או זה:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איך עושים חרטית על הפספקט? למשהו יש שלבים אני רוצה לעשות קצת מודינג על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1528&catcode=344 מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות למארז. ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ab14,

במקום כל הזמן לצבוע את המארז ולעשות אותו מגעיל (עם זה לא צבע של רכב או משהו כזה) אפשר לשים טפט על המארז רק הבעיה שצריך טפט מיוחד לא כמו שיש בטמבור טפטים של עץ כי זה לא יראה טוב על מארז מישהו יודע איפה אפשר לקנות טפטים טובים? או איזה טפטים יש שיתאימו למארז?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Jenia24,

שלום אני רוצה לבצע מודינג קטן וברצוני לצבוע את המאווררים שבמארז (רק הרוטור) בצבע כתום. אשמח לקבל המלצה לאיזה צבע או ספריי לקנות ומחיר משוער. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lior12,

היי , אני בונה מגבר בעזרת TDA2005 . לאן לחבר את הפונציומטר ? מישהו רשם לי ככה: חיבור 1: לleft או right חיבור 2: להמשך של המעגל חיבור 3: לאדמה לא הבנתי איפה זה להמשך של המעגל. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Liran.D,

שלום רב יש ברשותי את כרטיס הרשת האלחוטית ביואסבי : http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260833410302&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123 עכשיו אני בונה איזה משהו להגדלת הטווח קליטה ואני רוצה לקנות לו מעריך....האם לפי החיבורים של האנטנה של הכרטיס יהיה מתאים לחיבורים האלה של הכבל: http://www.ebay.com/itm/3M-Antenna-RP-SMA-Extension-Cable-Wi-Fi-WiFi-Router-10-/230471601849?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92d8eb9 ??? האנטנה מתפרקת בסיבוב מהכרטיס רשת האלחוטית של היואסבי.... אני רוצה להזמין את הכבל ולהיות בטוח שזה יהיה מתאים. תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, הגעתי למצב שיש לי כבר על הרצפה איזה ארבעה שנאים, מסך, כרטיס קול, מיקסר, מודם וכו' דבר ראשון נמאס לי שהם על הרצפה, ואני רוצה לבנות להם מדף\תאים כאלה, ואשמח מאד על הדרך להוריד את השדה שהם פולטים מהסיבה שאני מקליט מוזיקה, ושומע זימזומים והיסים, האפשרויות העומדות בפניי הן עץ, אלומיניום, פלדה ופרקספקס, רק שבעניין הפרספקס אני מפחד שיהיה מצב של חשמל סטטי ופריצה תהיה לא נעימה, אשמח לתגובות, תודה מראש, גיא

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by adam levy,

how i can do me cabel in the copmuter look like that?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yossi555555,

שלום לכולם שבוע טוב רציתי לעשות איזה מוד קטן למארז שלי יש לי אפשרות לחבר שני מאוורים מקדימה ורציתי לחבר שלושה שיהיו מחוברים כמו ברידיאטור אחד אל השני יש לי כבר מתאמים לחיבור הזה אם הם שלושתיהם יחד א אני שם אןתם ישירות על גוף המארז ולא על הCAGE של ההארד דיסקים ואז יהה שם זרימה הרבה יותר חזקה כי הCAGE בנוי כמו פילטר הבעיה זה איך לחבר אותם אחד אל השני? אני צריך איזה מחבר או משהו יש למיהו רעיון ? תודה

21. Started by wrecker,

נתקלתי בכתבה וראיתי שם מארז פשוט מדהים! - בקיצור אני רוצה כזה! אם מישהו יודע אולי של איזו חברה או איפה אפשר לקנות כזה? אחרת אני הולך לבנות אותו בעצמי.. http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--july-2008/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב אז אני מרכיב HTPC והחלטתי לחבר לו שלט רחוק כדי שיהיה מקצועי נתקלתי בבעיה של הדלקת המחשב (כיבוי זה פשוט) ולאחר חיפוש בגוגל הדבר שהכי מצא חן בעיני היה המוצר שלהם www.SIMEREC.com הזמנתי את הרכיבPCS 1 החיבור היה פשוט מאוד יש הוראות באתר למי שמעוניין מקבלים איתו גם שני פלסטיקים נוחים לחיבור לספק מבלי לחתוך את הכבלים של הספק אלא רק לחרוץ אותם קצת עובד מצויין הכיול של איזה כפתור שאתה רוצה מתבצע על ידי כפתור שנמצא ברכיב ואז לחיצה על השלט יש לד שמראה לך שאתה מצליח מומלץ בחום! מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by carmel134,

מישהו יכול להגיד לי איך להדפיס מדבקות למחשב הורדתי קובץ עם מדבקות אבל איך אני מדביק אותם מישוה יכול להסביר (אפשר לקנות?? איפה??)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלומות, החלטתי החלטה נבונה לאחרונה: במקום לשלם יותר על דגמי אוזניות אלחוטיות שמבוססות על דברים שבדר"כ לא נוחים לי (בלוטוס', אין בכל מחשב או טלוויזיה), אני אבנה זוג מכשירים קומפקטיים: משדר ומקלט. המקלט יתחבר לאוזניות, והמשדר לחור השמע של המדיה. שניהם יעבדו על גלי רדיו fm, באותו תדר. עכשיו, כדי למנוע תקיעות לא רצויות וקיזוזים בסאונד אני ארצה שזה יהיה בתדר גבוה, לא? וכדי שלא יהיה רעש ויהיה אודיו באיכות גבוהה, אני צריך - High pass filter? לא כ"כ נכנסתי לתחום גלי הרדיו אף פעם..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אין לי רב מודד לצערי בבית ורציתי לדעת איפה הסוני מוציא 12 V על הלוח, אם משיהו במקרה יודע אשמח לדעת . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים