אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
how i can do me cabel in the copmuter look like that?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש איזה פרויקט שפורסם באתר המאזר היה בנוי מעץ והפאנל הקידמי היה מעץ בלזה זה מה שאני זוכר הוא היה אחד היפים פה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לד שצורך 350 מיליאמפר אותו אני מחבר לנגד 33 (אם אני זוכר נכון) אוהם 2W בערך.. הנגד מתחמם אשש ואיאפשר לגעת בו מרוב שהוא רותח אז חשבתי לחבר שני נגדים כאלה במקביל כדי שהעומס של החום יתפזר ולמעשה יצא לי נגד של 33 אוהם 4W אבל כנראה שזה לא ככה כי עשיתי כן ושנגעתי בהם שניהם! היו רותחים כאילו חיברתי נגד אחד למה זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצורך החלפת ספק מעניין אותי לדעת: לדוגמא אם במערכת מחשב שצורכת 250W במאמץ ו100W במנוחה, הצריכת חשמל בפועל תיהיה זהה עם ספק 300W ועם ספק700W? ומה לגבי פליטת חום, היא תהיה גבוהה בכל מקרה עם ספק 700W?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ביוטיוב קטודה כחולה שמשנה את הצבע שלה לפי המוזיקה(לפי הקצב), איפה אני יכול לקנות דבר כזה אפשר גם מEBAY.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט מדהים...איזה יצירתיות יש לאנשים http://www.gobossy.com/computer-cases/ אני כמובן נידלקתי לחלוטין על מחשב בתוך גיטרה אקוסטית
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים חרטית על הפספקט? למשהו יש שלבים אני רוצה לעשות קצת מודינג על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1528&catcode=344 מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות למארז. ...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות סליבינג במחשב שלי עם הערכה של ונטק, עכשיו קראתי את המדריך שיש בפיסיטיפ והבנתי אותו חוץ מחלק אחד, שאני מנתק את ה-ATX איך לעזעזל אני אזכור לאן כל חוט חוזר? הרי יש כמה חוטים שהם בעלי אותו צבע ככה שאני לא יכול לעשות סרטוט! למישהו יש הצעות? אני אשמחח מאוד! זה מאוד חשוב (הערכה מוזמנת מחר) - תודה מראש. עדכון: אני רוצה להזמין קתודה "קרה" של חברת ונטק מפנדה, עכשיו הם אומרים שזה מגיע ללא בקר, מה זה אומר? שאני לא אוכל לחבר את הקתודה ישר לספק (מחינת חשמל)? אם היא ללא בקר זה אומר שלא יוצאים ממנה חוטים? או שההפך הוא הנכון, כלומר יוצאים ממנה חוטים כמתואר בתרשימים במדריך הבא: http://www.pctip.co.il/guides/ccflpanel2.php אני ממש מיואש, אני מת להזמין את החבילה אבל אין …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני דיי נוב אז תעזרו לי קראתי את המדריך להרכבת מסך LCD וחיבורו למחשב אבל יש לי שאלות: 1. חיבור פרללי זה כמו החיבור של המדפסת? 2. יש מקום לחיבור מולקס על הבקר של המסך? לאיפה אני מחבר את המולקס על הבקר של הLCD? 3. איך אני יכול להראות נגיד את הטמפ' של המעבד ולוח אם נגיד כל הזמן שזה ישתנה בהתאם למצב הקיים? (לא כתוב את זה במדריך) תודה לכל מי שעוזר ואם אני אבין הכל אני אחבר מסך LCD (כמו שבטח לרובכם כבר יש פה).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לוקחים ת'ספריי וצובעים או שצריך להכין את המאוורר לזה לפני זה ? אה ויש לי מאוורר 80 מ"מ והבסיס שלו לא רוצה לצאת (לא הלהבים , השלב שאחרי זה, הPCB ) איך אפשר להוציא את הבסיס שלו?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לדעת איך אני בונה מעגל שהוא גורם ל50 לדים חזקים להבהב עם שימוש בסוללה של 12V או ספק שמתחבר לחשמל . אני שואל את השאלה הזאת מאחר ולא הצלחתי להבין את ההסברים שמופיעים פה באתר. חשוב לציין שאני לא מבין באלקטרוניקה במיוחד ולכן אני מעוניין בתרשים מפורט ככל שניתן ופשוט. בתודה מראש גיא...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי מין רשת כזאת שחסמה את כול האוויר שהיה יוצא מהמאוורר (120MM) לכן החלטתי שאני מוריד אותה אבל ביגלל שאין לי דרמל אז חתכתי את זה אם קטר זה לא יוצא הכי חלק אבל עושה את העבודה לתמונות : באמצע הדרך : ככה זה ניראה בסוף : את הקצבות משכתי החוצה : עם המאוורר : עוד משהו שעשיתי הוא ששמתי מול הכרטיס מסך מאוורר (80MM) בישביל שיקרר לי אותו במישחקים, חיברתי למאוורר הזה מפסק כדי שאני יפעיל אותו רק בשעת הצורך. המפסק : הוא יושב שם כמו שצריך חח סתם תמונה של המארז : תמונות מאוורסט : שהמאוורר לא פועל שהוא פועל : שימו לב שהטמפ' יורדת ( אולי כמה מעלות אבל ביגלל שהכרטיס שלי הוא פסיבי במאמץ יהיה את ההבדל הגדול ) וגם נוסף עוד מאוורר שמה זהו לבנתיים …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שיש כאן כמה שיהיו שמחים לדעת על כך - Sparkfun עושה שבוע שלם בו כל ההזמנות מעל 60$ יכללו משלוח חינם. כולל בינלאומי, כן כן, גם לישראל. השבוע מתחיל החל ממחר (יום העסקים בארה"ב, מתחיל ביום שני) ועד יום שישי ה 19 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בארץ? בחול? אני צריך מאות! חחח איכותיים למשל ראשים של נוייטריק וכבלים של קלוץ עיזרו לי חבר'ה תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למצב שיש לי כבר על הרצפה איזה ארבעה שנאים, מסך, כרטיס קול, מיקסר, מודם וכו' דבר ראשון נמאס לי שהם על הרצפה, ואני רוצה לבנות להם מדף\תאים כאלה, ואשמח מאד על הדרך להוריד את השדה שהם פולטים מהסיבה שאני מקליט מוזיקה, ושומע זימזומים והיסים, האפשרויות העומדות בפניי הן עץ, אלומיניום, פלדה ופרקספקס, רק שבעניין הפרספקס אני מפחד שיהיה מצב של חשמל סטטי ופריצה תהיה לא נעימה, אשמח לתגובות, תודה מראש, גיא
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת שמע ניידת של סוני איך אפשר לחבר אותה למצת הרכב במטרה להפעיל אותה 'בשטח' בלי סוללות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת שיש בה כפתור שמסובבים והוא שולט על הוויליום...יש את זה בכל מערכת... עכשיו אם אני רוצה לקחת פוטנציומטר שישמש לי כשולט על הוויליום זה אפשרי? וכמה התנגדות אני צריך שיהיה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בן 16,אני רוצה ללמוד את הבסיס לאלקטרוניקה וחשמל,וספר נראה לי הכי נוח(כמובן שבעברית). הספר הוא בשביל ללמוד לבד,בבית. יש לכם הצעות?אם לא אז אתם יודעים אולי את מי לשאול?למי לפנות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משדר אינפרא אדום שאני יוכל לשלוט בוידאו DVD TV וכו' דרך המחשב... ז"א שבמקום לשלוט במחשב דרך שלט אני רוצה שהמחשב יהיה השלט... מישהו מכיר איך לעשות זאת? (פרסמתי באלקטרוניקה כי אני חושב שזה המקום המתאים - אם לא אנא להעביר לפורום המתאים) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו התחלתי עם מודינג לפני כשבועיים ונגנבתי מזה לגמרי והבנתי שאחד מהכלים הכי שימושיים במודינג הוא דרמל ואני שתודה לאל עוד יש לי קופת בר מצווה החלטתי לקנות דרמל ויש לי כמה שאלו: 1. וולף יספיק או שאני אני צריך מקורי 2. איפה אני יכול להשיג כזה אחד כזה וראשים בשבילו 3. אם יש המלצה לדגם אני יודה מאוד תודה!!! :-*
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפעם הראשונה ששמעתי את המילה הזאת לא ממש הבנתי מה זה התחלתי לחפש ברשת עוד ועוד ואז מצאתי את האתר הזה HWZONE ראיתי קצת תמונות למדתי והבנתי! התחלתי לעבוד על המארז של המחשב הישן שלי (פנטיום 2 שהלך לעולמו) צבעתי אותו בשחור (כמובן הצבע האהוב עלי) כפתורים בכחול (גם אהוב עלי אבל פחות) כמובן שהוצאתי מתוך המארז את הכל הכל!!! עשיתי לו קידוחים וחיתוכים עם כוסות ומקדחים במיוחד בשביל מאווררים כל אחד לגודל שלו לאחר מכן עבדתי על שיוף המארז מכל כיוון שהיה צריך בצד שמאל פתחתי לו חלון מרובע, וניקיתי אותו טוב! אחרי שסיימתי עם החיתוכים והשיופים התחלתי לצבוע את כל המארז בשחור! יצא פשוט סוף הדרך! לאחר שסימתי לצבוע, התחלתי להרכיב. הרכבתי את הלוח אם(שיפרתי אותו עכשיו מפנטיום 2 לפנטיום 3) וכל הכר…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה . . . עשיתי לו למעלה ולמטה פלטת פרספקס חיברתי למולקס של הבקר הזה פלוס מינוס של שנאי 12V (כמו שהוא דורש) חיברתי את האדום ואת השחור שקרוב לצהוב עכשיו שאני מחבר אל הבקר את הנאונים ואני מדליק הם לא פועלים לי ושאני מחבר את המולקס למחשב הם פועלים What The Problem plz ??? תודה מראש איתי יש לציין שהמכשיר דולק עם כול הלדים שלו והכל ואותה בעיה יש לי עם חיבור מאווררים עריכה : מצטער על ההודעה הקודמת, וגם בדקתי את הצהוב עם שחור וגם לא עבד
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני אמור לגשת לשאלה כזו ? מתי אני מתייחס לנתונים ברוויה ומה הכוונה מבחינה חישובית כאשר נתון זרם ההתרה והתפיסה ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-