עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, ראיתי לאחרונה את הסרטונים הבאים: http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/ הסיני\יפני הגאון הזה , עשה בעצם פינקר טראקינג בעזרת שלט Wii וכמה לדים. השאלה שלי- למה צריך את השלט wii ? יש אפשרות לעשות את אותו הדבר בלי השלט? זאת אומרת-לפי מה שהבנתי השלט עובד על נורות אינפרא,בדומה לשלט רגיל לא? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by foty123,

אז ככה אני יתחיל : התעצבנתי שיש לי מארז מתפרק (משנת 2000 נראה לי) אז החלטתי שאני לא רוצה מארז בכללל חח המאוורר הגדול שבתמונה מקרר גם את המחשב וגם אותי חח אני מתכנן קירור מים.. חסר לי רק בלוק מים (יש לי כרגע בעיות תקציב..) את הארד דיסקים אני לא יכול להזיז כרגע בגלל שהכבלים של הIDE שיש לי בבית קצרים מידי.. צריך ללכת לקנות אחד יותר ארוך.. מתוכנן עוד מאווררים פשוט אין לי כח לחבר אותם כרגע מתוכנן לדים גם (יום ראשון או שני) הנה תמונות של ההתחלה : 1. http://img254.imageshack.us/img254/5076/005tz4.jpg 2. http://img208.imageshack.us/img208/4821/006fw3.jpg 3. http://img517.imageshack.us/img517/9156/007jv5.jpg 4. http://img517.imageshack.us/img517/1065/008um0.jpg אח…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. לפני שבוע גם החלפתי ספק בגלל סיבה שהמחשב לא היה נדלק ב5 פעמים ניסיון ועכשיו הכול טוב חוץ מהמסך...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ancient1,

קניתי מדבקת חלון "H2O Cooled" ב JAB . אבל היא הפוכה למה שאני צריך ! אני אמור להדביק אותה בתוך החלון מופנית כלפי חוץ , כלומר יש דבק על החלק שאמורים לראות מבחוץ. אבל מה שאני צריך זה להדביק אותה על הצד החיצוני של המארז ! . אין לי חלון. כלומר הדבק חשוף לאויר ואין דבק היכן ש"צריך" . מה עושים ? צריך להדביק (מריחת איזשהו דבק ? יש דבק דו צדדי ? ) וגם לבטל את הדבק הקיים ( למרוח משהו שיסתור את הדבק ? להדביק ניילון שקוף ? ) מישהו עם נסיון ? הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by the_king00,

תראו את המחשב שלי.. http://photos.walla.co.il/the_king00 מפרט: פנטיום 4 3.0 asus p4p800 e deluxe r9600pro 128mb wd120 8mb buffer

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by keves,

שלום לכם. האם משהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ (עדיף - בת"א) שנאי טורואידי מ220 וולט ל2 * 18V, בהספק של כ300VA? כמו כן, כמה אמור לעלות התענוג? תודה מראש, ערן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by T-boon,

היי. לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אבל אני מעריך שלרבים בפורום יש ניסיון בעניין. מבקש המלצה לרתכת אלקטרונית, השימוש הוא ביתי, כרגע למשל אני בונה שער לגינה ונמאס לי לבקש מחברים אז החלטתי לקנות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Pure-Gold,

האם מישהו מכיר חברה בארץ שמדפיסה מעגלים ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RazorJunior,

מישהו יודע איך ניתן לבנות רכיב שיגרום ללדים להבהב? כלומר רכיב שיפרד על העברת הזרם ללד, וכך יגרום לו להידלק ולהיכבות לסירוגין. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guy124,

המחשב שלי לאחר שיפוץ קל מה דעתכם http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=51o119586&pw=053968578

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by וזאנה,

בוקר טוב אני צריך המלצה לסקופ שיתאים לסוג העבודה שלי אני מתקן לפטופים ו מסכי lcd ו נייחים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by wombat,

אני רוצה לקנות Dream Led Strip לשימוש עם ארדואינו ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם דגם מסויים ויכול להמליץ. אני מתכוון ללכת לכיוון המוצרים היותר זולים באיביי(וחסרי התיעוד הנורמלי ככל הנראה) מאחר ובאתרים אחרים המחיר גבוה פי כמה וכמה. רוצה משהו עם 400-500 Lumen/meter לפחות, שליטה נוחה מהארדואינו, תגובה מהירה זה פלוס גדול.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היום הגיע אלי לוח ארדואינו, שהזמנתי מאיביי. שני לדים אדומים להשמה משטחית דלקו כשחיברתי את הארדואינו למחשב- האחד של פין 13 והשני של ה-ON. אז אחרי כמה נסיונות, שהלדים דלקו יפה, הלד של פין 13 פתאום נהיה חלש נורא, נקודתי ממש. בדיקה נוספת העלתה שללד יש בליטונת בפלסטיק השקוף שלו, ממש מעל מקור האור, וללד התקין זה לא קרה. אני חושד שסיבה כלשהי (התחממות יתר, איכות בנייה נומכה, מתח לא יציב... אנא עארף?!) הפלסטיק ניתק ממקור האור בנקודה שבה הוא אמור להיות צמוד, וכך בגלל שבירת האור הוא לא מצליח לצאת. אני קורא את מה שכתבתי ואני רואה שזו שטות מוחלטת: האור לא יכול להישבר לא בזוויות האלו, ולא במעבר מתווך בעל מקדם שבירה נמוך לבעל מקדם גבוה, וחוץ מזה, בהחזרה גמורה לא הייתי רואה שום אור, ו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SHAKED286,

שבוע טוב לכולם עשיתי חיפוש מקיף מאוד באינטרנט על UV METER ומצאתי כל מיני דברים רגילים (10 לדים שעובדים כמ וUV METER רגיל) עכשיו אני מחפש מעגל שיעשה לי כזה דבר אם מישהו יוכל לעזור לי במצציאת המעגל או משהו דומה אני ישמח מאוד. תודה רבה ושבוע טוב שקד

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל עם אפשר לקבל תמונות ולתת לי פירוט מה זה וכו.... תודה לעוזרים עריכה: עם אתם יכולים לעזור לי בעיצוב של המארז זה יהיה נחמד גם ברשותי קטודה כחולה וקטודה אולטרא סגולה.... כל הצבעים של הליזרים וזהו. עם תתנו לי הצאות איך לעצב את זה זה יהיה נחמד =] תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב הפעם הבעיה היא עם המסך שלי שאני עובד איתו - הלכתי רגע להכין קפה חזרתי וחשכו עיניי - המסך מראה תצוגה צבעונית מוזרה . החלפתי חיבורים כבלים וכ'ו ועדיין אותו הדבר - גם בזמן שהמסך לא מחובר יש הודעה של NO SIGNAL וזה גם בצבעים מוזרים . פרקתי אותו ולמראית עין הכל נראה תקין - כבלים לא נפוחים ולא כלום . אשמח לשמוע לעצתכם מה כדאי לבדוק . תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני חייב דרמל!, איפה אני קונה אחד טוב! וזול! וגם רציתי לשאול עם זה בא יחד עם כל הכלים שצריך לחיתוך מארז

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lion03,

זה החלון הראשון שלי מה אתם חושבים עליו http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/n/0/3/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404212257378309/200408162143135876/HPIM0047.JPG

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by liranmo,

צבעתי את המארז שלי בצבע ספריי ניקל יצא יפה והכל אבל נתתי לו להתייבש איזה 8 שעות ואחרי שאני מרכיב אותו למחשב בחזרה רואים את הסימנים של הידיים והכל נהיה דהוי ומגעיל דרך אגב סוג הצבע הוא ספריי שקוראים לו וויקנד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב! נסעתי לא.אבן אלקטרוניקה וקניתי את כל המצריכים והם ניראים בידיוק אותו דבר כמו במדריך אלה כשהגעתי הביתה גילית שהרכיב אחד קצת שונה ממה שצויין במדריך וזהוא הקולט IR לצערי רק כשהגעתי הביתה שמת לב לבעיה כי יש לו רק 2 רגליים וככל הניראה זהו דגם אחר ממה שצריך :s05: ועוד משהו רציתי לדעת לפני שאני מלחים שהכול מחובר כראוי במקום: תודה רבה לכל העוזרים והמנסים האם זה מחובר טוב? מה לעשות בקשר לIR? חייבים להחליף או שגם זה מתאים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקי לפני שבוע וחצי התחלתי את המוד הראשון שלי בנתיים יצא לי יפה מאוד , נשאר לי לעשות שכבה אחת וכמה תיקונים (צידי המארז צבועים באדום,הגג צבוע בנתיים בכסף,הפאנל הקדמי צבוע גם הוא בכסף חוץ מפס אדום בצד ימין איפה שהלחצנים,הלחצנים צהובים) בנתיים יצא פצצה! נקווה שגם הציור יצא לי יפה קיצר הנה הציורים: (אם יש לכם רעיון יותר טוב אודה לכם) נ.ב : אם אתם רוצים לצייר ציור מסובך על המארז יש לי טיפ בשבילכם- הדפיסו את הציור המסובך שלכם,קחו נייר קופי ושימו אותו על המארז,שימו את הציור שהדפסתם על הנייר קופי ועברו עליו בעיפרון (עובד!בדוק ד"ר פישר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ELiA,

שלום לכולם, יש לי דיוידי נייד ששבק חיים (הוא חדל מלקרוא דיסקים) אז החלטתי לקחת את המסך שלו ולעשות בו שימוש. יש דרך לחבר את המסך לvga או לrca? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aviram20,

מי שלא זיהה , הרמקולים הם אלה http://images.google.co.il/images?q=SBS%20A300&oe=utf-8&rls=org.mozilla:he:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=iw&tab=wi הלד הירוק והמגעיל שהייה שמה כלכך הציק לי שהחלטתי להחליפו לאדום בנוסף הוצאתי את הבד שהייה מקדימה , ובימקומו שמתי רשת משושים יצא טוב , וממש כמה דקות של עבודה ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by card,

שלום סמארטפונים חדשים, מגיעים בד"כ עם NFC. ממה שהבנתי, NFC מבוסס בעצם על RFID, בתדר 13.56MHz, בניגוד ל-RFID רגיל שעובד בד"כ ב-125KHz. השאלה שלי, האם טלפון שכולל NFC, כולל RFID Tag, או RFID Reader? או את שניהם? ואם את שניהם, אז באיזה מקרים/שימושים הטלפון משתמש ב-Tag, ובאיזה ב-Reader? תודה רבה למי שיכול לחדד את הנושא card

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.