עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ראיתי את זה כמה פעמים אפשר להסביר לי מה זה?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. תיראו ראיתי את המוצר הזה בארץ והוא עולה 60 ש"ח ויש אתר של חו"ל שהוא עולה שם 3 דולר אז השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא מוצר זה המחיר נמוך למה אני לא קונה החנות של חו"ל ביגלל שהמישלוח עולה 50 דולר... זה המוצר

3. יש לי את התוכנה smartie51 ורציתי לדעת אם אפשר נגיד להגדיר לו יום ואז הוא יספור לאחור עד שהיום הזה יגיע כמו יום הולדת למשל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by almogas,

ראיתי איזה מדריך להזעקה עם אינפרה אדום לחדר והיה שם תרכיב הזה(רכיב 555) ורציתי לדעת מה זה כאילו מה הוא עושה ושאני הולך לקנות אותו מה אני מבקש? כי בטח יש לו שם אחר.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liranmo,

יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by מאפיונר,

איפה אני יכול לקנות דלת שקופה למארז ? תודה מראש !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ELiA,

איך חותכים את זה בלי דרמל ובלי ג'קסון? איך חורטים על זה בלי הכלים הנ"ל? תודה אליה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. יש לי שנאי של 12 וולט.. אני יכול לחבר אותו לקתודה? לאחת... או לשתיים...? אם לא אז אפשר לחבר את זה למולקס לא?? 12v=12v זה יהיה טוב לא... לדעתי קצת מופקע הקיטט עם השנאי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש לי כמסכי LCD? תמונות:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הפורום מארזים וספקים דיי מלא בבקשות ושאלות אל מגיני ברקים ו UPSים, אנשים רוצים המלצות, שאלות וכו. והתחום דיי מבולגן ומלא בדיסאינפורמציה אם יש לכם מגן ברקים או UPS, אתם יכולים לעזור : צילום מבפנים - תפתחו את המגן וה UPS ותצלמו אותו, ותביאו את התמונות. ניתן להעריך לפי התמונות את איכות הבניה, למה ניתן או לא ניתן לצפות ממנו וכדומה, ומה רמת ההגנות ב UPS ובמגיני ברקים מסוימים יכול להיות מתח גבוה גם כשהוא לא מחובר לחשמל. תפתחו אותו רק אם יש לכם מספיק ידע כדיי לעשות את זה בצורה בטוחה פתיחת מגן ברקים או UPS יכולה לבטל את האחריות שלו במגן ברקים תמונות של המגן מבחוץ - לזיהוי המעגל מבפנים (רצוי מ 2 צדדים) ואיך הוא מחובר למגעים של השקע/תקע הרכיבים שנראים כמו בתמונה כך שרואים מה כתוב א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ilia990,

???

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אני רוצה לעשות כמה חורים במארז ...ולא בה לי להשתמש בדיסק רגיל לעשות ריבועים ,אז עם משיהו יכול להלוות לי יהיה נחמד . רצוי שהוא יהיה מחיפה ...תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by wow,

http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס? באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים. חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. Started by amnesia,

אם כן, אולי תוכלו לסייע לי. אני שוקל לקנות אבל החלק הדביק קצת גורם לי לחשוש, במידה ואני מדביק את זה, ניתן אחרי תקופה (במידה ובכלל צריך) להעביר את הרצועה למקום אחר והלדביק מחדש עם החלק הדביק או שזאת הדבקה חד-פעמית? ודבר נוסף, אם אני שם רצועה של 3-4 מטר על השולחן שעליו המחשב (מסביב לציוד ההיקפי) זה עלול להפריע לי עם העבודה במחשב? זה יכול לסנוור? בעקרון רציתי להזמין את זה: http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dany_tab,

יש כזה דבר מאוורר 90MM שקוף?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by elad_rabi,

חברה.... היום הייתי בהום סנטר... וראיתי את הדרמל של WOLF והוא היה במבצע 99.99 ש"ח...! אני קניתי את שלי (גם כן WOLF) ב170 ש"ח אז כל מי שאין לא עדיין דרמל.... שירוץ לקנות! זה כולל 99 חלקים... ! אתם בטח אומרים מה זה לא יכול להיות בטח סתם "חרא" של דרמל.... אז ת'אמת להגיד לכם אחרי שעשיתי איתו את המודינג הראשון שלי... הוא פשוט עושה עבודה מצויינת!... ביי ביי תהנו!

• 60 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by מאפיונר,

יש מדריך לחריטה על פרספקס עם דרמל? תודה מראש!

19. Started by RazorJunior,

פירקו בעבודה של אבא שלי איזה מיני בר ואבא שלי חשב שאולי אני אצטרך את ה LCD הזה למטרות מודינג... אז הנה כמה תמונות, תגידו לי אם יש מה לעשות עם זה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נשמע קצת עלוב, אז קצת התביישתי לפרסם את זה :-[... אבל אני יחיה עם זה בתקווה שאף-אחד פה לא מכיר אותי אישית... פירקתי כמנהגי כמה דברים היום ובניהם את המחשבון הישן שלי... ראיתי את המסך וחשבתי אולי אםשר לעשות איתו משהו... ??? אז אני נותן פה את הדגם בתקווה למצוא משהוא מעניין לעשות איתו... (אין בעיה להלחים ולחבר דברים....) מחשבון: CASIO V.P.A.M fx-82w --- אפילו סתם לכתוב כמה מספרים... להפעים לדים מסוימים מהתצוגות... משהו... =\

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חבר שלי אומר שהוא לא צריך אותו, נשברה לו העינית והוא קורא רק משחקים של PS1 התיקון עולה בסביבות ה600 שקל האם יש משהו שאפשר לעשות עם החלקים שלו? הוא אמר שאני יכול לקחת חינם.. משהו עם הCD / המחברים של השלטים / כל דבר אחר..

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Moty_p,

אני יודע שיש מיצב מתח של 5V לדוגמה: 12 -> 5 יציב אני מחפש מייצב מתח מ 5V ל 4.5V וגם מ 12V ל - 4.5 יש כזה דבר? ואם יש מאיפה אני יכול להזמין? ממתין לתגובות תודה לכולם מראש

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Ori The Man,

יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by do-d,

יש מצב לגלות מה הקוד של שלט מסוים אם משדרים אל המעגל IR האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים