עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מתכנן לבנות footswitch לגיטרה שלי.... עכשיו במגבר יש יציאת PL שאם סוגרים את המעגל שלה אז הוא מעביר מקלין (נקי) לדיסטורשן מה שאני רוצה זה לעשות פדל שפשוט יתחבר אל המגבר ויסגור את המעגל. יש שתי אפשרויות.... אפשרות 1: סגירה שכאשר לוחצים זה עובר מצב וכדי לחזור למצב הקודם צריך ללחוץ שוב אפשרות 2: שמחזיקים לחוץ כדי לעבור מצב ורק משחררים כדי לחזור למצב הקודם. אז אני צריך רעיונות איך אפשר לסגור את המעגל לפי האפשרויות שהבאתי הערה חשובה: כל זה מבלי להשתמש בכפתור קנוי....אלא הכל בנייה ידנית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by card,

שלום מישהו התנסה עם USB to TTL מבוסס FTDI ומבוסס PL2303HX, ויכול להגיד יתרונות וחסרונות של אחד לעומת השני? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Madboy,

כן עשו את זה!! הצליחו לחבר מסך lcd של נייד ללא בקר!! לתראד המקורי בגרמנית/הולנדית לא יודע מה בדיוק http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/799377/ לתראד בביט-טק ( יש שם גם תירגום באחד התגובות ) http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=51818 לפי מה שהבנתי זה קצת מסובך אבל אפשרי חשבתי שתהיו מעוניינים לדעת

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by CheNit89,

שלום, ישלי את המארז HEC Compucase CI-6A21 עם שני מאווררים של 120 מ"מ, אחד מקדימה ואחד מאחורה. אני רוצה להוסיף לו עוד מאווררים אבל אני לא יודע אם אפשר, פתחתי אותו לא מזמן ולא ראיתי מקום אבל אולי אני סתם עיוור. זה המארז: תודה. ד.א: למי שיש את המארז הזה, איך אני פותח את הפאנל הקדמי שלו? אני לוחץ על שני הכפתורים בצדדים אבל אני לא יודע כמה למשוך אותו כי הוא תפוס חזק.

7. אני צריך עזרה בפתירת תרגיל בנושא מערכות צירופיות (אני לא יודע אם הנושא שייך לכאן בכלל אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול.. ובגלל שזה פורום אלקטרוניקה ובעקבות זה שאני לומד במסגרת מגמת אלקטרוניקה בבית ספר , נראה לי שזה מקום טוב לשאול פה..) בקיצור קחו תמונה של התרגיל: אני לא מצליח להפוך את התמונה מצטער הנושא של מערכות צירופיות למדנו ממש בקצרה ופתרנו אולי 2 תרגילים.. נותנים לנו לפתור דברים שאנחנו לא יודעים איך.. מי שיוכל לעזור אני אודה מאוד! אם לא אז לא נורא .. תודה ערב טוב

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by MX518,

שלום לכולם, מכיוון שאני לא מתמצא מספיק בתחום האלקטרוניקה, אני נזקק לעזרתכם בביצוע מיני פרויקט: אני רוצה לבנות מעגל בעל שני צגים ספרתיים פשוטים, שבעת לחיצה על כפתור יספרו אחורה (ז"א יתחילו במספר 99 ובעת לחיצה יציגו 98, לאחר מכן 97 וכן הלאה). איך ניתן ליצור מעגל שכזה?

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by Vessilate,

היי, מה נשמע? אני מעוניין להתחיל פרוייקט קטן. אני רוצה לחתוך בצד המארז שלי, ריבוע, ולהרכיב בו זכוכית כדי שיהיה לי חלון צדדי. מכוון שאני מתחיל בנושא, יש לי מס' שאלות. 1. כיצד אני אמור לחתוך את דלת המארז? ג'יגסו? דיסק? 2. ראיתי שצריך לשים איפה במסגרת שחותכים מין מסילה מגומי, מאיפה אני משיג אותה? 3. איך בדיוק אני מדביק את הזכוכית? על המסילה? לפני? 4. עם איזה דבק מדביקים את הזכוכית, ומאיפה קונים אותו? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  10. חשוב לציין שאין לי רקע באלקטרוניקה.. לכן אני מתייעץ אתכם לפני שאני עושה שטויות אני רוצה להרכיב רצועת לדים כזאת : http://www.amperel.co.il/products/109100 . באורך של מטר+- מה צריך לעשות? לחבר את הרצועת לדים פלוס מינוס למתאם מולקס ואותו לחבר לספק כוח של המחשב ? או.. האם אפשר לחבר לכבל usb ולתקוע ישר בלוח אם? (כמו הלדים של אנטק - פה ) אשמח לקבל פירוט מה לעשות ואיך.. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Orsolomon,

למחוק טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by Netanel o_0,

בשאלה הזאת.. נאמר והאמפליטודה של הV1 היא 5V, והמתח על V2 הוא 2V. כל עוד המתח בV1 גדול מבV2 אז: -הVout יהיה של הספק שמחובר לרגל התחתונה של המגבר? (כלומר 8V-) -הVout יהיה הספק שמחובר לרגל העליונה של המגבר? (8V) בקיצור: מה יהיה Vout כשV1 גדול מV2? מה יהיה Vout כשV2 גדול מV1? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. תמיד מסבירים לי על נגדים אבל זה מסבך אותי אז עכשיו יש לי את הרצון ונמאס לי ולכן באתי אליכם מישהו יכול להסביר לי למה יש את הצבעים על הנגדים? ומה זה משנה הסדר שלהם? ומה קובע כל צבע? וגם איך מחשבים איזה נגד אני צריך נגיד ללד 5 V ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by IlanF,

פתחתי את המחשב של אמא שלי (נשרף לו הספק..), הוצאתי את הכרטיס מסך שהפריע לי להוציא את הספק, וגיליתי מראה מדהים! המפגר שקנינו ממנו את המחשב הזה, עשה "מוד" לקירור שעל הכרטיס מסך... הוא הדביק עם דבק חם קירור סטוק של מעבד אינטל על ההיט סינק של הכרטיס מסך! :lol: קצת תמונות: זה יכול לעשות משהו רע לכרטיס מסך? אני מניח שכדאי שאני אקנה מאוורר נורמלי לשים עליו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכם, יש לי שאלה. רציתי לדעת איך אפשר לגרום למחשב לבצע פעולות כמו הדלקת אור, בעזרת מכשיר או משהו. ואל תגידו לי רק שם של המכשיר, אם תוכלו לפרט זה יעזור לי הרבה יותר. בנוסף אפשר לעשות זה גם פעולות קולויות או שזה כבר מסובך מאוד? (אגב מחיאת כף זה מספיק מבחינתי..) תודה לכם!

17. Started by 22junky,

מצורף לינק לסרטון שמסביר איך עושים את זה אשמח לשמוע עוד פרטים (למרות שהסרטון מפורט ומוסבר ממש טוב) אני בטוח שיש פה מה להוסיף אולי מישהו כבר בדק את זה או עשה את זה ויש פה דוגמאות תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by thedag,

שלום, אני רוצה לחבר כבל 12V לחיבור מסויים אבל שיתן זרם חד פעמי(או לכמה שניות) ויפסיק, לא זרם ממושך..... איך אני עושה זאת? תודה.....

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לבנות משהו בסיגנון הזה קרדיט לKriz מדובר על כרטיס מסך, אני רוצה 2 מסכים של טמפ' לזיכרון ולליבה ו2 מסכים למתח לזיכרון ולליבה, מאיפה משיגים את המסכים, החיישנים? עריכה: אוקיי חישני טמפ' מצאתי :http://www.frozencpu.com/tmp-25.html יש יותר זולים? יש עוד חנויות? מה לגבי חיישנו מתח או חיבור מסכים כאלו שיראו מתח , איך עושים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by oren13,

אני רוצה לחבר לד (LED) למעגל אלקטרוני שיהיה מחובר אליו לחצן כשאני ילחץ עליו קבוע אז המכשיר ידליק את הנורה בהבהוב איטי כל שניה בערך תהבהב הנורה אני ילחץ שוב על הלחצן ויהיה יותר מהיר בערך 2 הבהובים לשניה ועוד לחיצה ממש מהיר בערך 5 הבהובים לשניה ואז כשאני ילחץ שוב זה יחזור למצב הרגיל היבהוב איטי וכשאני ילחץ לחיצה קבועה הוא יתכבה אם אתם יכולים להביא לי מדריך לזה או אם אתם יודעים איך להכין אני ישמח אני ממש צריך את זה תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by 1qaz2wsx,

לפני כמה ימים הוצאתי מהמחסן את המערכת מיני הישנה של המשפחה (מערכת בת בערך 8-10 שנים של SANYO) כדי לראות מה כל המהומה על מדפיים וכו'... כ"כ אהבתי שהחלטתי להשאיר אותם ולהעיף את "קופסאות הקוטג'" הקודמות (מערכת סראונד, וויתרתי על זה בשביל הצליל המדהים.) ;D יש למטה תמונות של הרמקולים עם הרשת ובלעדיה. בקרוב אני עובר לחדר חדש, והחדר יעוצב ככה: קירות צבועים באפור בהיר. שולחן מעץ לבן (לא בדיוק לבן, אבל מאוד קרוב לזה). מגירות באותו צבע של השולחן. כמו שמבינים, הלכתי על עיצוב סטייל APPLE.. בהיר\לבן, אני ממש אוהב את זה. כמו שרואים בתמונות, המערכת שחורה. חשבתי לצבוע את הרמקולים בלבן(כמובן בלי לגעת בדריבר\אלמנט, צביעה יסודית...) שיתאימו לשאר החדר, אני שונא שיש משהו ברקע ששובר את כל העיצ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לכבוד החגים קנו לאבא שלי מקדחה חדשה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בה בתור דרמל??

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by Nitro,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי מסך של מחשב נייד שהושבת, המסך מסוג Sharp דגם LM80C21. אני רוצה להתקין את המסך על המארז כחלק מפרוייקט מודינג שאני מבצע. עברתי על המדריך הרלוונטי בסטיקי, אך הוא לא מספק. שאלתי היא: המסך מתחבר בצמה של חוטים שונים למחשב הנייד אשר הושבת. האם חיבור אותם חוטים לממשק com\parallel יאפשר חיבור ישיר למחשב? אם לא, איך אני אמור לחבר אותו? האם יש צורך ברכש בקר נפרד? ואיך אני יודע איזה בקר זה? תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לעשות MOD למאוורר ולהוסיף לו 16 או 8 לדים אדומים קטנים ושיהיה איזשהו אפקט, לדוגמה : הבהוב איטי או החלפה איטית משכן לשכן. אודה מאוד אם מישהוא יוכל להכווין אותי לחלקים שאני צריך ולצייר לי איזה תרשים, אין לי ידע באלקטרוניקה, אז פשוט משהו =) תודה רבה מראש למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by ad112,

המאווררים שלי עושים מלא רעש + אחד מהם עם לד והכפתרוים של המארז עם לד. אני רוצה לשלוט עם הפאן באס במאווררים שלא מחוברים ללוח אם, וגם בתאורה של המאוורר ובתאורה של הכפתורי מארז. האם פאו באס יודע לעשות את זה? האם זה שימושי פאן באס? אפשר המלצות לפאן באס לא יקר, אסתטי וטוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.