אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הסוללה הזאת והיא נגמרה, יש לה אפשרות טעינה......
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של פנטיום 4 480w ויש לו יציאה עם שני חוטים צהובים ושנים שחורים כמו כאן בתמונה: ורציתי לדעת כמה וולט זה כדי שאני יוכל לחבר לשם מאווררים או משהו ושזה לא יתבזבז לחינם.. אז אם מישהו יודע כמה וולט זה ויש לו כזאת יציאה אז בבקה תגידו לי. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פאן באס של enermax **** שאלות 1) האם חוץ מהמאווררים הרגילים במחשב כדאי גם לחבר את המאוורר של המעבד או להשאיר את החיבור ללוח? 2) יש לי שניי חיישנים אני רוצה אחד למעבד.. / הבנתי (אולי אני טועה) שצריך להדביק אותו מאחורי הלוח במיקום המעבד... א- יש פיתרון נוסף? ב- במידה ולא עם איזה סוג דבק להדביק? איזולורבנד? 3) היכן כדאי לשים את החיישן השני?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי פרויקט שיצרתי שמעורבים בו ממסרים, בקר, קצת חיווט, ספק כוח קטנטן מסך וכו'. הזמנתי קופסת פלסטיק קטנה שהכילה חלק מהרכיבים, וחלק נמצאים חשופים. התוצאה ממש לא יפה (הקופסה יצאה טוב..בניגוד ליתר). האם יש אפשרות להזמין (בארץ או בחול) קופסת פלסטיק לפי מידה? למדל אותה מבפנים ומבחוץ כדי לקבל מוצר מוגמר? אני אצטרך משהו בערך בגובה 20, עומק 5-6, רוחב של 8-9. זה בערך..כמובן שאם מלכתחילה אוכל לעצב את הפנים כדי למקם כל דבר בצורה מעוגנת ובטוחה זה הכי טוב (כי ברגיל אני יכול לאלתר קופסה קצת יותר גדולה, אבל החלקים סתם יהיו חופשיים בפנים) מה טווח המחירים של דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למקם אותו גג המארז זה לא נרעה לי קשה צריך לחתוך בגג לקדוח חורים לתושבת של הכונן לחבר את התושבת ואת הקוןן זה נראה לי מגניב להחניס את הדיסקטים בצורה כזאת וזה גם חוסך מקום לכל מיני גאג'טים בכדמת המארז כמו מאווררים פאן באס ועוד דרך אגב אפשר לעשות את זה גם עם cd "ששואב" דיסקים ועז זה עוד יותר מגניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסך קטן שיראה פרמטרים של המחשב, מסך כמו של שעונים מעוררים עם ספרות דיגיטליות בצבע אדום כזה מקווה שאתם מבינים מה אתן מתכוונים. אני רוצה לחבר אותו למחשב ולקבוע בעזרת תוכנה את הפרמטרים שהוא יראה, נגיד לראות באיזה מהירות אני מוריד משהו מסויים או אחוז התקדמות של משהו או כל מיני דברים כאלה. אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום כל הזמן לצבוע את המארז ולעשות אותו מגעיל (עם זה לא צבע של רכב או משהו כזה) אפשר לשים טפט על המארז רק הבעיה שצריך טפט מיוחד לא כמו שיש בטמבור טפטים של עץ כי זה לא יראה טוב על מארז מישהו יודע איפה אפשר לקנות טפטים טובים? או איזה טפטים יש שיתאימו למארז?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעביר את החדר שלי שיפוץ קטן ובדיוק נכנס לי איזה רעיון לראש... חשבתי על משהו בסגנון של הרובוטים האלה שמצלמים אותך בכניסה לCITY 17 ב-HL2 ;D יש לי פליקר שאין לי ממש שימוש בו, אז חשבתי לקחת אותו ולחבר אותו לאיזה מעגל ככה שכשאני פותח את הדלת הוא יהבהב פעם - פעמיים (מלווה בצליל צילום מHL2 צריך עוד לחשוב איך לגרום גם לצליל להשמע באותו הזמן...) מה דעתכם על הרעיון? יש דרך לעשות את זה? אשמח להצעות / הערות עריכה.. הוספתי תמונה שכולם יבינו למה אני מתכוון... *יש מצב אני יוסיף לו גם מצלמת אבטחה שתוסיף ריאליזם [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ.... אז ככה.. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב ובשניהם מותקנת מערכת הפעלה. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במפסק שבניתי .... בעיקרון מה שהמפסק עושה זה להפסיק את החשמל לכונן אחד ולחבר חשמל לשני וככה ההפך. אז רציתי לדעת . האם יכול להיווצר נזק לדיסק בגלל שהוא מחובר לצמה של המידע בלי חשמל בזמן שהמחשב עובד עם הכונן השני או שזה בסדר גמור להשאיר אותו ככה. אם לא הבנתם בדיוק את הרעיון אני אנסה להסביר אותו שוב תודה רבה רבה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 8 נורות לד כחולות(שקופות) אני רוצה לחבר אותם לספק כוח של אקסבוקס... אני רוצה לחבר ככה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=397370 כמו במדריך.... עכשיו יש לי שאלה כמה אני צריך לתת לו התנגדות כוללת לכול המעגל?והאם אני צריך ביכלל? או שאני טועה...תקנו אותי ותעזרו לי... תודה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 לדים על נגד 430 אוהם אחד , ל 12v
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של מעבד סוקט 478 עם שלושה חוטים: ירוק, צהוב ושחור, אני יודע שהשחור זה אדמה והצהוב זה ה12V (אלה שנותנים את החשמל), אבל מה הירוק עושה ? זה החיישן או מה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש עם COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU כמארז. אני רוצה לעשות חלון, תאורת לדים (5 לדים למעלה 5 לדים למטה), ובפרספקס בחלון אני עושה חריטה ותאורה עליה. כול הלדים יהיו כתומים (http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10). עכשיו הישתמשתי במחשבון הזה http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng#. ושמתי לב שלכול 12 וולט אפשר להשים רק 7 לדים, אז אני יחבר ביחד שני מולוקסים איך שהוא. אז עשיתי Supply Voltage: 24, Voltage Drop Across LED: 1.7, Desired LED Current:20. אז הוא אמר לי שאני צריך נגד של 10 אוהם. אז הכנסתי את הפרטים נכון? יש באתר LSDiodes נגדים?
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי במארז כרגע מאוור 120 עם 4 לדים כחולים על הצד של המארז (תמונה בסוף ההסבר)ועוד 4 רגליות כחולות אני רוצה לדעת עם אני יקנה קתודה קרה uv יראו אותה עדיין וכשאני ישים Cable Sleeving Kit ו- SUNBEAM Molex Light יראו את זה? והכול יצא יפה? האור הכחול עם הסגול(uv) http://i15.tinypic.com/2j3r34j.jpg
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי שמעו אני מעוניין לצבוע את המארז לצבע שחור... עכשיו איזה צבע אני בדיוק קונה?זה משהו מיוחד? כי אני לא רוצה אחרי שאני אצבע אם הספריי אז זה יהיה מגעיל כזה ודביק...בגלל זה אני שואל אם זה צבע מיוחד ? וכמה זה בערך עולה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לחבר חוט שחור של מאוור לחוט צהוב של מולקס? כאילו לא לחור שבמולקס אלא לחבר את החוטים עצמם או את האדום לצהוב וכו...
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יכולם לכבר למחשב רדיו דיסק...? ואם כן ולמשהו יש מדריך אז שירשום אותו פה בבקשה והאם יכולים לעשות למחשב שלט...?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המרת מטח וזרם מיו אס בי למתח 3.8 וולט ואמפר במקום 1-2 אמפר ל8-9 אמפר,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7583
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-