עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. איפה אני יכול למצוא חנות באזור ראשון-לציון שמוכרת את הדברים הבאים: לדים 3V חיבור P2 (שלוש פינים) מפסק 2 מצבים (שלוש פינים למטה) TIP31

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by n.L,

יש לי כמה שאלות.. אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת: האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  4. השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by poltergeits,

אני צריך לבנות מעגל שחלק מהרכיבים בו הם 4 טרנזיסטורים כאשר 2 PNP וה2 האחרים NPN אם לא הסברתי את עצמי נכון אז לפי התרשים שלהם בזוג הראשון אחת הרגליים מכוון עם חץ פנימה והזוג השני באחת הרגליים עם חץ החוצה השאלה שלי היא איך בעצם אני יכול להבדיל מבין שניי הזוגות כי הם נראים בדיוק אותו הדבר רק המספר הסידורי עליהם שונים ולפי הסרטוט שאני מרכיב אני חייב לחבר את מקור המתח קודם כל לזוג אחד ורק אחר כד לזוג השני זה מאוד חשוב חברה אני יודע שיש בעיה בניסוח השאלה אבל אני מקווה שאתם מבינים תודה מראש על העזרה ( שאלה מנחה : האם אני יכול לזהות את רגל הבייס של הטרנזיסטור רק על ידי מבט ?)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אם יש איזה מדריך אשמח לקבל....

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben007,

היי אתמול צבעתי את המקלדת, יצא ממש יפה הנה המחשה: עכשיו השאלה שאלי אם יש חומר שיכול להוריד קצת את הרגשת הדביקות על השטח הצבוע מבלי לפגוע בצבע (השתמשתי בספריי רגיל) או שפשוט לתת לזה זמן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1 ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by tamos,

שמעו אני משתמש במדריך הזה לבניית לדים לפי מוזיקה http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה מספר טרנזיסטור(tpi31) ואיזה מספר נגדים לשים? כי אני יודע שיש הרבה מספרים לזה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by borg,

אני מחפש פאנל שחור "5.25 עם תצוגה גדולה של שעה ותאריך שכולל תאורה אחורית (רצוי כחולה) וכפתורים לכוונונים של התאריך והשעה, ומתחבר למחשב בחיבור מולקס (בלי דרייברים). חיפשתי בפנדה ובכמה חנויות, אבל לא מצאתי משהו מתאים. אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחשמל, כך שאני לא יכול לבנות פאנל בעצמי. התקציב שלי הוא בסביבות 100 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liav25,

יש אפשרות להפוך עכבר/מקלדת/ג'ויסטיק מחוטי לאלחוטי ? אם כן באיזה שיטה ? אינפרה אדום או בלוטות' או משהו כזה? מה הכי עדיף ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Spirit Crusher,

יש לי רדיו טייפ מעפן באוטו... אין לי מושג של איזה חברה אבל אם זה משנה אני אבדוק בכל מקרה..אני רוצה לסדר חיבור LINE IN כדי שאני אוכל לחבר את ה X5L ולשמוע דרכו ברמקולים של האוטו... יש מצב לסדר משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by yossik17,

הייי שלום רציתי לדעת עם מישהו יכול לעזור לי לבנות מתקן תאורה למחשב. ואל תראו לי ת'מדריך שבאתר כי לא רואים ת'תמונותאז תעזרו לי בבקשההה :s05: אני מאוד יודע עם מישהו יעזור לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yogi01,

באזור חיפה?

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. ככה מי שבבעלותו מכשיר אקסבוקס יודע שכונן הדיוידי שמגיע עימו פשוט דפוק ולכן החלטתי לקחת את העניינים לידיים ולנסות להרכיב לו כונן דיוידי צד שלישי (של מחשב) מצאתי מדריך להחלפת הכונן אבל הבעיה היא שאני לא ממש מבין באלקטרוניקה ולא יודע בדיוק איפה להתחיל לעשות את המוד http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf זה הלינק אם מישהו שמבין באלקטרוניקה ובכונני דיוידי\אקסבוקס מודינג יכול לפרש לי את זה קצת יותר או אם יש מישהו שניסה והצליח לעשות דבר דומה לאקסבוקס שלו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש אגב אני מנסה לעשות את המוד עם אותו כונן דיוידי של סוני שבו מדובר במדריך אבל ההרכב שלו מבפנים שונה קצת מבתמונ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם!! טוב אז ככה עוד מעט משפצים לנו את הבית והולך להיות לנו בלאגן.. אז החלתתי שזה זמן טוב לעשות משו עם המארז המכוער שלי אז יש לי כמה שאלות.. 1) אני רוצה כבלים מעוגלים שזוהרים כזה בחושך שהם מתחילים מהספק ולכל רכיבי המחשב (סידירום ארדיסק וכו') בבקשה תנו לי קישור למוצר הזה 2)מאיפה אני יכול להשיג ספרי כזה שאיתו צובעים את המארז?? בבקשה תנו לי קישור.. עם אתם יכולים.. 3) פרספקס.. ראיתי בזיגזג.. זה פרספקס למארז כן ,לא?? ועם לא אז מאיפה אפשאר להשיג לפי הגודל שאני קובע?? 4) ראיתי בזיגזג גם מאוררים..עם לדים בגודל של 80 מ'מ.. זה לא ניראה לי בא עם גריל.. אז מאיפה משיגים?? וזהו לבינתים..אתם יכולים בערך לראות לפי השאלות מה אני רוצה לעשות.. למארז שלי.. דרמל כבר יש לי.. ואני יעזר ב…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום לכולם, לצורך פרוייקט אני צריך ספק עם מתח גבוה, חשבתי לעצמי האם אפשר להשתמש בספק של מחשב ולחבר כמה מחיבורי ה12v בתור ולקבל 24\48 וולט ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shay360,

שלום חברים. יש לי בעיה עם מיקרו בקר שיש לי. התצורה היא פשוטה פחות או יותר, 1 לוגי (3.3V) שיוצא מאחד הפורטים מחובר להדק + של מגבר שרת (LM124) להדק המינוס מחובר מתח קבוע של 1.65V (מחלק מתח של ה 3.3V). והמגבר שרת מוזן ב- 30V. מה שאני משיג בזה הוא שברגע שיש 1 לוגי באותה הרגל של הפורט אני מקבל במוצא המגבר שרת 30V ואם לא אז אדמה. במילים אחרות זה מימוש למגבר DC. ככה יש לי כמעט לכל הפורטים של המיקרו. הבעיה מתחילה בזה שלאט לאט התחלתי לגלות שפה ושם יש פורטים שמפסיקים לתפקד. אז איך אני מגן על המיקרו? קיבלתי הצעה לשים נגד pull-down בין המיקרו למגבר שרת וחשבתי להוסיף עוד דיודה פשוטה שתמנע כניסת זרם לפורט. השאלה שלי היא אם לפי דעתכם זה יעזור? ואם כן איזה נגד בדיוק? או איזה דיודה? (אם…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by oorlevi,

שלום אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי אבל לא יודע מאיפה להתחיל ומה לעשות.. אתה המפרט אתם יכולים לראות בצד, אני רוצה OC קטן שלא יצריך קניית קירור וכו'.. יש אפשרות שתעזרו לי? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by aviram20,

ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי מחשב כף יד שנשבר לו מסך ה LCD. השגתי מסך חדש אבל הכבל שלו לא מתאים לחיבור שקיים בו. אני צריך כבל LCD, זה בעצם FLAT CABLE רגיל שצד אחד שלו יהיה מתאים לכבל של המסך החדש, והצד השני יהיה מתאים לחיבור שלו על הלוח. רואים את זה בתמונה השמאלית, יש כבל שהפינים שלו קטנים יותר מהפינים שנמצאים על הלוח עצמו, אז אני צריך כבל ממיר או משהו... למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה? יש לי כמה תמונות כדי שתבינו על מה אני מדבר, קצת קשה להסביר...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by white_c,

הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tulicooli,

יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט ישירות למסך איכשהו? שיציג לי ישר את התמונה בלי מחשב? דרך מעגל כלשהו? תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.