אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני זקוק להתקן מוסתר במחשב, שם יאוחסנו קבצים שאינני רוצה שיוכלו לראות. האופציה של תוכנות הסתרה לא מספקות אותי ו...כמובן שיש אפשרות לצרוב אבל זה לא מה שאני רוצה. אז חשבתי על אופציה פשוטה של התקנת הארדיסק נוסף שהחיבור שלו לספק יעבור דרך מתג חשמלי שיוסתר באחורי המארז. כך יווצר מצב שכשהמתג סגור - עם הדלקת המחשב לא יזוהה כלל ההארדיסק...וכשארצה אפתח את המתג. האם זה דמיוני מצידי או שיש אפשרות כזו ? ואם דיברתי שטויות( נא לא לרדת עלי...), אשמח לרעיון טוב יותר מכם. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם. אני לא רואה צורך להשקיע כ500 ש"ח במארז, וגם אין לי כרגע את הזמן לבצע מוד מקיף וארוך. אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש, שנכון לעכשיו יתלבש על שילדת המארז הבאה, שחתכתי ממחשב קודם: http://hwzone.co.il/newspics/RnGKay/CIMG0124.jpg אני מנסה לחשוב כיצד אפשר לאטום את המארז בצורה היעילה ביותר והזולה ביותר. כרגע אני לוקח בחשבון - קרטון או פרספקס, אבל אשמח לשמוע רעיונות מקוריים אחרים. היתרון בקרטון - קל וזמין. החסרון - מכוער וחלש. היתרון בפרספקס - חזק ואלגנטי. החסרון - קצת פחות זמין, אך בעיקר ידרוש מודינג מקיף שאין לי זמן אליו.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל איכותי ושישמש לי הרבה זמן כי אני משתמש בו דיי הרבה והתקציב שלי הוא בערך 300 שקל ראיתי אחד של skil שאמור להיות מאוד טוב והוא בא עם ציר גמיש ומה שכתוב על הקופסה מאוד דומה לזו של דרמל יש גם של hyundai שעולה רק 180 בערך אבל הוא לא נראה מקצוע ובא באריזה ממש דרגה ב ויש גם של wolf שהוא דומה לhyundai מה לדעתכם יותר טוב? למישהו יש את הזה של סקיל ויש לו פידבק
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי עד ניסיון בארדואינו, אבל כן יש לי ניסיון בתכנות, ואני יודע c++ שזה דומה לc. אממ יש מכשיר שרציתי להכין, התקציב שלי זה עד 500 שקל. ראיתי את זה: http://store.arduino.cc/ww/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=185 שזה היה נראלי טיפה יקר מדי, ואני אפילו לא בטוח אם זה כולל משלוח או לא. ועד שאלה, לגבי wifei זה מכשיר שמצאתי: https://www.sparkfun.com/products/11400 הנה המדריך שלו: http://www.sparkfun.com/tutorials/397 אממ זה אחד שמצאתי בsparkfun, הנה השאלות: 1. למה הם אמרו שאני צריך אייפון או אנדרואיד, אי אפשר דרך המחשב? 2. מספיק רק הElectric Imp Breakout ואדרואינו, זה יוכל להתחבר לכל אינטרנט רגיל נכון? או שצריך עד משהו? אם זה התשובה לשת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב ל - LCD שלי דרך המפתח המקבילי ואני ניתקל בבעיה שהתווים (ב - LCD) קופצים משורה ראשונה לשלישית , אח"כ לשנייה ולבסוף לרביעית. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון, אשמח לקבל עצות, תודה מראש, BigT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דרישה פשוטה למדי והיא לעשות חלון בדלת המארז בצורה מקצועית ונקיה, אין לי את הכלים והנסיון להתעסק בזה בעצמי. להיכן ניתן לפנות שיהיה במחיר שפוי וייעשה בצורה מקצועית ונקיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות שיפוץ בביתי החדר שלי נמצא רחוק מדלת הכניסה ונוצר מצב שאני לא שומע את האינטרקום, דבר שגרם לכמה אי נעימויות. עלה לי רעיון לעשות חיווי כלשהו בחדרי כשהאינטרקום מצלצל. אין לי אפשרות להעביר כבלים כך שחשבתי על איזה משדר אלחוטי כלשהו שיפעיל איתות כלשהו בחדר. האינטרקום עצמו פשוט מאוד ואני יודע איזה כבלים סוגרים מעגל בעת הזמזום כך שהדבר עצמו נראה לי אפשרי. אשמח לרעיונות לביצוע חיווי כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה פרוייקט בן חודש שלא שהעידכון האחרון שלו היה לפני שלושה שבועות אממ מה שהתבצע בו *סידור חוטים(בתמונות זה לא נראה כל כך אבל צריך לראות מאחורה) *חריטה *אפקט תאורת לדים (בצבע כחול אולי יתווסף ירוק) *צביעה *החלפת קירור מעבד ל zalman 9500 *החלפת מאווררים כלים: דרמל מלחם לוחות הלחמה לדים,נגדים פחיות צבע ועכשיו לתמונות: בלי פלאש: תקריב(בלי פלאש): תקריב נוסף על החריטה(בלי פלאש): עם פלאש: *זה נראה כאילו יש אבק אבל אין זה בגלל המצלמה וזה העידכון:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר , בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם. קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ? ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ? ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54 אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.יכול להיות שחסר לי את אלה שח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המודינג הראשון שלי על 2 מחשבים... הוא לא גמור בינתיים רק חתכתי וצבעתי נשאר רק לדים ו פרספקס שאני לא מוצא אבל אני יסתדר....אה ואיפה שהחץ הגדול יהיה מאורר...הצבע יצא מזה יפה שחור פנינה מטאלי כזה משהו לפנים...אני יביא לכם עוד תמונות כשאני יסיים פשוט עכשיו חג וכל הספקים בחנויות בחופש הבאתי לכם את זה בקובץ winrar מקווה שזה לא בעיה?... http://download.yousendit.com/ED62DEC2081B0732
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון שאני רוצה לומר זה שהפרויקט הקודם שלי לא יסויים מסיבות אלו ואחרות ולכן עברתי הלאה לפרוייקט הזה. אני ממש צריך עזרה ממישהו שיוכל לשרטט לי את המוצר ה"מוגמר" בתוכנה סקצ'אפ בינתיים הכנתי סקיצה זמנית קלילה בפוטושופ על מנת שיהיה לכם מושג אני אסביר ואשאל מספר שאלות שחשוב לי לדעת. הסקיצה: אז ככה...קצת הסברים בתור התחלה. הצבע השולט שעליו אני חושב הוא שחור מט כשעליו אני אשתמש בירוק זרחני על הדלת הימנית [מבט מקדימה על מארז] אני אצייר בעזרת מברשת את המילים HIGH GEAR בסגנון כתב כמו בסקיצה [רק מעט פחות מעוטר] על הדלת השמאלית יבוא חלון יחסית קטן בצורה שניתן לראות, הפרספקס יהיה שקוף ומצדדיו אני אכין תאורה ירוקה כמו כן מעל החלון אצייר שוב במברשת עם צבע ירוק זרחני את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אני גורם ללד 'להבהב' (יותר כמו להבה, ריצוד שכזה ולא הבהוב 'רגיל')? אני לא מבין כלום באלקטרוניקה, הסבר איך (או למה אי אפשר) יתקבל בברכה. המטרה היא לשים לד ירוק שירצד להנאתו מאחורי המסכת עץ של המסכה (The mask). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוב, אשמח להמלצה על מאווררי מארז כמה שיותר זולים ושיהיו גם שקטים.(דגש על זולים ). אני רוצה לקנות 4 מאווררים ולהוציא בערך 100 שקל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את MultiSim 2001? אפילו את הדמו. אבל שלפני שמביאים שיבדקו את הקישור. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה היום עשיתי חלון במארז יצא פצצה מחר אני קונה מאוורר לדים למארז אז ככה חייב להשים את הגריל הזה את הרשת הזאת? או שאפשר סתם לחתוך עיגול ולחבר אליו את המאוורר עם ברגים עכשיו לשאלה המרכזית אני מת לעשות תאורה למחשב וראיתי שתאורת לדים חזקה מאוד ולא שווה להוציא 60 שקל על קתודה אם אפשר להוציא 10 שקל על חומרים ללדים הבעיה היא שהמדריכים שראיתי פה באתר לא ברורים(לי לפחות) או שהתמונות לא עובדות או לא מפורטים מספיק אז למישהוא יש איזה מדריך פשוט או שהוא יכול להסביר לי איך להאיר את המארז בעזרת לדים ? הודעה ראשונה שלי פה אז תודה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יודע ויכול להגיד לי מהם החלקים בתמונה ? מה תפקידם ואיך בודקים אם הם תקינים או לא? זה חשוב לי מאוד ודחוף לי מאוד אז תשובה מהירה תעזור מאוד החלק הימני הוא היותר חשוב תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מחשב ישן מאוד, תקין עם מארז ענק, אני מעוניין לבצע עליו ניסויים של מודינג, עדיפות למוד שיעלה כמה שפחות כסף [אם אפשר שלא יעלה בכלל] ויהיה משהו נחמד ומאתגר שלא מצריך יותר מדי כלי עבודה... [קצת בעייתי] תמונות של המחשב זה המארז משלל כיוונים אם תרצו צילום מבפנים אפשר
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה. השתגעתי ונמאס לי מהרעש של המחשב שלי. : :P4 3000GH לוח אם ALBATRON PX865PEC PRO. HD-WD80G ואיזה סתם כרטים מסך. (אני יודע שזה ענתיקה אבל אני לא צריך יותר בשביל מה שאני עושה איתו) ואני הולך על הקיצוניות. החלטתי לעיף לו את השני מאווררים 80 מ'מ לארגן ספק פסיבי וקרור למעבד פסיבי. אז השאלות מתחילות: זה בכלל אפשרי להרכיב למעבד הזה קרור פסיבי ומה המחיר של אחד כזה? או שזה לא ילך? וכמה בערך יצא לי ספק פסיבי של 400W?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מארז atx רגיל החלק העליון שלו מחובר בניטים... אם אני מוציא אותם אפשר יהיה לחבר במקום ברגים???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מיזמן החלטתי לצבוע את המחשב לשחור, בימקום לקנות מארז חדש . הלכתי לקניות וקניתי צבע ספריי שחור מתוצרת טמבור שעלה לי 31 שקלים - באייס קנה ובנה . יאלה לתמונות : הצבע : לפני הצביעה : פירוק : צביעה : סיום, כל החלקים ביפנים : כנראה שהשבוע אני יקנה עוד קצת צבע, פשוט ניגמר לי .. צבעתי בערך 95 אחוז מהמארז .. אני רוצה לצבוא את הספק בכסוף או אדום ואת הקדימה (החלק מיפלסטיק) בשחור או אדום .. יש המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-